Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 21.657
- Πόντοι
- 6.946
Συμφωνώ ότι η για την κατάσταση που βρισκόμαστε στις σχέσεις μας και τη δαιμονοποίηση όλου του Ρωσικού πολιτισμού, υπεύθυνη και ΜΟΝΗ κερδισμένη χωρίς ΚΑΝ να πολεμήσεις, είναι η ΓΙΟΥ ΕΣ Εΐ. Ήταν ΟΛΑ μα ΟΛΑ απολύτως προετοιμασμένα, οι κυρώσεις της "Δύσης" εννοώ, δεν συναντήθηκε κανείς για να ληφθεί η οποιαδήποτε απόφαση για το οτιδήποτε, και ΞΑΦΝΙΚΑ όλοι συμφώνησαν/συμφωνούν σε "πακέτα/μέτρα" κυρώσεων.... Πόσο μα πόσο φτιαχτά..., αλλά ο κοσμάκης του φαίνετια φυσιολογική η κάθε είδους απαγόρευση της ελευθεροτυπίας και η δαιμονοποίηση ενός ολόκληρου ιστορικού λαού.ακριβως ! ο καρκινος του συγχρονου κοσμου ειναι οι ΗΠΑ που ειναι πισω απο καθε δρωμενο
Όμως, κατά την άποψή μου, αν δεν ήταν οι ΗΠΑ, θα ήταν κάποιος άλλος(που να είχε την στρατιωτική και οικονομική ισχύ εννοώ), είναι στην ΦΥΣΗ του ανθρώπου να εκμεταλλεύεται διαχρονικά τον αδύναμο και τον φιλήσυχο, δεν έχω καμιά αμφιβολία για αυτό(τα ίδια ακριβώς έκανε κάθε υπερδύναμη/αυτοκρατορία ανά τους αιώνες) .
Επίσης, φυσικά και προτιμώ να ζω και να έχω τις ευκαιρίες που μου δίνει αυτό το σύστημα, το "δυτικό", αν και σάπιες κατά βάθος... Ότι πολίτευμα και υπήρξε κατά καιρούς, ΠΟΤΕ η εκάστε εξουσία/ηγεσία, σε ΚΑΜΙΑ χώρα του πλανήτη, δεν είχε πραγματικά την πρόθεση να μοιραστεί/συνδιαχειριστεί αυτή την εξουσία με την πλειψηφία του λαού(σε κάποιες χώρες προσέγγισαν περισσότερο, είναι η αλήεθια) . Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιο πολίτευμα τέλειο στη σημερινή του μορφή, απλά θα διάλεγα το λίγοτερο ¨επιβλαβές/περιοριστικό¨ για εμένα και τους δικούς μου. Τέλος πάντων, μεγάλη συζήτηση αυτό.