Δηλαδη σοβαρα τωρα? Συμψηφισαμε τις εκτελεσεις αμαχων και παιδιων εν ψυχρω, με το αποτελειωμα ενος στρατιωτη? ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ?
Εγω δεν ηθελα να το πιστεψω, αλλά οταν βλεπεις εναν μεχρι προτινος σοβαρο συνομιλητη οπως ο Στοκαδουρας, να ξεφουρνιζει τετοιες ανοησιες, αυτο δεν μπορει να ειναι λαθος, ούτε τυχαιο. Καποιο μελος (εσυ μηπως?) ειχες αναρωτηθει μηπως υπαρχει καποιο συμφερον πισω απο αυτο. Αρχιζω πλεον και το αναρωτιεμαι κι εγω.
Πολλά. Γινεται μια αφελής προσπάθεια να φανεί πως το βίντεο ίσως και να μην απεικονίζει Ουκρανούς και να είναι ρωσική μαϊμουδιά. Αν πρόσεξες δεν έχει καν υπογραφή. Το παρέθεσα γιατί έχει τη δήλωση του Ουκρανού ΥΠΕΞ.
Εν τω μεταξύ για το βίντεο αυτό είχα διαβάσει στους ΝΥΤ, όπου βεβαιώνουν την αυθεντικότητά του με΄σω του Reuters και γράφουν πως μάλλον είναι μια παραστρατιωτική ομάδα Γεωργιανών εθελοντών, που πολεμά στην Ουκρανία από το 2014, αυτοί που έκαναν τις εκτελέσεις των Ρώσων αιχμαλώτων.
δεν εννοώ αυτά ως περίεργα, ούτε αυτό που λέει ο Αλεξ παραπάνω (άλεξ δεν είναι συμψηφισμός, όπως και να το κάνεις αν σκοτώσεις έναν αιχμάλωτο στρατιώτη που τον έχες και δεμένο έγκλημα είναι και αυτό).
εμενα με παραξενεύουν τα παρακάτω :
το άρθρο ξεκινάει παραθέτοντας τρία καρε από βίντεο προηγούμενων ημερών που δείχνει Ουκρανους στρατιώτες να ριχνουν στα πόδια Ρωσων αιχμαλώτων αλλά με λεζάντα από κάτω "
Στιγμιότυπα από το βίντεο με την εκτέλεση του Ρώσου στρατιώτη"
στη συνέχεια η παράγραφος στα αγγλικά (το λινκ του twitter δεν μπορώ να το δω) όπως και το υπόλοιπο κείμενο στα ελληνικά περιγραφουν όσα δείχνει το άλλο βίντεο που έβαλε ο στοκαδουρα μερικές σελίδες πίσω.
προς τι αυτό το "μπέρδεμα" ; δεν ξέρει όποιος το έγραψε το άρθρο πως οι αρχικές φωτό δείχνουν άλλο συμβαν ; απλό λάθος ;
επίσης έχω μια ερώτηση-απορία και προς τους δυό σας :
εδώ και αρκετές σελίδες 2-3 μέλη (ένας είναι και μοντεράτορας τρομάρα του) ποστάρουν φωτό και βίντεο από νεκρούς συγκεκριμένης πλευράς, με μοναδικό σκοπό να πανηγυρίσουν το θάνατο ατόμων που θεωρούν ιδεολογικούς (ή όπως αλλιώς το βλέπουν) αντιπάλους .
σας φαίνεται αποδεκτή τέτοια νοοτροπία ; δεν βλέπω να αντιδρά κανείς και από τους υπόλοιπους, ίσως είμαι εγώ ο περίεργος που θεωρώ πως πρέπει να είσαι τέρμα σκατόψυχος για να αντλείς ικανοποίηση από κάτι τέτοιο.