enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.821
- Πόντοι
- 3.656
Ούτε 1 νοκ ντάουν σε όλη του την καριέρα
τυπε δεν διαφωνω.αλλα αυτο δεν αλλαζει το γεγονος οτι τα προσωπα πολλων μποξερ σχεδον παραμορφωνονται απο το αθλημα
Ούτε 1 νοκ ντάουν σε όλη του την καριέρα
Λογικο, για να τον βαρεσεις θες σκαλωσιαΟύτε 1 νοκ ντάουν σε όλη του την καριέρα
Και το μυαλο τυπε μου παραμορφωνεται απο το μποξ οχι μονο το προσωπο.τυπε δεν διαφωνω.αλλα αυτο δεν αλλαζει το γεγονος οτι τα προσωπα πολλων μποξερ σχεδον παραμορφωνονται απο το αθλημα
Το νιμου που τον αγκαλιαζει το εχουμε ;Eνταξει τετοιες φάτσες παίζουν σ αυτες τις χωρες
Το νιμου που τον αγκαλιαζει το εχουμε ;
Kontolagnos ο παιχτης
Για να το δειχνει στον Αλφα,μαλλον οικογενειακες ιστοριες πρεπει να 'ναιΤι είναι αυτό το πράγμα που έσκασε μύτη στο μονιτορ στην ελληνική Βουλή ρε τύποι?
Το ξέρουμε ρε τύπε..Για νέο μας το λες;Ξεροχύνω μετά την ομιλία Μιχαήλ.
Καθαρός Ρωσ....ταταρομογγόλος.
Χειροκροτησες μαζι με το ελλ κοινοβούλιο ρε όνειδοςΆντε κάνε κάνα εμβόλιο ρε ψέκα μη βρεθείς να κάνεις μόνιμες διακοπές στα θυμαράκια μαζί με το γλάσκο.
Φίλε και έχω ταξιδέψει πολύ και εχω ζήσει πολύ καιρό στο εξωτερικό.Eαν δεν ειχα διαβασει τις ιστοριες σου απο το εξωτερικο θα ελεγα οτι δεν εχεις περασει τα συνορα.
Αληθεια τωρα εχεις γνωρισει, ανθρωπους απο Ευρωπη;
Πριν απο μερικα χρονια αστυνομος στο αεροδρομειο της Στουτγκαρδης δεν ηξερε οτι σαν ελληνας μπορω να περασω χωρις διαβατηριο, ουτε ισως οτι η χωρα μας ειναι στην ΕΕ. Πολλα παραδειγματα...
Εχουμε υποστει τετοια πλυση εγκεφαλου για την ΕΕ που ειναι δυσκολο να διακρινουμε την πραγματικοτητα.
Στα σχολεια τους δεν υπαρχουν μαθηματα για την ενωση, για εκμαθηση ευρωπαικης ιστοριας..ουτε.
Εαν θυμαστε απο το δημοτικο ακομα μας ελεγαν για τα καλα της εοκ. Μετα στο γυμνασιο για τους καταπληκτικους οργανισμους της εοκ. Μια και εισαι και κοσμογυρισμενος ξερεις εαν αλλοι λαοι στα μαθητικα χρονια λαμβανουν τετοια κατηχηση;
Για τον ευρωπαικο στρατο, αραγε, ποιος θα τον ηγηθει; μηπως παραειναι επικινδυνο; για δες τις πολιτικες ηγεσιες.
Εαν αυτο ειναι η λυση που πρωτεινεις, τι να πω, εαν δεν ειχα την καλη γνωμη για σενα θα γελουσα.
Η Γαλλια παντος μαχεται καπου διαβασα καποιους ανταρτες στην Αφρικη. Εαν υπηρχε Ε στρατος θα πηγαιναμε , ε;
βασικα οταν ρωτισα, ειχα στο μυαλο μου για την πολιτικη λυση στη χωρα. Που να παει ο νους μου οτι θα πετουσες κατι τετοιο
Αν ήξεραν και δεν τον συμβούλευσαν είναι ηλίθιοι.Είσαι πολύ σίγουρος ότι η Ελληνική Κυβέρνηση δεν ήξερε; Δεν ήξερε ότι ο Ζελένσκυ παρασημοφόρησε τους Νεοναζιστές; ότι τους ενσωμάτωσε στο Στρατό; Μα δεν υπάρχει άλλη Ευρωπαική Κυβέρνηση που να έχει κάνει κάτι παρόμοιο. Ο Ζελένσκυ, απλά έφερε την παρέα του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Κι αν δεν κάνω λάθος, δεν τόλμησε να τη φέρει σε κάποιο άλλο Κοινοβούλιο, αν έχεις πληροφόρηση ενημέρωσέ με. Ήξερε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ που έφερε το Φασιστόμουτρο. Και ότι τελικά θα τον χειροκροτούσαν. Κι ο Τσίπρας έχει επίσης ευθύνη, δεν έπρεπε να παρασταθεί καθόλου, όχι να είναι εκεί και να αντιδράσει μετά
Οπως ο αρχαίος κινέζος ελληνας Ορέστης Τσαν..Έχει μία αρχαιοελληνική ομορφιά...
Οι σπιουνοι μυστικοσύμβουλοι των αριστων δεν διαφέρουν σε τίποτα από τα γαλάζια τρολακια των 0,60 που γράφουν στο μπου..Αν ήξεραν και δεν τον συμβούλευσαν είναι ηλίθιοι.
Αν δεν ήξεραν είναι άσχετοι και επικίνδυνοι.
Πιστεύω θα πέσουν κεφάλια απο αυτή την υπόθεση.
Μπαφους, αξύριστη γάμπα & βυζομασχαλο..Συμβολικο ειναι το μηνυμα , στα τσακιδια τα δυτικα καταναλωτικα σκουπιδια ...
θα ξαναζησουμε τα 80's στα μουνολιβαδα
Μορφονιέ...Οι σπιουνοι μυστικοσύμβουλοι των αριστων δεν διαφέρουν σε τίποτα από τα γαλάζια τρολακια των 0,60 που γράφουν στο μπου..