αφού ψωνίζεσαι μια δεκαετία απο εποχή που σύχναζες στο χοτελ του αρχηγού σου τότε που είχε 7%ΕΙΜΑΙ ναζίδιο, αυτά που λέω εγώ πάρα πέντε μου τα λες εσύ ακριβώς;
και ξερογλυφόσουνα μωρή ξεκούδουνη μπαγιατέλα
αφού ψωνίζεσαι μια δεκαετία απο εποχή που σύχναζες στο χοτελ του αρχηγού σου τότε που είχε 7%ΕΙΜΑΙ ναζίδιο, αυτά που λέω εγώ πάρα πέντε μου τα λες εσύ ακριβώς;
τους φουσκώσαν τα μυαλά ,τους υποσχέθηκαν παπάδες,τους δώσανε εγγυήσεις και τους άφησαν μονάχους
Έτσι την πάτησαν και οι άλλοι άμυαλοι φανατικοί που τους είχαν τάξει λουσάτο χαλιφάτο
αφού δεν το έχεις το πολιτικό,Και τι θελω τώρα το ναζίδιο ? ένα μπουκεκάκι
εσύ μπρε λουλούδι ήσουνα θαμώνας στο χοτέλι και έχεις ανεβάσει κριτική στο σάιτ ,Εσύ να μας πεις για την Ουρανία ρε ναζίδιο και τα στραπονιάσματα που σας έκανε στο ξενοδοχείο του μπαμπά της.
ναι ναι ναιεεεεεεέμε λιγουρεύεστε ?? με λιγουρεύεστεεεεεεέ ??????
Ντοκουμεντο απο το κρυψιμο πολεμικων εφοδιων και οπλων σε εγκαταλελειμμένο shopping mall στα περιχωρα του Κιεβου σε κατοικημενη περιοχη. Ο Ουκρανικος στρατος με αποδειξεις βαζει σε κινδυνο τους δικους του πολιτες. Ο Ρωσικος στρατος καταστρεφει με χτύπημα ακριβειας πιθανων με πυραυλο Iskander
Αμα σταματήσεις να γράφεις,Ρε ναζίδιο, αυτά που λέω εγώ πάρα πέντε μου τα λες εσύ ακριβώς;
Οι Αμερικάνοι τραβήξανε γραμμή ανάμεσα σε ανατολή -δύση.Ένα άρθρο που θα πρέπει να βάλει σε σκέψη τουλάχιστον τα σοβαρά μέλη εδώ μέσα.
Μια άλλη παράμετρος στις σκέψεις-γνώσεις μας που σαφώς έχουν τραφεί-επηρεαστεί από ένα μόνο μοντέλο οικονομικής ανάλυσης.
Τα πάντα ρεί, αγαπητοί.
Πόλεμος στην Ουκρανία: Το τέλος της ηγεμονίας δολαρίου και ΗΠΑ - Periodista
«Στη διάρκεια του Κριμαϊκού Πολέμου, την περίοδο 1854-’56, Βρετανία, Γαλλία και Ρωσία έδωσαν άγριες μάχες στα εδάφη που βρίσκεται η σύγχρονη Ουκρανία. Εκατοντάδες χιλιάδες πέθαναν από τραύματα ή αρρώστιες. Παρ’ όλα αυτά, το βρετανικό υπουργείο Οικονομικών συνέχισε να αποπληρώνει τα χρέη του στην...periodista.gr
Ολους τους αχρηστους τους πηραν οι πατεραδες απ τ αυτι,τους εβαλαν στο κομμα και ο νεοελληνας τους ψηφιζει.Κι αλλον τσαρλατανο εχουμε , κανει παρεα στον αδωνηΜιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: Καλώς στείλαμε όπλα στην Ουκρανία | OPEN TV
«Η ελληνική ομογένεια πλήττεται από αυτόν τον πόλεμο», δήλωσε αρχικά ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, ενώ στη συνέχεια...www.tvopen.gr
Πόσο άχρηστοι πια
Σου περασαν οι εμμονές με τη σεξουαλικη ζωη των πακιστανων και τωρα ξεκινησες με τους ρωσοπουτινουςΣκασμός πουτινόσπερμα.
Αντε κοιμήσου παλι και μόλις κερδίσουν οι Ουκρανοί θα, σε ξυπνησουμε, μην ανησυχειςΚακή, στραβή κι'ανάποδη μέρα να'χετε γλυκά μου πουτινάκια.
Τυπε ειδες προχθες που ο Κλιντον με τον Μπους κατεθεσαν στεφανι υπερ των αμαχων στην Ουκρανια ;Κακή, στραβή κι'ανάποδη μέρα να'χετε γλυκά μου πουτινάκια.
σκασε πουστη κι ασχημεΠονάς πουτινάκι;
Κσυδάκι.
Αν πει ο σκαι οτι κερδιζουν οι ουκρανοι θα το πιστεψουνΑντε κοιμήσου παλι και μόλις κερδίσουν οι Ουκρανοί θα, σε ξυπνησουμε, μην ανησυχεις