Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.840
- Πόντοι
- 6.536
Πήγε να βρει τον glasko.που ειναι ο px?
Πήγε να βρει τον glasko.που ειναι ο px?
πέθανε λέφτερος,
αναμεσα στα αλλα εγκληματα πολεμου που θα κατηγορηθουν οι τυποι ρωσοι θα ειναι και η εξαφανιση της διασταυρωσης μεταξυ πιθηκανθρωπου και κρο μανιον με μπονομπο ειδους που ακουει στο ονομα μιχαηλ της ουκρανιας
τυποι το ματιασατε το ομορφοπαιδο τον μιχαλη και μαλλον τον φαγανε οι ρωσοι
Ουκρανία: Πληροφορίες για «εξουδετέρωση» του νεοναζί Μιχαήλ που μίλησε στην ελληνική Βουλή
Πήγε να βρει τον glasko.
Σιγά μη γλύτωνε, θα του ευχηθηκε κανας κούληςτυποι το ματιασατε το ομορφοπαιδο τον μιχαλη και μαλλον τον φαγανε οι ρωσοι
Ουκρανία: Πληροφορίες για «εξουδετέρωση» του νεοναζί Μιχαήλ που μίλησε στην ελληνική Βουλή
Σιγουρα τα κακαρωσε ο γλασκος; Που το ξέρετεΠήγε να βρει τον glasko.
τυποι το ματιασατε το ομορφοπαιδο τον μιχαλη και μαλλον τον φαγανε οι ρωσοι
Ας τους έδειχνες τον Πολάκη.Τη μέρα που μιλούσε ο.αυστραλοπιθηκος στην ελληνική Βουλή ήμουν σε κάτι νησιά στα βάθη του Βόρνεο κ ντρεπόμουν να τους δείξω από το κινητό μου την ομιλία του ΕΛΛΗΝΑ αυτον στους ντόπιους εκει
Πολακη φίλη αδωνη Μιχαλολιάκο έχουμε μπόλικουςΑς τους έδειχνες τον Πολάκη.
Που θα κανεις Πάσχα εσυ;Πολακη φίλη αδωνη Μιχαλολιάκο έχουμε μπόλικους
Μόνο ο Άρης Σπηλιωτόπουλος άξιζε σαν εμφάνιση κ αυτός την κουνούσε την συκιά
αναμεσα στα αλλα εγκληματα πολεμου που θα κατηγορηθουν οι τυποι ρωσοι θα ειναι και η εξαφανιση της διασταυρωσης μεταξυ πιθηκανθρωπου και κρο μανιον με μπονομπο ειδους που ακουει στο ονομα μιχαηλ της ουκρανιας
Θεού θελοντος κ αν όλα πάνε καλά στην Αγία λαύρα του Κιέβου χoροστατουντος του πατριάρχη πασών των Ρωσιών κυριλλουΠου θα κανεις Πάσχα εσυ;
Μη μου πεις Αγίους Τόπους γιατι δε θα πιστεψω
Τη μέρα που μιλούσε ο αυστραλοπιθηκος στην ελληνική Βουλή ήμουν σε κάτι νησιά στα βάθη του Βόρνεο κ ντρεπόμουν να τους δείξω από το κινητό μου την ομιλία του ΕΛΛΗΝΑ Μιχάλη στους ντόπιους εκει
κάθεσαι τεμπέλικα στο μπουρδελάκι σου και ειρωνεύεσαι από το σαλονάκι σου την εμφάνιση ανθρώπων που έχουν τα αρχίδια να τα βάλουν με στρατούς εξόφθαλμα πιο ισχυρούς και θυσιάζονται για ιδανικά και πατρίδα κάτι που δεν πρόκειται να σου συμβεί ή να καταλάβεις.
μα τόση σκατοψυχία πια;
Μάν να είσαι πιο προσεκτικός με τους χαρακτηρισμούς σουτυπε καλυτερα που δεν τους εδειξες τον μιχαλη
μπορει να βγαινανε τιποτα αλλοι συγγενεις του απο τη ζουγκλα να τους δωσεις μπανανες
Βολκανο κλεισε κουκέτα κ ας στραμπουληξεις τα @@ σου, ανεβοκατεβαίνοντας ανάμεσα στα καυλακια..Είμαι σε δίλημμα τύποι
Ιούνιο μπανάκια τη ρωσική οδησσο στο φτηνιαρικο χοστελ με τα σλαβακια αυτά
Η στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο με σπα ;
Κοίτα πως θα τον καλμαρο διότι έχω τρόπους εγώ τύπε...καληνυχτα τυπε
Τρίλημμα.Είμαι σε δίλημμα τύποι
Ιούνιο μπανάκια τη ρωσική οδησσο στο φτηνιαρικο χοστελ με τα σλαβακια αυτά
Η στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο με σπα ;