Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
τοτε δεν μου τα δινεις χερι. :rolleyes:
Τι να τα κάνεις, θα τα σπατάλαγες.
Και δεν το λεω εγω, το εχουν πει τα πιο επισημα χειλη πριν λιγο καιρο

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Μπραβο μπραβο οι Χριστιανοι Ουκρανοι.
αφου ειναι μουζικοι οι τυποι,αμα ειχαν μυαλο δε θα γινονταν μπουρδελο η χωρα τους,μπορουσαν να ειναι ουδετεροι οπως ολες οι χωρες που εχουν θεμα με τη ρωσια και ξερουν οτι εμεις την συμπαθουμε,σαφως εκπληξη και εξαιρεση αποτελει η Κροατια
Στραβελακης τωρα στον σκαι ονειρευεται Μεγαλη Ουκρανια που θα φτανει ως Βλαδιβοστοκ:confused::confused::confused:
ο Τραβελακης και ολο το πουσταριο του Σκαι μπορει να κανει τρελα ονειρα αλλα τωρα σφιξαν τα γαλατα με τους κορονοκιτρινιαρηδες και μη δει τη Ρωσια σε κανα γουεστ κοουστ :tooth:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.192
Πόντοι
2.606

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.762
Πόντοι
12.756

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96
Γιατί σοφέ γέροντα, δεν σας άρεσε το look του κακένδυτου και ταλαιπωρημένου από τη νόσο πρωθυπουργού με φόντο όλη τη γνώση των τεράστιων βιβλιοθηκών του; Προτιμούσατε κοντομάνικο version αλλά Ουκράνα;

Είναι της μόδας να βγαίνεις αξύριστος. Το λάνσαρε ο Ζελένσκι (που εντάξει, αυτός είναι και στο στόμα του λύκου).

Τον κόπιαρε ο Μακρον και βγήκε και αυτός αξύριστος και "κουρασμένος" για να μας πείσει πόσο σκληρά δουλεύει και ν' ανέβει λίγο η δημοτικότητά του.

macron.jpg

Και τελευταίο βγήκε και το δικό μας το χάπατο (γιατί έτσι του είπαν οι επικοινωνιολόγοι του να κάνει) και έκανε διάγγελμα για την ακρίβεια με κηροπήγια 20 χιλιάρικα στο background. Τόσο μαλάκας!

koulis-diagelma.jpg

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.192
Πόντοι
2.606

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Δεν πατε καθολου καλα, ετσι?
Σας ενοχλησε οτι ο Κουλης βγηκε αξυριστος, σας ενοχλησαν οι δερματοδετοι τομοι στη βιβλιοθηκη του, σας ενοχλησαν τα κηροπηγια στο βαθος, σας ενοχλησε ο πινακας που ειχε πισω του, εχετε πολλά θεματα μερικοι.
Τωρα θα παιξει το παραμυθι οτι οι επικοινωνιολογοι βαζουν τον Μακρον και τον Κουλη να βγαινουν κουρασμενοι για να παιρνουν ψηφους, τι περιεργο, εγω ηξερα οτι οι επικοινωνιολογοι βαζουν τον ηγετη να βγαινει ατσαλακωτος και δυνατος. Πολυ απλα ολα σας φταινε και μας εχετε φλομωσει στις μαλακιες.
Γι' αυτα που ειπε ο Κουλης δεν διαβασα τιποτα, για την στηριξη και τα μετρα δηλαδη, ομως για τους δερματοδετους τόμους αφιερωθηκαν πολλα ποστ. Καλα τα ελεγε ο πιεξ, οτι σχολιαζουν τους τόμους αυτοι που στη βιβλιοθηκη τους εχουν μονο Τιραμόλα και Σεραφίνο

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.422
Πόντοι
22.266
Δεν πατε καθολου καλα, ετσι?
Σας ενοχλησε οτι ο Κουλης βγηκε αξυριστος, σας ενοχλησαν οι δερματοδετοι τομοι στη βιβλιοθηκη του, σας ενοχλησαν τα κηροπηγια στο βαθος, σας ενοχλησε ο πινακας που ειχε πισω του, εχετε πολλά θεματα μερικοι.
Τωρα θα παιξει το παραμυθι οτι οι επικοινωνιολογοι βαζουν τον Μακρον και τον Κουλη να βγαινουν κουρασμενοι για να παιρνουν ψηφους, τι περιεργο, εγω ηξερα οτι οι επικοινωνιολογοι βαζουν τον ηγετη να βγαινει ατσαλακωτος και δυνατος. Πολυ απλα ολα σας φταινε και μας εχετε φλομωσει στις μαλακιες.
Γι' αυτα που ειπε ο Κουλης δεν διαβασα τιποτα, για την στηριξη και τα μετρα δηλαδη, ομως για τους δερματοδετους τόμους αφιερωθηκαν πολλα ποστ. Καλα τα ελεγε ο πιεξ, οτι σχολιαζουν τους τόμους αυτοι που στη βιβλιοθηκη τους εχουν μονο Τιραμόλα και Σεραφίνο
Αχάριστοι,,,πραγματικά τούς λυπάμαι
Μόνο αντυπωλοιτεφσι κάνουν....
Τούς έδωσε ο Θεός μια τέτοια πρωθυπουργαρα που τα κάνει όλα ρολόι κ αυτοί μόνο να κριτικάρουν ξέρουν
Μην τους δίνεις σημασία Άλεξ ,από μέσα τους ξέρουν ότι έχουμε τον κορυφαίο πολιτικό παγκοσμιως

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.709
Πόντοι
216
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά ο ΗΓΕΤΗΣ μας θεωρεί φυσιολογικό να μου έρχεται η ΔΕΗ 700ευρώ ενώ παίρνω 500 το μήνα και να δίνει επίδομα στους συνταξιούχους που παίρνουν πιο πολλά από εμένα που δουλεύω.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.838
Πόντοι
6.536

Ελλαδα-Τουρκια

Ποια συμπαθουν περισσοτερο απο τις δυο οι χωρες του πλανητη;
Αλλες συμπαθουν την Ελλαδα. Αλλες συμπαθουν την Τουρκια. Αλλες ειναι ουδετερες.
Ευρωπη. Η Ουκρανια συμπαθει περισσοτερο την Τουρκια!!!
Μπραβο μπραβο οι Χριστιανοι Ουκρανοι.

Για τη Ρωσια τα ειπαμε εξ αρχης. Κανει πολεμο στο Οικουμενικο μας Πατριαρχειο. Γιατι να παρουμε θεση υπερ τους.
Να μας πουν γιατι παιρνουν θεση μερικοι και υποστηριζουν φανατισμενα την Ουκρανια. Θα τους βαλει ο Ζελενσκι να παιξουν σε κανα ουκρανικο σηριαλ;
Ουτε για την Μακεδονια και την Κυπρο δεν ηταν τοσο φανατισμενοι. Το αντιθετο.
Τι σημασία έχει αν μας συμπαθούν η όχι?(δεν μας συμπαθούν,στα @@ μας)...
Όταν πήραμε τα Leopard Hell 2 εστειλαν οι φίλοι μας οι Ρώσοι μεγάλες ποσότητες Κόρνετ(το πιο αξιόπιστο αντιαρματικό κατά του Leopard 2)για να εξοπλίσουν με αυτά οι Τουρκοι την Α στρατιά....
Καταλάβετε το,η Ρωσία ανήκει στους εχθρούς...
Ομόδοξο και παπαριές...
Πάντα απεναντι μας ήταν,πρακτικά είτε σαν Ρώς,είτε σαν Ρώσοι είτε σαν ΕΣΣΔ.
Ανήκουμε στην σωστή πλευρά της ιστορίας,ειδικά σαν ναυτική δύναμη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά ο ΗΓΕΤΗΣ μας θεωρεί φυσιολογικό να μου έρχεται η ΔΕΗ 700ευρώ ενώ παίρνω 500 το μήνα και να δίνει επίδομα στους συνταξιούχους που παίρνουν πιο πολλά από εμένα που δουλεύω.
Για να παιρνεις 500 ευρω και να εχεις ΔΕΗ 700 ευρω, ποιον ηγετη παγκοσμιως θελεις να σε κυβερναει για να υποψιασθείς ότι μαλλον εσυ εχεις κανει κατι λαθος?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Αχάριστοι,,,πραγματικά τούς λυπάμαι
Μόνο αντυπωλοιτεφσι κάνουν....
Τούς έδωσε ο Θεός μια τέτοια πρωθυπουργαρα που τα κάνει όλα ρολόι κ αυτοί μόνο να κριτικάρουν ξέρουν
Μην τους δίνεις σημασία Άλεξ ,από μέσα τους ξέρουν ότι έχουμε τον κορυφαίο πολιτικό παγκοσμιως
Δεν ξερω αν ειναι πρωθυπουργαρα ή οχι, εγω ξερω οτι μοιρασε 40 δις στηριξη τα τελευταια δυο χρονια και παραλληλα μειωνε και φορους.
Δεν ξερω αν πηγαινουν ολα ρολόι, αν δεν πηγαινουν μπορειτε να βγαλετε τον Τσιπρα ή τον Ανδρουλακη να τα πανε καλυτερα. Αν υπαρχει βεβαια εστω και ενας να πιστευει οτι θα τα πηγαιναν καλυτερα.

Εσεις προφανως θελετε καποιον που να καταργησει ολους τους φορους, να σας δινει 100 δις στηριξη και οταν βγαινει σε βιντεο να εχει πισω εναν τοιχο, για να μην σας κομπλεξαρουν οι δερματοδετοι τομοι.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.709
Πόντοι
216
Για να παιρνεις 500 ευρω και να εχεις ΔΕΗ 700 ευρω, ποιον ηγετη παγκοσμιως θελεις να σε κυβερναει για να υποψιασθείς ότι μαλλον εσυ εχεις κανει κατι λαθος?

Τώρα σοβαρά το λες αυτό ή απλά με κοροιδεύεις;

Θα κάνω ότι δεν καταλαβαίνω αν εννοείς ότι το λάθος μου είναι να καταναλώνω ρεύμα.
Δεν θα έπρεπε ούτε για πλάκα να υπονοείς κάτι τέτοιο.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Η Ελλάδα θα είχε τη δεύτερη μεγαλύτερη μείωση στην ανάπτυξη μεταξύ των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην περίπτωση πλήρους διακοπής των ρωσικών εξαγωγών ενέργειας, σύμφωνα με έκθεση του ΟΟΣΑ «για τον οικονομικό και κοινωνικό αντίκτυπο και τις συνέπειες για την πολιτική από τον πόλεμο στην Ουκρανία».

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Οταν γραφεις εδω μεσα οποιος και να νομιζεις οτι εισαι θα σχολιαστεις....σε τελικη αναλυση οταν βλεπεις καποιον να μιλαει με επιχειρηματα και οι αλλοι να του απαντανε με βρισιες καταλαβαινεις ποιος εχει δικιο και ποιος οχι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ενώ όταν του απαντάει ότι παίρνεις λεφτά έχει συμφέρον ή οτιδήποτε παρόμοιο είναι επιχείρημα αυτό έτσι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom