Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
ξεκίνησε και σήμερα η πτώση του ρουβλιού,
πόση φτώχεια θα αντέξει ο δικτάτορας;
Σημερα ολοι ειπανε πως στην Ελληνικη επικρατεια συντομα η βενζινη θα σταθεροποιηθει στα 2,50€ το λιτρο.

Οντως,ο δικτατορας ειναι με την πλατη στον τοιχο. :confused:

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.651
Πόντοι
1.706
Ειλικρινά δεν ξέρω το επίπεδο των σχεσεων που εχουν. Παντως επι Ομπαμα και Μπαιντεν υπήρξε δίωξή του, που πολλοί χαρακτήρισαν άδικη και εκδικητική, υποκινούμενη από το δίδυμο. Αθωώθηκε και γύρισε αναβαθμισμένος. Και προφανώς δεν ξεχνάει.
Στο μεσοδιάστημα τον προσέγγισε ο Ρώσος, έστειλε τουπόλεφ για μόστρα έστειλε ανθρωπιστική βοήθεια.
Χθές ενα άλλο παλικάρι εδω μέσα έγραωε πως οι Κινέζοι έχουν μπει στο παίγνιον και ΘΑ του φτιάξουν τις υποδομές. Το μόνο κακό με τους Κινέζους (για την ώρα :rolleyes: :tooth: ) είναι πως είναι μόλις 1,5 δις, που να πρωτοτρέξουν να τα κάνουν σα τα μούτρ.......εεεεεε να φτιάξουν.

Είσαι λοιπόν ο Μαδούρο και σου έρχεται ο Αμέρικαν να σου ζητάει πετρέλαιο.
Νομίζω εξυπακούεται η άφεση αμαρτιών και από τις 2 πλευρές για αρχή.
Επίσης και οι απαραίτητες επενδύσεις για αυτά που έγραψες χθές.
Τα υπόλοιπα θα πάρουν τον δρόμο τους σιγά σιγά.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Στο μεσοδιάστημα τον προσέγγισε ο Ρώσος, έστειλε τουπόλεφ για μόστρα έστειλε ανθρωπιστική βοήθεια.
Χθές ενα άλλο παλικάρι εδω μέσα έγραωε πως οι Κινέζοι έχουν μπει στο παίγνιον και ΘΑ του φτιάξουν τις υποδομές. Το μόνο κακό με τους Κινέζους (για την ώρα :rolleyes: :tooth: ) είναι πως είναι μόλις 1,5 δις, που να πρωτοτρέξουν να τα κάνουν σα τα μούτρ.......εεεεεε να φτιάξουν.

Είσαι λοιπόν ο Μαδούρο και σου έρχεται ο Αμέρικαν να σου ζητάει πετρέλαιο.
Νομίζω εξυπακούεται η άφεση αμαρτιών και από τις 2 πλευρές για αρχή.
Επίσης και οι απαραίτητες επενδύσεις για αυτά που έγραψες χθές.
Τα υπόλοιπα θα πάρουν τον δρόμο τους σιγά σιγά.
Για το Μενέντεζ μιλάω. :tooth:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Με αυτά και με τα άλλα, εδώ καταλήξαμε. :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Συνημμένα

• FB_IMG_1646804952994.jpg
    FB_IMG_1646804952994.jpg
    41,3 KB · Εμφανίσεις: 15
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Αυτό και αν είναι παράξενο.

China Daily: As we have learned, the Turkish side recently said that due to Greece’s failure of fulfilling the demilitarization obligation in the eastern Aegean according to the Treaty of Lausanne and the Paris Peace Treaty, Turkey has the right to question Greece’s sovereignty over the islands concerned. Turkey’s Foreign Minister Mevlüt Çavuşoğlu said he will facilitate discussions over the islands’ sovereignty with relevant parties to the treaties. What is China’s comment on this?

Wang Wenbin: It is China’s consistent position that all countries’ sovereignty and territorial integrity should be respected and defended. The escalation of tension in the eastern Mediterranean region serves no party’s interest. We hope parties concerned can resolve differences through dialogue and consultation, avoid making moves that may raise tension, and jointly safeguard peace and stability in the eastern Mediterranean region.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Ααα ναί. Είχαμε και μια "διόρθωση". :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Το πρωί άφησα, πράγμα σπάνιο, στο ετ 1 που είχανε τον πέτσα να του ρωτάνε πως λαμβάνουν μνμ απ'το κόσμο εξοργισμένο με τις αυξήσεις των τιμών στα καύσιμα της Ελλάδος έναντι της Κύπρου.

Ο Πέτσας απάντησε πως η στήριξη που έχει δώσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη στα ελληνικά νοικοκυριά είναι η μεγαλύτερη καταγεγραμμένη.

Όταν του διάβασαν ένα μνμ μια τηλεθεατριας κάπου στην Φλώρινα,πως βρίσκεται σε απόγνωση με το πετρέλαιο θέρμανσης στο 1,50€ εκεί πάνω και σύνταξη 300€ ,τι της λέτε; Ρώτησαν.

Απήντησε πως και απ'αυτή την κρίση όλοι μαζί ενωμένοι θα βγούμε νικητές :confused:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Μαζευτηκαν ολα τα loatki να κανουν εμπαργκο στα Ρωσικα Μεσα ενημερωσης,ομως εδω στο bou δεν εφυσηχαζομαστε και ενημερωνομαστε μονο οπως η Μοσχα ξερει και οχι οπως η κουραδα Κοσιωνη :confused:

Υγ. στο 2.53 περιπου και μετα καλει ολους τους ελληνες στο μετωπο υπερ των Ρωσων.Δειτε το

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Μαζευτηκαν ολα τα loatki να κανουν εμπαργκο στα Ρωσικα Μεσα ενημερωσης,ομως εδω στο bou δεν εφυσηχαζομαστε και ενημερωνομαστε μονο οπως η Μοσχα ξερει και οχι οπως η κουραδα Κοσιωνη :confused:

Υγ. στο 2.30 περιπου και μετα καλει ολους τους ελληνες στο μετωπο υπερ των Ρωσων.Δειτε το

Σκαι ανακοινωσε οτι θα κανει το ιδιο με τον Στραβελακη τυπε :confused: :confused: :confused: :hi:

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
όντως...Η Ρωσία από την μια θέλει γρήγορο τέλος για να ελαχιστοποιήσει τις συνέπειες, από την άλλη δεν θέλει να προξενήσει εκατόμβες αμάχων΄, ούτε να καταστρέψει εντελώς την χώρα (ουσιαστικά η δυτ. Ουκρανία είναι άθικτη) έχοντας κατά νου την επόμενη ημέρα. Δύσκολο παζλ...
Καθόλου δύσκολο, το έχει κάνει και αλλαχού πχ Συρία.
Και έχει αφήσει το Ιντλιμπ να παίζει περιορισμένος ο Ισις.
Ομοια και η δυτική Ουκρανία.

Οι Ρώσσοι κάνουν "ευγενικό" πόλεμο.
Οπου διπλωματία και στρατιωτικά πάνε παρέα.
Οσο πολεμάει το κουβεντιάζει κιόλας.

Καταστρέφουν ότι στρατιωτικό υπάρχει στην ύπαιθρο, οι άλλοι μπαίνουνε στις πόλεις, τις περικυκλώνει και ανοίγει ανθρωπιστικούς διαδρόμους και δίνει το δικαίωμα σε πολίτες και μαχόμενους με ελαφρύ οπλισμό να φύγουν απ'την πόλη

Μετά μπουκάρει.

Οταν οι πολιορκημένοι πεισθούν ότι καμμία βοήθεια δεν θάρθει από την δύση, αποχωρούν.

Εκείνο που κερδίζει είναι ότι στο τέλος μένει ένα κράτος όρθιο, με δομές, και καθόλου χάος να συνεχίσει.

Σε αντίθεση με τον πόλεμο που κάνουν οι δυτικοί Αμερικάνοι, που βομβαρδίζουν τα πάντα, διαλύουν το κράτος και μετά αφήνουν το χάος (Λιβύη, Ιρακ)

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
Βεβαια και φταει . Αυτος δεν μπουκαρε? Οι Αμερικανοι μπουκαραν? Οι μονοι που δεν φταινε ειναι τα γυναικοπαιδα .
Αμα σου βαζε ο τουρκος πυραυλους στα Σκόπια και είχες τη δυναμη, δεν θα αντιδρουσες?

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
Το πρωί άφησα, πράγμα σπάνιο, στο ετ 1 που είχανε τον πέτσα να του ρωτάνε πως λαμβάνουν μνμ απ'το κόσμο εξοργισμένο με τις αυξήσεις των τιμών στα καύσιμα της Ελλάδος έναντι της Κύπρου.

Ο Πέτσας απάντησε πως η στήριξη που έχει δώσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη στα ελληνικά νοικοκυριά είναι η μεγαλύτερη καταγεγραμμένη.

Όταν του διάβασαν ένα μνμ μια τηλεθεατριας κάπου στην Φλώρινα,πως βρίσκεται σε απόγνωση με το πετρέλαιο θέρμανσης στο 1,50€ εκεί πάνω και σύνταξη 300€ ,τι της λέτε; Ρώτησαν.

Απήντησε πως και απ'αυτή την κρίση όλοι μαζί ενωμένοι θα βγούμε νικητές :confused:
Λογικά από ότι βλέπω εγώ με τον κόσμο να έχει αποτρελαθεί με τις τιμες στα καύσιμα, στις επαρχιακές πόλεις δεν κινείται τίποτα, κυριολεκτικά σαν να υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας.

Σαν ώριμη χαλασμένη μπανάνα θα παραλάβει πάλι ο Τσίπρας την εξουσία.
Τα κάνουν όσο πιο σκατά μπορούν σε βαθμό διάλυσης, απελπίζεται τελείως ο κόσμος, όπως το 15 τους ξεκουμπίζει, σαν την μέρα της μαρμότας, ξημερώνει το ίδιο και το ίδιο, χρεωκοπία, κλείσιμο τράπεζες κλπ.

Αυτή τη φορά δεν την γλυτώνει ο Κούλης, πανδημία, πόλεμος, όποιος πάει να ψηφίσει δεν θα ρίχνει ψηφοδέλτιο τον λογαριασμό του ρεύματος θα ρίχνει.

Ο Κούλης:
Δίχασε τους έλληνες σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους ακόμα και τώρα δεν επιτρέπεται να μπαίνουν σε καταστήματα
Έφτασε το ρεύμα στον Θεό μαγαζάτορας μου έλεγε πουλάω κάτω του κόστους εδώ και μισό χρόνο για να μη κλείσουμε χαρακτηριστικά μου έλεγε τα delivery ποιο πολλά καθαρίζουν από εμένα.
Ακινητοποίησε όλη την Ελλάδα με τα καύσιμα
Έστειλε όπλα στον πόλεμο

20% του δίνουν οι πραγματικές δημοσκοπήσεις μίλαγα με πρώην δήμαρχο δικό του και μου έλεγε, βράζει από μέσα η ΝΔ καθώς οι βουλευτές της ξέρουν ότι θα χάσουν τις θέσεις τους.

Το θέμα είναι τι θα γίνει μετά, ο Τσίπρας τι να διαχειριστεί; ουκ αν λάβεις παρα του μη έχοντος,
όπως το 15 μας έκλεισαν τις τράπεζες, το 23 θα βλέπεις σπίτια χωρίς ρεύμα, τρελούς να ανατινάζουν εφορίες και να καίνε τα πάντα, αφού δεν θα έχουν να ταίσουν τα παιδιά τους.

Κάτσε και θα δεις πως θα ειναι η προεκλογική εκστρατεία. θυμάσαι το 15; ο Τσίπρας δεν έκανε καν αντιπολίτευση θυμάσαι τα σποτ στην τηλεοραση; Δεν ζόριζε τίποτα, απλά έλεγε ήρεμη δύναμη ερχόμαστε. Όσο πιο λίγο μιλάει τόσο κερδίζει.
Όταν βλέπει ο άλλος να μη τον σέβεται τον κόπο του την εργασία του, με τι δικαίωμα ρε γραφεις στους λογαριασμούς ρεύματος 750 ευρώ λογαριασμός, έκπτωση 250 ευρώ λογω κρατικής ενισχυσης 500 ευρω καθαρη πληρωμή όταν πληρωνε 200 ευρώ τους προηγουμενους λογαριασμους;

Να μη γράψω για τα καταστήματα. Ταβερνακι με 450 ευρώ ρεύμα εδώ και 5 χρόνια του έρχεται 2000 ρεύμα. bye bye ο φιλος μου που το έχει δεν το ανοιγει καθολου, μου είπε αλλάζω αντικείμενο, φεύγω για αλλού...... ρωτηστε τους λογιστες, δέκα δέκα κλεινουν απο κομμωτήρια μέχρι ρουχαδικα καφε μηχανικοι δεν υπάρχει σάλιο......

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
Λογικά από ότι βλέπω εγώ με τον κόσμο να έχει αποτρελαθεί με τις τιμες στα καύσιμα, στις επαρχιακές πόλεις δεν κινείται τίποτα, κυριολεκτικά σαν να υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας.

Σαν ώριμη χαλασμένη μπανάνα θα παραλάβει πάλι ο Τσίπρας την εξουσία.
Τα κάνουν όσο πιο σκατά μπορούν σε βαθμό διάλυσης, απελπίζεται τελείως ο κόσμος, όπως το 15 τους ξεκουμπίζει, σαν την μέρα της μαρμότας, ξημερώνει το ίδιο και το ίδιο, χρεωκοπία, κλείσιμο τράπεζες κλπ.

Αυτή τη φορά δεν την γλυτώνει ο Κούλης, πανδημία, πόλεμος, όποιος πάει να ψηφίσει δεν θα ρίχνει ψηφοδέλτιο τον λογαριασμό του ρεύματος θα ρίχνει.

Ο Κούλης:
Δίχασε τους έλληνες σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους ακόμα και τώρα δεν επιτρέπεται να μπαίνουν σε καταστήματα
Έφτασε το ρεύμα στον Θεό μαγαζάτορας μου έλεγε πουλάω κάτω του κόστους εδώ και μισό χρόνο για να μη κλείσουμε χαρακτηριστικά μου έλεγε τα delivery ποιο πολλά καθαρίζουν από εμένα.
Ακινητοποίησε όλη την Ελλάδα με τα καύσιμα
Έστειλε όπλα στον πόλεμο

20% του δίνουν οι πραγματικές δημοσκοπήσεις μίλαγα με πρώην δήμαρχο δικό του και μου έλεγε, βράζει από μέσα η ΝΔ καθώς οι βουλευτές της ξέρουν ότι θα χάσουν τις θέσεις τους.

Το θέμα είναι τι θα γίνει μετά, ο Τσίπρας τι να διαχειριστεί; ουκ αν λάβεις παρα του μη έχοντος,
όπως το 15 μας έκλεισαν τις τράπεζες, το 23 θα βλέπεις σπίτια χωρίς ρεύμα, τρελούς να ανατινάζουν εφορίες και να καίνε τα πάντα, αφού δεν θα έχουν να ταίσουν τα παιδιά τους.

Κάτσε και θα δεις πως θα ειναι η προεκλογική εκστρατεία. θυμάσαι το 15; ο Τσίπρας δεν έκανε καν αντιπολίτευση θυμάσαι τα σποτ στην τηλεοραση; Δεν ζόριζε τίποτα, απλά έλεγε ήρεμη δύναμη ερχόμαστε. Όσο πιο λίγο μιλάει τόσο κερδίζει.
Όταν βλέπει ο άλλος να μη τον σέβεται τον κόπο του την εργασία του, με τι δικαίωμα ρε γραφεις στους λογαριασμούς ρεύματος 750 ευρώ λογαριασμός, έκπτωση 250 ευρώ λογω κρατικής ενισχυσης 500 ευρω καθαρη πληρωμή όταν πληρωνε 200 ευρώ τους προηγουμενους λογαριασμους;

Να μη γράψω για τα καταστήματα. Ταβερνακι με 450 ευρώ ρεύμα εδώ και 5 χρόνια του έρχεται 2000 ρεύμα. bye bye ο φιλος μου που το έχει δεν το ανοιγει καθολου, μου είπε αλλάζω αντικείμενο, φεύγω για αλλού...... ρωτηστε τους λογιστες, δέκα δέκα κλεινουν απο κομμωτήρια μέχρι ρουχαδικα καφε μηχανικοι δεν υπάρχει σάλιο......
Με περιπατο θα γυρίσουν οι πολακηδες με συνθημα μεγάλη μείωση στο φόρο καυσίμων (φυσικά δεν θα, κάνουν)

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
Αμα σου βαζε ο τουρκος πυραυλους στα Σκόπια και είχες τη δυναμη, δεν θα αντιδρουσες?

Γιαυτο πολυ σωστα κλεισαμε το θεμα ονομασιας και ενταξης στο ΝΑΤΟ των Σκοπιων
. Αφήγημα Ρωσιας χρησιμοποιει τωρα τελευταια με αποστρατικοποιηση νησιων . Τι πρεπει να κανουμε ?

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom