Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Εγώ πάντως υπηρέτησα κανονικά πουτινάκι, δεν το έπαιζα γκέι για να βγω Ι5 σαν εσένα. :gay: :2funny:
Τι λε ρε κομαντο υπηρετησες στρατο;Σωπα μωρη κωλογρια μονο εσυ το εκανες αυτο!Σε βουταγανε με το κεφαλι στις Τουρκικες οταν υπηρετουσες γιαυτο εχεις μονιμη εγκεφαλικη βλαβη; :tooth:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.104
Πόντοι
6.056
Ενταξει σιγουρα εισαι ΑΜΕΑ δεν σε κοροιδευω αλλο δεν ειναι σωστο.... :tooth:
Σκασε ρε ΠροδοτοΠουτινακι.Εδω εχουμε πολεμο,τι θες δηλαδη να μπουκαρουν τιποτα Τουρκοι στην Κυπρο και να τρεξουμε να την σωσουμε?Να μπουκαρουν τιποτα Τουρκοι σε καμια βραχονησιδα και να κοβουν βολτες πανω απο το ΑΙγαιο και να τρεξουμε σαν χαϊβανια να εμπλακουμε σε πολεμο?Εσεις σε λιγο θα μας πειτε οτι καναμε και καλα που καναμε αντισταση στους Γερμανους φιλους που μας επισκεφτηκαν τοτε που θελαν να μεταλαμπαδευσουν το γερμανικο πολιτισμο και ιδεωδες.Τωρα ντυθηκαμε κομαντα και πολεμαμε τον φασισμο.Τα δικα μας ναζιδια ποιος κερατας τα συντηρουσε τοσα χρονια ρε σεις:think::confused::confused::confused:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Σκασε ρε ΠροδοτοΠουτινακι.Εδω εχουμε πολεμο,τι θες δηλαδη να μπουκαρουν τιποτα Τουρκοι στην Κυπρο και να τρεξουμε να την σωσουμε?Να μπουκαρουν τιποτα Τουρκοι σε καμια βραχονησιδα και να κοβουν βολτες πανω απο το ΑΙγαιο και να τρεξουμε σαν χαϊβανια να εμπλακουμε σε πολεμο?Εσεις σε λιγο θα μας πειτε οτι καναμε και καλα που καναμε αντισταση στους Γερμανους φιλους που μας επισκεφτηκαν τοτε που θελαν να μεταλαμπαδευσουν το γερμανικο πολιτισμο και ιδεωδες.Τωρα ντυθηκαμε κομαντα και πολεμαμε τον φασισμο.Τα δικα μας ναζιδια ποιος κερατας τα συντηρουσε τοσα χρονια ρε σεις:think::confused::confused::confused:
Αμα υπηρετουσε ακομα ο ΑΜΕΑ Πιξης δεν θα τολμουσαν οι Τουρκοι να τα κανουν ολα αυτα....εσυ υπηρετησες στρατο για να εχουμε καλο ερωτημα;

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
  • Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.104
Πόντοι
6.056
Αμα υπηρετουσε ακομα ο ΑΜΕΑ Πιξης δεν θα τολμουσαν οι Τουρκοι να τα κανουν ολα αυτα....εσυ υπηρετησες στρατο για να εχουμε καλο ερωτημα;
Ντρεπομαι να σου πω ρε συ.Φορουσαμε ολοι τα ιδια,ειχε κι εκεινη την παπαρια με το χιτωνιο ανοιξιατικα να ιδρωνεις.Πολυ πλεμποκατασταση ρε γάματα.Πιστευω απο το πσ ειναι πιο μαχιμη η κατασταση:rockon::uzi::confused::confused::confused:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Πες μας πρώτα τι έκανες εσύ ρε γιωτά. Ήσουνα σε κάνα βουλευτικό γραφείο και φίλαγες κατουρημένες ποδιές με τη μαμά από δίπλα να κλαίει για να μην πάρουν μακριά τον κανακάρη της;
:2funny:
Εγω παρολο που δεν ειμαι στρατοκαυλος και μπατριωτης του κωλου σαν και σενα κωλογρια μια χαρα υπηρετησα 3 μηνες στο Ναυτικο Νοσοκομειο Κρητης και το υπολοιπο στην Σχολη Δοκιμων...εσυ πισωγλεντογρια ανακουφιζες Μουσουλμανους και Αρκουδες στον Εβρο; :tooth:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Ντρεπομαι να σου πω ρε συ.Φορουσαμε ολοι τα ιδια,ειχε κι εκεινη την παπαρια με το χιτωνιο ανοιξιατικα να ιδρωνεις.Πολυ πλεμποκατασταση ρε γάματα.Πιστευω απο το πσ ειναι πιο μαχιμη η κατασταση:rockon::uzi::confused::confused::confused:
Ο ΑΜΕΑ τυπε παλι κουμπωσε βιαγκρα δεν του εκανε κουκου και μπηκε να φαει γαμωσταυριδια.... :confused: :confused: :confused:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Εγώ είμαι στρατόκαυλο επειδή εσύ θες να κατεβάσουμε τα βρακιά στο Βλαδίμηρο για να μη χάσουμε τους μπατίρηδες Ρώσους τουρίστες αλλά εσύ είσαι ειρηνιστής που μας το παίζεις Τουρκοφάγος. Ρε τι νούμερο είσαι;
Δεν χρειαζεται συνεχεια να μας κανεις επιδειξη της ηλιθιοτητας σου ρε τυπακο το εχουμε καταλαβει προ πολλου....ενας γραφικος γερος εισαι που ολη του η εννοια ειναι να μπει εδω μεσα και να βριζει ανωνυμα ακαουντς.Αντε βαστα λιγο ακομα και καποια στιγμη ο Χαρος θα σε λυπηθει και θα τελειωσει το μαρτυριο σου.... :tooth:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
΄Μη μιλάς μωρή ξεχαρβαλωμένη κουδουνίστρα, που σου έδωσε το χρυσό κλειδί της πόλης ο δήμαρχος του Καράτσι κι'εσύ πήγες και το έβαλες στον πάτο σου.
εσενα σου δωσαν το χρυσο παλουκι για να σε ευχαριστησουν που μπορουσαν και οι φτωχοι πακιστανοι να εκτονωθουν με 5 € ,σε μεγαλη εκτιμηση σε εχουν εκει κατω

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Εξαντλουνται τα αποθεματα ιωδιου στα φαρμακεια!!!Πανικος!!!!

275373690_3041221672756951_4898421820660848233_n.jpg

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.391
Πόντοι
786
Α, θα συνθηκολογήσει μόνος του. Κι'ενώ οι Ρώσοι έχουν κολλήσει σε όλο το μέτωπο.
Δε μου λες, με πόσους τενεκέδες λάδι το πήρες το πτυχίο σου ρε δόκτορα;
λάδι από βολκάνο

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Ποιος Τσίπρας ρε τύπε,υπάρχει ακόμα αυτός;

Στα αρχίδια μου ο Τσίπρας, στα αρχίδια μου κι αν πέσει ο Μητσοτάκης κάτω από 20% λογικά εσύ τον έχεις για πιο κάτω δεν ξέρω και δεν με νοιάζει.
Ξέρεις τι με νοιάζει;

Να μη βλέπω απελπισμένα τα φιλαράκια μου να μην έχουν να ταίσουν τα παιδιά τους.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.895
Πόντοι
3.656
Ξέρεις τι με νοιάζει;

Να μη βλέπω απελπισμένα τα φιλαράκια μου να μην έχουν να ταίσουν τα παιδιά τους.

Όσοι δεν έχουν να ταίσουν τα παιδιά τους,να μην κάνουν.Όσο σκληρό κι αν ακούγεται αυτό.Όχι κάνουμε παιδιά...κι έχει ο Θεός.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.641
Πόντοι
1.706
Όσοι δεν έχουν να ταίσουν τα παιδιά τους,να μην κάνουν.Όσο σκληρό κι αν ακούγεται αυτό.Όχι κάνουμε παιδιά...κι έχει ο Θεός.
Μήπως ασχολείσαι κάπως παραπάνω με το πουλί σου??
?Κατάλαβες, να το χτυπάς όλη μέρα......

• Χαχα
Αντιδράσεις: Termin

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
ρε τι πινετε και δεν μας δίνετε και εμάς; στον οχετο με τον προτοσαλτε μένετε παρέα;
άλλος.... δεν είναι τα αυτοκίνητα για όλους
άλλος..... δεν ειναι τα παιδιά για όλους

Ignore και δεν υπάρχεις πια για εμένα:
EkB03LsXYAAGASA.jpg

• Χαχα
Αντιδράσεις: 968
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Mάλλον δεν ελέγχει πλήρως τα πράγματα ο Ζελένσκι

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.895
Πόντοι
3.656
ρε τι πινετε και δεν μας δίνετε και εμάς; στον οχετο με τον προτοσαλτε μένετε παρέα;
άλλος.... δεν είναι τα αυτοκίνητα για όλους
άλλος..... δεν ειναι τα παιδιά για όλους

Ignore και δεν υπάρχεις πια για εμένα:

Φυσικά δεν είναι για όλους

Όποιος δεν έχει λεφτά,δεν κάνει παιδιά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom