Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ναι μαλλον εχεις δικιο
Κυκλοφορησε ευρέως σε αγγλόφωνα sites, πως 150 seals και 70 sas εχουν σταθμεύσει σε βαση της Λιθουανίας, με μόνο στόχο τη διάσωση του Ζελενσκι αν το ζητησει. Δεν έχει λόγο να κρύβεται. Έχει οδό και τρόπο διαφυγής.

petroscat100

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2013
Like
458
Πόντοι
21
Κυκλοφορησε ευρέως σε αγγλόφωνα sites, πως 150 seals και 70 sas εχουν σταθμεύσει σε βαση της Λιθουανίας, με μόνο στόχο τη διάσωση του Ζελενσκι αν το ζητησει. Δεν έχει λόγο να κρύβεται. Έχει οδό και τρόπο διαφυγής.
Αυτα τα ακουω βερεσέ

petroscat100

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2013
Like
458
Πόντοι
21
Οι Ρωσοι κατέλαβαν το Ιπριν

Screenshot 2022-03-08 222040.png

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Βλεποντας μονο τις εικονες που μεταδιδονται απο τον κοσμο να φευγει απο την χωρα του με τα παιδακια , τα κατοικιδια τους και λιγα υπαρχοντα.....
Απο εμενα ενα μεγαλο :

ΠΟΥΤΙΝ ΓΑΜΙΕΣΑΙ

Ο Πούτιν σου φταίει και όχι η Αμερική που έστησε το έδαφος για όλου αυτό;

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Αυτα τα ακουω βερεσέ
Δεδομένης της αποδεδειγμένης αξίας και των δύο να μην τα ακούς βερεσε. Δε θα επιτρέψουν να γίνει ο Ζελενσκι τρόπαιο. Ο ίδιος ο Τζόνσον δήλωσε ότι θα του προσφέρουν υλικοτεχνική και διπλωματική στήριξη, σε περίπτωση που χρειαστεί να μεταφέρει την εξοριστη κυβέρνησή του στο Λονδίνο.

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.302
Πόντοι
216
Ο Πούτιν σου φταίει και όχι η Αμερική που έστησε το έδαφος για όλου αυτό;
Βεβαια και φταει . Αυτος δεν μπουκαρε? Οι Αμερικανοι μπουκαραν? Οι μονοι που δεν φταινε ειναι τα γυναικοπαιδα .

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Να σκοτωνονται Σλαβοι για τα συμφεροντα των Αμερικανων εινσι τραγωδια.Να σκοτωνονταν τιποτα Αγγλοσαξονες δε θα με χαλαγε καθολου.
Το παρακανε ο Πουτιν πρεπει να σταματησει τωρα.
Οι καριοληδες οι Αμερικανοι βρηκαν την Ουκρανια αδυναμο κρικο.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
τυπε τι λέει η καριολα η χόντρη?θα δωσει τελικα τα f16 στους πολωνους σαν ανταλλαγμα για τα σαπακια που της εδωσαν ή τσαμπα χαρηκαν εδω μεσα οι Κουλομαρίες? :tooth:

• Like
Αντιδράσεις: fil69

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Βεβαια και φταει . Αυτος δεν μπουκαρε? Οι Αμερικανοι μπουκαραν? Οι μονοι που δεν φταινε ειναι τα γυναικοπαιδα .

Προσπαθείς να συνεννοηθείς με καθυστερημένα πουτινάκια;

Ξέπλυμα κανονικό… δεν φταίει ο βιαστής, η γκόμενα φταίει που φορούσε μίνι…

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216

Γιατί μπούκαρε; Ξύπνησε μια μέρα και είπε να τινάξει την οικονομία του στον αέρα ή του ήρθε να κάνει ανασύσταση της Σοβιετικής ένωσης;

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.302
Πόντοι
216
Να σκοτωνονται Σλαβοι για τα συμφεροντα των Αμερικανων εινσι τραγωδια.Να σκοτωνονταν τιποτα Αγγλοσαξονες δε θα με χαλαγε καθολου.
Να στο φτιαξω
Να σκοτωνονται αδελφια μεταξυ τους ειναι τραγωδια,

• Like
Αντιδράσεις: fil69

petroscat100

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2013
Like
458
Πόντοι
21
Δεδομένης της αποδεδειγμένης αξίας και των δύο να μην τα ακούς βερεσε. Δε θα επιτρέψουν να γίνει ο Ζελενσκι τρόπαιο. Ο ίδιος ο Τζόνσον δήλωσε ότι θα του προσφέρουν υλικοτεχνική και διπλωματική στήριξη, σε περίπτωση που χρειαστεί να μεταφέρει την εξοριστη κυβέρνησή του στο Λονδίνο.
Αυτο το εγραψαν οι Sun και Dailymail σαν να λεμε Εspresso. Ενταξη δεν σημαινει 100% οτι δεν ισχυει αλλα οταν δεν το γραφουν πιο εγκυρες εφημεριδες οι οποιες υποστηριζουν την Δυση τοτε λες οτι μαλλον δεν ισχυει. Το Νατο εχει πει πολλες φορες οτι δεν θα συμμετάσχει κ το εννοει. Δε νομιζω οτι θα κανουν τετοια βλακεια. Εδω με Μπιν Λαντεν στο Πακισταν χασαν αεροπλανο. Οι Ρωσοι θα τους διαλύσουν. Ασχετα με το βιντεο που δείχνει τον Ζελενσκι στο Κιεβο προσωπικα δεν πιστευω οτι ειναι εκει. Ο ανθρωπος ειναι ηθοποιος κ ξερει να παιζει τετοια παιχνιδια.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Προσπαθείς να συνεννοηθείς με καθυστερημένα πουτινάκια;

Ξέπλυμα κανονικό… δεν φταίει ο βιαστής, η γκόμενα φταίει που φορούσε μίνι…

Ναι έχεις δίκιο έπρεπε να κάτσει να του έρθει το ΝΑΤΟ στην πόρτα χωρίς να πέσει σφαίρα.

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.302
Πόντοι
216
Γιατί μπούκαρε; Ξύπνησε μια μέρα και είπε να τινάξει την οικονομία του στον αέρα ή του ήρθε να κάνει ανασύσταση της Σοβιετικής ένωσης;
Ετσι εκανε ακριβως .
Μην ξεχνας την σκηνη με τον καγεμπιτη που μάλλον ειχε διαφορετικη αποψη

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.799
Πόντοι
3.656
Το παρακανε ο Πουτιν πρεπει να σταματησει τωρα.
Οι καριοληδες οι Αμερικανοι βρηκαν την Ουκρανια αδυναμο κρικο.

Σλάβοι ας σκοτώνονται,σλάβες μας ενδιαφέρει να μη σκοτώνονται

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
O Προεδρος καθεται στο μεγαρο του ακλονητος...Εγω ο στρατιωτης, σε περιπτωση πολεμου, υπερασπιζω τον προεδρο μου και την σημαια μου.....Αν ο προεδρος την κοπανησει,εγω σταματαω να πολεμαω....Οχι,θα την κοπανησει αυτος και θα αφησει τους μαλακες να σκοτωθουν.....ωραιος!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

O Προεδρος καθεται στο μεγαρο του ακλονητος...Εγω ο στρατιωτης, σε περιπτωση πολεμου, υπερασπιζω τον προεδρο μου και την σημαια μου.....Αν ο προεδρος την κοπανησει,εγω σταματαω να πολεμαω....Οχι,θα την κοπανησει αυτος και θα αφησει τους μαλακες να σκοτωθουν.....ωραιος!!!

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.302
Πόντοι
216
Ναι έχεις δίκιο έπρεπε να κάτσει να του έρθει το ΝΑΤΟ στην πόρτα χωρίς να πέσει σφαίρα.
Εστω οτι θα του ερχοταν το ΝΑΤΟ στην πορτα του.Τι φοβηθηκε ο τσάρος? Εισβολ΄ή ?

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Αυτο το εγραψαν οι Sun και Dailymail σαν να λεμε Εspresso. Ενταξη δεν σημαινει 100% οτι δεν ισχυει αλλα οταν δεν το γραφουν πιο εγκυρες εφημεριδες οι οποιες υποστηριζουν την Δυση τοτε λες οτι μαλλον δεν ισχυει. Το Νατο εχει πει πολλες φορες οτι δεν θα συμμετάσχει κ το εννοει. Δε νομιζω οτι θα κανουν τετοια βλακεια. Εδω με Μπιν Λαντεν στο Πακισταν χασαν αεροπλανο. Οι Ρωσοι θα τους διαλύσουν. Ασχετα με το βιντεο που δείχνει τον Ζελενσκι στο Κιεβο προσωπικα δεν πιστευω οτι ειναι εκει. Ο ανθρωπος ειναι ηθοποιος κ ξερει να παιζει τετοια παιχνιδια.
Εγώ το διάβασα στο the Guardian. Υπάρχει και σε πολλά άλλα. Τα οποία espresso δεν τα λες.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μα δεν την κοπανησε. Εκει παραμένει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom