Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ποιο ηλίθια σταση Χωρας από της Ουκρανιας δεν εχω ξανασυναντησει..
Νόμιζαν ότι θα τους υποστηρίξουν οι Δυτικοι.
Νόμιζαν ότι θα τους βαλουν στο ΝΑΤΟ οι Αμερικάνοι.
Νόμιζαν ότι ο Πουτιν θα καθόταν άπραγος βλεποντας τη ΝΑΤΟικη ταναλια να σφιγγει γυρω απο τα συνορά του.
Αφησαν τη Χωρα τους ουσιαστικά άοπλη μπροστα στην επερχόμενη Ρωσικη πολεμική Μηχανή.Χωρίς Αεροπορία,Ναυτικό και με Στρατο Ξηράς ενισχυμένο με ...stinger!!
Τωρα παρακαλάνε για συνθηκολόγηση με τους ιδιους όρους που οι ιδιοι αρνούντο και ανέμεναν υποστηριξη απο τη Δυση.Αλήθεια,από πού προέκυψε αυτή η σιγουρια,για να τα βαλουν με την αρκούδα...
Ως πρόβατα επί σφαγή πήγαν...

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
δυσκολεύομαι πολύ να βρω το παραμικρό όφελος για τη Δύση από την όλη ιστορία.
γιατι δεν υπάρχει,ειναι το απόλυτο ξεβρακωμα της υποτιθεμενης δημοκρατιας στη Δυση,περα απο το πουλημα του Ζε το μεγαλο ξεφτιλικι ειναι η διαφωνια στις κυρωσεις, μαριονετες κανουν πως κυβερνανε ενω οι αποφασεις παιρνονται απο τους CEO ,κοροιδευουν τις δικτατοριες μετα αλλα τουλαχιστον εκει οι λαοι ξερουν ποιοι τους κουμανταρουν

Wrath_

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2020
Like
588
Πόντοι
86
Άλλες πρώην χώρες του συμφώνου πως εντάχθηκαν στο ΝΑΤΟ, αλλά και στην ΕΕ?
Όχι μόνο είχαν την θέληση αλλά έκαναν και τις απαραίτητες αλλαγές.
Οι Ουκρανοί όλα αυτά τα χρόνια πασάρουν την ένταξη τους μόνο και μόνο για να πάρουν οφέλη, από αλλαγές τίποτα.
Γι αυτό και βλέπεις την χθεσινή στήριξη, πήραν χαμπάρι και οι Δυτικοί πως είναι χαμένη υπόθεση. Οι Ουκρανοί.

Αρχικά αν μου επιτρέπεις ας διαχωρίσουμε την ένταξη σε Ε.Ε. και ΝΑΤΟ, εντελώς διαφορετική ιστορία.

Αν το ζήτημα ήταν η ένταξη στην Ε.Ε. το πολύ πολύ να γέλαγαν στο Κρεμλίνο, ούτε σφαίρα δε θα σπαταλούσαν...

Ακόμα και αν δεχτούμε την εξήγησή σου πάντως, μια σοβαρή Δύση απλά θα έκοβε την οποία συζήτηση με Ουκρανία εφόσον τους κρίνει αναξιόπιστους, δε θα τους άφηνε/έσπρωχνε στην καταστροφή.

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
165.433
Ναι ρε κουκλα αλλα την τρελλα τους τωρα την πληρωνουν οι Ουκρανοι…παλια μου τεχνη κοσκινο.
...τα λάθη τους "πληρώνουν "νομίζω οι Ουκρανοί...Ο δε Πούτιν ,πατριώτης και μεθοδικός αρα με μαθηματική ακρίβεια κάνει ότι κάνει,χρόνια το ετοιμαζε.. τεσπα, στεναχωρο είναι ομως σαν γεγονός και ελπίζω στις λιγότερες ανθρώπινες απώλειες ?και μετά στις οικονομικές ..καλό μεσημέρι..

farmerjim

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2021
Like
436
Πόντοι
21
Μου το'στειλε ενας εβραιος απ'την Οδησσο που ξερω το αρθρο σημερα.
Δηλαδη κι αναρωτιομουν τοσο καιρο τι εχουν κανει εκει κι ειναι τοσο σκυλογκαντεμηδες. Μια το Τσερνομπιλ, οικονομια σκατα, πραξικοπηματα, ατυχηματα, μαλακιες. Που τοση γκαντεμια δηλαδη, ουτε σε πολωνεζικο νεκροταφειο να'ταν χτισμενη η χωρα τους.
1645793614387.png

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.558
Πόντοι
506
Τυπε το μονο κερδος για την Αμερικη (οχι για ολη τη Δυση) ειναι οτι ξαναμαζεψε τα γιδια στο μαντρι.
το ειπε ο Μπαϊντεν στην ομιλια του: εδειξε οτι οι Ρωσσοι ειναι ικανοι για μεγαλη καταστροφη και με το παραδειγμα της Ουκρανιας θυμησε οτι ολα τα μελη του Νατο εχουν το διακιωμα επικλησης του αρθρου για αμυντικη συνδρομη σε περιπτωση εξωτερικης επιθεσης.
κοινως « καθηστε εδω και ησυχοι γιατι μονο το ΝΑΤΟ εγγυαται την ασφαλεια σας».
Βεβαια θεωρω οτι ειναι πολυ μικρο κερδος με αντιτιμο την καταστροφη μιας χωρας που ως ουδετερη ενδιαμεσος μεταξυ ΝΑΤΟ Ρωσσιας θα ειχε πολλα να προσφερει.
Ο αναπηρος τωρα εχει βαλει τους δικούς του να δέχονται παραγγελίες οπλικών συστηματων απο Λετονια, Λιθουανια κλπ. Πρεπει να αποσβεσει το F35

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
...του κλασε του Πούτιν ο Μπόρις αλλα και το αντίστροφο, του τα κλασε του Μπόρις ο Πούτιν ,και ξέρεις γιατί;Είναι γνήσιος τρελαρας ο Βρετανός, δεν το παίζει..λόγω κατά το ήμισυ αγγλικής καταγωγής μου σε διαβεβαιώ ότι οι Άγγλοι λατρεύουν να είναι στην κοσμάρα τους, ελάχιστα τους απασχολεί τι γίνεται στον υπόλοιπο κόσμο ..
τι ειναι ο μπορις??? να σου πω εγω ενας τελειωμενος γελοτωποιος οπως οι περισσότεροι βρετανοι πολιτικοι ...με πολυ λιγες εξαιρεσεις ....τον σωζει η οικονομια της χωρας του που στηριζεται μονο στο ξεπλυμα ....

• Like
Αντιδράσεις: fil69

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
165.433
τι ειναι ο μπορις??? να σου πω εγω ενας τελειωμενος γελοτωποιος οπως οι περισσότεροι βρετανοι πολιτικοι ...με πολυ λιγες εξαιρεσεις ....τον σωζει η οικονομια της χωρας του που στηριζεται μονο στο ξεπλυμα ....
Το ίδιο είπα Τάσο με αλλά λόγια ..? τον τρελό φοβάμαι εγώ Όχι τον μεθοδικό..

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.735
Πόντοι
2.306
...τα λάθη τους "πληρώνουν "νομίζω οι Ουκρανοί...Ο δε Πούτιν ,πατριώτης και μεθοδικός αρα με μαθηματική ακρίβεια κάνει ότι κάνει,χρόνια το ετοιμαζε.. τεσπα, στεναχωρο είναι ομως σαν γεγονός και ελπίζω στις λιγότερες ανθρώπινες απώλειες ?και μετά στις οικονομικές ..καλό μεσημέρι..
Μαζι σου. Καλο μεσημερι.

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
165.433

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.175
Πόντοι
3.846
Δεν διαβασα καν τα υπολοιπα...απλα μια απορια.Που στο πουτσο κολλαει η συγκριση του Τσερνομπιλ με τα αεροδρομια; :tooth:
σύμφωνα με τη λογική "δεν πρέπει να έχουμε πυρηνικά επειδή οι Έλληνες είναι άχρηστοι και μπορεί από ένα ανθρώπινο λάθος να γίνει ατύχημα" θα έπρεπε να μην έχουμε ούτε αεροδρόμια επειδή στον πύργο ελέγχου δουλεύουν οι αντίστοιχοι άχρηστοι Έλληνες που θα μπορούσαν να ρίξουν κανένα αεροπλάνο στη θάλασσα.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.735
Πόντοι
2.306

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.011
Πόντοι
6.515
το μονο θετικο οτι αντισταθηκε στη νεα ταξη που τον απειλουσε για να μεινει στο μαντρι της ενωσης, παρα τους εκφοβισμους των ελεγχομενων μμε

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
165.433
Οχι! Συμφωνω με το σχολιο σου οτι ειναι πολυ κριμα που χανονται ανθρωπινες ζωες. Γιατι σου βγηκε οτι σε κοροϊδευω?:think:
Είπαμε αγγλική καταγωγή αρα.. φυσική ξανθιά ??,άντε πείτε τα αγόρια...Γεια!!

Τελευταία τροποποίηση:

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
Οχι! Συμφωνω με το σχολιο σου οτι ειναι πολυ κριμα που χανονται ανθρωπινες ζωες. Γιατι σου βγηκε οτι σε κοροϊδευω?:think:
δεν εχει παρει τα χαπια της... και καθε παρασκευη την αφηνουν σ/κ απο το σινουρι

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.412
Πόντοι
2.606
σύμφωνα με τη λογική "δεν πρέπει να έχουμε πυρηνικά επειδή οι Έλληνες είναι άχρηστοι και μπορεί από ένα ανθρώπινο λάθος να γίνει ατύχημα" θα έπρεπε να μην έχουμε ούτε αεροδρόμια επειδή στον πύργο ελέγχου δουλεύουν οι αντίστοιχοι άχρηστοι Έλληνες που θα μπορούσαν να ρίξουν κανένα αεροπλάνο στη θάλασσα.
μη στο χαλασω,αλλα εχουν ριξει δυστυχως γιατι ατυχηματα συμβαινουν παντα,αλλα η καταστροφη επληξε τους επιβατες και αντε ευρυτερα και τους συγγενεις τους.....σε ενδεχομενο ομως πυρηνικο ατυχημα δεν υπαρχει γυρισμος.....
υγ..προφανως αντιλαμβανεσαι οτι τα περι "αχρηστων ελληνων ωχαδερφιστων" ειναι απλως χιουμορ....η στραβη παραμονευει για ολους!

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
165.433

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom