Δυστυχως τελειωσε το μερος για πολυ καιρο ,πηρε και ο δικος μου σπιτι εκει που θα πηγαινα και εγω υποτιθεται οποτε θα ηθελαΠλέον το ιζμαιλοβο θα φαντάζει Λας Βέγκας σε σύγκριση με την Οδησσό
κλαφτα ..
Δυστυχως τελειωσε το μερος για πολυ καιρο ,πηρε και ο δικος μου σπιτι εκει που θα πηγαινα και εγω υποτιθεται οποτε θα ηθελαΠλέον το ιζμαιλοβο θα φαντάζει Λας Βέγκας σε σύγκριση με την Οδησσό
Μετά στην ελληνική βουλη- καφενέ και αφου τελειώσει με τα ευρωπαϊκά κοινοβούλια περιμενει η ανιτα πανιαΑυριο νεα εμφανιση του γελωτοποιου στη Γερμανικη Βουλη...μπορει και να ντυθει Χιτλερ και να αρχισει τα Sieg Heil.
Πόλεμος στην Ουκρανία: Στη Bundestag θα μιλήσει αύριο ο Ζελένσκι
Έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 09:00 (τοπική ώρα)www.protothema.gr
Ασχετο με το θέμα αλλα μιας και το ανέφερες , αν υπαρχουν υδρογονανθρακες στο Αιγαίο η μόνη λύση και για τους δύο θα ειναι κάποιου ειδους μοιρασμα . Φαντάσου το εξής σενάριο. Πηγάδι στον Τσεσμέ να τραβάει απο κοιτασμα που βρίσκεται κάτω απον την Χίο, και τούμπαλιν. Απο τα λιγα που καταλαβαίνω τα κοιτασματα δεν ειναι κατακόρυφα αλλα καπως έτσι:
Τα κοιτάσματα του Αιγαίου είναι σε τέτοιο βάθος που είναι ασύμφορη η εξόρυξη. Αν ήταν σε μικρό βάθος ήδη θα τα αξιοποιουσαν Αμερικάνοι Γάλλοι. Ίσως και να μην αντληθούν ποτέ αφού σε καμία 30αρια χρόνια θα έχει αλλάξει η κατάσταση με άλλες μορφές ενέργειας.Ασχετο με το θέμα αλλα μιας και το ανέφερες , αν υπαρχουν υδρογονανθρακες στο Αιγαίο η μόνη λύση και για τους δύο θα ειναι κάποιου ειδους μοιρασμα . Φαντάσου το εξής σενάριο. Πηγάδι στον Τσεσμέ να τραβάει απο κοιτασμα που βρίσκεται κάτω απον την Χίο, και τούμπαλιν. Απο τα λιγα που καταλαβαίνω τα κοιτασματα δεν ειναι κατακόρυφα αλλα καπως έτσι:
Μη ανησυχείς τυπεΔυστυχως τελειωσε το μερος για πολυ καιρο ,πηρε και ο δικος μου σπιτι εκει που θα πηγαινα και εγω υποτιθεται οποτε θα ηθελα
κλαφτα ..
Μα αφου......."μαρμαρωμενος βασιλιας"....."μαχητης εναντι στην ΝΤΠ"......."θα μας δωσει την Πολη" ....Εχει γεμισει η Ελλαδα Πουτινακια....γρηγορα να κανουμε απολυμανση.
Στην Ελλάδα το μικρότερο ποσοστό καταδίκης της ρωσικής εισβολής - Τι πιστεύουν οι Έλληνες για τον πόλεμο | to10.gr
Η δημοσκόπηση, η οποία διεξήχθη μεταξύ 8 και 11 Μαρτίου, εξέτασε τις απόψεις 1.000 ενηλίκων σε κάθε χώραwww.to10.gr
Χίλιες φορές να ζω με δονκιχωτισμο ότι θα μου δώσει κάποιος την πόλη από το να υποστηρίζω κάποιον που μου πήρε τη κυπροΜα αφου......."μαρμαρωμενος βασιλιας"....."μαχητης εναντι στην ΝΤΠ"......."θα μας δωσει την Πολη" ....
Με τις προφητειες ζουμε
Η Κυπρος δικια σου ηταν?Χίλιες φορές να ζω με δονκιχωτισμο ότι θα μου δώσει κάποιος την πόλη από το να υποστηρίζω κάποιον που μου πήρε τη κυπρο
Ήταν των Νιγηριανών κ την πήραν οι λαοτιανοιΗ Κυπρος δικια σου ηταν?
Ποιος στην πήρε?
Ααα μπραβο γιατι νομιζα οτι την εχεις δηλωσει στο κτηματολογιο σου και σε εχει πιασει τρεμουραΉταν των Νιγηριανών κ την πήραν οι λαοτιανοι
Δεν πειράζει......Ααα μπραβο γιατι νομιζα οτι την εχεις δηλωσει στο κτηματολογιο σου και σε εχει πιασει τρεμουρα
Και πολυ καλα εκαναν .Να προσεχαν οι Κυπριοι με τις μαλακιες τους .Δεν πειράζει......
Την έχουν δηλώσει στο vakouf- ktimatolog οι τουρκοι
Εχαψε τα παραμυθια της δυσης για βοηθεια κι αυτος και προκοψε.Αυριο νεα εμφανιση του γελωτοποιου στη Γερμανικη Βουλη...μπορει και να ντυθει Χιτλερ και να αρχισει τα Sieg Heil.
Πόλεμος στην Ουκρανία: Στη Bundestag θα μιλήσει αύριο ο Ζελένσκι
Έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 09:00 (τοπική ώρα)www.protothema.gr
Η Κύπρος ανήκει στα ψάρια τηςΔεν πειράζει......
Την έχουν δηλώσει στο vakouf- ktimatolog οι τουρκοι
Καμία σχέση. Δεν υπάρχει κάποιος που να τα πιστεύει αυτά στα σοβαρά.Μα αφου......."μαρμαρωμενος βασιλιας"....."μαχητης εναντι στην ΝΤΠ"......."θα μας δωσει την Πολη" ....
Με τις προφητειες ζουμε
Δεν μπορεί να κόψει το internet, μιας και τους παρέχει δορυφορικά μέσω Starlink και ο Έλον Μασκ.
Εχαψε τα παραμυθια της δυσης για βοηθεια κι αυτος και προκοψε.
Τωρα δεν καταλαβε ακομα;
Τι περιμενει
Καλησπερα Φιλε μου......για τα τροφιμα αλλα ακουω.....αλλα οχι για Μοσχα.....για το Ροστοφ.....εχει εξαφανιστει η Ζαχαρη....αλλα θα μαθω περισσοτερες λεπτομεριες μολις συναντηθω με μια Φιλη.....συναντηθηκαμε σημερα αλλα το μυαλο της ηταν σε μια Ξαδελφη της που καλεσανε το γιο της τροφη για Κανονια.....Μιλούσα σήμερα με Ρωσιδι που σπρώχνω οπότε έρχεται Κύπρο, που έχει δουλειά γραφείου στη Μόσχα.
Τη ρώτησα πώς είναι η ζωή εκεί μετά τις κυρώσεις.
Και μου είπε ότι όλα είναι νορμάλ, τα σουπερμάρκετ γεμάτα, οι τιμές στα προϊόντα τα ίδια.
Άρχισε μετά να μου λέει πόσο γαμαει η Ρωσική οικονομία, ότι η συνεργασία με την Κίνα τους βοηθάει πολύ και στηρίζονται στο κινέζικο νόμισμα να γίνει πιο ισχυρό στον κόσμο.
Επίσης στα αρχιδια τους που τους μπλοκαραν το swift, ξεκινάνε δικά τους τραπεζικά συστήματα, στα αρχιδια τους που δεν έχουν πρόσβαση στο Facebook και Instagram, θα έχουν δικές τους εναλλακτικές, καθώς και πιστωτικές κάρτες θα βγάλουν νέες εταιρίες δικές τους.
Γενικά την είδα πολύ αισιόδοξη, ότι όλα πάνε μπόμπα και δεν έχουν ανάγκη κανέναν στον υπόλοιπο κόσμο.
Τους νοιάζει μόνο η συνεργασία με Κίνα και Ινδία.