Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (4 μέλη και 18 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Να το πω αλλιως.
Η θεση της ελλαδας ειναι ισχυροτερη οταν καταδικαζονται τετοιες πρακτικες ή οταν δεν καταδικαζονται?
Η θέση της Ελλάδας είναι ισχυρή όταν καταδικάζει τέτοιες πρακτικές και ζητά την ίδια αντιμετώπιση σε όλες τις περιπτώσεις.
Την ίδια ακριβώς όμως. Ειδικά όταν η μία από αυτές τις περιπτώσεις αφορά σοβαρό εθνικό της θέμα.
Αν σε ότι δεν την αφορά παριστάνει το νταή αλλά σε ότι την αφορά σφυρίζει αδιάφορη, μιλάμε για καρπαζοεισπράκτορα που δεν τον σέβεται κανείς.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ενώ στην αγαπημένη σας Ουκρανία μόλις το 25 τοις εκατό ξέρει να μιλά ουκρανικά πχ ούτε ο ζελενσκι μιλάει καν κ μόλις το εξήντα τοις εκατό θεωρεί τον εαυτό τους ουκρανο
Πηγούλα για ολα αυτα υπαρχει?
Μα αν ειναι ετσι τότε οι ρωσοι επρεπε να παρουν την ουκρανια περιπατο, δεν υπαρχει λογος αντιστασης και οι περισσοτεροι ειναι ρωσοφιλοι.
Μαλλον κατι τετοια ελεγαν και στον Πουτιν οι συμβουλοι του πριν μπουκάρει και τωρα μαλλον θα εχουν αποσταλεί στη Σιβηρια για μετεκπαιδευση

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.120
Πόντοι
4.895

στο βαθμό που το βίντεο δείχνει πραγματικό γεγονός (και δεν είναι απο pc game και CGI όπως αναμένεται να μας πληροφορήσουν οι εντεταλμένοι της Ρ. πρεσβείας) θυμίζει κάτι αντίστοιχο που είχε γίνει στη Νορμανδία : τη γνωστή μάχη του Villers-Bocage.

πάντως αν είσαι ο υπεύθυνος για την "εξαφάνιση" ορισμένων νικ να πω πως δεν έπρεπε να το κάνεις. Ακόμη και ο πιο ξεφτιλισμένος ανάμεσά τους ο γκαγκουίνος είχε κάτι να προσφέρει ως ζωντανό παράδειγμα υπάνθρωπου τυφλωμένου από τις ιδεολογικές του παρωπίδες

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.374
Πόντοι
22.266
Οχι τύπε, εσυ τα λες αυτα. Εγω λεω οτι οι κυπριοι θεωρουν οτι η κυπρος ειναι κυπριακη.
Κοιμήσου με τον κομματικό σου εξευτελισμό.
Τώρα αυτό λέει πλέον η ΝΔ ότι η Κύπρος επειδή είμαστε ανίκανοι να την υπερασπιστούμε κ πρέπει να βλέπουμε την.ενωτερικη πολιτική των Αμερικανών πρέπει να λέμε ότι δεν είναι ελληνική;;;

Ξεφτιλες είστε
Ούτε το πέντε τοις εκατό δεν λέει αυτό στην Κύπρο κ το κάνετε σημαία για να δικαιολογήσει την αφάνεια της ψευτοφιλελευθερης κυβέρνησης σας κ για να δικαιολογήσετε στο ερώτημα γιατί δεν παίρνετε σκληρή γραμμή κ με την Κύπρο όπως με Ουκρανία

Απλά με Ουκρανία είστε μαριονέτες

Πραγματικά με ψευτοδεξιουε κομματοσκυλο έχω βαρεθεί. Να τους ακούω κ καταντατε γραφικοι

Η Κύπρος δεν είναι ελληνική η Θράκη τουρκική τα νησιά του Αιγαίου περσικά κ η Κρήτη αιγυπτιακή
Άντε πες μας τι άλλο νέο είπε η ριγιλλης (:confused:)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Απλά δεν ρίχνουν έξυπνες βόμβες για να τα ισοπεδώσουν όπως κάποιοι άλλοι
Πηγουλα συτο μουνι της μάνας ολων των ανερικανικων σπερματων
Πάρε κ πηγουλα να δεις ανασφαλής γνωρίζεις τις φωτό πολύ έστειλα

Άντε νάνι τώρα διότι αύριο μιλά στη Βουλή ο ναζιστής ζελενσκι κ πάρτε κ σημαιουλες
Τύπε ο εβραιος Ζελενσκι ειναι ναζιστής οσο οι κυπριοι θεωρουν την κυπρο ελληνικη?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Άντε πες μας τι άλλο νέο είπε η ριγιλλης (:confused:)
Η Ρηγιλλης δεν λεει τιποτα γιατι η ΝΔ εχει φυγει απο εκει χρονια

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.120
Πόντοι
4.895
Εσυ τυπε συνέχισε να πιστεύεις οτι ο κοκκινος στρατος απελευθέρωσε την Ευρωπη. Ας μην άνοιγαν οι Αγγλοαμερικανοι δεύτερο μέτωπο στην Σικελία και μετα στην Νορμανδία και σήμερα θα μιλούσες άπταιστα γερμανικά!
βλάκες πάσχοντες από ιδεοληψίες όπως ο θειούλης βολεύονται να πιστεύουν ερμηνείες τύπου "άσπρο-μαύρο". Σίγουρα ο σοβιετικός στρατός συνέβαλε ουσιαστικά και με τεράστιες θυσίες. Οπως γράφεις και συ όμως δεν ήταν μόνος. Επίσης πολλοι αγνοούν ή σκόπιμα παραβλέπουν την τεράστια βοήθεια που πρόσφερε o "Νόμος Εκμισθώσεως και Δανεισμού" στην όλη προσπάθεια των Ρώσων.

άσε που όταν λένε "ο κοκκινος στρατος απελευθέρωσε την Ευρωπη" παραλείπουν να πούν πως από την μισή Ευρώπη "ξέχασαν" να φύγουν μετά την απελευθέρωση....

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Εταιρειες ελληνικες που θα τρεξουν ουκρανια για την ανοικοδομηση
( θα ειναι στη σωστη πλευρα της ιστοριας ) οπως πηγαν βορειο ιρακ γιουγκοσλαβια κλπ
Τι λέτε μωρέ;

Ποιά Ελληνική κατασκευαστική θα τρέχει Ουκρανία; Ο Άκτορας; Ή ο Περιστέρης;

Και πόσοι πήγαν Βόρειο Ιράκ και τι δουλειές κάναν τελικά;

Για να μην μιλήσουμε για το πόσα βγάλαν και πέσει μαύρο δάκρυ.

Τι λέτε μωροί;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.374
Πόντοι
22.266
Τύπε ο εβραιος Ζελενσκι ειναι ναζιστής οσο οι κυπριοι θεωρουν την κυπρο ελληνικη?

Καλά ρε δεν ντρέπεσαι να γράφεις μαλακίες αυτοαποκαλείται κ δικηγόρος
Ντροπή ,,,είσαι κ από ακριτικό νησί
Ο ζελενσκι φίλε ανέβηκε μετά από τον ποροσονκο από υποκινούμενος πραξικόπημα κ ενώ στην προεκλογική καμπάνια έλεγε ότι θα κρατήσουμε ουδετερότητα κ έκλεψε ψήφους της τεράστιας ρωσικής μειονότητας όμως μετέπειτα τα έκανε γύρισα κ ήθελε να μπει στο ΝΑΤΟ διότι πήρε εντολή από την Αμερική

Αυτή ει άι η αλήθεια για το ποιος είναι ο ζελενσκι .
Έκλεψε πρώτα ψήφους κ μετέπειτα γυριστή

Όσο για την Κύπρο καταντάει γραφικός να πιστεύεις ότι οι Κύπριοι θεωρούν τους εαυτούς τους μη Έλληνες
Είναι το κλασσικό διήγημα των ανίκανων ελληνικών κυβερνήσεων για να δικαιολογήσουν την ανικανότητα τους να υπερασπιστούν πολιτική την Κύπρο

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.120
Πόντοι
4.895

δεν ξέρω αν διάβασες το σχόλιο Μποκολου μερικές σελίδες πριν ότι ο Ζελένσκι ως εβραίος χαίρεται που έβαλε σλαβους να αλληλοσκοτώνται στην Ουκρανία.......

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Όσο για την Κύπρο καταντάει γραφικός να πιστεύεις ότι οι Κύπριοι θεωρούν τους εαυτούς τους μη Έλληνες
Kαλα, μην τραβας τις κοτσιδες σου με τοσο παθος, παλι τα δικα σου λες, εγω για τριτη φορα επαναλαμβανω οτι το ερωτημα μου ηταν τι απαντησεις θα λαβουμε απο 100 κυπριους για το αν θεωρουν οτι η κυπρος ειναι ελληνικη ή κυπριακη. Εσυ ειπες 95%. Θεωρω οτι κοιμασαι ορθιος. Τα υπολοιπα περι προδοτων της ΝΔ που θεωρουν την κυπρο τουρκικη και λοιπες μαλακιες, τις λες μονος σου, κανενας δεν ειπε τετοια πραγματα, συνελθε

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.374
Πόντοι
22.266
Τι λέτε μωρέ;

Ποιά Ελληνική κατασκευαστική θα τρέχει Ουκρανία; Ο Άκτορας; Ή ο Περιστέρης;

Και πόσοι πήγαν Βόρειο Ιράκ και τι δουλειές κάναν τελικά;

Για να μην μιλήσουμε για το πόσα βγάλαν και πέσει μαύρο δάκρυ.

Τι λέτε μωροί;
Θα σου πω ένα μυστικό ,ο άντρας είναι χωμένος μέσα στην ανοικοδόμηση της Γιουγκοσλαβίας εδώ κ είκοσι χρόνια μετά από τους βομβαρδισμούς των έξυπνων βομβών
Αλλά μην.το πεις σε άλλους οκ;;είμαι κρυφό μυστικό όπου το ξέρουμε οι δύο μας

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Εγώ θα σχολιάσω ότι μου κάνει εντύπωση ότι όλοι οι Έλληνες που ζήσαμε σπουδάσαμε εργαστηκαμε ή ταξιδέψαμε συχνά ανατ μπλοκ είμαστε κατά της ουκρανικής κυβέρνησης
Γιατί;;; Άρα κάτι είδαμε κάτι παρατηρήσαμε
Κ όλοι οι υποστηρικτές του ζελενσκι δεν έχουν πατήσει το πόδι τους Ουκρανία ποτε
Πράβντα; Πράβντα;;;

Δεν έχουμε πατήσει ποτέ το πόδι μας στην Ουκρανία;;;;

1649196254202.png

Για βάλε και εσύ διαβατήριο για να δούμε πότε πήγες τελευταία φορά.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.374
Πόντοι
22.266
Kαλα, μην τραβας τις κοτσιδες σου με τοσο παθος, παλι τα δικα σου λες, εγω για τριτη φορα επαναλαμβανω οτι το ερωτημα μου ηταν τι απαντησεις θα λαβουμε απο 100 κυπριους για το αν θεωρουν οτι η κυπρος ειναι ελληνικη ή κυπριακη. Εσυ ειπες 95%. Θεωρω οτι κοιμασαι ορθιος. Τα υπολοιπα περι προδοτων της ΝΔ που θεωρουν την κυπρο τουρκικη και λοιπες μαλακιες, τις λες μονος σου, κανενας δεν ειπε τετοια πραγματα, συνελθε
Συνέλθε εσύ που για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα παρουσιάζεις τους Κύπριους ότι δεν νιώθουν Έλληνες
Ντροπή σου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Συνέλθε εσύ που για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα παρουσιάζεις τους Κύπριους ότι δεν νιώθουν Έλληνες
Ντροπή σου
Ας μου απαντησει κανενας κυπριος, εσυ τι λυσσας?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
δεν ξέρω αν διάβασες το σχόλιο Μποκολου μερικές σελίδες πριν ότι ο Ζελένσκι ως εβραίος χαίρεται που έβαλε σλαβους να αλληλοσκοτώνται στην Ουκρανία.......
Δεν το διαβασα, αλλά αν ειπωθηκε, οκ, δικαιουται και ο Μποκολος μια ατυχη στιγμη

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.374
Πόντοι
22.266
Πράβντα; Πράβντα;;;

Δεν έχουμε πατήσει ποτέ το πόδι μας στην Ουκρανία;;;;

1649196254202.png

Για βάλε και εσύ διαβατήριο για να δούμε πότε πήγες τελευταία φορά.
Φίλε σε εμένα το λες αυτό;;;
Για λέγε για τον ακτωρα ;;κ άσε τις μπούρδες.
Ο ακτωρας θα είμαι αυτός που θα φτιάξει κ τη σύνδεση Οδησσού Κιέβου .που τον έχω περπατήσει ΚΜΕ το αμάξι μου
Για λέγε τύπε τι γίνεται ;; Τελικά οι ελληνικές εταιρίες δεν είναι χωμένες στην βομβαρδισμενη γιουγκοσλαβια

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Το "ευφυολόγημα" περί του αν η Κύπρος είναι Ελληνική η Κυπριακή εχει τόση αξία όση και το αν η Κρήτη είναι Ελληνική η Κρητική.

Στο νησί ζούνε κατά πλειοψηφία Ελληνες τα τελευταία 2500 χρόνια, μιλάνε Ελληνικά, εχουν ελληνικά ήθη και έθιμα, και ελληνική κουλτούρα.

Κατά τα άλλα δεν είναι Ελληνες αλλά ... Κύπριοι. Γιατί άραγε ;;; Μα γιατί αυτό αποσιωπά τις ευθύνες των ανίκανων και δειλών Ελλήνων πολιτικάντηδων που με περισή ευκολία κάποτε τη πούλησαν.

Να έχουμε το θάρος να κοιτάμε στο καθρέφτη. Βοηθάει να ξέρουν κάποιοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom