Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 40K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.907
Πόντοι
6.256

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.306
Πόντοι
6.256
Και για να μην ξεχνάμε ότι είμαστε οι καρπαζοεισπρακτορες της ιστορίας.......

Τυπε χθες διαβαζα οτι το Στειτ Ντιπαρτμεντ εισηγηθηκε στο Κογκρεσο να πουληθουν F16 στη Τουρκια και σημερα διαβαζω οτι ο υπουργος εξωτερικων τους εκανε επισημη προσκληρη στον Τουρκο ομολογο του να επισκεφτει τις ΗΠΑ για συσφιξη σχεσεων!!!

Πιπα κωλο την εχουν παει την Τουρκια!!! :tooth:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
"Δεν είχαμε ενημέρωση για το περιεχόμενο των βίντεο που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της ομιλίας Ζελενσκι" λέει η κυβέρνηση.
Καλύτερα να έβαζαν καμια τσόντα με BBW που αρέσουν στον Αλεξ71 ,να γίνουμε λιγότερο ρεζίλι παγκοσμίως.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.306
Πόντοι
6.256
Κουλακας ο αυτιστικος μικροτσουτσουνος....

Στειλανε οπλα οι αλλοι;Πρεπει να στειλουμε και εμεις....

Πηρανε μετρα εναντιον της Ρωσσιας;Πρεπει να παρουμε και εμεις....

Απελασανε διπλωματες οι αλλοι;Πρεπει να απελασουμε και εμεις....

Στησανε οι αλλοι πανηγυρακι στη Βουλη τους με το φασιστοΧομπιτ;Πρεπει να στησουμε και εμεις....

Τεραστιο κομπλεξ κατωτεροτητας το ανθρωπακι....

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Τυπε χθες διαβαζα οτι το Στειτ Ντιπαρτμεντ εισηγηθηκε στο Κογκρεσο να πουληθουν F16 στη Τουρκια και σημερα διαβαζω οτι ο υπουργος εξωτερικων τους εκανε επισημη προσκληρη στον Τουρκο ομολογο του να επισκεφτει τις ΗΠΑ για συσφιξη σχεσεων!!!

Πιπα κωλο την εχουν παει την Τουρκια!!! :tooth:
Κι ο Ιγνατίου, που έχει πάντα άριστο ρεπορτάζ σε ότι αφορά τους Αμερικανούς, έγραψε σήμερα πως παρά τα δημόσια χαμόγελα, Δένδιας και Μητσοτάκης εφριξαν με όσα ζήτησε υπέρ της Τουρκίας η Νούλαντ.
Αλλά δεν έχω καμία αμφιβολία, ότι θα βρεθούν βοθρολύματα να υπερασπιστούν μία από τις πλεον τουρκοφιλες και πλέον εχθρικές προς την Ελλάδα Αμερικανίδες πολιτικούς.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.306
Πόντοι
6.256
Κι ο Ιγνατίου, που έχει πάντα άριστο ρεπορτάζ σε ότι αφορά τους Αμερικανούς, έγραψε σήμερα πως παρά τα δημόσια χαμόγελα, Δένδιας και Μητσοτάκης εφριξαν με όσα ζήτησε υπέρ της Τουρκίας.
Αλλά δεν έχω καμία αμφιβολία, ότι θα βρεθούν βοθρολύματα να υπερασπιστούν μία από τις πλεον τουρκοφιλες και πλέον εχθρικές προς την Ελλάδα Αμερικανίδες πολιτικούς.
Εγω ξερω οτι ο Κουλακας εκανε σαν ερωτευμενη γκομενιτσα οτι του ειπαν οι Αμερικανοι και στο τελος του τον σφυριξαν στο κωλο....ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ!!!

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.618
Πόντοι
2.456
Μιλησαν ολοι,μιλησε και η βλαμμενη...

Γιατι μωρη χθες προχθες τι ησουνα και
εγινες σημερα Ουκρανη?
Τυπε επειδή δεν άκουσα την κουκουβάγια, έκανε κάποια αναφορά στα γατιά;
:confused: :confused: :confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.428
Πόντοι
26.141
Μεγάλη γκάφα. Έχασαν οι Ουκρανοί τη σίγουρη στήριξη των γνωστών φίλων της ελευθερίας και της δημοκρατίας στοκαδούροφ, μουνοχαλαστή, σεξ βολκάνο, κλπ.
:2funny:
Εσύ είπαμε είσαι βιασμενκς από μικρός από αμερικανικά ναυτακια

Ναζιστής από γεννοφασκια σου κ γουστάρεις αζορ αζοφ ή πως στο διάολο τον λενε

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
7.037
Πόντοι
1.056
Ηδη τον βρηκανε οι Ρωσοι και βρισκετε στο δρομο για τα βαθη της Σιβηριας..
Θα πειραματιστουν οι Ρωσοι γενετιστες απο τι μιξη βγηκε αυτο το ον και
ποσο αντεχουν οι πιθηκες τα νεα φαρμακευτικα σκευασματα πριν δοκιμαστουν σε ανθρωπους.
Tην Καλησπερα μου Φιλε Φακιρη.....το ιδιο σκεφτομουνα ....λυπαμαι τους Ανθρωπολογους.... τους Φουκαραδες ψαχνουν τον χαμενο κρικο μεταξυ Πιθηκου και Ανθρωπου στην Αφρικη.....Αυστραλια.....και εγω δεν ξερω που....μια Φωτο να στειλουμε θα λυθει το μυστηριο......παναθεματονε.....εχει και Ελληνικες ριζες....τον πουστη.....

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.735
Πόντοι
34.538
Τυπε επειδή δεν άκουσα την κουκουβάγια, έκανε κάποια αναφορά στα γατιά;
Ουτε εγω ομορφοπαιδο..
Σιγα μην κατσω να ακουσω το σουργελο,
εχω πιο σοβαρα πραγματα να κανω..
Μονο την επικεφαλιδα ειδα..

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.618
Πόντοι
2.456
Ουτε εγω ομορφοπαιδο..
Σιγα μην κατσω να ακουσω το σουργελο,
εχω πιο σοβαρα πραγματα να κανω..
Μονο την επικεφαλιδα ειδα..
Κάποιος να μας ενημερώσει αν η κουκουβάγια αναφέρθηκε στα γατιά..

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.663
Πόντοι
506
Απλά πράγματα.

Οταν λέμε Ευρωπαικη Ενωση, να εννοούμε πραγματική Ενωση.

Ευρωπαική εξωτερική πολιτική, ευρωπαικό στρατό και άμυνα, ευρωπαικά σύνορα,ευρωπαική ενεργειακή πολιτική κλπ.

Κυρίως αυτοδύναμη διεθνή παρουσία με τη δύναμη που η πραγματική ένωση θα της προσδώσει και όχι μαριονέτα των ΗΠΑ οπως σήμερα. Θα μπορούσε να ήταν παγκόσμιος παράγοντας ειρήνης σταθερότητας και πολιτισμού.

Ξέρω οτι ακούγονται σήμερα αστεία και γραφικά. Αλλά η ερώτηση σου ήταν "τι προτείνεις;;".
Eαν δεν ειχα διαβασει τις ιστοριες σου απο το εξωτερικο θα ελεγα οτι δεν εχεις περασει τα συνορα.
Αληθεια τωρα εχεις γνωρισει, ανθρωπους απο Ευρωπη;
Πριν απο μερικα χρονια αστυνομος στο αεροδρομειο της Στουτγκαρδης δεν ηξερε οτι σαν ελληνας μπορω να περασω χωρις διαβατηριο, ουτε ισως οτι η χωρα μας ειναι στην ΕΕ. Πολλα παραδειγματα...
Εχουμε υποστει τετοια πλυση εγκεφαλου για την ΕΕ που ειναι δυσκολο να διακρινουμε την πραγματικοτητα.
Στα σχολεια τους δεν υπαρχουν μαθηματα για την ενωση, για εκμαθηση ευρωπαικης ιστοριας..ουτε.
Εαν θυμαστε απο το δημοτικο ακομα μας ελεγαν για τα καλα της εοκ. Μετα στο γυμνασιο για τους καταπληκτικους οργανισμους της εοκ. Μια και εισαι και κοσμογυρισμενος ξερεις εαν αλλοι λαοι στα μαθητικα χρονια λαμβανουν τετοια κατηχηση;
Για τον ευρωπαικο στρατο, αραγε, ποιος θα τον ηγηθει; μηπως παραειναι επικινδυνο; για δες τις πολιτικες ηγεσιες.
Εαν αυτο ειναι η λυση που πρωτεινεις, τι να πω, εαν δεν ειχα την καλη γνωμη για σενα θα γελουσα.
Η Γαλλια παντος μαχεται καπου διαβασα καποιους ανταρτες στην Αφρικη. Εαν υπηρχε Ε στρατος θα πηγαιναμε , ε;

βασικα οταν ρωτισα, ειχα στο μυαλο μου για την πολιτικη λυση στη χωρα. Που να παει ο νους μου οτι θα πετουσες κατι τετοιο

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.263
Πόντοι
5.506
ρε δεν τρεχει τιποτα που εγινε γκελα στην φιεστα του κουλη.....
φατε φισφιριγκου 24/7 στα καναλια και ξεχαστε πανδημιες,πολεμους,δεη,ακριβεια.....
προσεχως μπαμπης

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.599
Πόντοι
6.536
Ξεροχύνω με χρυσαύγουλα που δεν τους αρέσει η φάτσα του ΕΛΛΗΝΑ Αζοφίτη αλλά πήγαιναν και ψήφιζαν ομορφόπαιδα όπως ο Παναγιώταρος και ο Καιάδας.
:2funny:

Δεν γίνονται αυτά, είμαστε αρια φυλή.
Ιδίως οι πατριωταροι

00oo009.jpg
Το παιδί από την Λαχόρη!!!!
:tooth:

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.473
Πόντοι
786
Eαν δεν ειχα διαβασει τις ιστοριες σου απο το εξωτερικο θα ελεγα οτι δεν εχεις περασει τα συνορα.
Αληθεια τωρα εχεις γνωρισει, ανθρωπους απο Ευρωπη;
Πριν απο μερικα χρονια αστυνομος στο αεροδρομειο της Στουτγκαρδης δεν ηξερε οτι σαν ελληνας μπορω να περασω χωρις διαβατηριο, ουτε ισως οτι η χωρα μας ειναι στην ΕΕ. Πολλα παραδειγματα...
Εχουμε υποστει τετοια πλυση εγκεφαλου για την ΕΕ που ειναι δυσκολο να διακρινουμε την πραγματικοτητα.
Στα σχολεια τους δεν υπαρχουν μαθηματα για την ενωση, για εκμαθηση ευρωπαικης ιστοριας..ουτε.
Εαν θυμαστε απο το δημοτικο ακομα μας ελεγαν για τα καλα της εοκ. Μετα στο γυμνασιο για τους καταπληκτικους οργανισμους της εοκ. Μια και εισαι και κοσμογυρισμενος ξερεις εαν αλλοι λαοι στα μαθητικα χρονια λαμβανουν τετοια κατηχηση;
Για τον ευρωπαικο στρατο, αραγε, ποιος θα τον ηγηθει; μηπως παραειναι επικινδυνο; για δες τις πολιτικες ηγεσιες.
Εαν αυτο ειναι η λυση που πρωτεινεις, τι να πω, εαν δεν ειχα την καλη γνωμη για σενα θα γελουσα.
Η Γαλλια παντος μαχεται καπου διαβασα καποιους ανταρτες στην Αφρικη. Εαν υπηρχε Ε στρατος θα πηγαιναμε , ε;

βασικα οταν ρωτισα, ειχα στο μυαλο μου για την πολιτικη λυση στη χωρα. Που να παει ο νους μου οτι θα πετουσες κατι τετοιο
επαναλαμβάνω: η ΕΕ είναι τόσο ισχυρή όσο αδύναμα είναι τα ΚΡΑΤΗ - μέλη,
πόση κυριαρχία θέλουμε να παραχωρήσουμε;
Και σε όποιον δεν αρέσει η ΕΕ τώρα, επειδή του φαίνεται λίγη,
ας δείξει άλλο παράδειγμα πιο προχωρημένης ειρηνικής ενοποίησης στον κόσμο με αναγωγή και στο παρελθόν...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και με πρόεδρο

Το παιδί από την Λαχόρη!!!!
:tooth:
τι κάνει ο πρόεδρος,
μίκρυνε ο στηθόδεσμος λόγω κόβιντ;

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.735
Πόντοι
34.538

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.735
Πόντοι
34.538
Οι Κυπριοιν μετα το φιασκο ΚΟΥΛΗ λαβανε τα μετρα τους και
ο πιθηκας εφαγε λογοκρισια...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.428
Πόντοι
26.141
Οι Κυπριοιν μετα το φιασκο ΚΟΥΛΗ λαβανε τα μετρα τους και
ο πιθηκας εφαγε λογοκρισια...

K ασφαλώς ο παλιάτσος δεν είπε τίποτα για την εισβολή στην Κύπρο αν κ μίλησε στην κυπριακή βουλή

Μάλιστα ,,,ας τον χαίρονται κ να τον καμαρώνουν οι μπραβοκουληδες μας .
Πραγματικά αν έλεγε κάτι ο ζελενσκι για την κυπριακή εισβολή θα σιωπούσα μια για πάντα αλλά δυστυχώς σναρχιδος κ πιόνι των Αμερικανών

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.735
Πόντοι
34.538
K ασφαλώς ο παλιάτσος δεν είπε τίποτα για την εισβολή στην Κύπρο αν κ μίλησε στην κυπριακή βουλή

Μάλιστα ,,,ας τον χαίρονται κ να τον καμαρώνουν οι μπραβοκουληδες μας .
Πραγματικά αν έλεγε κάτι ο ζελενσκι για την κυπριακή εισβολή θα σιωπούσα μια για πάντα αλλά δυστυχώς σναρχιδος κ πιόνι των Αμερικανών
Για να ειμαστε δικαιοι αναφερθηκε,οπως λεει το ρεπορταζ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom