Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Η απλη λογικη εχει παει περιπατο..Ποιο κομμα ρε χαζεμενε ονειροπαρμενε?
Η απλη λογικη το λέει και οχι οι προφητειες.
Η απλη λογικη εχει παει περιπατο..Ποιο κομμα ρε χαζεμενε ονειροπαρμενε?
Η απλη λογικη το λέει και οχι οι προφητειες.
ειχε ενα ζωντανο στο στουντιο τυπε
Μλκ γύρνα Ελλάδα να είσαι ασφαλής...stop
Εδώ αχνοφαινετσαι φλαμίγκο στους -20
Τύπε οσο υπάρχει ο Κούλης εγώ δε μπαίνω σε αεροπλάνο για ΕλλάδαΜλκ γύρνα Ελλάδα να είσαι ασφαλής...stop
Ο Βλαδίμηρος είναι έτοιμος να πατήσει το κουμπί....stop
Eχουμε στείλει Κμαν Καλίνιγκραντ για δολιοφθορά...stop
Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία - Page 1387
Ανοίγω το θρεντ για συζήτηση στα θέματα σπόνσορινγκ στην Ουκρανία αφήνοντας τους αγαπουληδες να τα πράττουν στο θρεντ του ερωτοτουρισμού. Βασικά ζητήματα: Κόστος σπόνσορινγκ Ποιότητα Ποσότητα Τεχνικές Μέρη ανίχνευσης θηράματος.www.bourdela.com
Σκοπευεις να λειψεις καμια δεκαετια ακομη ε?Τύπε οσο υπάρχει ο Κούλης εγώ δε μπαίνω σε αεροπλάνο για Ελλάδα
Τύπε οσο υπάρχει ο Κούλης εγώ δε μπαίνω σε αεροπλάνο για Ελλάδα
Έχει δίκιο ο Αλαίκσανδρος....Σκοπευεις να λειψεις καμια δεκαετια ακομη ε?
Όσο βάζει σαρανταευρα κουπονο- επιδόματα ,σκέφτομαι και εικοσαετίαΣκοπευεις να λειψεις καμια δεκαετια ακομη ε?
Ο ισκεντερ έχει πάντα δίκιο τυπεΈχει δίκιο ο Αλαίκσανδρος....
Δεν υπάρχει εναλλακτική....ΤΕΛΟΣ!!!Όσο βάζει σαρανταευρα κουπονο- επιδόματα ,σκέφτομαι και εικοσαετία
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ο ισκεντερ έχει πάντα δίκιο τυπε
Leclerc, έχεις social media να σε κάνω follow? Είμαι fan!!
Τύπε πού θυμάσαι όλα τα κουμπιά στο τιμονιΛες να βάλω από μια κάμερα στα αυτοκίνητα σαν τον φαρμακοβιομήχανο, και να ανεβάζω story?
Ο Κούλης είναι...πήρες δώρο 1Giga...Ρε νιαμου αυτό το ανθρωπάκι τισκατα είναι;; Κάτω δεξιά
Μάλλον καταλάθος το έβαλα κ δε ξέρω πως βγαινει
Χαλάει το prestige τou nokia μou 3310Ο Κούλης είναι...πήρες δώρο 1Giga...
O px ειναι ,σου χακαρε το τηλεφωνο.Ρε νιαμου αυτό το ανθρωπάκι τισκατα είναι;; Κάτω δεξιά
Τύπε πού θυμάσαι όλα τα κουμπιά στο τιμονι
Για πατα το να δουμε τι θα γινειΡε νιαμου αυτό το ανθρωπάκι τισκατα είναι;; Κάτω δεξιά
Να δεις που είναι το κουμπί των πυρηνικων του ΒλαδίμηρουΓια πατα το να δουμε τι θα γινει
Ναι τύπε μετσφερθηκαμε πριν από λίγο...........εδώ έχουμε πολιτική, πολεμική τακτική, .πυρηνικά .,στρατηγική,ανώτατη κομματική και ολίγο γαστρονομιαγαμιολες εδω μαζευομαστε;