Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (1 μέλη και 31 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Τα πτώματα στην Μπούτσα άρχισαν ήδη να κινούνται.Φαίνεται θα έχουμε ανάσταση νεκρών όπως στο Φιδονήσι.

Σε θεμα που εχει να κανει με μπουτσα και ουκρανια οταν μιλας εσυ αρχοντα το βουλωνουμε ολοι

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
873
Πόντοι
96
H Τουρκοναζιστοπροδοτοπουστροτραβελοσκατοχουντοκούλα την έκανε πάλι την σκατομαλακία της .Δεν άντεξε!Απέλασε ρώσσους διπλωμάτες !Αντί να απελαύνει κωλότουρκους , τουρκαλβανούς και άλλους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ της χώρας! Ψόφα επτέλους μήπως γλυτώσει η χώρα ! :shit:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
δηλ. τι προτεινεις;
Απλά πράγματα.

Οταν λέμε Ευρωπαικη Ενωση, να εννοούμε πραγματική Ενωση.

Ευρωπαική εξωτερική πολιτική, ευρωπαικό στρατό και άμυνα, ευρωπαικά σύνορα,ευρωπαική ενεργειακή πολιτική κλπ.

Κυρίως αυτοδύναμη διεθνή παρουσία με τη δύναμη που η πραγματική ένωση θα της προσδώσει και όχι μαριονέτα των ΗΠΑ οπως σήμερα. Θα μπορούσε να ήταν παγκόσμιος παράγοντας ειρήνης σταθερότητας και πολιτισμού.

Ξέρω οτι ακούγονται σήμερα αστεία και γραφικά. Αλλά η ερώτηση σου ήταν "τι προτείνεις;;".

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.374
Πόντοι
22.266
Ρε παιχτη. Η δευτερη μεγαλυτερη υπερδυναμη του πλανητη.Με μια διαλυμενη χωρα, χωρις αεροπορια, πυροβολικο, ναυτικο και τεθωρακισμενα. Με λιανοτουφεκαι και ανταρτες ουσιαστικα.
Μπηκαν απο 4 μετωπα, με αεροπορια, πυροβολικο, τεθωρακισμενα, πυραυλους. Οχι μονο δε πηραν μια πολη, αλλα τρεχουν ατακτως και δηθεν "ανασυγκροτουνται στο Ντονμπας" ( δηλαδη στελνουντους κακομοιρηδες της ΛΔΝ να τρωνε τα μουτρα τους).
Και νομιζεις οτι κανεις ειρωνια με το να λες "φτασανε Ιρκουτσκ τα ουκρανικα στρατευματα".
Οχι,δε φτασανε μεγαλε! Μεγαλη επιτυχια και δοξα για το ρωσικο στρατο που αμυνεται στα "ναζιστικα" :2funny:
:2funny: :2funny: .
Εχω διαβασει και διαβασει μαλακιες στο bourdela αλλα εσυ χτυπας ακαθεκτος καθε ρεκορ μωρε αδερφακι μου.Συνεχισε εισαι δυνατο γκανιαν! :tooth:
:2funny: :2funny: :2funny: :rockon::rockon:
Tην άλλη φορά θα πρέπει η Ρώσοι δλδ να ρίξουν πυρηνική βόμβα στο Κίεβο για να κατακτήσουν το Κίεβο
Αλήθεια οι Αμερικάνοι τι κάναμε στο Ιράκ κάτι Αφγανιστάν είκοσι χρόνια;;; Μια τρύπα στο νερό
Είκοσι χρόνια
Οπότε τις μαλακίες μάλλον εσύ τις λες
Οι Ρώσοι αδυνατούν να κανουν καθολικές επιθέσεις επειδή οι πόλεις είναι γεμάτες από ρψσοφωνους σε αντίθεση με Αμερικανούς που έριχναν τις αγαπημένες σας έξυπνες βόμβες

Άλλη φορά όταν πάρεις το πληκτρολόγιο να γράψεις κ να πεις τη μαλακοα σου να σκέφτεσαι πρώτα σεβαλιες

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.374
Πόντοι
22.266
Άντε ψόφα ρε βλάκα που μας λες ότι πρέπει να πούμε και ευχαριστώ στα Ρώσικα ορκ επειδή δεν ισοπέδωσαν κάθε Ουκρανικό χωριό που βρήκαν μπροστά τους λες και ζούμε στην εποχή των Ούννων.
Σε ρουφιάνους δωσίλογους γερμανοτσολιάδες δεν μιλώ

Όσο για το φορά ...δε στο γυρίζω πίσω αλλά θέλω να ζήσεις πολλά χρόνια στη μίζερη ζωή σου του δωματίου σου για να βασανίζεται στην κατάντια σου
.ps να λέμε ευχαριστώ στους Αμερικανούς μουνόπανα που είχαν βόμβες ...

Ανήθικος κ τραβεστι

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Οι Ρώσοι αδυνατούν να κανουν καθολικές επιθέσεις επειδή οι πόλεις είναι γεμάτες από ρψσοφωνους σε αντίθεση με Αμερικανούς που έριχναν τις αγαπημένες σας έξυπνες βόμβες
Απο τις μεγαλυτερες μαλακιες που εχουν ειπωθει , με σκοπο να αγιοποιησουν αποτυχημενους βασανιστες. Πηγαινε μια βολτα απο τη Bucha και θα καταλαβεις.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
Αυτά παθαίνεις όταν κάνεις εμφύλιο πόλεμο
ή όταν κάνεις πόλεμο με γείτονα

δεν μπορείς να ρίξεις πυρηνική βόμβα, μολύνεις και τους δικούς σου.

• Like
Αντιδράσεις: psaras

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.113
Πόντοι
6.256

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.113
Πόντοι
6.256
Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Δύο άρθρα που δείχνουν ό,τι οι μαλακίες των Δημοκρατικών στην περιοχή αρχίζουν να έχουν αντιδράσεις. Σε δύο παραδοσιακά δυτικοφρονα και δυτικότροπα ΜΜΕ.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.113
Πόντοι
6.256
Φυσιολογικα θα επρεπε σε καθε φραση για την ουκρανια να αναφερει και την εισβολη στην κύπρο αλλα που ο χέστης.
Χέστες πριν, χέστες τώρα.
Να δουμε που θα καταλήξουμε

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.374
Πόντοι
22.266
Απο τις μεγαλυτερες μαλακιες που εχουν ειπωθει , με σκοπο να αγιοποιησουν αποτυχημενους βασανιστες. Πηγαινε μια βολτα απο τη Bucha και θα καταλαβεις.
Πήγαινε μια βόλτα από Ουκρανία εσύ μια καταλάβεις γιατί όλοι οι του ανατολικού μπλοκ είμαστε κατά των Ουκρανών

Δεν μου λες οι Αμερικάνοι τι κάναμε στην Υεμένη Ιράκ Αφγανιστάν λάτιν Αμερική.;
Εξάλλου στο κάτω κάτω οι Ρώσοι αν κ με λάθος τρόπο ζητάνε πίσω τα εδάφη τους
Η Αμερική στο Αφγανιστάν Ιράκ Αφρική λάτιν Αμερική;;

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Πήγαινε μια βόλτα από Ουκρανία εσύ μια καταλάβεις γιατί όλοι οι του ανατολικού μπλοκ είμαστε κατά των Ουκρανών

Δεν μου λες οι Αμερικάνοι τι κάναμε στην Υεμένη Ιράκ Αφγανιστάν λάτιν Αμερική.;
Εξάλλου στο κάτω κάτω οι Ρώσοι αν κ με λάθος τρόπο ζητάνε πίσω τα εδάφη τους
Η Αμερική στο Αφγανιστάν Ιράκ Αφρική λάτιν Αμερική;;
:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Πάρα πολλές βόλτες στην Ουκρανία και έχω και δικούς μου ανθρώπους εκεί και τώρα που μιλάμε.
Οπότε κοίτα ,σεβαστή η άποψη σου αν δεν τους γουστάρεις, αλλά εγώ τους πάω με χίλια(με τις μαλακίες τους βέβαια και αυτοί) και ειδικά μετά τη ηρωική τους στάση απέναντι στους πουτάνας Γιούς Ρώσους εισβολείς.
Και προσωπικά δεν δικαιολογώ τις μαλακίες και σφαγές των Αμερικάνων. Καλό είναι συνολικά να προασπίζουμε τα ανθρώπινα δικαιώματα παντού.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Χαλάρωσε παίκτη έχουμε διαβάσει και εμείς ιστορία

Με την επιστράτευση κατά τον Αττίλα Ι η χούντα πέφτει και έχουμε αλλαγή κυβέρνησης. Ο Καραμανλής θα στείλει τα αεροπλάνα με τους αλεξιπτωτιστές (το ένα το έριξαν οι Κύπριοι) κατά τον Αττίλα ΙΙ που θα φέρει και τη διχοτόμηση.
Τύπε σιγά μην έστειλε ο Καραμανλής την Α Μοίρα.
Το πολεμικό συμβούλιο την έστειλε.
Δεν είχε αναλάβει καν ο Καραμανλής,ο οποίος ήταν αντίθετος σε οποιαδήποτε επέμβαση.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.374
Πόντοι
22.266
:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Πάρα πολλές βόλτες στην Ουκρανία και έχω και δικούς μου ανθρώπους εκεί και τώρα που μιλάμε.
Οπότε κοίτα ,σεβαστή η άποψη σου αν δεν τους γουστάρεις, αλλά εγώ τους πάω με χίλια(με τις μαλακίες τους βέβαια και αυτοί) και ειδικά μετά τη ηρωική τους στάση απέναντι στους πουτάνας Γιούς Ρώσους εισβολείς.
Και προσωπικά δεν δικαιολογώ τις μαλακίες και σφαγές των Αμερικάνων. Καλό είναι συνολικά να προασπίζουμε τα ανθρώπινα δικαιώματα παντού.
Πίστεψέ με οι ανθρωπότητα πεινάει σκοτώνεται κ εξαθλιωνεται περισσότερο από το σαθρό φιλελεύθερο καπιταλιστικό σύστημα της Αμερικής κ όχι από έναν τρελό Πούτιν.
Αφρική Λατινική Αμερική Ασία μέσα στη φτώχεια εξαιτίας αυτών

Κ πίστεψέ με δεν είμαι κομμουνιστής απλά το αμερικανικό μοντέλο ψευτοκαπιταλισμου προκαλεί περισσότερα δεινά από τον τρελό Πούτιν

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.319
Πόντοι
2.456
Φυσιολογικα θα επρεπε σε καθε φραση για την ουκρανια να αναφερει και την εισβολη στην κύπρο αλλα που ο χέστης.
Χέστες πριν, χέστες τώρα.
Να δουμε που θα καταλήξουμε
Τυπε οποίος φοράει τον κίπα κάθε Σάββατο, σκέφτεται τα δικά του..
:confused: :confused: :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom