Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Εννοείται. Αυτό όμως δε μειώνει το επίπεδο των SAS.Ο Τζόνσον είναι γενικώς γελοίος
Είναι ο ΓΑΠ σε πιο κωμική έκδοση
Εννοείται. Αυτό όμως δε μειώνει το επίπεδο των SAS.Ο Τζόνσον είναι γενικώς γελοίος
Είναι ο ΓΑΠ σε πιο κωμική έκδοση
Φίλε πχ είσαι αλβανακος????Ζηλεύεις μωρή κακιασμένη ναζίστρω γιατί ήθελες κι'εσύ ένα αεροπλάνο να χώσεις στη σούφρα σου μπας και δεις λίγη χαρά;
Όχι μειώνει όμως την αξιοπιστία των πληροφοριώνΕννοείται. Αυτό όμως δε μειώνει το επίπεδο των SAS.
Καλά εκανανOι Πολωνοί δε δέχτηκαν να μας βοηθήσουν στο θέμα με τους πρόσφυγες. Εμείς όμως δεχθήκαμε πρόθυμα να τους βοηθήσουμε αντί να τους πούμε να πάνε να γαμηθούν.
Κανέναν να μη μου στείλουν. Φουλ είμαι. Να τους φροντίσουν αυτοί.Καλά εκαναν
Τι να πάρουν ότι γύφτο μουτζαχεντιν έρχεται Ευρώπη. Τώρα αν σου στείλουν 1000 ουκρανες καλό σου κάνουν όχι κακό
Είναι ανόμοιες καταστάσεις δεν συγκρίνονται
Ο Κουλις πήγε στην Πόλη μόνο για πιπες η θα δώσει κ κωλο? Υπάρχει ενημέρωση???θα αλλαξει τον χαρτη ο κουλης,ειναι ηγετης ΗΓΕΤΗΣ
Γιατι ένοιαζε ποτέ κάποιον για τον λαοΒαγκνερ κ Τσετσενοι ειναι ετοιμοι να μπουκαρουν..... Ηλιθιε Ζελενσκι,παιρνεις κοσμο στον λαιμο σου με τις μαλακιες που λες να αμυνθει ο απλος λαος με μολοτωφ..... δεν του καιγεται καρφι για τον λαο του,στην τελικη.
πως βλεπεις φιλε τα μετρα των ευρωπεων για την ενεργεια;Κανέναν να μη μου στείλουν. Φουλ είμαι. Να τους φροντίσουν αυτοί.
Εμείς τις θέλουμε!Κανέναν να μη μου στείλουν. Φουλ είμαι. Να τους φροντίσουν αυτοί.
Σε επερώτηση βουλευτή των Συντηρητικών απάντησε πως είναι πρόθυμοι να στηρίξουν εξόριστη κυβέρνηση με έδρα το Λονδίνο. Δεν είναι απλά πληροφορίες.Όχι μειώνει όμως την αξιοπιστία των πληροφοριών
να δουμε το εμπορευμα πρωτα Τακη , απο Τζουλια Νοβα και πανω δεχομεθαΕμείς τις θέλουμε!
Διαφωνεί το 95% των μη πισογλεντηδων ΕλλήνωνΚανέναν να μη μου στείλουν. Φουλ είμαι. Να τους φροντίσουν αυτοί.
εγραψαν στα μαυριδερα τους αρχιδια τον παππουκοΜα τι είπαμε πως έγινε με τα Εμιράτα σήμερα???????
Κάτι μπάζα είναι οι πιο πολλές, αλλά τσιμπουκια κ Γαμησι θα πηγαίνει σύννεφο, οπότε όλες χωράνενα δουμε το εμπορευμα πρωτα Τακη , απο Τζουλια Νοβα και πανω δεχομεθα
Refugees welcome κι έτσι φάση;Εμείς τις θέλουμε!
Κρεμονται απο τα χειλη του μεγαλου οραματιστη και ηγετη Κουλακα οι Ευρω-πεοι.....
Έντονο ενδιαφέρον σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την επιστολή Μητσοτάκη στην Κομισιόν για τις τιμές του αερίου
Τι αναφέρουν κυβερνητικές πηγές για την πρωτοβουλία του πρωθυπουργού - Το σχέδιο αναδείχθηκε από τα διεθνή ειδησεογραφικά δίκτυα ενώ το Bloomberg, πρόβαλε την πρόταση με συνέντευξη του πρωθυπουργούwww.protothema.gr
Δεν είδαμε και τίποτα χειροπιαστό. Που να βοηθά εμάς τουλάχιστον.πως βλεπεις φιλε τα μετρα των ευρωπεων για την ενεργεια;
Ποιος κρίνει, εσύ?Μήπως να εξαφανιστείς εσύ που είσαι πηγή μαλακίας;