Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Κάνει προπόνηση για τον Αμερικάνικο τον πέο...
Ρε συ μηπως υποστηριζεις της χωρες αναλογα με το ποσο "υποθαλπουν" την γυναικεια επιθετικοτητα απεναντι στους αντρεςδηλαδή την ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ ΑΠΕΙΛΗ, δεν την αναγνωρίζεις; Σε κλίμακα, είναι το ίδιο να το πει ένας γιγαντόσωμος τύπος σε ένα δεκάχρονο παιδί.
Η αληθεια ειναι οτι οι Αμερικανοι θα βαλουν λιγο σαλιο, ενω οι Κινεζοι θα μας γαμησουν ασαλιωτα . Ειναι ομως πιο μικροτσουτσουνοι.Και σε ξαναρωταω ποιον απο τους 3 προτιμάς για υπερδύναμη...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γιατι τελικα αυτο έχει σημασια αφού κάποιον θα τον έχεις θες δε θες
Kαι δικαίως θα αντιδράσουν.ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ή ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΘΑ ΣΥΜΜΑΧΗΣΕΙ
Αυτός ήταν ο ισχυρισμός σχετικά με τη θέληση της Ουκρανίας να μπει στο ΝΑΤΟ, ελπίζω να το θυμάστε, όπως και το ότι η Ουκρανία είχε σύνορα με τη Ρωσία.
Τα Νησιά Σολομώντα απέχουν πολλές χιλιάδες μίλια από τις ΗΠΑ. Η Κίνα ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μία συμφωνία ασφάλειας με τα Νησιά του Σολομώντα. Ο Ντάγκλας Έτε πρόεδρος της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής στο κοινοβούλιο των Νησιών του Σολομώντα, δήλωσε απευθυνόμενος σε βουλευτές ότι Κινέζοι αξιωματούχοι αναμένεται να φτάσουν στα μέσα Μαΐου, προκειμένου να υπογράψουν συμφωνίες συνεργασίας. Όλα καλά; ΑΜ ΔΕ.
ΗΠΑ: ''Θα αντιδράσουμε αναλόγως'' αν η Κίνα αποκτήσει μόνιμη στρατιωτική παρουσία στα Νησιά Σολομώντα. Αυτά για την Αυτοδιάθεση των Κρατών.
πηγή ΗΠΑ: ''Θα αντιδράσουμε αναλόγως'' αν η Κίνα αποκτήσει μόνιμη στρατιωτική παρουσία στα Νησιά Σολομώντα
Κάνει προπόνηση για τον Αμερικάνικο τον πέο...
αρχίζει να μαλακίζεται περαιτέρω η κατάσταση...
Δυνάμεις Ρουμανίας στη Μολδαβία-Ετοιμάζονται για βρώμικη επίθεση στην Υπερδνειστερία-υποστήριξη Ουκρανίας
Ρουμανικά «Πιράνχας» & στα Ουκρανικά Καρπάθια Στο στόχαστρο της Μόσχας βρίσκεται πλέον το Βουκουρέστι καθώς ρουμανικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν εισέλθει στην Μολδαβία και προετοιμάζονται για επιθετική ενέργεια στην Υπερδνειστερία. Προφανώς η Μολδαβία λαμβάνει στρατιωτικά μέτρα καθώς χτες όπως είχε...iskra.gr
έχω πατέντα με λαδόκολλα και φίνο λακωνικό έλαιο, που δεν περνάει τίποτα...τυπε ψαξε απο τωρα να βρεις ενα καταφυγιο η βρες εργολαβο να σου κανει ενα υπογειο στο σπιτι
Δεν γνωρίζω αν το κάνουν, ήμουν σαφής. Ενώ η απειλή ενάντια στα Νησιά Σολομώντα, είναι αναμφισβήτητη. Σε ακούω λοιπόν, ποιά είναι η γνώμη σουΤι αν το κάνουν ρε ρωσόδουλο μουνόσκυλο; Θες να σε φωνάξουν να παίρνεις μάτι για να το πιστέψεις;
Και βέβαια μου λένε. Αυτό που επισημαίνω είναι ότι τα μέλη που φωνάζουν για την καταπάτηση του δικαιώματος των Ουκρανών να μπουν στο ΝΑΤΟ, έχουν άλλα κριτήρια για τα δικαιώματα των Νησιών ΣολομώνταΚι εσυ ρε μπόκολε...
Δλδ οι ξεκάθαρες απειλες, τον τελευταιο μήνα, του πουτιν σε ουκρανούς, φινλανδούς, σουηδούς, σε όλον τον πλανήτη (πυρηνικά), απέναντι σε εμάς...ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ;
Οι ηπα και οι νήσοι σολομώντα σε συγκίνησαν;
θέλω το τηλέφωνο του Ντήλερ σου, μην είσαι μοναχοφαγάς. Θέλω κι εγώ να καταλήγω σε οποιοδήποτε συμπέρασμα έχω αποφασίσει από πριν, οτιδήποτε κι αν συμβείΡε συ μηπως υποστηριζεις της χωρες αναλογα με το ποσο "υποθαλπουν" την γυναικεια επιθετικοτητα απεναντι στους αντρες
To άσχημο δεν είναι ότι τα ανακάλυψα εγώ.οι απίθανοι ανακάλυψαν τα νησιά του σολομώντα...
άντε, ο βολκάνο μπορεί να πάει κι όλας (που εμπιστεύεται τα στατιστικά του τρίτου κόσμου) ή ο στέκας από την αυστραλία,
ο μπόκολος;
τόση ψύχωση; ας ζητήσει βοήθεια, η προσωπική εμπειρία τον έχει τραυματίσει και δεν έχει ευθυκρισία...
Ακριβώς σαν την ουκρανία, λοιπόν, και τα νησιά του σολομώντα,
που η ουκρανία είναι κοντά μας,
που έχει ελληνική παρουσία, που θέλει να μπει στην ΕΕ,
Και που την ρωσία μιμείται η τουρκία...
....Γιατι τελικα αυτο έχει σημασια αφού κάποιον θα τον έχεις θες δε θες...... ναι, το γνωρίζω. Η Χώρα μας ήταν υπόδουλη σε Αυτοκρατορίες για 2.000 χρόνια. Πρώτα στην Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, στη συνέχεια στην Οθωμανική. Αλλά κι όταν αποσχισθήκαμε από την Οθωμανική Αυτοκρατορία, Προτεκτοράτο των Άγγλων ήμασταν. Όχι ότι η Γαλλία δεν έπαιζε παιχνίδι μέσω του Πολιτισμού της (οι γυναίκες της Ελίτ έπρεπε να ξέρουν Γαλλικά και πιάνο) και των οικονομικών της συμφερόντων (Γαλλικός Ποταμός, ΠΕΣΙΝΕ) και η Ρωσία μέσω της Θρησκείας. Τώρα ο σχεδόν αδιαφιλονίκητος επικυρίαρχος είναι οι ΗΠΑ, κι αυτό θα συμβαίνει ανεξάρτητα από τις επιθυμίες οποιουδήποτε ατόμου ζει σε αυτή τη χώρα. Και μην τα ξαναγράφω, το Σοσιαλιστικό Πείραμα απέτυχε παταγωδώς, εδώ και 3 δεκαετίες. Το ότι στον εγκέφαλο κάποιων η Ρωσία είναι Σοσιαλιστικό Κράτος και η Κίνα Κομμουνιστικό, αποδεικνύει τη βαθιά αμορφωσιά και Άγνοιά τουςΚαι σε ξαναρωταω ποιον απο τους 3 προτιμάς για υπερδύναμη...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γιατι τελικα αυτο έχει σημασια αφού κάποιον θα τον έχεις θες δε θες
ΤΕΛΙΚΑ δεν έχω κάποια αμφιβολία για τα κίνητρά σου, είναι σαφέστατη η τακτική σου. Συνέχισε την καλή δουλειάΕίσαι σαφής πόσο σιχαμένος γλίτσας είσαι ρε πουτανάκι της Ζαχάροβα.
τα είπες όλα px. Όχι ότι είχα πια κάποια αμφιβολία
ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ. Όλα τα μέλη θα καταλάβουν, τελικάΘα συνεχίσω ρε πουτινολάγνο μίασμα μέχρι να καταλάβουν όλοι τι τσάτσος είσαι.