Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Με πτύεις;Σκασε σκουπιδι!!!
Με πτύεις;Σκασε σκουπιδι!!!
Σε ροχαλιζω με καταπρασινο φλεμα....Με πτύεις;
Συνάντηση Τσίπρα – Ερντογάν: 2 τούρκικες σημαίες.
Συνάντηση Κούλη – Ερντογάν: 1 Ελληνική και 1 τούρκικη σημαία.
Θέλετε 2 Ελληνικές σημαίες στην συνάντηση του 2024;
Ψηφίστε stokadoura, λύσεις για τα πάντα…
Δεν πα να γαμηθεις και εσυ ρε Τακη.....αποχωρω.....
αν ειπα και καμια κουβεντα παραπανω, νερο και αλατι...
Δεν πα να γαμηθεις και εσυ ρε Τακη.....
ευχαριστουμε πολυ Τακη για την σημερινή σου παρουσίααποχωρω.....
Τυπε μια χαρα το επαιζες αντριλικι και βρισιδι. Γιατι το γυρισες τωρα; Μηπως εισαι ντιγκινταγκας;αποχωρω.....
Με πτύεις;
ηταν μια στιγμη παραφροσυνης τυπεΤυπε μια χαρα το επαιζες αντριλικι και βρισιδι. Γιατι το γυρισες τωρα; Μηπως εισαι ντιγκινταγκας;
Δε θα μας ζαλίζεις με τις μαλακίες σου μια βδομάδα; Μπράβο ρε κατιμά.Ρε κατάβρεγμα θες,.
Σαχμαμάρα, αποχωρώ και θα επανέλθω τον επόμενο σαββατοκύριακο.
Πάω να δουλέψω εγώ, να πληρώνω τους φόρους, κι συ κάτσε εδώ να σε ταΐζουμε και να σε ποτίζουμε να ποστάρεις ανοησίες.
Πάω εγώ, εσύ κάτσε εδώ, έτσι κι αλλιώς έχεις καταντήσει 100 κιλά αηδία.
Υ.Γ. Σου δίνω μέχρι την Παρασκευή να μάθεις και μηχανολογία, άιντε… όχι μόνο καθισιό, φύρα του δημοσίου…
Ο Τακης ειναι ντελικαντης και ομορφοπαιδο. Πηγαιναμε μαζι για γκομενες στα μπαρακια. Αυτος τις καμακωνε με την ομορφια του και εγω τις πηδαγα.ηταν μια στιγμη παραφροσυνης τυπε
Ααα εσύ είσαι ταλέντο, κάτι είχα καταλάβει...μην μου πεις οτι ανήκεις στα botάκια της Πειραιώς που tweetαραν μαζικά αυτή την πίπα σήμερα το μεσημέρι
Και το χειροτερο. Παρακαλανε να αποτυχει οποιαδηποτε ειρηνευτικη προσπαθεια.Εν τω μεταξύ, ο "απομονωμένος" Ερτογαν είναι ο πλεον ευνοημένος της υπόθεσης. Δε συμμετέχει σε καμία από τις κυρώσεις εναντίων της Ρωσίας, κλείνει μέτωπα με Ουάσιγκτον, και το παίζει και ουραγός της ειρήνης κανονίζοντας συνάντηση Ρωσίας Ουκρανίας παρουσία Τσαβούσογλου.
...την ίδια ώρα, τα troll-περιττώματα της Πειραιώς, ασχολούνται με τις σημαίες του Τσίπρα
Σορρυ εσυ δεν ελεγες παντα πως τα ρωσικα προιοντα δεν τρωγονται και πως μονο καποια δυτικα αξιζουν εκει περα;Εδω πως η Ρωσια απαλασσεται απο τα Mc Donalds που το φαι τους δεν το τρωνε ουτε τα ποντικια.
Russia says bye-bye to all Western trash and bad taste
Η Χαινεκεν λεει ειναι σκετο κατουρο.
Οι σκατοτουρκοι σε ολους τους μεγαλους πολεμους ευνοημενοι βγαινουνε. Κλασσικες κοτες που την αραζουν κερκιδα και περιμενουν να παρουν το μερος του νικητηΕν τω μεταξύ, ο "απομονωμένος" Ερτογαν είναι ο πλεον ευνοημένος της υπόθεσης. Δε συμμετέχει σε καμία από τις κυρώσεις εναντίων της Ρωσίας, κλείνει μέτωπα με Ουάσιγκτον, και το παίζει και ουραγός της ειρήνης κανονίζοντας συνάντηση Ρωσίας Ουκρανίας παρουσία Τσαβούσογλου.
...την ίδια ώρα, τα troll-περιττώματα της Πειραιώς, ασχολούνται με τις σημαίες του Τσίπρα
Οι σκατοτουρκοι σε ολους τους μεγαλους πολεμους ευνοημενοι βγαινουνε. Κλασσικες κοτες που την αραζουν κερκιδα και περιμενουν να παρουν το μερος του νικητη