Πραγματικά, το τελευταίο διάστημα έχω διαβάσει ότι κοτσάνα μπορεί να αμολήσει ανθρώπινος νους, από τις βλακείες του ΚΚΕ περί μονοπωλίων, μέχρι τις αηδίες περί στημένων. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος πρέπει να πετάξει μια μαλακία για να αποδείξει ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου; Αυτό δεν γίνεται τώρα, από το 2010 το ζούμε, όλοι έγιναν οικονομολόγοι, μετά όλοι γιατροί και τώρα όλοι έγιναν στρατηγοί. Και όλοι δεν είναι πουθενά, διότι όλα είναι πολιτική, από την οποία εντελώς φυσιολογικά δεν έχουν την παραμικρή ιδέα. Αυτό δεν είναι κακό, το κακό είναι ότι χωρίς να έχουν μελετήσει μια γραμμή από βιβλία πολιτικής, έχουν την εντύπωση ότι τα ξέρουν όλα. Τους ίδιους ανθρώπους, υπό φυσιολογικές συνθήκες, αν τους ρωτήσεις για πολιτικά, θα σου πουν δεν ασχολούμαι. Σε περίοδο κρίσης μαθαίνουν σε ένα βράδυ, σε μία ώρα δηλαδή. Εγώ που έχω βγάλει τα μάτια μου, τόμους επί τομών βιβλίων, σπεύδει εδώ το κάθε ανίδεο σκουπίδι να με χαρακτηρίσει αρνητικά, όχι επειδή καταλαβαίνει τι γράφω, απλά για να γράψει μια μαλακία.
Κύριοι, αυτά που ζούμε από το 2010 μέχρι σήμερα, δεν τα καθόρισε η οικονομία, ούτε η ιατρική, ούτε κάποια επιστήμη, τα καθορίζει η κεντρική εξουσία με την πολιτική της. Σας αρέσει η όχι.