Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
Εγγρ.
6 Ιαν 2019
Like
224
Πόντοι
21
Δεν τους ενδιαφέρει όλους αυτούς τους παρακμιακούς αν ο Πούτιν είναι φασίστας, κομμουνιστής, ή αναρχοαυτόνομος.
Αυτό που μισούν είναι η φιλελεύθερη αστική δημοκρατία και από τη στιγμή που ο Πούτιν την πολεμάει είναι ολόψυχα στο πλευρό του.
16 χρόνια είσαι σ' αυτό το σάητ, 16 χρόνια μλκ!!!! Τρόμερή σταθερότητα!!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι Ρώσοι τεθωρες δεν έχουν ακόμα αντιμετωπίσει τις Ουκρανες στρατιωτινες με τα τακούνια.Θα βρεθούν προ εκπλήξεως.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εντωμεταξύ ο Ζελενσκυ αρχιμαλακας.Αντι να παραδοθεί ή να αυτοκτονησει παει να το παίξει ηρωας και σπρώχνει το λαό στον όλεθρο.Φανταστειτε να σκοτωθούν μουναρες απο τις μαλακιες του Ζελενσκυ,θα είναι τραγωδία.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.596
Πόντοι
506
274577067_4846593812126114_4089686110120376746_n.jpg
Nα τα βλεπουν και οι δικοί μας αυτα που ελπιζουν σε συμμαχίες.
Μετά την Αθηνα έχει και συνομιλίες με τον Τουρκο ο ισραηλινός πρωθυπουργος. Ειναι τυχαίο οτι διάλεξε να εχει τον τελευταίο λογο ο ερντογαν? Να δουμε ο μεγαλος σύμμαχος τι θα πει

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Nα τα βλεπουν και οι δικοί μας αυτα που ελπιζουν σε συμμαχίες.
Μετά την Αθηνα έχει και συνομιλίες με τον Τουρκο ο ισραηλινός πρωθυπουργος. Ειναι τυχαίο οτι διάλεξε να εχει τον τελευταίο λογο ο ερντογαν? Να δουμε ο μεγαλος σύμμαχος τι θα πει
δεν τον συμφερει να κλεισει τα στενα του βοσπορου για τους ρωσους

μην ξεχνας οτι ο λενιν για την αποσιωπηση της τουρκιας στον πολεμο του 1919 εδωσαν οι μπολσεβικοι ολα τα βορεια παραλια του ευξεινου ποντου που κατειχαν στους τουρκους ως ανταμοιβη για το "μουγκα στην στρουγκα"

εμεις ειχαμε ενα μαλακιστηρι τον βενιζελο για τον οποιο για τις εθνικες μας τραγωδιες για την "συνεισφορα μας"στον πολεμο στην τοτε ρωσια του 1919 (εχω ανεβασει ενα βιντεακι απο εναν δημοσιογραφο που τα λεει γυρνα 1 η 2 σελιδες πριν τα λεει ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΑ)και για την μικρασιατικη καταστροφη του τοτε του δωσαμε και την ονομασια του αεροδρομειου της πρωτευουσας μας

εφιαλτες ειχαμε και εχουμε μακαρι να μην ξαναεχουμε

ErotasPeiratis

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
669
Πόντοι
81
Ρε παιδιά η Αντζελίνα το κοντοπούτανο η μελαχρινή Ουκρανίδα τι να κάνει τώρα; Λογικά είναι Ουκρανία αλλά σε ποια πόλη, έχει κάποιος επαφή; Όταν την είχα πάρει μου τον ρούφαγε τόσο δυνατά που νόμιζα ότι θα καταπιεί και την ουροδόχο κύστη μου....

• Χαχα
Αντιδράσεις: fil69

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.596
Πόντοι
506
δεν τον συμφερει να κλεισει τα στενα του βοσπορου για τους ρωσους

μην ξεχνας οτι ο λενιν για την αποσιωπηση της τουρκιας στον πολεμο του 1919 εδωσαν οι μπολσεβικοι ολα τα βορεια παραλια του ευξεινου ποντου που κατειχαν στους τουρκους ως ανταμοιβη για το "μουγκα στην στρουγκα"

εμεις ειχαμε ενα μαλακιστηρι τον βενιζελο για τον οποιο για τις εθνικες μας τραγωδιες για την "συνεισφορα μας"στον πολεμο στην τοτε ρωσια του 1919 (εχω ανεβασει ενα βιντεακι απο εναν δημοσιογραφο που τα λεει γυρνα 1 η 2 σελιδες πριν τα λεει ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΑ)και για την μικρασιατικη καταστροφη του τοτε του δωσαμε και την ονομασια του αεροδρομειου της πρωτευουσας μας

εφιαλτες ειχαμε και εχουμε μακαρι να μην ξαναεχουμε
Για τον αγωγό θα συζητήσουν. Αν θα περάσει μεσω τουρκιας

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.816
Πόντοι
6.166
Ελλάδα τουλάχιστον αν ειχε γίνει εισβολή θα είχαν εκκενωθεί ολες οι πόλεις με Sms Χαρδαλια.
Επισης οι περισσοτεροι στρατιωτεσ θα πανε στο κορχιο Αλβανια με την μια

FireHead_69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2020
Κριτικές
4
Like
771
Πόντοι
301
Επισης οι περισσοτεροι στρατιωτεσ θα πανε στο κορχιο Αλβανια με την μια
Οι Έλληνες που θα πάνε νομίζεις και ειδικά οι πολιτικοί.. Θα κάτσουν να πολεμήσουν βρε λακαμα στρατοκαυλε? Πρώτοι πρώτοι θα φύγουν Κουλης, Καμένος, Άδωνις και λοιποί μαλακες.
Ειδικά ο Καμένος που το παίζε σκληρός η κουραδα έχει βάλει μπρος το κότερο για Ιταλία από τώρα

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Τι θα πει ΕΕ - ΝΑΤΟ που θέλουν να στηρίξουν την Ουκρανία με τα Στενά ανοικτά για την Ρωσία;

Ποια η γνώμη του (φιλότουρκου) Γενς Στόλτενμπεργκ΄;

Η
Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν συμφωνεί με τη στάση της Τουρκίας;;;

Τσαβούσογλου: Τα Στενά του Βοσπόρου θα κλείσουν αν κριθεί ότι υπάρχει κατάσταση πολέμου για την Τουρκία​

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.816
Πόντοι
6.166
Οι Έλληνες που θα πάνε νομίζεις και ειδικά οι πολιτικοί.. Θα κάτσουν να πολεμήσουν βρε λακαμα στρατοκαυλε? Πρώτοι πρώτοι θα φύγουν Κουλης, Καμένος, Άδωνις και λοιποί μαλακες.
Ειδικά ο Καμένος που το παίζε σκληρός η κουραδα έχει βάλει μπρος το κότερο για Ιταλία από τώρα
Ρε λακαμα που ξερεισ τι ειμαι και δεν ειμαι σου εδωσα αυτην την εντυπωση

Τωρα το τι θα κανουν η δεν θα κανουν στα αρχιδια μου χαβαλε κανουμε με αυτα που βλεπουμε

Τελευταία τροποποίηση:

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
H φωτογραφία, σημερινή, από την περιοχή της Χερσώνας, εξαιρετικά αφιερωμένη σε όλους τους ακροδεξιούς καθυστερημένους που τους αρέσει ο Πούτιν. Με τις υγείες σας κορόιδα.
Εμένα μου αρέσει και ο Μπρέζνιεφ. Είμαι αθεράπευτος νοσταλγός. Σιγοντάρω ανεπιφύλακτα.
1645789546641.png

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
ο λαος του κιεβου γιατι δε βγηκε να πολεμησει?οι μισοι που μαζευοντουσαν στο μαινταν να ειχαν βγει θα ειχαν σταματησει τους ρωσους,για να δουμε τωρα που θα τους μοιρασει οπλα ποσοι θα πάνε

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.903
Πόντοι
6.256
Για να είμαι ειλικρινής δεν υπάρχουν σοβαρά επιχειρήματα εναντίον της πυρηνικής ενέργειας πέρα από ότι είναι πυρηνική. Ο κόσμος φοβάται ότι θα έχουμε νέο Τσερνόμπιλ ,δηλαδή καταστροφές από ανθρώπινο λάθος.
Με την ίδια λογική να μην έχουμε ούτε αεροδρόμια.
Δεν διαβασα καν τα υπολοιπα...απλα μια απορια.Που στο πουτσο κολλαει η συγκριση του Τσερνομπιλ με τα αεροδρομια; :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom