Το πρωί άφησα, πράγμα σπάνιο, στο ετ 1 που είχανε τον πέτσα να του ρωτάνε πως λαμβάνουν μνμ απ'το κόσμο εξοργισμένο με τις αυξήσεις των τιμών στα καύσιμα της Ελλάδος έναντι της Κύπρου.
Ο Πέτσας απάντησε πως η στήριξη που έχει δώσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη στα ελληνικά νοικοκυριά είναι η μεγαλύτερη καταγεγραμμένη.
Όταν του διάβασαν ένα μνμ μια τηλεθεατριας κάπου στην Φλώρινα,πως βρίσκεται σε απόγνωση με το πετρέλαιο θέρμανσης στο 1,50€ εκεί πάνω και σύνταξη 300€ ,τι της λέτε; Ρώτησαν.
Απήντησε πως και απ'αυτή την κρίση όλοι μαζί ενωμένοι θα βγούμε νικητές
Λογικά από ότι βλέπω εγώ με τον κόσμο να έχει αποτρελαθεί με τις τιμες στα καύσιμα, στις επαρχιακές πόλεις δεν κινείται τίποτα, κυριολεκτικά σαν να υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας.
Σαν ώριμη χαλασμένη μπανάνα θα παραλάβει πάλι ο Τσίπρας την εξουσία.
Τα κάνουν όσο πιο σκατά μπορούν σε βαθμό διάλυσης, απελπίζεται τελείως ο κόσμος, όπως το 15 τους ξεκουμπίζει, σαν την μέρα της μαρμότας, ξημερώνει το ίδιο και το ίδιο, χρεωκοπία, κλείσιμο τράπεζες κλπ.
Αυτή τη φορά δεν την γλυτώνει ο Κούλης, πανδημία, πόλεμος, όποιος πάει να ψηφίσει δεν θα ρίχνει ψηφοδέλτιο τον λογαριασμό του ρεύματος θα ρίχνει.
Ο Κούλης:
Δίχασε τους έλληνες σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους ακόμα και τώρα δεν επιτρέπεται να μπαίνουν σε καταστήματα
Έφτασε το ρεύμα στον Θεό μαγαζάτορας μου έλεγε πουλάω κάτω του κόστους εδώ και μισό χρόνο για να μη κλείσουμε χαρακτηριστικά μου έλεγε τα delivery ποιο πολλά καθαρίζουν από εμένα.
Ακινητοποίησε όλη την Ελλάδα με τα καύσιμα
Έστειλε όπλα στον πόλεμο
20% του δίνουν οι πραγματικές δημοσκοπήσεις μίλαγα με πρώην δήμαρχο δικό του και μου έλεγε, βράζει από μέσα η ΝΔ καθώς οι βουλευτές της ξέρουν ότι θα χάσουν τις θέσεις τους.
Το θέμα είναι τι θα γίνει μετά, ο Τσίπρας τι να διαχειριστεί; ουκ αν λάβεις παρα του μη έχοντος,
όπως το 15 μας έκλεισαν τις τράπεζες, το 23 θα βλέπεις σπίτια χωρίς ρεύμα, τρελούς να ανατινάζουν εφορίες και να καίνε τα πάντα, αφού δεν θα έχουν να ταίσουν τα παιδιά τους.
Κάτσε και θα δεις πως θα ειναι η προεκλογική εκστρατεία. θυμάσαι το 15; ο Τσίπρας δεν έκανε καν αντιπολίτευση θυμάσαι τα σποτ στην τηλεοραση; Δεν ζόριζε τίποτα, απλά έλεγε ήρεμη δύναμη ερχόμαστε. Όσο πιο λίγο μιλάει τόσο κερδίζει.
Όταν βλέπει ο άλλος να μη τον σέβεται τον κόπο του την εργασία του, με τι δικαίωμα ρε γραφεις στους λογαριασμούς ρεύματος 750 ευρώ λογαριασμός, έκπτωση 250 ευρώ λογω κρατικής ενισχυσης 500 ευρω καθαρη πληρωμή όταν πληρωνε 200 ευρώ τους προηγουμενους λογαριασμους;
Να μη γράψω για τα καταστήματα. Ταβερνακι με 450 ευρώ ρεύμα εδώ και 5 χρόνια του έρχεται 2000 ρεύμα. bye bye ο φιλος μου που το έχει δεν το ανοιγει καθολου, μου είπε αλλάζω αντικείμενο, φεύγω για αλλού...... ρωτηστε τους λογιστες, δέκα δέκα κλεινουν απο κομμωτήρια μέχρι ρουχαδικα καφε μηχανικοι δεν υπάρχει σάλιο......