alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Μπούτσα τύπε. ΜΠΟΥΤΣΑ.Mπουκα σημερα
Εχεις πεσει κι εσυ θυμα της παραπληροφορησης των βοθροκαναλων που την λενε "Μπουκα" για λογους κορεκτίλας
Μπούτσα τύπε. ΜΠΟΥΤΣΑ.Mπουκα σημερα
Οχι τύπε, εσυ τα λες αυτα. Εγω λεω οτι οι κυπριοι θεωρουν οτι η κυπρος ειναι κυπριακη.Έτσι λέει η ΝΔ τώρα ότι η Κύπρος ει άι τουρκική;;
Ντροπη
Η θέση της Ελλάδας είναι ισχυρή όταν καταδικάζει τέτοιες πρακτικές και ζητά την ίδια αντιμετώπιση σε όλες τις περιπτώσεις.Να το πω αλλιως.
Η θεση της ελλαδας ειναι ισχυροτερη οταν καταδικαζονται τετοιες πρακτικες ή οταν δεν καταδικαζονται?
Πηγούλα για ολα αυτα υπαρχει?Ενώ στην αγαπημένη σας Ουκρανία μόλις το 25 τοις εκατό ξέρει να μιλά ουκρανικά πχ ούτε ο ζελενσκι μιλάει καν κ μόλις το εξήντα τοις εκατό θεωρεί τον εαυτό τους ουκρανο
Κοιμήσου με τον κομματικό σου εξευτελισμό.Οχι τύπε, εσυ τα λες αυτα. Εγω λεω οτι οι κυπριοι θεωρουν οτι η κυπρος ειναι κυπριακη.
Πεντάχαζοι μεν, απείρως διαβαστεροί δε.Αν κρινω από τους κινεζους που ειχα συμφοιτητες στο μεταπτυχιακο μου και ηταν πενταχαζοι, δυσκολο.
Τύπε ο εβραιος Ζελενσκι ειναι ναζιστής οσο οι κυπριοι θεωρουν την κυπρο ελληνικη?Απλά δεν ρίχνουν έξυπνες βόμβες για να τα ισοπεδώσουν όπως κάποιοι άλλοι
Πηγουλα συτο μουνι της μάνας ολων των ανερικανικων σπερματων
Πάρε κ πηγουλα να δεις ανασφαλής γνωρίζεις τις φωτό πολύ έστειλα
Άντε νάνι τώρα διότι αύριο μιλά στη Βουλή ο ναζιστής ζελενσκι κ πάρτε κ σημαιουλες
Η Ρηγιλλης δεν λεει τιποτα γιατι η ΝΔ εχει φυγει απο εκει χρονιαΆντε πες μας τι άλλο νέο είπε η ριγιλλης ()
βλάκες πάσχοντες από ιδεοληψίες όπως ο θειούλης βολεύονται να πιστεύουν ερμηνείες τύπου "άσπρο-μαύρο". Σίγουρα ο σοβιετικός στρατός συνέβαλε ουσιαστικά και με τεράστιες θυσίες. Οπως γράφεις και συ όμως δεν ήταν μόνος. Επίσης πολλοι αγνοούν ή σκόπιμα παραβλέπουν την τεράστια βοήθεια που πρόσφερε o "Νόμος Εκμισθώσεως και Δανεισμού" στην όλη προσπάθεια των Ρώσων.Εσυ τυπε συνέχισε να πιστεύεις οτι ο κοκκινος στρατος απελευθέρωσε την Ευρωπη. Ας μην άνοιγαν οι Αγγλοαμερικανοι δεύτερο μέτωπο στην Σικελία και μετα στην Νορμανδία και σήμερα θα μιλούσες άπταιστα γερμανικά!
Τι λέτε μωρέ;Εταιρειες ελληνικες που θα τρεξουν ουκρανια για την ανοικοδομηση
( θα ειναι στη σωστη πλευρα της ιστοριας ) οπως πηγαν βορειο ιρακ γιουγκοσλαβια κλπ
Καλά ρε δεν ντρέπεσαι να γράφεις μαλακίες αυτοαποκαλείται κ δικηγόροςΤύπε ο εβραιος Ζελενσκι ειναι ναζιστής οσο οι κυπριοι θεωρουν την κυπρο ελληνικη?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η Ρηγιλλης δεν λεει τιποτα γιατι η ΝΔ εχει φυγει απο εκει χρονια
Τύπε ο εβραιος Ζελενσκι ειναι ναζιστής οσο οι κυπριοι θεωρουν την κυπρο ελληνικη?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η Ρηγιλλης δεν λεει τιποτα γιατι η ΝΔ εχει φυγει απο εκει χρονια
Kαλα, μην τραβας τις κοτσιδες σου με τοσο παθος, παλι τα δικα σου λες, εγω για τριτη φορα επαναλαμβανω οτι το ερωτημα μου ηταν τι απαντησεις θα λαβουμε απο 100 κυπριους για το αν θεωρουν οτι η κυπρος ειναι ελληνικη ή κυπριακη. Εσυ ειπες 95%. Θεωρω οτι κοιμασαι ορθιος. Τα υπολοιπα περι προδοτων της ΝΔ που θεωρουν την κυπρο τουρκικη και λοιπες μαλακιες, τις λες μονος σου, κανενας δεν ειπε τετοια πραγματα, συνελθεΌσο για την Κύπρο καταντάει γραφικός να πιστεύεις ότι οι Κύπριοι θεωρούν τους εαυτούς τους μη Έλληνες
Θα σου πω ένα μυστικό ,ο άντρας είναι χωμένος μέσα στην ανοικοδόμηση της Γιουγκοσλαβίας εδώ κ είκοσι χρόνια μετά από τους βομβαρδισμούς των έξυπνων βομβώνΤι λέτε μωρέ;
Ποιά Ελληνική κατασκευαστική θα τρέχει Ουκρανία; Ο Άκτορας; Ή ο Περιστέρης;
Και πόσοι πήγαν Βόρειο Ιράκ και τι δουλειές κάναν τελικά;
Για να μην μιλήσουμε για το πόσα βγάλαν και πέσει μαύρο δάκρυ.
Τι λέτε μωροί;
Πράβντα; Πράβντα;;;Εγώ θα σχολιάσω ότι μου κάνει εντύπωση ότι όλοι οι Έλληνες που ζήσαμε σπουδάσαμε εργαστηκαμε ή ταξιδέψαμε συχνά ανατ μπλοκ είμαστε κατά της ουκρανικής κυβέρνησης
Γιατί;;; Άρα κάτι είδαμε κάτι παρατηρήσαμε
Κ όλοι οι υποστηρικτές του ζελενσκι δεν έχουν πατήσει το πόδι τους Ουκρανία ποτε
Συνέλθε εσύ που για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα παρουσιάζεις τους Κύπριους ότι δεν νιώθουν ΈλληνεςKαλα, μην τραβας τις κοτσιδες σου με τοσο παθος, παλι τα δικα σου λες, εγω για τριτη φορα επαναλαμβανω οτι το ερωτημα μου ηταν τι απαντησεις θα λαβουμε απο 100 κυπριους για το αν θεωρουν οτι η κυπρος ειναι ελληνικη ή κυπριακη. Εσυ ειπες 95%. Θεωρω οτι κοιμασαι ορθιος. Τα υπολοιπα περι προδοτων της ΝΔ που θεωρουν την κυπρο τουρκικη και λοιπες μαλακιες, τις λες μονος σου, κανενας δεν ειπε τετοια πραγματα, συνελθε
Ας μου απαντησει κανενας κυπριος, εσυ τι λυσσας?Συνέλθε εσύ που για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα παρουσιάζεις τους Κύπριους ότι δεν νιώθουν Έλληνες
Ντροπή σου
Δεν το διαβασα, αλλά αν ειπωθηκε, οκ, δικαιουται και ο Μποκολος μια ατυχη στιγμηδεν ξέρω αν διάβασες το σχόλιο Μποκολου μερικές σελίδες πριν ότι ο Ζελένσκι ως εβραίος χαίρεται που έβαλε σλαβους να αλληλοσκοτώνται στην Ουκρανία.......
Φίλε σε εμένα το λες αυτό;;;Πράβντα; Πράβντα;;;
Δεν έχουμε πατήσει ποτέ το πόδι μας στην Ουκρανία;;;;
Για βάλε και εσύ διαβατήριο για να δούμε πότε πήγες τελευταία φορά.
Το "ευφυολόγημα" περί του αν η Κύπρος είναι Ελληνική η Κυπριακή εχει τόση αξία όση και το αν η Κρήτη είναι Ελληνική η Κρητική.Kαλα, μην τραβας τις κοτσιδες σου με τοσο παθος, παλι τα δικα σου λες, εγω για τριτη φορα επαναλαμβανω οτι το ερωτημα μου ηταν τι απαντησεις θα λαβουμε απο 100 κυπριους για το αν θεωρουν οτι η κυπρος ειναι ελληνικη ή κυπριακη. Εσυ ειπες 95%. Θεωρω οτι κοιμασαι ορθιος. Τα υπολοιπα περι προδοτων της ΝΔ που θεωρουν την κυπρο τουρκικη και λοιπες μαλακιες, τις λες μονος σου, κανενας δεν ειπε τετοια πραγματα, συνελθε