Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Πάντα έγκυρος @Leclerc ...
Πάντα έγκυρος @Leclerc ...
Πήρες επίδομα ρε γιατρέ της συμφοράς, για καύσιμα;
ποιός πασόκος μου τον ακούμπησε και μου 'μεινε το τραύμα;
Μαλάκα πραγματικά δεν περίμενα τέτοια έκρηξη εν τω μεταξυ να θεωρούν εμένα οπαδό του πούτιν,τέλος πάντων δεν πειράζει ότι νομίζει ο καθένας
Εχουμε καρυοφίλια στο πολεμικο μουσειο να του δωσουμε να γυρισει το παιχνιδι.Η κίνηση ΜΑΤ του Ζελενσκι που τρομάζει τον Πούτιν: Συζήτα με Μητσοτακη για αμυντική συνεργασία Ελλάδας-Ουκρανίας
Η κίνηση ΜΑΤ του Ζελενσκι που τρομάζει τον Πούτιν: Συζήτα με Μητσοτακη για αμυντική συνεργασία Ελλάδας-Ουκρανίας
Ο Ζελενσκι συζητά την αμυντική συνεργασία της Ουκρανίας με την Ελλάδα με τον Κυριακο Μητσοατκη την στιγμή που ο Μητσοτακης δεν μπορει να ξεχωρίσει την Ρουμανία απο την Ουκρανια.www.olympia.gr
Ukrainian anarchists are calling for international support
Ουκρανοί αναρχικοί πήραν και αυτοί τα όπλα απέναντι στους Ρώσους φασίστες.
Όπως και στον Ισπανικό Εμφύλιο οι αναρχικοί αγωνίστηκαν ενάντια στους φαλαγγίτες του Φράνκο.
Έτσι και τώρα μάχονται απέναντι στους φαλαγγίτες του ΠΟΥΤΙΝΟΥ. Έτσι και τώρα οι Διεθνείς Ταξιαρχές μάχονται τους Ρώσους ναζήδες.
Μόνον στην Ελλάδα γίνεται αυτό, δηλαδή το ΚΚΕ, η Ανταρσύα, η Ίσκρα και ο Βαρουφάκης ξεπλένουν τον φασίστα ΠΟΥΤΙΝΟ. Η βλακεία είναι απλά πολύ πηχτή.
Βέβαια το να προσπαθήσεις να εξηγήσεις στους σταλινοφασίστες και στα χρυσαύγουλα εδώ μέσα ότι δεν είναι δυνατόν οι αναρχικοί να πολεμούν μαζί με ναζί είναι μάταιο γιατί έχουν κουράδες αντί για μυαλό.
ΥΓ. Εγώ πάντως θα τους στείλω ένα 50άρι για να τους ενισ
272Πήρες επίδομα ρε γιατρέ της συμφοράς, για καύσιμα; Έχεις υπολογίσει πόσο επιδοτούνται τα καύσιμα για το 270 αλόγων όχημα που διαθέτεις ή θα το κάνει ο Άδωνις για σένα με την σούπερ υπερεξελιγμενη εφαρμογή του;
Να πεις στους φίλους σου τους πισωγλεντηδες Λονδρέζους να πάνε μια βόλτα προς Άφρικα να διαδηλώσουν για το Απαρτχάιντ που έφεραν στον κόσμο, Βρετανική ανακάλυψη και ν αφήσουν τις μαλακίες που κυκλοφορούν σουρωμενοι με μια Ουκρανική σημαιουλα στους δρόμους.
Άντε...κωλογλυφταρα που θα μας φέρεις την χειρότερη φάρα του πλανήτη ως παράδειγμα μίμησης
Το κάθε σκουπιδοσάιτ γραφει την μαλακια του για να παιρνει κλικαρισματα, βρισκεται καποιος αφελης σαν εσενα να το αναπαραγει και βρισκονται και 3-4 γραφικοι να κάνουν λάικ και η ζωη συνεχιζεται.Η κίνηση ΜΑΤ του Ζελενσκι που τρομάζει τον Πούτιν: Συζήτα με Μητσοτακη για αμυντική συνεργασία Ελλάδας-Ουκρανίας
Η κίνηση ΜΑΤ του Ζελενσκι που τρομάζει τον Πούτιν: Συζήτα με Μητσοτακη για αμυντική συνεργασία Ελλάδας-Ουκρανίας
Ο Ζελενσκι συζητά την αμυντική συνεργασία της Ουκρανίας με την Ελλάδα με τον Κυριακο Μητσοατκη την στιγμή που ο Μητσοτακης δεν μπορει να ξεχωρίσει την Ρουμανία απο την Ουκρανια.www.olympia.gr
Εαν αυτό δεν είναι ο φασισμός τότε τι είναι?
Ποιο? Οτι το βιντεο ειναι age restricted?
Εαν αυτό δεν είναι ο φασισμός τότε τι είναι?
εισαι πιτσιρίκος και δεν σε αφηνει να το δεις ?Ποιο? Οτι το βιντεο ειναι age restricted?