sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 47.961
- Πόντοι
- 26.141
Κλώνος του Σαββίδη εισαι;αλλα αυτόν τον πληρώνανε κιόλαςΧαχαχαχαχαχα....πληρώνεις τις πουτάνες.....
Εμένα μου κάθονται τσάμπα...
Κλώνος του Σαββίδη εισαι;αλλα αυτόν τον πληρώνανε κιόλαςΧαχαχαχαχαχα....πληρώνεις τις πουτάνες.....
Εμένα μου κάθονται τσάμπα...
Ένα χατσαπούρι το χτύπαγα τώρα...Κλώνος του Σαββίδη εισαι;αλλα αυτόν τον πληρώνανε κιόλας
Μεγαλειο η ρωσικη κουλτουρα, υπεροχη σε ολα τηςΜόνο ρωσική κουζίνα ρε νιαμου
Χατσαπουρι εδω......δρόμο αφγκχαζι restaurant hide tbilisi απέναντι από το ναό της παρθένουΈνα χατσαπούρι το χτύπαγα τώρα...
Ρε Βολκάνο εδώ βαριέμαι να τραβηχτώ Καλλιθέα ή Αθήνα κέντρο για να πάρω...σιγά μη πάω στους Μάο-Μάο...Χατσαπουρι εδω......δρόμο αφγκχαζι restaurant hide tbilisi απέναντι από το ναό της παρθένου
Με αρνίσιο ορεινό κρέας από πάνω κύμα ψιλοκομμένο και γεωργίανο μερλο κρασί..πάντα ξηρό κ συνοδεία μετά Μαντι
Για κρέας περίμενε Σάββατο που έχω κανονίσει με Ελληνίδα influencer, όπως την γράφουνε στο παραδίπλα thread.
Δεν πέθανε ρε άθλιε, σκοτώθηκε πολεμώντας για την ελευθερία της χώρας του, όπως και κάποιοι άλλοι στα χώματα που πατάς εσύ και έχεις την ελευθερία να γράφεις ό,τι θέλεις ρε βρωμερό παράσιτο.
Η εμφάνιση μετράει ρε τύπε.
Αν είναι να γαμήσουμε του σορού έχει κι εδώ με 150.
Ο καλός μύστης του έρωτα είμαι και καλοφαγάς τύπε......περιμενω χεχλες food challengeΡε Βολκάνο εδώ βαριέμαι να τραβηχτώ Καλλιθέα ή Αθήνα κέντρο για να πάρω...σιγά μη πάω στους Μάο-Μάο...
Καλά του ξηγήθηκαν του μπούλι...Για να μην ξεχναμε
Αστον να λεει ... τον αγλεορα τρωει και αυτος απο το καλο καλυτεροΟ καλός μύστης του έρωτα είμαι και καλοφαγάς τύπε......
Κάνω διατροφή τώρα...πετάω...Αστον να λεει ... τον αγλεορα τρωει και αυτος απο το καλο καλυτερο
Δεν τον ξέρω αλλά σαν τροβαδούρος για να τραγουδάει καλά πρέπει να έχει κοιλαραΑστον να λεει ... τον αγλεορα τρωει και αυτος απο το καλο καλυτερο
Έχει γίνει πλέον ροκφόρ εντούρε...τυπε εγω παντα ημουν υπερ της ποιοτητας.γιαυτο μαζι με τα κουλουρια θεσσαλονικης που πουλαω δινω μαζι και κομματακι γραβιερα που εχει πρασινισει μετα απο 14 χρονια ωριμανσης στο δρομο.ειναι γκουρμε γραβιερα
Τυπε σ αυτό το νημα δεν σηκώνουν πλακα, μόνο σοβαρές τοποθετήσεις όπως αυτές του pxτυπε ο χλεχλερκ με αναγκασε να γραψω σοβαρο ποστ και αρρωστησα
παω να τρολαρω στο νημα του τυπου που θελει να γαμησει τη μανα του για να ερθω στα ισια μου
Και εγώ τύπεΚάνω διατροφή τώρα...πετάω...
Τυπε εσυ που τα μελετας τα θέματα του πολεμου πως βλεπεις να τελειώνει η ιστορία ?Το'χεις αποδείξει ήδη ρε πουτινόσκυλο.
Πες του για κανένα τελειωτικό ακαποτο στο στόμα του να σου πει αλλά για πολιτική παπαγαλιζδι τον κουλη μας.... Ταγαρι ο τυποςΤυπε εσυ που τα μελετας τα θέματα του πολεμου πως βλεπεις να τελειώνει η ιστορία ?
Ρωτα το δάσκαλο τουΤυπε εσυ που τα μελετας τα θέματα του πολεμου πως βλεπεις να τελειώνει η ιστορία ?