Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (2 μέλη και 30 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Μέχρι και θέμα σε έχουν κάνει οι συναγωνιστές στην ιστοσελίδα, ψυχανώμαλη αγάμητη κομματοσκύλα.Χλεύη των πελατών , εργαζόμενων κοριτσιών , νταβατζήδων και άλλων εδώ μέσα έχεις γίνει χοντροσαπίλα !Και να γάμαγες και τίποτα.Ούτε η χούφτα σου δεν σε θέλει σκατοχοντρή! Πάρε και άλλα από αυτά που σου αρέσουν τουρκοκουράδα :shit:
:shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:
Η πλακα ειναι οτι νομιζεις οτι με ενοχλούν αυτα που γραφεις. Το μονο που μου προκαλεις ειναι συμπονοια για την αξιοθρηνητη κατασταση σου. Ενας εντελως δυστυχισμενος ανθρωπος. Μια ζωη πεταμενη στα σκουπιδια. Κρίμα.

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.497
Πόντοι
206
Νομίζω ότι το βασικό πρόβλημα των Αμερικανών δεν είναι η Ρωσία αλλά η Κίνα. Η Κίνα είναι πανίσχυρη οικονομικά, έχει τον μεγαλύτερο στρατό του κόσμου και σε συμβατικό πόλεμο μαζί με τους Ρώσους μπορούν να καταλάβουν την Ευρώπη μέσα σε λίγες ημέρες. Είχαν σχέδιο από πολλά χρόνια να εγκαταστήσουν ναζιστική κυβέρνηση στην Ουκρανία για να απομονώσουν την Ρωσία καταλαμβάνοντας μεταξύ άλλων και την Κριμαία. Έτσι η Κίνα θα έμενε μόνη της και μετά θα βλέπανε τι θα μπορούσαν να κάνουν για να την αντιμετωπίσουν. Αυτά όμως είναι και πράγματα που τα ξέρουν όλοι νομίζω. Όλο το χρήμα, όλη η δύναμη, μετατοπίζεται ανατολικά και η Αμερική είναι στάσιμη οικονομικά και με μια ολοένα μειούμενη δυνατότητα να χρηματοδοτεί τον στρατό της. Και οι υπόλοιπες δυτικές χώρες οι περισσότερες στην ίδια μοίρα έχουν περιέλθει. Οι καιροί αλλάζουν. Έτσι δεν είναι;

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
Την Κίνα την έκαναν υπερδύναμη ο Μπιλ Κλίντον
και ο Αλ Γκορ. Άφησαν να μεταφερθούν οι βιομηχανίες
των ΗΠΑ στην Κίνα, χωρίς να πληρω΄νουν δασμούς
για τα προϊόντα που κατασκευαζόντουσαν
στην Κϊνα, και μετά εισαγόντουσαν στις ΗΠΑ
και οι Κινέζοι έκλεψαν όλες τις
πατέντες και τις αντέγραψαν και έφτιαξαν και
δικές τους βιομηχανίες.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.922
Πόντοι
9.931

Φαντάσου οι Ουκρανοί να ειχαν και κανονικο στρατο ποσο μεγαλύτερη θα ήταν η τσαπου που θα έτρωγαν οι Ρωσοι.

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
873
Πόντοι
96
Η πλακα ειναι οτι νομιζεις οτι με ενοχλούν αυτα που γραφεις. Το μονο που μου προκαλεις ειναι συμπονοια για την αξιοθρηνητη κατασταση σου. Ενας εντελως δυστυχισμενος ανθρωπος. Μια ζωη πεταμενη στα σκουπιδια. Κρίμα.
Μάλλον τον εαυτό σου περιγράφεις. Δικηγορίνα αγάμητη να ξημεροβραδιάζεται αρθογραφώντας σε ιστοσελίδα με μπουρδέλα, κάνοντας την έξυπνη σε πελάτες , νταβατζήδες , κορίτσια του χώρου, ζητώντας αυτεπιβεβαίωση εδώ μέσα κ.α. Αξιολύπητη περίπτωση για να γράψουν πραγματεία ο Φρόυντ , ο Γιουνγκ και άλλοι ψυχαναλυτές . Δυστυχισμένη ψυχανώμαλη μαζοχίστρια , που ενώ σε φτύνουν συνεχώς εδώ μέσα , νομίζεις ότι βρέχει και σου αρέσει. Δυστυχισμένη κωλοτρυπίδα τι σου έμελε να πάθεις! Αααχ μωρή σκουπιδιασμένη σιχαμένη τρελλοκαμπέρω ! :vomit:

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.497
Πόντοι
206
Αυτό που δεν έχετε καταλάβει ακόμα είναι ότι οι Αμερικανοί εξαιτίας της αλαζονείας τους δεν μπορούν να ανεχτούν έναν πλανήτη στον οποίο θα είναι το νούμερο 3 μετά την Κίνα, ίσως και την Ινδία. Θέλουν να είναι το νούμερο 1 πάντα. Απλά οι Κινέζοι δεν τους κολλάνε πολύ γιατί έχουν και οι Αμερικανοί πυρηνικά. Κατά τ' άλλα αυτήν την στιγμή οι Κινέζοι αν θέλουν μπορούν με μια κίνηση του χεριού τους να τους γονατίσουνε τους Αμερικανούς οικονομικά. Δε βλέπετε ανόητοι Έλληνες κόκορες ότι αδειάζουν τις τσέπες μας συνέχεια; Η Δύση καταρρέει...

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.120
Πόντοι
4.895
Δηλαδη σοβαρα τωρα? Συμψηφισαμε τις εκτελεσεις αμαχων και παιδιων εν ψυχρω, με το αποτελειωμα ενος στρατιωτη? ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ?
Εγω δεν ηθελα να το πιστεψω, αλλά οταν βλεπεις εναν μεχρι προτινος σοβαρο συνομιλητη οπως ο Στοκαδουρας, να ξεφουρνιζει τετοιες ανοησιες, αυτο δεν μπορει να ειναι λαθος, ούτε τυχαιο. Καποιο μελος (εσυ μηπως?) ειχες αναρωτηθει μηπως υπαρχει καποιο συμφερον πισω απο αυτο. Αρχιζω πλεον και το αναρωτιεμαι κι εγω.

Πολλά. Γινεται μια αφελής προσπάθεια να φανεί πως το βίντεο ίσως και να μην απεικονίζει Ουκρανούς και να είναι ρωσική μαϊμουδιά. Αν πρόσεξες δεν έχει καν υπογραφή. Το παρέθεσα γιατί έχει τη δήλωση του Ουκρανού ΥΠΕΞ.
Εν τω μεταξύ για το βίντεο αυτό είχα διαβάσει στους ΝΥΤ, όπου βεβαιώνουν την αυθεντικότητά του με΄σω του Reuters και γράφουν πως μάλλον είναι μια παραστρατιωτική ομάδα Γεωργιανών εθελοντών, που πολεμά στην Ουκρανία από το 2014, αυτοί που έκαναν τις εκτελέσεις των Ρώσων αιχμαλώτων.
δεν εννοώ αυτά ως περίεργα, ούτε αυτό που λέει ο Αλεξ παραπάνω (άλεξ δεν είναι συμψηφισμός, όπως και να το κάνεις αν σκοτώσεις έναν αιχμάλωτο στρατιώτη που τον έχες και δεμένο έγκλημα είναι και αυτό).

εμενα με παραξενεύουν τα παρακάτω :
το άρθρο ξεκινάει παραθέτοντας τρία καρε από βίντεο προηγούμενων ημερών που δείχνει Ουκρανους στρατιώτες να ριχνουν στα πόδια Ρωσων αιχμαλώτων αλλά με λεζάντα από κάτω "Στιγμιότυπα από το βίντεο με την εκτέλεση του Ρώσου στρατιώτη"
στη συνέχεια η παράγραφος στα αγγλικά (το λινκ του twitter δεν μπορώ να το δω) όπως και το υπόλοιπο κείμενο στα ελληνικά περιγραφουν όσα δείχνει το άλλο βίντεο που έβαλε ο στοκαδουρα μερικές σελίδες πίσω.
προς τι αυτό το "μπέρδεμα" ; δεν ξέρει όποιος το έγραψε το άρθρο πως οι αρχικές φωτό δείχνουν άλλο συμβαν ; απλό λάθος ;

επίσης έχω μια ερώτηση-απορία και προς τους δυό σας :
εδώ και αρκετές σελίδες 2-3 μέλη (ένας είναι και μοντεράτορας τρομάρα του) ποστάρουν φωτό και βίντεο από νεκρούς συγκεκριμένης πλευράς, με μοναδικό σκοπό να πανηγυρίσουν το θάνατο ατόμων που θεωρούν ιδεολογικούς (ή όπως αλλιώς το βλέπουν) αντιπάλους .
σας φαίνεται αποδεκτή τέτοια νοοτροπία ; δεν βλέπω να αντιδρά κανείς και από τους υπόλοιπους, ίσως είμαι εγώ ο περίεργος που θεωρώ πως πρέπει να είσαι τέρμα σκατόψυχος για να αντλείς ικανοποίηση από κάτι τέτοιο.

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
33.953
Πόντοι
6.186
Βεβαια, μετα το θεαμα που ειδα τις προαλλες, δηλαδη τον ταφο με μια οικογενεια (πατερας, μητερα και δυο κοριτσακια ανηλικα δεμενα πισθαγκωνα και πυροβολημενα στο κεφαλι) που ξεπαστρεψαν τα τσετσενικα γουρουνια του Πουτιν, μου ειναι εντελως αδιαφορο αν μιλησε στην Ελληνικη Βουλη ακομη και ο Ερντογαν. Το μονο που πρεπει να μας απασχολει ειναι πώς θα τελειωσει ολο αυτο. Οι σαχλαμαρες ποιος μιλησε, πού μιλησε, αν βομβαρδισαν καποτε και οι Αμερικανοι, ποιον κατηγγειλαν οι Ουκρανοι σαν τρομοκρατη, αν ο Ζελενσκι ευχαριστησε την Τουρκια, ολα στ' αρχιδια μας. Πραγματικα στ' αρχιδια μας ομως. Αυτη η κτηνωδια η τωρινη πρεπει να σταματησει ή οχι?
Ρε Άλεξ πραγματικά πιστεύεις τα βίντεο αυτά ; 50% να είναι fake κ ένα 50% να τους έχουν φάει οι ίδιοι γιατί ήταν σε κάποια οργανώσει ο πατέρας κ προσπάθησαν να την κάνουν , πραγματικά εάν ήθελε ο Πούτιν να έχει θύματα αμάχους θα την είχε πάρει τώρα την Ουκρανία! Γίνεται χαμός από την προπαγάνδα ο κόσμος υποφέρει από τις παραστρατιωτικές οργανώσεις , λόγο δουλειάς έχω συνεργαστεί με πάρα πολλούς Ουκρανούς μιλάω συνέχεια μαζί τους κ το μόνο που μου λένε όλοι είναι ότι έχουν πάρει ή έχουν στείλει τις οικογένειες τους στο εξωτερικό εάν οι ίδιοι είναι σε καράβι κ παρακαλάνε να κερδίσει τον πόλεμο ο Πούτιν να ενταχθούν με την Ρωσία κ να γυρίσουν πίσω . Μακάρι να μην γίνονταν ποτέ ο πόλεμος αλλά πραγματικά σε κάποιες περιοχές τους φέρονται σαν απελευθερωτές μαζί κ η ελληνική μειονότητα!

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.922
Πόντοι
9.931
Ρε Άλεξ πραγματικά πιστεύεις τα βίντεο αυτά ; 50% να είναι fake κ ένα 50% να τους έχουν φάει οι ίδιοι γιατί ήταν σε κάποια οργανώσει ο πατέρας κ προσπάθησαν να την κάνουν , πραγματικά εάν ήθελε ο Πούτιν να έχει θύματα αμάχους θα την είχε πάρει τώρα την Ουκρανία! Γίνεται χαμός από την προπαγάνδα ο κόσμος υποφέρει από τις παραστρατιωτικές οργανώσεις , λόγο δουλειάς έχω συνεργαστεί με πάρα πολλούς Ουκρανούς μιλάω συνέχεια μαζί τους κ το μόνο που μου λένε όλοι είναι ότι έχουν πάρει ή έχουν στείλει τις οικογένειες τους στο εξωτερικό εάν οι ίδιοι είναι σε καράβι κ παρακαλάνε να κερδίσει τον πόλεμο ο Πούτιν να ενταχθούν με την Ρωσία κ να γυρίσουν πίσω . Μακάρι να μην γίνονταν ποτέ ο πόλεμος αλλά πραγματικά σε κάποιες περιοχές τους φέρονται σαν απελευθερωτές μαζί κ η ελληνική μειονότητα!
Μπραβο ρε τυπε τους καταλαβες αμεσως! 50% να είναι fake κ ένα 50% να τους έχουν φάει οι ίδιοι! Ουτε 1% ρε τυπε ετσι για τα ματια του κοσμου να τους εχουν φαει οι Ρωσοι εε!
Επειδη δεν ήθελε θυματα αμαχους εκανε οικόπεδο την Μαριουπολη, φαντασου να ήθελε δηλαδή!!!

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
δεν εννοώ αυτά ως περίεργα, ούτε αυτό που λέει ο Αλεξ παραπάνω (άλεξ δεν είναι συμψηφισμός, όπως και να το κάνεις αν σκοτώσεις έναν αιχμάλωτο στρατιώτη που τον έχες και δεμένο έγκλημα είναι και αυτό).

εμενα με παραξενεύουν τα παρακάτω :
το άρθρο ξεκινάει παραθέτοντας τρία καρε από βίντεο προηγούμενων ημερών που δείχνει Ουκρανους στρατιώτες να ριχνουν στα πόδια Ρωσων αιχμαλώτων αλλά με λεζάντα από κάτω "Στιγμιότυπα από το βίντεο με την εκτέλεση του Ρώσου στρατιώτη"
στη συνέχεια η παράγραφος στα αγγλικά (το λινκ του twitter δεν μπορώ να το δω) όπως και το υπόλοιπο κείμενο στα ελληνικά περιγραφουν όσα δείχνει το άλλο βίντεο που έβαλε ο στοκαδουρα μερικές σελίδες πίσω.
προς τι αυτό το "μπέρδεμα" ; δεν ξέρει όποιος το έγραψε το άρθρο πως οι αρχικές φωτό δείχνουν άλλο συμβαν ; απλό λάθος ;

επίσης έχω μια ερώτηση-απορία και προς τους δυό σας :
εδώ και αρκετές σελίδες 2-3 μέλη (ένας είναι και μοντεράτορας τρομάρα του) ποστάρουν φωτό και βίντεο από νεκρούς συγκεκριμένης πλευράς, με μοναδικό σκοπό να πανηγυρίσουν το θάνατο ατόμων που θεωρούν ιδεολογικούς (ή όπως αλλιώς το βλέπουν) αντιπάλους .
σας φαίνεται αποδεκτή τέτοια νοοτροπία ; δεν βλέπω να αντιδρά κανείς και από τους υπόλοιπους, ίσως είμαι εγώ ο περίεργος που θεωρώ πως πρέπει να είσαι τέρμα σκατόψυχος για να αντλείς ικανοποίηση από κάτι τέτοιο.
Μα δε διαφωνώ. Είναι ένα μπερδεμένο άρθρο, που δείχνει δύο διαφορετικά βίντεο ουκρανικών εγκλημάτων πολέμου και τα ταυτίζει ανεξηγητα. Δεν έχω κάποια λογική εξήγηση να σου δώσω για το "μπέρδεμα". Υπάρχουν και άλλα που δείχνουν Ουκρανούς να παίρνουν κινητά από νεκρούς Ρώσους και να καλούν τους δικούς τους για να τους κάνουν πλάκα με το νεκρό παιδί τους. Το πως όλα τα κινητά "τυγχάνει" να είναι ξεκλείδωτα είναι απορίας άξιον. Ή βίντεο με νεκρούς Ρώσους με τα χέρια δεμένα πίσω.
Να βάλω και το λίνκ του άρθου εδώ γιατί το αμέλησα πριν.

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
33.953
Πόντοι
6.186
Βεβαια, μετα το θεαμα που ειδα τις προαλλες, δηλαδη τον ταφο με μια οικογενεια (πατερας, μητερα και δυο κοριτσακια ανηλικα δεμενα πισθαγκωνα και πυροβολημενα στο κεφαλι) που ξεπαστρεψαν τα τσετσενικα γουρουνια του Πουτιν, μου ειναι εντελως αδιαφορο αν μιλησε στην Ελληνικη Βουλη ακομη και ο Ερντογαν. Το μονο που πρεπει να μας απασχολει ειναι πώς θα τελειωσει ολο αυτο. Οι σαχλαμαρες ποιος μιλησε, πού μιλησε, αν βομβαρδισαν καποτε και οι Αμερικανοι, ποιον κατηγγειλαν οι Ουκρανοι σαν τρομοκρατη, αν ο Ζελενσκι ευχαριστησε την Τουρκια, ολα στ' αρχιδια μας. Πραγματικα στ' αρχιδια μας ομως. Αυτη η κτηνωδια η τωρινη πρεπει να σταματησει ή οχι?
Ρε Άλεξ πραγματικά πιστεύεις τα βίντεο αυτά ; 50% να είναι fake κ ένα 50% να τους έχουν φάει οι ίδιοι γιατί ήταν σε κάποια οργανώσει ο πατέρας κ προσπάθησαν να την κάνουν , πραγματικά εάν ήθελε ο Πούτιν να έχει θύματα αμάχους θα την είχε πάρει τώρα την Ουκρανία! Γίνεται χαμός από την προπαγάνδα ο κόσμος υποφέρει από τις παραστρατιωτικές οργανώσεις , λόγο δουλειάς έχω συνεργαστεί με πάρα πολλούς Ουκρανούς μιλάω συνέχεια μαζί τους κ το μόνο που μου λένε όλοι είναι ότι έχουν πάρει ή έχουν στείλει τις οικογένειες τους στο εξωτερικό εάν οι ίδιοι είναι σε καράβι κ παρακαλάνε να κερδίσει τον πόλεμο ο Πούτιν να ενταχθούν με την Ρωσία κ να γυρίσουν πίσω . Μακάρι να μην γίνονταν ποτέ ο πόλεμος αλλά πραγματικά σε κάποιες περιοχές τους φέρονται σαν απελευθερωτές κ η ελληνικη
Μπραβο ρε τυπε τους καταλαβες αμεσως! 50% να είναι fake κ ένα 50% να τους έχουν φάει οι ίδιοι! Ουτε 1% ρε τυπε ετσι για τα ματια του κοσμου να τους εχουν φαει οι Ρωσοι εε!
Επειδη δεν ήθελε θυματα αμαχους εκανε οικόπεδο την Μαριουπολη, φαντασου να ήθελε δηλαδή!!!
Τα γεγονότα μέχρι τώρα δείχνουν πως ούτε 1%, πεθαμένοι που ανασταίνονται, τανκς ρωσικά που πατάνε αυτοκίνητα που τελικά είναι ουκρανικά, άνθρωποι να τρέχουν που τους βάζει το ΣΚΑΪ κ τους λέει ήμαστε στον αέρα τώρα, άνθρωποι να τρέχουν στο μετρό κ τελικά να είναι στην Ιταλία, 10 Έλληνες νεκροί ομογενείς δολοφονημένοι αποδεδειγμένα από το τάγμα αζοφ κ άλλα πολλά πολλά πολλά, συν ότι μιλάω κ με ανθρώπους πάνω ! Καληνύχτα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.374
Πόντοι
22.266

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.374
Πόντοι
22.266
αφήνω ασχολίαστους όσους αναφέρονται στην εμφάνιση του.... ομορφόπαιδου (έχω βέβαια τη βάσιμη υποψία πως δεν θα έκαναν παρόμοια σχόλια αν ήταν ομοϊδεάτης τους). Αλλά φαντάζομαι πως αν βλέπαμε τη δική τους φάτσα σε αντίστοιχα τραβηγμένο βίντεο θα χαζεύαμε πολλαπλούς σωσίες του Μπραντ Πιτ....

όμως εσύ με ποια βεβαιότητα αναφέρεσαι στον τύπο ως φασιστόμουτρο ; μόνο επειδή άκουσες πως πολεμάει με την συγκεκριμένη μονάδα ; με το συμπάθειο αλλά τέτοιες αντιδράσεις μου φέρνουν παντα στο νου τη θεωρία των εξαρτημένων αντανακλαστικών
άλλη περίπτωση ας πούμε δεν υπάρχει ;

όσο για το σκεπτικό πως ο Ζελένσκι έφερε τους νεοναζί στο Ελληνικό Κοινοβούλιο πιθανόν να θυμάσαι πως σε αυτό το θέμα την πρωτιά την έχει ο ελληνικός λαός
Ασφαλώς κ ο ελληνικός λαός το 2019 τους απέβαλε από την βουλή δημοκρστικαμεσω εκλογών
Εσύ σαν κυβέρνηση γιατί τους ξαναφέρνει αυτούς τους ναζιστές ενω ο λαός τους έστειλε σπίτια τους;;;άρα η ΝΔ φέρει ευθύνη για αυτή την αθλιότητα

Όσο για το ότι ο ζελενσκι ούτε στην ελληνική ούτε στην κυπριακή βουλή δεν αναφέρθηκε τίποτα για την κατεχόμενη Κύπρο δείχνει πόσο ψεύτικος κ υποκριτής είναι κ πιόνι

Άρα ποιος ο λόγος να τον υποστηρίξω;;;;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.374
Πόντοι
22.266
Αν κατάλαβα καλά, το βίντεο με τους Αζοφικούς ήρθε στη Βουλή ένα 10λεπτο πριν την προβολή γι αυτό και δεν ελέγχθηκε.
Δηλαδή αν ο Ζελένσκι έφερνε κατά λάθος καμία τσόντα θα την έπαιζαν κανονικά ε;

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.505
Πόντοι
456
Αν κατάλαβα καλά, το βίντεο με τους Αζοφικούς ήρθε στη Βουλή ένα 10λεπτο πριν την προβολή γι αυτό και δεν ελέγχθηκε.
Δηλαδή αν ο Ζελένσκι έφερνε κατά λάθος καμία τσόντα θα την έπαιζαν κανονικά ε;
Τύπε μην βάζεις ιδέες.
Την επόμενη φορά θα βγει ο Ζελένσκι με τίποτα πιπίνια από onlyfans Ουκρανίας και θα χειροκροτάνε μέχρι και οι κλητήρες της βουλής.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Πάρτε και τον Τιτανομέγιστο Καρέλιν.
main-qimg-18b0732b50db10421abd19389e6af384-pjlq
rulon-gardner-e1594407735649.jpg

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.113
Πόντοι
6.256
Σωστα, γιατι να κανουμε εμεις ό,τι κανει ολος ο πλανητης?
Ειναι κομπλεξισμος αυτο.
Ας κανουμε το αντιθετο, δειχνει χαρακτηρα
Ασε μας ρε και συ με τις αμπελοφιλοσοφιες σου,
Καμαρωσες χθες ελληνικη βουλη;, ενιωσες περήφανος;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.374