- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.171
- Πόντοι
- 42.697
ήταν το "μικροκλίμα της περιοχής τυπε"Ειδήσεις;
Αυτοί που το καλοκαίρι έλεγαν για ανέμους 6-7 μποφόρ στην Βαρυμπόμπη;
ήταν το "μικροκλίμα της περιοχής τυπε"Ειδήσεις;
Αυτοί που το καλοκαίρι έλεγαν για ανέμους 6-7 μποφόρ στην Βαρυμπόμπη;
Εδω δειτε σανό, οι ψευταραδες της νδ, αυτοι που το σεπτεμβρη ελεγ;ν οτι θα δουμε αυξηση δυο ευρω στο λογαριασμο και οι τιμες θα πεσουν πριν τα χριστούγεννα.Το σχέδιο Μητσοτάκη για την ακρίβεια: Ρεύμα σε τιμές προ κρίσης από τον Μάιο
Μπαίνει πλαφόν με κρατική επιδότηση - Στόχος να επιστρέψει η τιμή στα 16,5 λεπτά του ευρώ η κιλοβατώρα που είναι ο μ.ό. του α’ εξαμήνου του 2021, από 25 που είναι σήμεραwww.protothema.gr
Τσοβολα δωστα ολα παλι,
Φάτε να χορτασετε
Σκέπασαν την πινακίδα μνήμης και τιμής στον Ζακ / ΖackieOh
Εδω ρε εχουμε τους δικους μας ηρωες που επεσαν για την πατρίδα. Και παιρνουν και δρομους κιολας οπως ο φύσσας.
Η σύφιλη της αριστερας
Θα στο πω παληκάρι μου με μία μόνο λέξη και δεν εύχομαι σε κανέναν να την βιώσει. ΔΕΛΤΙΟ. Όλα τα άλλα είναι λόγια του αέρα και ιδεολογίες του κώλου. Μόνο όταν στρίψει το στομάχι μπορείς να καταλάβεις. Μια άλλη κατοχή, ένας άλλος πόλεμος, που σε κάνει να βλέπεις την ΠΙΚΡΗ αλήθεια κατάματα....Μια στιγμη, συνδεεις το κρατος που εξησες κοντα στη δεκ του 90, με την σημερινη Ρωσια.
Αλλα ακομα δεν μου απαντησες τι σημαινει χρεωκοπια καποιου κρατους, δικαιωμα σου
Καλως τον κλώνο.παρακαλάς για λίγη προσοχή βάζοντας ό,τι off topic σου κατέβει;
Που την είχες βιώσει φίλε..;Θα στο πω παληκάρι μου με μία μόνο λέξη και δεν εύχομαι σε κανέναν να την βιώσει. ΔΕΛΤΙΟ. Όλα τα άλλα είναι λόγια του αέρα και ιδεολογίες του κώλου. Μόνο όταν στρίψει το στομάχι μπορείς να καταλάβεις. Μια άλλη κατοχή, ένας άλλος πόλεμος, που σε κάνει να βλέπεις την ΠΙΚΡΗ αλήθεια κατάματα....
Σπουδαίος Έλληνας κ άνθρωπος με φοβερή οξυδέρκεια κ προσφορές τεράστιες για τον ελληνισμό......λίγο μεγάλο αλλά καλός ο Εμφιετζογλου κατά εμέ
Τους απαξίωσες! (τους Ρώσσους)Τι έκανε λέει;
Από που και ως που προκύπτει ότι είχαν σύγχρονο οπλισμό πριν από τις 24 Φεβρουαρίου;
Από το γεγονός ότι καμία χώρα δεν τους πουλούσε οπλισμό και μόνον αγοράσαν τα Μπαϊρακτάρ απευθείας μέσω της ιδιωτικής εταιρείας που τα κατασκευάζει και όχι μέσω κρατικών προμηθειών από την Τουρκία;
Από το γεγονός ότι είχαν τρομακτικές ελλείψεις σε κράνη, προσωπικά αλεξίσφερα προστασίας και διόπτρες νυχτός;
5000 κράνη δεν τους έστειλε σαν πρώτη παρτίδα η Γερμανία;
Μόνον αφού πέρασαν οι πρώτες 10 μέρες μετά την εισβολή έφθασε το πρώτο σοβαρό πολεμικό υλικό στα χέρια τους.
Λές να κόλλησε καμιά γρίπη τώρα με τα τελευταία κρύα ; Η κανέναν κορώνα ; Αν και εμβολιασμένος αλλά κολλάνε και αυτοί.που ειναι ο px?
Κ ο μπαρμπαπηδουλσς λείπειΛές να κόλλησε καμιά γρίπη τώρα με τα τελευταία κρύα ; Η κανέναν κορώνα ; Αν και εμβολιασμένος αλλά κολλάνε και αυτοί.
Τελευταία δεν βλέπω επίσης και τον Hellraiser αλλά και τον trovadouro ίσως να συμμετέχουν σε άλλα νήματα που δεν παρακολουθώ
o χρωκοπια δεν εχει σχεση με αυτο. Μη λεμε τη κατσικα κοτα.Θα στο πω παληκάρι μου με μία μόνο λέξη και δεν εύχομαι σε κανέναν να την βιώσει. ΔΕΛΤΙΟ. Όλα τα άλλα είναι λόγια του αέρα και ιδεολογίες του κώλου. Μόνο όταν στρίψει το στομάχι μπορείς να καταλάβεις. Μια άλλη κατοχή, ένας άλλος πόλεμος, που σε κάνει να βλέπεις την ΠΙΚΡΗ αλήθεια κατάματα....
Νομίζω η "επιχείρηση ειδικού σκοπού" ήταν να αλλάξει κυβέρνηση και να βάλει μια φιλορωσική. Δεν του βγήκε.Τα μεγέθη και η ποιότητα του στρατού των Ρώσων δείχνουν ξεκάθαρα ότι πρόκειται για ειδική επιχείρηση πολύ περιορισμένου σκοπού. Θα πει κάποιος τότε γιατί έστειλε φάλαγγα στο Κίεβο και μετά τη μάζεψε; Αντιπερισπασμός λέγεται. Υπό το φόβο κατάληψης της πρωτεύουσας οι Ουκρανοί μοίρασαν τις δυνάμεις τους και έτσι ο Ρώσος με τεράστιο αριθμητικό μειονέκτημα έκανε πάρτυ στα σημεία που όντως ήθελε να πάρει.
αυτο δεν μοιαζει τοσο με το μοσκβα, αλλα σαν κατι καραβια για τορπιλισμα και δοκιμεςφωτό του Μοσκβα στις φλόγες έχοντας πάρει κλήση πριν βυθιστεί.
δεν βλέπω καμιά θαλασσοταραχή που γράφαμε οι ειδήσεις ..
Αρχικά δεν είμαι νέος. Με την αλλαγή του site το παλιό username δεν λειτουργούσε. Δεν με ενόχλησε και πολύ, πέρασε λίγος καιρός και άνοιξα νέο λογαριασμό. Αν θυμάμαι καλά, το 2015 άνοιξα τον πρώτο.Που την είχες βιώσει φίλε..;
Για λέγε διότι είσαι νέο μέλος καλό είναι οι εμπειρίες να μοιράζονται ώστε να μαθαίνουμε οι υπολοιποι
mutually assured destructionΗ κριτική σκέψη απουσιάζει και έχει αντικατασταθεί από το δυτικό αφήγημα ότι ο Πούτιν ξύπνησε ένα πρωί και θέλει να πάρει την ουκρανία και μετά ίσως καμμιά πολωνία ή καμμιά φινλανδία. Μιλάμε για επιστημονική φαντασία αφού σε συμβατικά σενάρια απλά τέτοιες δυνατότητες δεν υπάρχουν από πλευράς ρωσίας. Σε πυρηνικά σενάρια είναι απλά mutually assured destruction άμα επιτεθεί σε χώρα του ΝΑΤΟ όπως η πολωνία. Αλλά πρέπει να μας ζαλίζουν με το ρώσο μπαμπούλα που απλά δε το έχει σε συμβατικό πόλεμο τέτοιας κλίμακας όπως ισχυρίζονται.
Κομμουνιστής δεν είμαι κ ούτε πρόκειται να ψηφίσω σε κάτι ουτοπικό ίσως τέλειο σύστημα αν λειτουργούσε σωστά ουτοπικό όμως αλλά ξέρεις την κατάσταση στις σημερινές καπιταλιστικές τρίτες χώρες 110 χώρες το 2022;Αρχικά δεν είμαι νέος. Με την αλλαγή του site το παλιό username δεν λειτουργούσε. Δεν με ενόχλησε και πολύ, πέρασε λίγος καιρός και άνοιξα νέο λογαριασμό. Αν θυμάμαι καλά, το 2015 άνοιξα τον πρώτο.
Λοιπόν. Zueddorf περίπου 60 χλμ από το Ηalle της πρώην DDR. Παραμύθι το δήθεν υψηλό βιοτικό επίπεδο (ακόμα και σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες του Ανατολικού μπλοκ). Και μην το μπερδεύουμε με το Ανατολικό Βερολίνο. Εκεί ήταν ένας καθρέφτης φτιασιδωμένος και τίποτα περισσότερο. Διχτάκι στις τσέπες των μεγάλων γιατί ποτέ δεν ήξεραν πότε θα έβρισκαν τα απαραίτητα και σε ποιο μαγαζί θα έκαναν ουρά αναμονής. Το ρεύμα πάντα ή σχεδόν πάντα κοβόταν μερικές ώρες την ημέρα. Μαύρη μαυρίλα. Άσε, πολλά δεν θέλω να θυμάμαι...Πονάει και οι πληγές δεν έχουν κλείσει.