iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
Tι γαμιολα είναι αυτήν ρε τυπε,?Η Σπυριδουλα τι θα πει για την Ουκρανια τυπε
Tι γαμιολα είναι αυτήν ρε τυπε,?Η Σπυριδουλα τι θα πει για την Ουκρανια τυπε
Σιχαμερο σκυλι πραγματικα εκλαιγε που την ξεφτυλισαν με βιντεοTι γαμιολα είναι αυτήν ρε τυπε,?
πιο τραγικη και απο τον Οιδιποδα,εχει καλυψει και πολεμους λεει live,Β Πελοππονησιακο και ΕλληνοΠερσικουςOpen τώρα ξεροχυνει η Τσαπανίδου με 300 Γάλλους στρατιώτες που πανε πολωνια
Εγώ την έπαιξα πάντως τυπεΣιχαμερο σκυλι πραγματικα εκλαιγε που την ξεφτυλισαν με βιντεο
Της αρμοζει ενα απαξιωτικο χυσιμοΕγώ την έπαιξα πάντως τυπε
Πρόσφατα στη Γκάνα στο δρόμο το είδα ζωντανό κ όταν ρώτησα τι σκατα γιγάντιο ποντίκι cane rat είναι;;;; Μου είπαν δέκα κιλά κ εκλεκτό έδεσμαχάμστερ είναι αυτό τυπε.
κοκκινιστό στην κατσαρόλα γίνεται λουκούμι, πριν πεθάνεις να το έχεις δοκιμάσει οπως επίσης και τραχανα με σκαντζόχοιρο.
ειχα φαει αλβανια πριν κανα χρονο και εχυσα λέμε...
Εμ στα κρατη που πας καποια στιγμη θα φανε και σενα.Πρόσφατα στη Γκάνα στο δρόμο το είδα ζωντανό κ όταν ρώτησα τι σκατα γιγάντιο ποντίκι cane rat είναι;;;; Μου είπαν δέκα κιλά κ εκλεκτό έδεσμα
Πέντε δολάρια το κιλο
Cane rat - Wikipedia
en.m.wikipedia.org
τυπε την επόμενη φορά που θα πάς φερε μου ενα και στελνω τα λεφτά με paysafeΠρόσφατα στη Γκάνα στο δρόμο το είδα ζωντανό κ όταν ρώτησα τι σκατα γιγάντιο ποντίκι cane rat είναι;;;; Μου είπαν δέκα κιλά κ εκλεκτό έδεσμα
Πέντε δολάρια το κιλο
Cane rat - Wikipedia
en.m.wikipedia.org
Wuhan Vol 2Πρόσφατα στη Γκάνα στο δρόμο το είδα ζωντανό κ όταν ρώτησα τι σκατα γιγάντιο ποντίκι cane rat είναι;;;; Μου είπαν δέκα κιλά κ εκλεκτό έδεσμα
Πέντε δολάρια το κιλο
Cane rat - Wikipedia
en.m.wikipedia.org
Δεν νομιζω να σου απαντησει, μαλλον πηγε για μπανιοΕντάξει, αγαπητέ, το καταλάβαμε... είστε φανατικά φιλικά προσκείμενος στη Ρωσική πλευρά, στο θέμα της εισβολής στην Ουκρανία... επίσης, κατανοώ την δύσκολη θέσης στην οποία σας έβαλα, και ζητώ συγνώμη.
Μια ένσταση μόνο... γιατί "συμπατριωτών σας" και όχι "συμπατριωτών μας"; Εσείς, αν επιτρέπεται, τι εθνικότητα έχετε;
κατσε να δεις στη έξοδο του Πασχα ποσο θα εχει πάει.Tα σπαει το πλαφον κέρδους του Αδωνι
Καθαρα Δευτερα τα μισα βενζινάδικα ανέβασαν τιμες
Ποια έξοδο. Μεχρι τα πρωτα διόδια θα πάνε.κατσε να δεις στη έξοδο του Πασχα ποσο θα εχει πάει.
Θα το στείλουμε το εκλεκτό έδεσμα στο masterchef για μαγείρεμα ή καλύτερα έτσι όπως θα πει το αρνί,θα το σουβλισουμε για Πάσχατυπε την επόμενη φορά που θα πάς φερε μου ενα και στελνω τα λεφτά με paysafe
Σε κόβω να την παίζεις και με κλειστή τηλεόραση.Εγώ την έπαιξα πάντως τυπε
Μετενσαρκωση του Jean Claude?Δεν νομιζω να σου απαντησει, μαλλον πηγε για μπανιο
Τυπε τι θα πει "πλαφον κερδους" οταν εχουν ανεβει τοσο οι τιμες αγορας???Tα σπαει το πλαφον κέρδους του Αδωνι
Καθαρα Δευτερα τα μισα βενζινάδικα ανέβασαν τιμες
Ποια έξοδο. Μεχρι τα πρωτα διόδια θα πάνε.