geoliol1990
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2021
- Like
- 170
- Πόντοι
- 1
θα μας ανεβασεις και την αλλη φωτο να δουμε που εχουν σκορπιστει τα πελματα απο την ερπυστρια;;;
Ο πλέον αξιόμαχος στρατός του κόσμου.
θα μας ανεβασεις και την αλλη φωτο να δουμε που εχουν σκορπιστει τα πελματα απο την ερπυστρια;;;
Ο πλέον αξιόμαχος στρατός του κόσμου.
Βάλε και ένα κουταλάκι τήλιο. Θα λειτουργήσει συνδυαστικά.Πολλα νευρα τυπε μου...να κερασω μια βαλεριανα;
Κατσε ρε νοιυμερο κι εσυ,τωρα πολεμαμε το φασισμο.Ειμαστε υπερμαχοι της ειρηνης(εκεινης με την πιπα).Και αν σκεφτεις ποσο κερδισμενοι βγηκαμε στους 2 προηγουμενους,στον 3ο μπορει και να αφανιστουμε εντελως,να ησυχασουμεΠολλα νευρα τυπε μου...να κερασω μια βαλεριανα;
Σκασε Πουτινακι που θα ειρωνευτεις!!!Θα σας θαψουμε ολους Πουτινακια!!!Σλαβα Καρμποναρα!!!Κατσε ρε νοιυμερο κι εσυ,τωρα πολεμαμε το φασισμο.Ειμαστε υπερμαχοι της ειρηνης(εκεινης με την πιπα).Και αν σκεφτεις ποσο κερδισμενοι βγηκαμε στους 2 προηγουμενους,στον 3ο μπορει και να αφανιστουμε εντελως,να ησυχασουμε
την καρμποναρα γτ την αναφερεις τωρα και ειμαι και σε διατροφη;;Σκασε Πουτινακι που θα ειρωνευτεις!!!Θα σας θαψουμε ολους Πουτινακια!!!Σλαβα Καρμποναρα!!!
Kανονισε μην σε πετυχω ΛενινοΣταλινοΤροτσκιστοΠουτινακι,εσυ δεν διαβασες το εγκλημα και τιμωρια?Θα σε πετυχω που θα παειΣκασε Πουτινακι που θα ειρωνευτεις!!!Θα σας θαψουμε ολους Πουτινακια!!!Σλαβα Καρμποναρα!!!
Να ρίξει και μια επανάληψη στο κεφάλαιο του ΜαρξKανονισε μην σε πετυχω ΛενινοΣταλινοΤροτσκιστοΠουτινακι,εσυ δεν διαβασες το εγκλημα και τιμωρια?Θα σε πετυχω που θα παει
Aυτος ηταν Γερμανος,ασε που ελεγε οτι θα ξεκινησει η επανασταση απο τις Αγγλετερες.Δεν διωκεται αυτος ακομαΝα ρίξει και μια επανάληψη στο κεφάλαιο του Μαρξ
Τοιχο τοιχο μην σε πετυχω βρωμοπρακτορα της FSB!!!Τοιχο τοιχο!!!Kανονισε μην σε πετυχω ΛενινοΣταλινοΤροτσκιστοΠουτινακι,εσυ δεν διαβασες το εγκλημα και τιμωρια?Θα σε πετυχω που θα παει
Kαλα που μου ειπες που δουλευω,δεν ηξερα τι ηταν και γκουγκλαραΤοιχο τοιχο μην σε πετυχω βρωμοπρακτορα της FSB!!!Τοιχο τοιχο!!!
Αστα αυτα σε μενα τσατσε του Πουτιν!!!Θα σε συντριψω!!!Kαλα που μου ειπες που δουλευω,δεν ηξερα τι ηταν και γκουγκλαρα
Ηδη ξεσκεπασα Στοκα,τωρα ηρθε η σειρα σουΑστα αυτα σε μενα τσατσε του Πουτιν!!!Θα σε συντριψω!!!
ναι τυπε,τρεμουν οι Κινεζοι που εχουν china town σε καθε χωρα του κοσμου,ακομη και στην τριτοκοσμικη Αθηνα,με εφοδιαστικη αλυσιδα της cosco με φορτηγα πλοια με κοντεινερ που ξεκινουν απο Κινα και καταληγουν με τρενα μεχρι το Ματσου Πιτσου,μην κυνηγησει τα Κινεζικα γιοτ ο ανοιακος ροςγεTo μυστικο ειναι τι θα κανει η κινα.Αν η κινα κρεμασει τον πουτιν και φαει φοβο απο το γερο μπαιντεν για κυρωσεις,πουτιν βρες τρυπα να κρυφτεις και να βαλεις καποιο σωσια για το ειδικο δικαστηριο που ετοιμαζει η αμερικη για το προσωπο σου.Το αλλο σημαντικο απο επενδυτικης αποψης ειναι ποιος θα παρει τα ηνια της οικονομιας της ουκρανιας.Μυριζομαι δυτικα κορακια που θα επενδυσουν δηθεν για το καλο καθως και ελληναραδες αθηνεζους να μπουκαρουν στην ουκρανια.
Εγω μπει στο dark web και σε ψαχνω Πουτινακι.....θα σε βρω ρε αρκιντι και θα σε θαψω!!!Ηδη ξεσκεπασα Στοκα,τωρα ηρθε η σειρα σου
το μονο που εχει να φοβαται η κινα ειναι η επισιτιστικη κρίση (λογω μεγάλου πληθυσμού) καθως και η μεγαλη αναγκη για ορυκτα καυσιμαναι τυπε,τρεμουν οι Κινεζοι που εχουν china town σε καθε χωρα του κοσμου,ακομη και στην τριτοκοσμικη Αθηνα,με εφοδιαστικη αλυσιδα της cosco με φορτηγα πλοια με κοντεινερ που ξεκινουν απο Κινα και καταληγουν με τρενα μεχρι το Ματσου Πιτσου,μην κυνηγησει τα Κινεζικα γιοτ ο ανοιακος ροςγε
Ασχετε,στο ντιπ ρεντ να μπεις εκει ειναι οι Πουτινικοι-ερπετομορφοιΕγω μπει στο dark web και σε ψαχνω Πουτινακι.....θα σε βρω ρε αρκιντι και θα σε θαψω!!!
Μαρτυρας χωρις ξυλο Πουτινακι....τσιμπησες αμεσως και καρφωθηκες!!!Ερχομαστε!!!Ασχετε,στο ντιπ ρεντ να μπεις εκει ειναι οι Πουτινικοι-ερπετομορφοι
εδω εισαι ρε βαφτιστήρι του Κουλη ?Μαρτυρας χωρις ξυλο Πουτινακι....τσιμπησες αμεσως και καρφωθηκες!!!Ερχομαστε!!!