Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (4 μέλη και 7 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.770
Πόντοι
1.756
Εαν δεν μπουκαρε η Ρωσια δεν θα υπηρχαν αυτα. Θα ειχαμε business as usual
Ασε που θα ψοφολογησουν λαοι απο ελλειψεις σε αγροτικα προιοντα δεν ειναι μονο το αεριο.
Η Ρωσία μπουκαρε θα μου πεις γιατι η Ουκρανια ηθελε να μπει στο ΝΑΤΟ το οποιο μπορουσε να λυθει με διαπραγματευσεις ήρεμα.
Θα μου πεις και για τους αζοφ αλλα πρεπει να πεις και για τους ρωσους αυτονομιστες.
Ο επιτιθεμενος χανει ολα τα δικια του.
ο επιτιθεμενος χανει ολα τα δικια του,οταν επιτεθει πουστικα....
οταν σε προειδοποιει απο το 2008 οτι, σε οποια ομορη χωρα χωνεται την μυτη σας,εγω θα τα κανω πουτανα....???
εκει εχει δικιο ή αδικο???
τα 5 τελευταια χρονια προειδοποιει την Ουκρανια παντως......

Συνημμένα

• Capturelkjhgf.JPG
    Capturelkjhgf.JPG
    122 KB · Εμφανίσεις: 32

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
οταν σε προειδοποιει απο το 2008 οτι, σε οποια ομορη χωρα χωνεται την μυτη σας,εγω θα τα κανω πουτανα....???
Ολα αυτα λυνονται με διπλωματικές κινησεις νομιζω

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ελατε ψεκια .
Διαβαστε.
Ξεπουλημένοι ολοι. Κατεστρεψαν ενα λαο για το χρημα.
Υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα σε όλο αυτό. Οι Γερμανοί δεν έχουν terminals για LNG.

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
872
Πόντοι
96
Πριν είχαμε τον διχασμό σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους και τώρα σε φιλορώσσους και φιλοουκρανούς . Ο καθηγητής Μάζης που όπως είπε δέχεται απειλές για την ζωή του για αυτά που ισχυρίζεται , λέει ότι κάποιοι υποδαυλίζουν αυτό το διχαστικό κλίμα στην Ελλαδική κοινωνία με σκοτεινούς σκοπούς.Στο βάθος αρχίζουν και φαίνονται η επικείμενη χρεοκοπία , το ξεπούλημα της χώρας και ο εθνικός ακρωτηριασμός της.Σε αυτά έχουν συμφωνήσει τα καθίκια που ανήκουν στην πέμπτη φάλαγγα και είναι διασκορπισμένοι και στην δεξιά και αριστερά και οι οποίοι έχουν ενδώσει φυσικά με οικονομικά ανταλλάγματα .
:angry:

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
Τι αηδίες είναι αυτες;
Δλδ αν εγω σε προειδοποιώ 1 μήνα να κλείσεις το λογαριασμό σου γιατί έτσι γουστάρω, μετά μπορώ και νομιμοποιούμαι να τα κάνω όλα πουτανα όπως λες?
Αν οι πράξεις δεν είναι σύννομες τότε απλά ο οποιοσδήποτε είναι ΛΑΘΟΣ κι έχει ΑΔΙΚΟ

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.770
Πόντοι
1.756
Τι αηδίες είναι αυτες;
Δλδ αν εγω σε προειδοποιώ 1 μήνα να κλείσεις το λογαριασμό σου γιατί έτσι γουστάρω, μετά μπορώ και νομιμοποιούμαι να τα κάνω όλα πουτανα όπως λες?
Αν οι πράξεις δεν είναι σύννομες τότε απλά ο οποιοσδήποτε είναι ΛΑΘΟΣ κι έχει ΑΔΙΚΟ
Ειμαι 16 χρονων κ ημουν σε ενα κλαμπ ψιλοκυριλε κ εκανα μαλακιες.....ερχεται ο πορτιερης κ μου λεει ''φιλαρακι λιγο ηρεμα"....τον γραφω στα τετοια μου....ερχεται 2η φορα....φιλαρακι μην κανετε ετσι,λιγο ηρεμα κτλ....τον γραφω 2η φορα.....μετα ερχεται με σβερκωνει,με βγαζει εξω,με ριχνει μια σφαλιαρα κ μου λεει "μην ξαναπατησεις εδω μαλακισμενο"....
ποιος εφταιγε? αυτος η εγω???

• Like
Αντιδράσεις: fil69

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.848
Πόντοι
9.931
Ενταξει ρε τυπε αφου ειχε προειδοποιηση εχει δικαίωμα να μπουκάρει τοτε :idiot: :uglystupid:

Αφου εχει προειδοποίηση η Τουρκια να αποστρατικοποίησούμε τα νησια μας εχει δικαιωμα να μπουκάρει.

Αφου εχει προειδοποιηση η ΗΠΑ το Ιραν να μην αναπτυξη το πυρηνικο της πρόγραμμα και οπλα εχει δικαίωμα να μπουκάρει.

Επισης αν εχεις θεματα με το γειτονα σου προειδοποίησε τον πρωτα και μετα μπορει να τον πλακώσεις στο ξυλο ελεύθερα, δεν υπάρχει πρόβλημα.

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
Ειμαι 16 χρονων κ ημουν σε ενα κλαμπ ψιλοκυριλε κ εκανα μαλακιες.....ερχεται ο πορτιερης κ μου λεει ''φιλαρακι λιγο ηρεμα"....τον γραφω στα τετοια μου....ερχεται 2η φορα....φιλαρακι μην κανετε ετσι,λιγο ηρεμα κτλ....τον γραφω 2η φορα.....μετα ερχεται με σβερκωνει,με βγαζει εξω,με ριχνει μια σφαλιαρα κ μου λεει "μην ξαναπατησεις εδω μαλακισμενο"....
ποιος εφταιγε? αυτος η εγω???
Τείνω να πιστέψω ότι είσαι 16...

Πιο σοβαρά, λες "έκανα μαλακίες". Οπότε φταις...
Το δικαίωμα όμως του κάθε κράτους να αποφασίζει για πάρτη του είναι αναφαίρετο.
Το ότι δεν βολεύει τη ρωσία δε δημαίνει ότι της δίνει δίκιο.
Οκ;

Αρκετα ασχολήθηκα

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.770
Πόντοι
1.756
Ενταξει ρε τυπε αφου ειχε προειδοποιηση εχει δικαίωμα να μπουκάρει τοτε :idiot: :uglystupid:

Αφου εχει προειδοποίηση η Τουρκια να αποστρατικοποίησούμε τα νησια μας εχει δικαιωμα να μπουκάρει.

Αφου εχει προειδοποιηση η ΗΠΑ το Ιραν να μην αναπτυξη το πυρηνικο της πρόγραμμα και οπλα εχει δικαίωμα να μπουκάρει.

Επισης αν εχεις θεματα με το γειτονα σου προειδοποίησε τον πρωτα και μετα μπορει να τον πλακώσεις στο ξυλο ελεύθερα, δεν υπάρχει πρόβλημα.

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τα νησια μας απειλουν την Τουρκια???
το Ιραν με βεληνεκες πυραυλων 5.000 χιλιομετρα απειλει την Αμερικη???
εξαρταται τι θεματα εχεις με τον γειτονα...αν την πεφτει στην γυναικα σου ????

ατοπα επιχειρηματα ολα.....

• Like
Αντιδράσεις: fil69

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.770
Πόντοι
1.756
Τείνω να πιστέψω ότι είσαι 16...

Πιο σοβαρά, λες "έκανα μαλακίες". Οπότε φταις...
Το δικαίωμα όμως του κάθε κράτους να αποφασίζει για πάρτη του είναι αναφαίρετο.
Το ότι δεν βολεύει τη ρωσία δε δημαίνει ότι της δίνει δίκιο.
Οκ;

Αρκετα ασχολήθηκα
μην ξανασχοληθεις τοτε....

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
εχουμε εμεις ομως!!! θα πληρωνουν για να τους δινουμε αεριο..... PAYBACK TIME BITCHES!!!!!!
Μπα, ουτε καν. Μόνον μεσω γειτονικών μπορούν να πάρουν. Κυρίως της Πολωνίας. Που κι αυτοί έχουν θεμα χωρητικότητας, αφού οι χώρες στις οποίες ανηκουν, τους χρησιμοποιούν για τις δικές τους ανάγκες. Γίνεται ολόκληρη συζήτηση για το αν χρειάζονται έναν-δυο και αν τελικά το αποφασίσουν, η κατασκευή τους θα ολοκληρωθεί το 2026.

scorpioRetired

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2022
Like
864
Πόντοι
80
Μάγκες, από οικονομικής αποψεως την έχουμε γαμησει,
ας ελπίσουμε να μην βγούμε στο κλαρι ☺ για να πληρώσουμε ΔΕΗ και σουπερμάρκετ.
Και ας ελπίσουμε μην αμολησουν τίποτα πυρηνικά πυραυλακια.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256
Πριν είχαμε τον διχασμό σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους και τώρα σε φιλορώσσους και φιλοουκρανούς . Ο καθηγητής Μάζης που όπως είπε δέχεται απειλές για την ζωή του για αυτά που ισχυρίζεται , λέει ότι κάποιοι υποδαυλίζουν αυτό το διχαστικό κλίμα στην Ελλαδική κοινωνία με σκοτεινούς σκοπούς.Στο βάθος αρχίζουν και φαίνονται η επικείμενη χρεοκοπία , το ξεπούλημα της χώρας και ο εθνικός ακρωτηριασμός της.Σε αυτά έχουν συμφωνήσει τα καθίκια που ανήκουν στην πέμπτη φάλαγγα και είναι διασκορπισμένοι και στην δεξιά και αριστερά και οι οποίοι έχουν ενδώσει φυσικά με οικονομικά ανταλλάγματα .
:angry:
Διαίρει και βασιλευε, το ξερουν καλα οι πολιτικοι αυτο,
Δε βλεπεις εδω μεσα τα ψεκια ;

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.227
Πόντοι
3.846
Καλά όλα αυτά κ πολύ καλά κάνουν..
Για τους 150.000 Έλληνες που απέμειναν 100 χρόνια μετά τις παπαριές του Βενιζέλου, προπάππου του σημερινού αριστου που κάνει τις ίδιες πίπες με τους δυτικούς χωρίς κανένα αντάλλαγμα..
Έγινε καμία μέριμνα;
Ελευθεριος Βενιζέλος: Καταγωγή από Χανιά
Ευάγγελος Βενιζέλος: Καταγωγή από Εύβοια. Το πραγματικό του επώνυμο είναι Τούρκογλου αλλά το άλλαξε ο πάτερας του.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Οτι δείχνει η φωτογραφία. Τις "ηρωικές" δηλώσεις είτε ο σαλεμένος δικτάτορας γκακεμπίτης, είτε ο αμερικάνος συμφεροντολόγος, είτε οι ανύπαρκτοι αρλεκίνοι της Ευρωπαικής Ενωσης μπορούν να τις βάλουν ολοι στη σούφρα τους.

Συνημμένα

• FB_IMG_1648067878359.jpg
    FB_IMG_1648067878359.jpg
    72,9 KB · Εμφανίσεις: 25
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Η Αίγυπτος είναι γνωστό πως εισάγει περίπου το 85% των σιτηρών της απο Ρωσία και Ουκρανία. Λογικά ο Σίσι έγραψε και τις ΗΠΑ και τις κυρώσεις στ' αρχίδια του. Τον δικαιώνει ο Μακρόν με τις σημερινές δηλώσεις του.

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν πρότεινε σήμερα ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης για την επισιτιστική ασφάλεια, σε συμφωνία με την G7, ως αντίδραση στον κίνδυνο “λιμού” σε πολλές χώρες που θα μπορούσε να προκαλέσει ο πόλεμος στην Ουκρανία.
Σε δηλώσεις του μετά τη σύνοδο των ηγετών της G7 και του ΝΑΤΟ, ο γάλλος πρόεδρος προέτρεψε τη Μόσχα να επιδείξει “υπευθυνότητα” και να επιτρέψει τη σπορά στην Ουκρανία, καθώς σε διαφορετική περίπτωση ο πόλεμος θα μπορούσε να προκαλέσει σε 12 έως 18 μήνες “αναπόφευκτο λιμό”, με πιο αξιοσημείωτο τον κίνδυνο έλλειψης σιτηρών στην Αίγυπτο και στην ευρύτερη περιοχή της βόρειας Αφρικής.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256
Υπάρχουν ανθρωποι που προβλεπουν το μελλον

Anemodoura