KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 27
- Like
- 12.438
- Πόντοι
- 6.166
Καλησπέρα μπαρμπαπηδουλαΤι παραπονιέσαι ρε ρωσόδουλο λαμόγιο; Εσύ δεν κλαψούριζες πριν λίγες μέρες επειδή στείλαμε κάτι Καλάσνικοφ στην Ουκρανία και πως θα θύμωνε ο θείος Βλαδίμηρος και θα μας έκανε ντα;
Να κουνηθεί φύλλο για να έρθει στην εξουσία ποιος;Εγω μια απορια εχω.
Αφου ζουμε υπο το καθεστως μιας τοσο αθλιας κυβερνησης, γιατι δεν κουνιεται φύλλο εδω και μήνες?
Πότε ακριβως θα γινουν αυτες οι αντικυβερνητικες διαδηλωσεις?
Προφανώς ποτέ, γιατι η λαϊκή οργή ειναι μονο στον υπνο σας
Ρώτα τις ανίκητες ρωσικές στρατιές και τους πέντε στρατηγούς τους που αποδήμησαν εις κύριον, στοκαδούροφ.
Ο γερο Τζο γλενταει τον τιτανα ΕρντογανΚάθιστε διότι ψήνεται να δώσουν οι Τούρκοι τους c 400 στη δυτική Ουκρανία κ να πάρουν εκατό f35
Οι φίλοι μας οι αμερικανοι
Παίρνω πάσα απο το ποσταρισμα σου, και απαντω.Να κουνηθεί φύλλο για να έρθει στην εξουσία ποιος;
Δεν έχεις καταλάβει ότι η ανεπάρκεια και η μαλακία που δέρνει το σύριζα,
κάνει τον κόσμο απλά να επιλέγει αυτόν που είναι λιγότερο ανεπαρκής;
Στην Ελλάδα δεν υπάρχει καμία σοβαρή εναλλακτική,
αυτός είναι και ο λόγος που η νδ θα συνεχίσει να κυβερνά.
Μόλις κατέλαβα ένα ουκρανικό τανκΟ γερο Τζο γλενταει τον τιτανα Ερντογαν
Είσαι η ντροπή του πασοκΕγώ χάπια, εσύ υπόθετα.
Ρε τύπε ασε τα αυτα και πες τι να πονταρουμε στο γκραν πρι του ΜπαχρεινΘα εννοείς τους mounoxalasti, theiouli, pipa1,2,3 και τους Κασιδιαραίους!
Καλά θα πάει αυτό!!
I ask you to judge me by the enemies I have made.
Franklin D. Roosevelt
Υ.Γ. Περισσότερο μερεμέτισμα αύριο, τώρα έχω άλλες προτεραιότητες, τρόμπα του πληκτρολογίου, φύρα του δημοσίου…
χρονια πολλα ευτυχισμενο το νεο ετος
Αν ήσουν πραγματικός πασοκτσης θα έκανες like στο βίντεο με τον ΑνδρέαΕσύ είσαι το καμάρι των ΑΝΕΛ.
Ωραία σήμερα είσαι ο καλός Άλεξ όχι ο άλλος ο κακοςΖελενσκι μαλλον αρχισες να το χάνεις.
Τα εβαλε λεει με την Ελβετια, επειδη δεν παγωνει τους τραπεζικους λογαριασμους των Ρωσων και δεν φευγει η Νεστλε απο τη Ρωσια.
Συγνωμη ρε παλικαρι, ποιος νομιζεις οτι εισαι?
Το πολυ γαρ της θλίψεως μαλλον γεννά παραφροσύνη.
Μου το ειπε και η γυναικα μου αυτο σημερα, οτι ειμαι στις καλες μουΩραία σήμερα είσαι ο καλός Άλεξ όχι ο άλλος ο κακος
Τύπε μοιάζω για φασίστας;;;τα χάπια σουΕνώ εσύ δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είσαι πραγματικός Ανελίτης με όλες τις φιλορωσικές, φασιστικές μαλακίες που ποστάρεις.
Γι αυτο στηριζει ελπιδες στο ΚΙΝΑΛ του Ανδρουλακη, που αν μη τι αλλο, εχει μια σοβαροτητα ως κομμα και δεν στηριζει Κουφοντίνες και αναρχοαπλυτους. Η επομενη κυβερνηση το 2027 πιθανον να ειναι το ΚΙΝΑΛ, αν καταφερει στις εκλογες του 2023 να πλησιασει αρκετα τη δευτερη θεση.
Είσαι ώρες ώρες σψυχολογητος πολιτικός παίκτης στην παγκόσμια σκακιέραΜου το ειπε και η γυναικα μου αυτο σημερα, οτι ειμαι στις καλες μου
Ωραία σήμερα είσαι ο καλός Άλεξ όχι ο άλλος ο κακος
Βαθιά μέσα μου κ το πιστεύω κ τού το έχω πει ότι το λογαριασμό του τον χειρίζονται δύο διαφορετικά άτομαΣήμερα μπήκε ο πασόκος 'Άλεξ',που λέει ότι το κιναλ θα'ναι κυβέρνηση το 2027 και ο Κούλης δεν είναι μεγάλος ηγέτης
Άλλες φορές μπαίνει ο κουλομάχος 'Άλεξ' που μας λέει ότι θα έχουμε Κούλη μεχρι το 2045
Τώρα ποιος είναι ο αυθεντικός κανεις δεν ξέρει
Bush and Clinton leave flowers at Ukrainian Village church in Chicago
Bush and Clinton leave flowers at Ukrainian Village church in Chicagowww.anews.com.tr
και οι δυο μαζι ευθυνονται για καμια 30αρια πολεμους με σαθρα στοιχεια,εκατομμυρια νεκρους,διαλυση χωρων ,καμια 50αρια εγκαθετα καθεστωτα μαριονετες σε Λατινικη Αμερικη,Αφρικη και Ασια αλλα πηγαν σε Ουκρανικη Εκκλησια στο Σικαγο να κλαψουν για την Ουκρανια και να καταγγειλουν τη Ρωσικη επιθετικοτητα
Βαθιά μέσα μου κ το πιστεύω κ τού το έχω πει ότι το λογαριασμό του τον χειρίζονται δύο διαφορετικά άτομα