Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
To τσιρκο Ζελεσνκι συνεχιζει τη περιοδεια του!!!Επομενη εμφανιση Αμερικανικο Κογκρεσο!!!Για περιορισμενο αριθμο εμφανισεων!!!Προλαβετε!!!
Επαναλαμβανω. Γνωστος μου με υψηλη θεση στη λοκχιντ μαρτιν τριβει τα χερια του.και εν τω μεταξύ ο Ερτντογαν πηρε πιπες στο γερο Τζο αλλα μάλλον δεν ειχε την απαιτουμενη ρουμανικη τεχνικη και εφαγε πόρτα ξανά. Ποσο ξεφτιλας πια.
Και πολυ σωστα τριβουν τα χερια τους .Μονο που ο Ερντογαν θα μεινει στην απεξω σαν το ζήτουλα.Επαναλαμβανω. Γνωστος μου με υψηλη θεση στη λοκχιντ μαρτιν τριβει τα χερια του.
Εμεις γελαμε με το slow jo
Εχει παράρτημα το σαι στην Ρωσια!!;; bourdela.ru;;Ρωσσος τυπικο μελος του σαι αλυσοδεθηκε στα Μακντοναλντς για να μην κλεισουν....για οσους δεν ξερουν Ρωσσικα αυτα που λεει οσο κραταει το βιντεο ειναι η παραγγελια του.
Απο την στιγμη που δεν υπαρχουν στο δυτικο κοσμο εθνη κρατη με συνοχη αλλα μεταναστευτικα κρατη .Δεν υπαρχει λογοσ να πολεμησεις ουτε για ιδανικα αλλα ουτε για υλικα αγαθα.Δεν 'πάει κόντρα' κανείς σ αυτό τύπε....προφανώς το πουλάει έτσι η ρώσικη προπαγάνδα και είναι απλά αστείο! Σε μια ελεύθερη αγορά υποτίθεται πως ο άνθρωπος έχει κάποια ελευθερία επιλογών.
Πολύ δυστυχώς όμως, βλέπουμε πως ο άνθρωπος δεν αξιοποίησε αυτή την ελευθερία γενικά, καθώς είναι στη φύση του να είναι δέσμιος.
Και όπως πολύ σωστά διατυπώνεις, το ανθρώπινο γένος είναι δέσμιο των δυτικών αγαθών (σκουπιδιών συμφωνώ), αλλά αυτή η αγορά είναι που πουλάει και κάποια ψευαίσθηση ελευθερίας και αρέσει στους ανθρώπους.
Πλέον κανείς δεν θα πολεμήσει για την 'πατρίδα' του. Θα πολεμήσει για το γρήγορο ίντερνετ, το wifi, τις προσφορές του KFC κάθε Τρίτη, τις 60 δόσεις για κάποια μικρή BMW, κλπ. Αυτές οι 'αξίες' επικράτησαν δυστυχώς.
Μην είμαστε τόσο αφελείς να πιστεύουμε πως συνειδητά εναντιώνονται οι άνθρωποι σε αυτά επειδή 'τα απορρίπτουν'-ειδικά όταν μιλάμε για έναν λαό που είχε μαζική παραγωγή νεόπλουτων...
αφου αλωνιζε ο μαλακας παντου χωρις μασκα και εδω μας πριζει τα παπαρια- Έκλασες;
- Όχι
- Τότε γιατί χασκογελάς;
- Έχω κόβιντ και θα πεθάνεις
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι επιμένει να γινει απαγόρευση εναέριου χωρου. Πώς θα πεταξει ο κιλερ φαντομας?To τσιρκο Ζελεσνκι συνεχιζει τη περιοδεια του!!!Επομενη εμφανιση Αμερικανικο Κογκρεσο!!!Για περιορισμενο αριθμο εμφανισεων!!!Προλαβετε!!!
Ο Ζελένσκι θα μιλήσει μέσω βίντεο στο αμερικανικό Κογκρέσο την Τετάρτη
Ρωσική προπαγάνδα, μμχμ...Δεν 'πάει κόντρα' κανείς σ αυτό τύπε....προφανώς το πουλάει έτσι η ρώσικη προπαγάνδα και είναι απλά αστείο! Σε μια ελεύθερη αγορά υποτίθεται πως ο άνθρωπος έχει κάποια ελευθερία επιλογών.
Πολύ δυστυχώς όμως, βλέπουμε πως ο άνθρωπος δεν αξιοποίησε αυτή την ελευθερία γενικά, καθώς είναι στη φύση του να είναι δέσμιος.
Και όπως πολύ σωστά διατυπώνεις, το ανθρώπινο γένος είναι δέσμιο των δυτικών αγαθών (σκουπιδιών συμφωνώ), αλλά αυτή η αγορά είναι που πουλάει και κάποια ψευαίσθηση ελευθερίας και αρέσει στους ανθρώπους.
Πλέον κανείς δεν θα πολεμήσει για την 'πατρίδα' του. Θα πολεμήσει για το γρήγορο ίντερνετ, το wifi, τις προσφορές του KFC κάθε Τρίτη, τις 60 δόσεις για κάποια μικρή BMW, κλπ. Αυτές οι 'αξίες' επικράτησαν δυστυχώς.
Μην είμαστε τόσο αφελείς να πιστεύουμε πως συνειδητά εναντιώνονται οι άνθρωποι σε αυτά επειδή 'τα απορρίπτουν'-ειδικά όταν μιλάμε για έναν λαό που είχε μαζική παραγωγή νεόπλουτων...
Aλλο η δουλεια αλλο οι δημόσιες σχέσεις. Τι περίμενες ρε τυπε, να καθηλωσει τα F16? XαλαρωσεΕλα καθυστερημένε @px75 διαβασε εδω για να δεις την πρόοδο των ελληνοτουρκικων σχέσεων.Αιγαίο: 21 παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου από τουρκικά UAV!
Παραβιάσεις και από μαχητικά F-16www.pronews.gr
Ενημερωσε και τα αλλα μπραβοκούλια
εμείς τρίβουμε τα χέρια μας να ζεσταθούμε τυπε..Επαναλαμβανω. Γνωστος μου με υψηλη θεση στη λοκχιντ μαρτιν τριβει τα χερια του.
Εμεις γελαμε με το slow jo
Ειμαι ρομαντικος εγω και περιμενωAλλο η δουλεια αλλο οι δημόσιες σχέσεις. Τι περίμενες ρε τυπε, να καθηλωσει τα F16? Xαλαρωσε
Tωρα που θα στέλνει μη επανδρώμενα μαχητικα αεροσκάφη θα βαλει το χερι στην τσεπηΕιμαι ρομαντικος εγω και περιμενω
Σημ.
Με μηδενικο κοστος παρενοχλει πλεον ο ερντο, με μη επανδρωμενα.