Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
ναι αλλά το τάγμα αζόφ...
Πιστεύεις ότι ο σκοπός της Ρωσίας είναι να προσαρτήσει την Ουκρανία; Καθεστώς θέλουνε να αλλάξουν, να βάλουν φιλορωσικό. Πόσους χιλιάδες στρατό χρειάζεται για να αλλάξεις καθεστώς; Μπορείς να ισοπεδώσεις μια χώρα χωρίς να κάνεις κατοχή;Δε μπορεί να γίνει κατάληψη χώρας τέτοιου μεγέθους με 100 ή 200 χιλιάδες στρατό. Ο ουκρανικός στρατός μαζί με τους επιστρατευμένους είναι εκατομμύρια. Οι δε εκτάσεις είναι αχανείς. Για σύγκριση οι Αμερικάνοι με 100.000 στο Αφγανιστάν μαζί με ντόπιο στρατό των Αφγανών από τη κυβέρνηση που εγκατέστησαν μπορούσαν να ελέγξουν μόνο τις πόλεις. Τα χωριά και τα βουνά τα είχαν οι Ταλιμπάν. Όσο μειώνονταν η Αμερικανική παρουσία και παρότι είχαν εκεί το τοπικό στρατό αφγανών που ανέβαζε τους αριθμούς, η απώλεια ελέγχου στις περιφέρειες ανέβαινε. Οι Ταλιμπάν ήταν κατσαπλιάδες που δε τους εξόπλιζε κανείς, όχι Ουκρανοί που παίρνουν υλικό και οργάνωση απ'το ΝΑΤΟ.
Formula 1: Εφαρμογή δείχνει πώς θα έμοιαζαν οι 20 οδηγοί αν ήταν γυναίκες -Hamilton, Leclerc δείτε και τους 20
Όπως και ο team-mate του, ο Charles Leclerc μοιάζει αγνώριστος όταν το πρόσωπό του περνάει από το app! Τον Leclerc το app τον θέλει με κυματιστά, καστανά μαλλιά μέχρι τους ώμους του, έντονο μακιγιάζ και την ίδια ευγένεια και σεμνότητα για τα οποία διακρίνεται -εκτός των οδηγικών του ικανοτήτων- ο Μονεγάσκος!
Τσίμπα άσπρη μπογιά να μην ζηλεύεις...
οποιος σου κανει μπουλινγκ θα γαμηθει απο κωλο ασαλιωτα
Δάκρυα κυλάνε...
Δε μου εξηγησες τι εννοούσες πριν
Αθηναίο θα μου χρεώσουν +50 και είμαι μπατήριοποιος σου κανει μπουλινγκ θα γαμηθει απο κωλο ασαλιωτα
πλερωνω εγω για τους κωλους που θα γαμησεις με τους κιναιδοπουστεςΑθηναίο θα μου χρεώσουν +50 και είμαι μπατήρι
Ωωωωω σ/κ με άναλ οσμίζομαι !!!πλερωνω εγω για τους κωλους που θα γαμησεις με τους κιναιδοπουστες
στηρίζω και βαζω και εγω χρημαπλερωνω εγω για τους κωλους που θα γαμησεις με τους κιναιδοπουστες
Kατσε στο σπίτι κ προσέχει με σκάσει καμία πυρηνική κσιυ διαλύσει το σπίτιΠάλι κλαψουρίζεις σαν παρατημένη γκόμενα ρε ρωσόδουλο μειράκιο;
αυτος ο παππους πολεμησε οταν ηταν 18-20 χρονων,και περασε ολη την ζωη του κουτσος και με ενα σωρο προβληματα υγειας....Σας γλεντάνε οι παππούδες και οι γιαγιάδες ρε Μπαιντενοπουλα …. σιχάματα δεν έχει πάτο η κατάντια σας
.
Πες το αγορι μου μην φοβάσαι δεν θα σε κανουμε ντα! Ολοι οι Ουκρανοι, 44 εκατομμύρια ειναι Ναζι....ααα και ολοι η Ευρωπη μαζι με την Αμερικη.αυτος ο παππους πολεμησε οταν ηταν 18-20 χρονων,και περασε ολη την ζωη του κουτσος και με ενα σωρο προβληματα υγειας....
και τωρα δεν τον αφηνουν να γιορτασει την νικη ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ...... Προσπαθω να πιστεψω οτι ο ναζισμος ειναι μονο μεσα στα ορια του Ταγματος Αζοφ....προσπαθω σκληρα... Δεν θελω να τους πω ολους ναζιστες....
Οταν λεω ολους...εννοω και τους Αζοφ, και την κυβερνηση.....γτ στην Γερμανια του 40 ηταν ολοι Ναζι? οχι βεβαια...Πες το αγορι μου μην φοβάσαι δεν θα σε κανουμε ντα! Ολοι οι Ουκρανοι, 44 εκατομμύρια ειναι Ναζι....ααα και ολοι η Ευρωπη μαζι με την Αμερικη.
μην βιαζεσαι .....ολα θα γινουν...στην ωρα τουςΩραια η παρέλαση αλλα λειπαν πυροτεχνηματα. Να ανατιναζε πχ τις αποθηκες αεριου των πουστογερμανων...
Για τα εγκληματα των ρώσων στο βππ δεν τιμωρηθηκε κανείς,Το έκαναν και παρέλασαν 4 χρόνια μετά....
Σήμερα 77χρονια μετά, οι νικητές των ναζί κατέντησαν οι ίδιοι να είναι ναζί.....