Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

  • Ναι

    Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

    Ψήφοι: 101 51,0%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Μηνύματα
52.592
Like
51.939
Πόντοι
12.756
παει ο Βανταμας ακομα δεν ηρθε...μπηκε καυλωμενος αλλα....:undecided:
:undecided::undecided::sad2::sad2::sad2:
 
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Μηνύματα
9.937
Κριτικές
30
Like
20.473
Πόντοι
8.846
όποιοιμπινεδεςμπαναρουντονβιταμα θέλουνσοδομισμό
ναπάνεόλοιστοδιάβολο άνευεπιστροφής
 
Τελευταία τροποποίηση:

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Μηνύματα
3.666
Like
661
Πόντοι
96
Άδειασε η Αθήνα 2 φορές σε 10 μέρες και πολλοί δεν επέστρεψαν καν από τις διακοπές του Πάσχα.
Ο κόσμος έχει λεφτά... πολλά λεφτά...:erection::erection::erection:
Tροβαδουρε, ολοι κλαιγονται και κατηγορουν τον αναλγητο ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ Κυριακο αλλα ολοι μασουλανε τις επιχορηγησεις που πηραν λογω COVID. Καλυτερα να πιανεις τα παπαρια σου απο το να πιστευεις τον Ελληνα.
 

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Μηνύματα
3.666
Like
661
Πόντοι
96
Αναμενουμε εμεις ανακουφιση απο κούλη με προωρο ενφια
Ο Κυριακος το ειπε και το εκανε... Περα απο την πλακιτσα που τρωει.... ολοι οι πολιτες επι μνημονιων ουρλιαζαν για μειωση του ΕΝΦΙΑ και αυτο οντως εγινε....

Οποιος πει οτι δεν του μειωθηκε, να μην του ξανασηκωθει που λεει και η Παολα
 

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Μηνύματα
31.515
Κριτικές
1
Like
35.709
Πόντοι
6.256
Ο Κυριακος το ειπε και το εκανε... Περα απο την πλακιτσα που τρωει.... ολοι οι πολιτες επι μνημονιων ουρλιαζαν για μειωση του ΕΝΦΙΑ και αυτο οντως εγινε....

Οποιος πει οτι δεν του μειωθηκε, να μην του ξανασηκωθει που λεει και η Παολα
Ο ενφια δεν ειναι ο μονος φορος ακινητων.
Παραλληλα αυξησε πολλους φορους σχετικα με τα ακινητα.
Καθε μειωση ειναι καλο πραμα φυσικα.
 

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Μηνύματα
5.309
Κριτικές
8
Like
2.184
Πόντοι
506
Ο πρώτος ελεύθερος πρόεδρος της Τσετσενίας, πρώην στρατηγός του σοβιετικού στρατού, ο Dzhokhar Dudayev, σκοτώθηκε από ρωσικό πύραυλο αέρος-εδάφους το 1994:

«Το μεγαλύτερο λάθος είναι να αγνοήσετε τους Ουκρανούς. Θεωρείτε αδύναμους τους Ουκρανούς. Προσβάλλετε τους Ουκρανούς. Ποτέ μην προσβάλλετε τους Ουκρανούς. Οι Ουκρανοί δεν είναι ποτέ τόσο αδύναμοι όσο νομίζετε. Ο Παντοδύναμος Αλλάχ σας απαγορεύει να διώξετε Ουκρανούς ή να πάρετε οτιδήποτε από Ουκρανούς. Οι Ουκρανοί πάντα επιστρέφουν. «Οι Ουκρανοί θα επιστρέψουν και θα επιστρέψουν ό,τι είναι δικό τους. Όταν όμως επιστρέφουν οι Ουκρανοί, δεν ξέρουν πώς να υπολογίσουν τη δύναμη και να την εφαρμόσουν αναλογικά. Καταστρέφουν τα πάντα στο πέρασμά τους. Μην προσβάλλετε τους Ουκρανούς. Διαφορετικά, όταν οι Ουκρανοί επιστρέψουν στη γη όπου είναι θαμμένοι οι πρόγονοί τους, τότε όσοι ζουν σε αυτή τη γη θα ζηλέψουν τους νεκρούς».
Από το βιβλίο "The Attack of the Ichker Wolf"
 

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Μηνύματα
5.748
Like
1.501
Πόντοι
266
Oι Ρωσσοι λενε κατι που εχει βαση στην ΘΕΩΡΙΑ αλλα οχι στην Πραξη.... Κλασικοι κομμουνιστες οπως το ΚΚΕ.... ΔΗΛΑΔΗ κανουνε προπαγανδα...

Ναι οι Αζοφ ηταν μια παραστρατιωτικη ομαδα το 2014 με ναζιστικη ιδεολογια. Ηταν μια εποχη που δεν υπηρχε στην πραξη ουκρανικος στρατος και κανεις δεν περιμενε οτι θα μπουκαρουν οι ρωσσοι σε Ντονμπας....

Εκεινη την εποχη η μονη ομαδα / οργανωση που πολεμησε τους ρωσσους κυριως λογω του αντιρωσσισμου της ηταν η Αζοφ. Προφανως ολη αυτη η προσπαθεια της Αζοφ εκτιμηθηκε σε πρακτικο επιπεδο απο την πολιτικη ελιτ της ουκρανιας διοτι ειδε στα ματια της ενα σωμα με θεληση να πολεμησει τους ρωσους εμπρακτα οποτε ενταχθηκαν οργανικα πλεον στον ουκρανικο στρατο στην μετα του 2014 εποχη....

Προφανως οποιος κληρωτος ή επαγγελματιας εντασοταν απο το 2014 στους Αζοφ δεν ειναι ναζι αλλα οντως οι ναζι εχουν επιρροη στους Αζοφ.... Αλλα δεν ειναι οι Αζοφ ο ουκρανικος στρατος.

Ειναι τα ιδια που ακουγαμε στην ελλαδα απο το 1945 και μετα ολοι οι δεξιοι ειναι γερμανοτσολιαδες..... επειδη καποιοι δεξιοι ηταν γερμανοτσολιαδες.... ασχετα εαν υπηρχαν κεντρωοι γερματοτσολιαδες ή εαν το κκε επισημα τοτε ηθελε να παραδωσει την Μακεδονια στους Σλαβους.

Βεβαια κανεις δεν μπορει να αγνοησει την πιθανοτητα οι ΗΠΑ να χαρτζιλικωνουν τους Αζοφ ετσι ωστε να μην εξαρταται η μαχητικοτητα της απο την διεφθαρμενη πολιτικη ελιτ της ουκρανιας
Τα ίδια έχω γράψει και εγώ για τους αζόφ με κάτι παραπάνω λεπτομέρειες

Ο αρχηγός τους παλιά έγινε βουλευτής κατεβαίνοντας ανεξάρτητος γιατί έφυγε από τον σοφό το νοιάζομαι εντάχθηκαν στον εθνικό στρατό

Ο ίδιος βουλευτής προσπάθησε στις τελευταίες εκλογές να βγει σαν ναζιστής και απέτυχε οι ναζιστές στην ουΚρανιά παίρνουν στις εκλογές 2%

Περιμένω και απάντηση απο κάποιους που είναι αρνητικοι σε αυτά που λέμε εμείς
 

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Μηνύματα
12.340
Κριτικές
9
Like
4.696
Πόντοι
1.830
Η Μαριούπολη πριν τέσσερις μήνες...
FRk-8f1XsAI08ym.jpg

ευτυχώς την απελευθέρωσαν απ τους ναζί
 

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Μηνύματα
15.302
Like
35.116
Πόντοι
9.931

Οι τυποι Ρωσοι εχουν χαζέψει εντελώς :idiot: :uglystupid: Δείχνουν προσομοίωση πυρηνικού χτυπήματος σε Λονδίνο και Παρίσι!

Βέβαια την συνέχεια οπου απαντάνε οι Βρετανοί και οι Γαλλοι δεν μας την έδειξαν :rolleyes:
 

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Μηνύματα
5.309
Κριτικές
8
Like
2.184
Πόντοι
506
Τους πιο χρήσιμους ηλίθιους έχει βρει το Αμερικάνικο αντιρωσικό λόμπι, που είναι πρόθυμοι να πετσοκοφτούν για τα συμφέροντα άλλων...
Διάβασε τότε τι γνώμη έχουν για την πατρίδα και τους συνπολίτες τους οι ρώσοι :glasses:

«Είμαι πεπεισμένος ότι οι διδασκαλίες της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας είναι θεωρητικά ύπουλα και επιβλαβή ψέματα, στην πραγματικότητα, συγκέντρωσαν τις πιο χονδροειδείς δεισιδαιμονίες και μάγια, κρύβοντας όλο το νόημα της χριστιανικής διδασκαλίας». (Λέον Τολστόι).

«Ο ορθόδοξος απλός Ρώσος απορρίπτει την πίστη του ως εκκλησιαστικό καθήκον που του επιβάλλεται για τη σωτηρία της ψυχής κάποιου, αλλά όχι τη δική του, την οποία δεν έχει μάθει να σώζει και δεν θέλει. Όσο κι αν προσεύχεται, μένει με τον διάβολο. Αυτή είναι όλη η θεολογία του». (Β. Κλιουτσέφσκι).

«Η Ρωσία είναι ένα τρομερό θέαμα σε μια χώρα όπου δεν υπάρχουν εγγυήσεις προσωπικότητας, τιμής και αξιοπρέπειας, αλλά δεν υπάρχει καν κρατος δικαιου , υπάρχουν μόνο τεράστιες εταιρείες διάφορων διαρρηκτών και ληστών». (Μπελίνσκι).

«Η Ρωσία είναι η πιο βρώμικη, η πιο αηδιαστική χώρα στην παγκόσμια ιστορία. Εκεί αναδύθηκαν τερατώδεις ηθικές στις οποίες οι ίδιες οι έννοιες του Καλού και του Κακού αναποδογυρίστηκαν. Ολόκληρη η ιστορία αυτού του έθνους είναι βυθισμένη στα σκατα και θέλει να βυθίσει ολόκληρο τον κόσμο εκεί». (ΙΑ Ίλιν).

«Πρέπει να εκφράσω τη θλιβερή άποψή μου για τον Ρώσο - έχει τόσο αδύναμο εγκεφαλικό σύστημα που δεν είναι σε θέση να αντιληφθεί την πραγματικότητα ως τέτοια. Υπάρχουν μόνο λόγια για αυτόν. Τα εξαρτημένα αντανακλαστικά του συντονίζονται όχι με πράξεις αλλά με λόγια. (IP Pavlov).

«Η Ρωσία έχει περάσει απότομα από τη σκλαβιά στην προσχηματική ελευθερία. Χεζουμε εκεί που μένουμε. Στα μετρό - σκατα, στα ασανσέρ - ουρα. Ίσως αυτή η στάση διαμορφώνει τη δουλοπαροικία μας.» (Όλεγκ Γιανκόφσκι).

«Δεν έχω να κάνω με ανθρώπους, έχω να κάνω με ζώα που θέλω να μετατρέψω σε ανθρώπους». (Πέτρος Α΄).

«Μια αντιρωσική συνωμοσία, φυσικά, υπάρχει - το μόνο πρόβλημα είναι ότι σ αυτη εμπλέκεται ολόκληρος ο ενήλικος πληθυσμός της Ρωσίας». (V. Pelevin).

«Δεν μπορείς να εργαστείς κανονικά στη Ρωσία. Στη Ρωσία, μπορείτε μόνο να επιβιώσετε. (Αλ. Μπέλοφ).

«Είπα ότι κανείς δεν μπορεί να κάνει τη ζωή τόσο ανούσια όσο εμείς οι Ρώσοι». (Μαξίμ Γκόρκι).

«Οι Ρώσοι δεν καταλαβαίνουν την καλοσύνη, εδώ πρέπει να κυβερνά κανείς είτε με μαστίγιο είτε με τσεκούρι, μόνο τότε είναι όλοι ευχαριστημένοι. (Έντουαρντ Ραντσίνσκι).

«Στο βορρά έχουμε πολικές αρκούδες, και στο νότο - μια πυκνή κόκκινη έρημο μίσους, γιατί σε όλους, στον Καύκασο, στην Κεντρική Ασία και στο Θιβέτ, κάναμε κάποιο κακό. .Στη Δύση, έχουμε εισβάλει βδελυρά και προδοτικά στην Ουκρανία και αυτός ο πόλεμος μας στέρησε για πάντα την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό των πολιτισμένων εθνών, από τη Σουηδία μέχρι την Αυστραλία, από τον Καναδά μέχρι τη Χιλή». (Β. Νοβοντβόρσκαγια).

«Η εθνική ιδέα της Ρωσίας βρίσκεται στη δύναμη, την αναίδεια και την χοντροειδή βλακεία ». (Alexey Serebryakov).

«Ένα ψέμα… Ένα ψέμα για τη σωτηρία, ένα ψέμα για τη λύτρωση της ενοχής, ένα ψέμα για την επίτευξη ενός στόχου, ένα ψέμα για μια καριέρα, για την ευημερία, για τις εντολές, για τη διαμονή. Ψέματα. Ολόκληρη η Ρωσία είναι καλυμμένη με ψέματα, σαν ψώρα "(Βασίλι Σούκσιν).

«Αν με πάρει ο ύπνος και ξυπνήσω εκατό χρόνια μετά και με ρωτήσουν τι νομίζω ότι συμβαίνει στη Ρωσία τώρα, θα απαντήσω: Πίνουν και κλέβουν.» (Μ. Σάλτικοφ-Στσέντριν).

«Ένα έθνος που περιπλανιέται στην Ευρώπη αναζητώντας τι μπορεί να καταστραφεί, να καταστραφεί, μόνο για διασκέδαση». (Ντοστογιέφσκι).

«Μόσχα - τάιγκα, Μογγόλικη, άγρια, βάναυση». (Αλεξέι Τολστόι).

«Η πιο σημαντική αξιοσημείωτη επιτυχία του ρωσικού λαού είναι η σαδιστική του σκληρότητα». (Gorki).

«Ω, πόσο σκληρή είναι η ζωή στη Ρωσία, σε αυτό το βρωμερό κέντρο σωματικής και ηθικής εξαχρείωσης, της κακίας του ψέματος και του κακού. Δεν μπορείς να καταλάβεις αυτά τα πραγματικά μαρτύρια που πρέπει να ζήσεις από τη ζωή σε αυτό το περιβάλλον, από τη σύγκρουση με τα προϊόντα του ρωσικού εδάφους. Ό,τι και να πεις για την υπεράσπιση αυτής της γης, όλη αυτή η βδελυγμία είναι ο ρωσικός εθνικός χαρακτήρας της». (Αξάκοφ).

«Ο Ρώσος είναι ο μεγαλύτερος και πιο θρασύς ψεύτης σε ολόκληρο τον κόσμο». (Τουργκένιεφ).

«Εάν η Ρωσία αποτύχει και εξαφανιστει απο προσωπου γης, δεν θα είναι απώλεια, ούτε θα προκαλέσει αναταραχή στην ανθρωπότητα». (Τουργκένιεφ).

«Όχι άνθρωποι, αλλά βοοειδή, αποβράσματα, άγρια ορδή, δολοφόνοι και κακοποιοί». (Μπουλγκάκοφ).

«Ένας λαός που μισεί τη θέληση, λατρεύει τη σκλαβιά, αγαπά τις αλυσίδες των χεριών και των ποδιών του, άσχημος σωματικά και ηθικά, έτοιμος να καταπιέσει τους πάντες και τα πάντα ανά πάσα στιγμή». (Σμελέφ).

«Η Ρωσία είναι μια ενιαία μεταφυσική τρύπα». (Βλαντιμίρ Σορόκιν).

«Η ρωσική ηθική δεν είναι ανθρώπινη ηθική». (Alexander Kuprin).

«Πρέπει να εχεις ζήσει σε αυτή την έρημο, που λέγεται Ρωσία, για να νιώσεις όλη την ελευθερία της ζωής σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. (Έντουαρντ Ραντσίνσκι).

«Αριστοκρατία, φιλελευθερισμός, πρόοδος, αρχές. Σκεφτείτε πόσο ξένα και άχρηστα είναι αυτά τα λόγια! Ο Ρώσος δεν χρειάζεται τέτοια δώρα. (Ιβάν Τουργκένιεφ).

«Ο ένοχος κυβερνά πιο εύκολα και δεν υπάρχουν αθώοι στη Ρωσία». (D. Bikov).

«Φτωχό έθνος, έθνος σκλάβων, από πάνω μέχρι κάτω - όλοι είναι σκλάβοι». Ν. Τσερνισέφσκι).

«Όποιος αμφιβάλλει ότι η Ρωσία βρίσκεται σε ένα ιδιαίτερο μονοπάτι, ας οδηγήσει στους δρόμους μας». (Α. Λέμπεντ).

«Η ιστορία μας ακολουθεί το δικό της ημερολόγιο: κάθε μηνα υστερούμε από τον κόσμο κατά μία μέρα». (Β. Κλιουτσέφσκι).

“«Το κλίμα της Ρωσίας είναι σκληρό αλλά δίκαιο». (Benedict Erofeev)

«Το ρωσικό κράτος έχει εγκατασταθεί στον λαό ως στρατός κατοχής». (Herzen).

«Υπάρχει μια ανιδιοτελής αγάπη για την κακία στον Ρώσο . Δεν έχει καμία σχέση με αυτό, αλλά πάντα θα κάνει καποιο κακο στον διπλανό του». (Γκογκόλ).

«Όλο το βράδυ γυρίζαμε το χωριό ψάχνοντας κάποιον να μας πουλήσει ένα κοτόπουλο, αλλά δεν το βρήκαμε. Από την άλλη, υπήρχε άφθονη βότκα. Ο Ρώσος είναι ένα μεγαλο γουρουνι. «Το να πίνουν βότκα είναι πολύ πιο ενδιαφέρον για τους χωρικούς από το να εργάζονται για να ψαρέψουν στη λίμνη Βαϊκάλη ή να εκτρέφουν ζώα». (Αντόν Τσέχοφ).
 
Τελευταία τροποποίηση:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Μηνύματα
5.309
Κριτικές
8
Like
2.184
Πόντοι
506
Μπορώ να σου βρω και πολλά αλλά σε μερικά δεν βγάνει το νόημα με τον μεταφραστή της google και δεν θέλω να κάθομαι να μεταφράζω με της ώρες
 

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Μηνύματα
5.066
Κριτικές
10
Like
13.106
Πόντοι
3.846
για κάθε λαό θα βρεις αντίστοιχα γνωμικά. Αν προσπαθείς να στηρίξεις το βασικό επιχείρημα των ρατσιστών ότι δηλαδή η καταγωγή του ανθρώπου καθορίζει και το χαρακτήρα του, θα πιάσει σε όσους είναι ήδη αντιρώσοι και ψάχνουν επιβεβαίωση των ρατσιστικών απόψεών τους.
 
  • Like
Αντιδράσεις: GRxx
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Μηνύματα
9.937
Κριτικές
30
Like
20.473
Πόντοι
8.846

Οι τυποι Ρωσοι εχουν χαζέψει εντελώς :idiot: :uglystupid: Δείχνουν προσομοίωση πυρηνικού χτυπήματος σε Λονδίνο και Παρίσι!

Βέβαια την συνέχεια οπου απαντάνε οι Βρετανοί και οι Γαλλοι δεν μας την έδειξαν :rolleyes:
νόμιζα με ότι με κάτι τραμπ και μπερλουσκόνι τα ειχα δει όλα στην πολιτική ζωή, αλλά ο πουτινέζοι έχουν κάνει πολλά βήματα μπροστά :confused:
 

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Μηνύματα
6.643
Κριτικές
57
Like
6.877
Πόντοι
6.030
Καλα οι Ρωσοι σε γενικες γραμμες ειναι μεγαλοι καριοληδες για ενα και κυριο λογο. Οταν αυτοι Γαμανε απο μικροι ωραιες μουναρες Ρωσιδες,εμεις στην αντιστοιχη ηλικια εφηβειας κυνηγαμε την Κουλα απο το Περιστερι. Γι αυτο ομως μεγαλωνοντας ρεφαρουμε και γαμαμε κι εμεις ωραιες μουναρες ρωσιδες.
Απλα πραγματα.
 

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Μηνύματα
27.095
Κριτικές
184
Like
44.803
Πόντοι
22.266
μην ακούς τον Αλεξ, μια χαρά γέλιο βγαίνει έτσι όπως τα γράφεις,
έκανα και μια μικρή αλλαγή που μάλλον το κινητό σου δεν μπορούσε να "σκεφτεί" :cheesy:
Συμφωνώ όλα για τον.παρα κ όλοι τους παρτσκηδες...
Πλέον το ευρώ 1,05 έναντι του δολαρίου κ από όσο θυμάμαι από το 2008 έχει να συμβεί ή κ πιο παλιά ....

Κατά τα άλλα μας φτάνει ο Πούτιν;;
Καθαρός πόλεμος των Αμερικανών που είναι οι μόνοι που κερδίζουν. Κ Ευρωπαίοι Ουκρανοί Ρώσοι χάνουν( ίσως οι Ρώσοι βέβαια κερδίσουν έστω κ εδάφη όμως εμείς τίποτα .......
 
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Μηνύματα
9.937
Κριτικές
30
Like
20.473
Πόντοι
8.846
Συμφωνώ όλα για τον.παρα κ όλοι τους παρτσκηδες...
Πλέον το ευρώ 1,05 έναντι του δολαρίου κ από όσο θυμάμαι από το 2008 έχει να συμβεί ή κ πιο παλιά ....

Κατά τα άλλα μας φτάνει ο Πούτιν;;
Καθαρός πόλεμος των Αμερικανών που είναι οι μόνοι που κερδίζουν. Κ Ευρωπαίοι Ουκρανοί Ρώσοι χάνουν( ίσως οι Ρώσοι βέβαια κερδίσουν έστω κ εδάφη όμως εμείς τίποτα .......
ρε βολκάνο αλήθεια σου λεω μείνε στα ωραία με τα ταξίδια και τα λοιπά.
άσε τα πολιτικά...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom