Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.442
- Πόντοι
- 2.356
Λες κι εσύ να πέσουν ?
Εδώ και τώρα, οδηγούν σε φτωχοποίηση τον λαό…
Λες κι εσύ να πέσουν ?
ποσες φορες θα πω οτι δεν ειμαι με τον Πουτιν ουτε με την Δυση???Αχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχ.
Τι άλλη παπαριά θα δούμε εδώ μέσα;
Ε, αφού πέφτει εύκολα γιατί δεν έκαναν οι Ρώσοι, οι Κινέζοι, οι Ινδοί, οι Βορειοκαορεάτες ή οποιοσδήποτε άλλος έχετε μέσα στα σκατά του εγκεφάλου σας ένα δικό τους Ιντερνέτ και να μας το έδιναν;
Γιατί όλος ο πλανήτης χρησιμοποιεί το Αμερικάνικο;;;;
Γιατί όλοι χρησιμοποιούμε το GPS της Αμερικάνικης Αεροπορίας;;;;;;;
Το γιατί θα σας το πω εγώ: Γιατί είστε γαμημένα ΠΟΥΤΙΝΟΣΠΕΡΜΑΤΑ που το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να γλύψετε τον κ@λο του ΠΟΥΤΙΝΟΥ που σας έσπερνε και το μουνί της ΠΟΥΤΙΝΑΣ ροντίνας που σας γλύστραγε.
Εκμεταλλευόμενοι ταυτόχρονα την ελευθερία, το βιωτικό επίπεδο, την ευημερία της Δύσης και της Δημοκρατίας.
Γιατί αν είχατε @@ θα πηγαίνατε να ζήσετε στην Ρωσία.
Αλλά όλοι ξέρουμε ότι δεν έχετε ...........
Δεν παραιτούνται όμως γιατί βλέπουν τα ποσταρίσματα με τα χάι φαγητά σου και λένε υπάρχει λίπος ακόμα οπότε θα εξαντλήσω 4ετίαΕδώ και τώρα, οδηγούν σε φτωχοποίηση τον λαό…
να μας φερει κανα ενθυμιο απο το κυλικειο του Λευκου Οικου.....Η Ζαχάροβα θυμήθηκε τον Καποδίστρια μόλις κατάλαβε ότι ο ΜΤΣΤΚΣ θα πάει να παζαρέψει με τον κοιμώμενο Τζο τους κυπριακούς S300 στην Ουκρανία σε αντάλλαγμα με Patriot
Εδώ και τώρα, οδηγούν σε φτωχοποίηση τον λαό…
Δεν παραιτούνται όμως γιατί βλέπουν τα ποσταρίσματα με τα χάι φαγητά σου και λένε υπάρχει λίπος ακόμα οπότε θα εξαντλήσω 4ετία
Από την ταραχή σου μην αλλάξει η ιστορία μην μπερδευτείς και φας καμιά μαγειρίτσα γκουρμέ ... αύριο αυτάΓενικώς κι εδώ επί Μπάιντεν μαύρο χάλι, όλη η Δύση τα ίδια σκατά.
Λέω να πάμε νωρίς σήμερα για βραδινό, μπας και προλάβουμε το πύραυλο του mazo που θα αλλάξει τον ρου της ιστορίας…
Ναι, το είδαμε αυτό.ποσες φορες θα πω οτι δεν ειμαι με τον Πουτιν ουτε με την Δυση???
Εγω ειμαι εδω....μπορειτε να το βαλετε μεσα στο σκουληκοφαγωμενο πεπονι που επιμενετε να αποκαλειτε "μυαλο"???
θεωρητικα μιλαω για σενα....γτ ουτε αυτο εχεις.....
και φανταζομαι ουτε ηξερες οτι υπαρχει κατι τετοιο...
Κίνημα των Αδεσμεύτων - Βικιπαίδεια
el.wikipedia.org
το Μπρικς δεν το πιστευουν ουτε οι ιδιοι....εγω θελω η Ελλαδα να κινειται πιο ανεξαρτητα....και δεν λεω να γινουμε Β.Κορεα...να παιξουμε λιγο μπαλιτσα με Δυση-Ανατολη....οτι κανει η Αιγυπτος....η Τουρκια....η Ουγγαρια....Ναι, το είδαμε αυτό.
Πόσα ποσταρίσματα κατά του Πούτιν έχεις και πόσα κατά της Δύσης; Βαριέμαι να μετράω, αλλά ξέρω ότι έχεις 0 κατά της Ρωσίας.
Και επίσης να σου πω ένα μυστικό: Το κίνημα των αδεσμεύτων έχει πεθάνει από τότε που τα κακάρωσε ο κομμουνισμός. Γιατί στην ουσία συνοδοιπόροι του ήταν.
Σήμερα παίζει το BRICS. Αλλά και πάλι δεν είναι τόσο ζωντανό τώρα τελευταία. Μάλλον ψόφιο είναι.
Αντίθετα οι G8 μια χαρά τα πάνε.
Μόλις κόβεις μια κεφαλή φυτρώνουν δύο.Τοτε που εγινε ο πολεμος στην Γεωργια,δεν ειχε ακομα την δυναμη να φοβερισει το ΝΑΤΟ...(για πυρηνικα μιλαω....)
Χτες εγινε η δοκιμη του Σαρματ...Nato name-Satan2....Μολις τον εκτοξευσεις απο Μοσχα,σε 14 λεπτα χτυπαει Λονδινο,σε μιση ωρα Ν.Υορκη....
κουβαλαει 15 κεφαλες....
και δεν ειμαι ΥΠΕΡ του Πουτιν......ειμαι ΚΑΤΑ της Πορτοσαλτικης προπαγανδας που ακουω ολη μερα.....οταν αντικρουω την προπαγανδα,ΦΑΙΝΕΤΑΙ οτι ειμαι υπερ του Πουτιν.....Συγγνωμη κιολας που δεν καταπινω αμασητο οτι μου πετανε....
Από την ταραχή σου μην αλλάξει η ιστορία μην μπερδευτείς και φας καμιά μαγειρίτσα γκουρμέ ... αύριο αυτά
κοιτα τωρα....μου βαζεις φωτο τον Πουτιν και απο κατω War crimes.... και τωρα αν σου πω εγω οτι Μπους(2) κ Κλιντον μαζι εχουν ρεκορ 5.000.000 θυματα??? θα με πεις πουτινακι.....να αυτα δεν μπορω κ κραζω...Ενώ η προπαγάνδα του Κρεμλίνου είναι μια χαρά. Αυτή πρέπει να την μασάμε αμάσητη.
Σε βαρέθηκα.
Δεν έχει κανένα νόημα να ασχολούμαι μαζί σου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Βαρύτατο πλήγμα στην λα'ι'κη οικογένεια....
Δεν βλεπω τιποτα το κακο στο κοτοπουλο και τις χοιρινες μπριζολες.Οι περισσότεροι γνωστοί μου δεν είχαν λεφτά φέτος να αγοράσουν αρνί και θα την βγάλουν με κοτόπουλο και χοιρινές μπριζόλες. Θα πέσει πολύ χοντρή πείνα. Ετοιμαστείτε και για πολύ χειρότερα ακόμα...
Σου δίνω τον πόντο από τώρα.
Το αυριανό θα είναι φιάσκο, αλλά το έχω υποσχεθεί…
Όπως και στην Κατοχή η πείνα χτυπάει τις πόλεις κυρίως...θα επιστρέψουν όλοι από τα χωρια με ταπερακια γεμάτα με τρόφιμα μακράς διαρκείας για να αντέξουν όσο αντέξουν.Δεν βλεπω τιποτα το κακο στο κοτοπουλο και τις χοιρινες μπριζολες.
Υ.Γ. Παρεμπιπτοντως, βουλιαξαν απο τον κοσμο πλοια, αεροπλανα, λεωφορεια και τρενα απο ταξιδιωτες.
Μαλλον δεν πηραν το μηνυμα οτι ερχεται πεινα και δυστυχια.