Κάπου διάβασα ότι του απαγορεύουν την πώληση και από αυτό ξεκινά το πρόβλημα. Κυριολεκτικά δημεύουν την ομάδα. Ως περιουσιακό στοιχείο του Αμπράμοβιτς. Της απαγορεύουν μέχρι και να εκδίδει εισιτήρια. Ότι να'ναι στην κυριολεξία.
Για τα υπόλοιπα που γράφεις είναι απλά καραγκιόζηδες.
Ο Πούτιν δηλώνει πως θα εισβάλλει αν δε σεβαστούν την ουδετερότητα της Ουκρανίας, όπως σεβάστηκε η ΕΣΣΔ της Κούβας μετά την εύλογη αμερικανική αντίδραση. Η οποία είχε δεχθεί εισβολή και εγκατάσταση αμερικανικής βάσης στο έδαφός της.
Ο Μπάιντεν και ο Τζόνσον έχουν πληροφορίες από τις μυστικές υπηρεσίες τους για επικείμενη εισβολή και το δηλώνουν κιόλας.
Επίσης έχουν αποφασίσει ότι δε θα βοηθήσουν στρατιωτικά το Ζελένσκι ΑΛΛΑ δεν του το λένε.
Ο Πούτιν κάνει αυτό που έχει δηλώσει, ο Μπάιντεν αυτό που έχει αποφασίσει, ο Ζελένσκι μένει με το σαγόνι μέχρι το πάτωμα από το πούλημα που του ρίξανε, κράζει τους ΝΑΤΟικούς, παρακαλά, σιχτιριζει, εκλιπαρεί, απογοητεύεται, παλεύει με γενναιότητα, όμως δε θα έπαιρνε τις ιδιες αποφάσεις αν του είχαν πει πριν την εισβολή ότι όσο και να χτυπιέται δε θα υπάρξει no fly zone.
Tωρα συζητά με τους Ρώσσους όσα απέρριπτε πριν. Κριμα και άδικο για τη χώρα και το λαό του.
Η παγίδα στήθηκε για τη Μόσχα, αυτός ήταν ο χρήσιμος ηλίθιος που λειτούργησε ως δόλωμα, το κόστος το πληρώνει ο απλός Ουκρανός και ο απλός Ρώσσος.
Και έχουμε τους καραγκιόζηδες που είναι με τη "σωστή πλευρά της ιστορίας". Η οποία τις κυρώσεις τις έχει καραμέλες για οποιοδήποτε άλλον, ποτέ όμως για εκείνον που κατέχει παράνομα με΄σω εισβολής εδαφος του ενός ελληνικού κράτους και απειλεί με casus belli το άλλο ελληνικό κράτος. Αν αυτή είναι η "σωστή πλευρά της ιστορίας" εγώ προτιμώ να στέκω λίγο πιο δίπλα. Αφήνω τους πρόθυμους καραγκιοζηδες να ενταχθούν. Και αναμένω τι θα ψελλίσουν αν ο ξεμωραμενος ισλαμοφασίστας δίπλα αποφασίσει να κινηθεί. Γιατί οι της "σωστής πλευράς της ιστορίας" δε βρίσκουν ποτέ τίποτα να του προσάψουν.
Καρφάκι δε μου καίγεται για τον Πούτιν, καρφάκι για τη Ρωσσία. Τα παιχνίδια της κάνει όπως και ο Μπάιντεν με τις ΗΠΑ. Εγώ τι αποκομίζω δεν καταλαβαίνω παριστάνοντας το βασιλικότερο του βασιλέως. Γιατί οι πάσης φύσεως καραγκιόζηδες αγνοούν το βασικό. Δεν υπάρχουν σωστές πλευρές και λάθος πλευρές της ιστορίας. Μόνον εθνικά συμφέροντα. Αν το εθνικό συμφέρον μου εξυπηρετείται από την ανεξήγητη πλήρη ρήξη των σχέσεών μου με ένα μόνιμο μέλος του ΣΑ, με δικαίωμα βέτο, καλώς.