athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 55.853
- Πόντοι
- 12.756
τουλαχιστον να ειναι μινι πυρηνικα να σωθουμε εμειςΤύποι λίγο όπα με τις πυρηνικές κεφαλές...
τουλαχιστον να ειναι μινι πυρηνικα να σωθουμε εμειςΤύποι λίγο όπα με τις πυρηνικές κεφαλές...
Γιατί ρε, από μικρός ήθελα να γίνω αρχιτέκτονας.Τύποι λίγο όπα με τις πυρηνικές κεφαλές...
Τροβαδούρος ξέμεινε...Τύποι λίγο όπα με τις πυρηνικές κεφαλές...
ελα, αηδια καταντησες
Τωρα που το ανεφερες ενα τετοιο "αορατο" ειχαν ριξει οι Σερβοι τοτε στον πολεμο ...Στελθ αεροπλάνα
Το στελθ τότε όπως είπαν οι Αμερικάνοι το χτύπησε μετεωριτηςΤωρα που το ανεφερες ενα τετοιο "αορατο" ειχαν ριξει οι Σερβοι τοτε στον πολεμο ...
Επιχειρούν τα αμερικανικά στελθ πάνω από 35 χρόνια και έχουν λάβει μέρους σε ολές της πολεμικές επιχειρήσεις και καταρρίφθηκε μόλις ενα , και αυτό όχι ότι το έπληξε πύραυλος αλλά έσκασε κοντά στο αεροπλάνο και έκανε τον πιλότο να εκτιναχθεί . Κατά τύχη έγινε Τάσο. Τι να πούμε τότε για τα ρωσικά που πέφτουν σωρηδόν με όπλα χειρός ?Τωρα που το ανεφερες ενα τετοιο "αορατο" ειχαν ριξει οι Σερβοι τοτε στον πολεμο ...
Τοσα λιγα, κορβετα ηταν?450 εκ.
Ενας ερωτημα ειναι σε ποιον ανηκε το υποβρυχιο.... σε ποιο κρατος εννοω.Ακουγεται σιγα-σιγα μια φημη οτι το "Μοσχα" χτυπηθηκε απο υποβρυχιο.....Αν εγινε αυτο,το υποβρυχιο περασε απο τα Στενα....και να το πουμε αλλιως....Οι Τουρκοι το ΑΦΗΣΑΝ να περασει απο τα Στενα..... ΑΝ αποδειχθει κατι τετοιο θα δουμε ποσο "φιλοι" θα παραμεινουν...
Υπηρχε τοτε ενεργη καθοδηγηση?Μάν ξεχνάς όταν οι Αμερικάνοι βομβάρδιζαν το Βελιγράδι τον Απρίλιο του 1999 και οι έξυπνες βόμβες έπεφταν στη Σόφια 400 χλμ μακρια
Ναι ρε συ , και εκεινα τα Τουπολεφ πεφτουν συνεχεια δεν διαφωνω.Επιχειρούν τα αμερικανικά στελθ πάνω από 35 χρόνια και έχουν λάβει μέρους σε ολές της πολεμικές επιχειρήσεις και καταρρίφθηκε μόλις ενα , και αυτό όχι ότι το έπληξε πύραυλος αλλά έσκασε κοντά στο αεροπλάνο και έκανε τον πιλότο να εκτιναχθεί . Κατά τύχη έγινε Τάσο. Τι να πούμε τότε για τα ρωσικά που πέφτουν σωρηδόν με όπλα χειρός ?
Εγω παντως εαν ησουν Σαντορινη και γαμαγες δεν θα ελεγα τιποτα..... ειτε εισαι γιατρος ειτε οχι..... τα δικα σου λεφτα θα χαλαγες.Τυπε,παιρνεις καμμια προμηθεια για το promotion που ριχνεις στα εμβολια ή τα δινουν ολα στον Μαγιορκινη να βγαζει σελφι σε πισινα της Σαντορινης και συ πετας Gif με κοτες στο bou.com ?
από που είναι αυτός ο χαρτης φίλε?
χάρτης με 'περίεργες' εκρήξεις εντός ρωσίας απ την αρχή του πολέμου
Τύπε έχασες, η Κρήτη είναι φρούριο, δεν περνάει ούτε ψύλλος.Πρώτα θα πέσει στον δικό μου και μετά εσυ.
Παρεμπιπτόντως, όλο το Ηράκλειομισώαγαπώ.
Μπορεί να περρισέψει κανένα πυραυλάκι για εσάς.......
Ο τυπος Μπαγιορκινης εχει την ευθυνη του να καλει τον κοσμο να κανει ενα σκευασμα,το οποιο χαριν συντομιας ονομαστηκε εμβολιο ενω ακομη δεν ειναι,το οποιο εχει επιφερει Θανατο και πολλα προβληματα επισης κατα την προσκληση του αυτη.Κατα συνεπεια η εκκληση του αυτη προς το κοινο,εχει επιφερει την ανταμοιβη του απ τις εταιρειες σκευασματαν με το ανωθεν ποσο,συμπληρωματικα με την ιδιοτητα του ως γιατρος.Εγω παντως εαν ησουν Σαντορινη και γαμαγες δεν θα ελεγα τιποτα..... ειτε εισαι γιατρος ειτε οχι..... τα δικα σου λεφτα θα χαλαγες.
Ολα αυτα εφοσον πιστευει καποιος οτι δεν υπαρχει κορονοιος..... Εγω παντως ειμαι ζωντανος ακομα....Ο τυπος Μπαγιορκινης εχει την ευθυνη του να καλει τον κοσμο να κανει ενα σκευασμα,το οποιο χαριν συντομιας ονομαστηκε εμβολιο ενω ακομη δεν ειναι,το οποιο εχει επιφερει Θανατο και πολλα προβληματα επισης κατα την προσκληση του αυτη.Κατα συνεπεια η εκκληση του αυτη προς το κοινο,εχει επιφερει την ανταμοιβη του απ τις εταιρειες σκευασματαν με το ανωθεν ποσο,συμπληρωματικα με την ιδιοτητα του ως γιατρος.
Εκει ειναι η διαφορα αν θελουμε να λεμε τα συκα συκα και την σκαφη σκαφη,απο κει και περα γραψει η δεν γραψει ο μουνοχαλαστης,του καηκαν τ αρχιδια,ομως ετσι προηλθανε τα "δικα του λεφτα"