Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (5 μέλη και 27 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Frank DeSimone

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Like
964
Πόντοι
81
Οι περισότεροι Αραβες είναι εξαρτήματα των Αμερικανών. Οταν το ζητήσουν οι Αμερικανοί θα το κάνουν.

Δεν είναι ολη η Δύση ηλίθια και αυτό σίγουρα το ξέρεις.

Στο σωστό timing θα κάνουν αυτό που πρέπει.
δν ισχυει πλεον αυτο καθ'ολοκληρια. Ο Οικος των Σαουντ θελει το κεφαλι του Μπαιντεν σε πιατο. Τον Τραμπ στηριζουν και την μδα του-ο ΜΠαιντεν ειναι πληρως τελειωμενους για αυτους. Η Αμερικη χωριζεται πλεον σε δυο φραξιες που σχηματοποιουνται ως Τραμπ-Μπαιντεν εαν και στην ουσια ειναι βιρτινες αλλων και οι δυο

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.586
Πόντοι
506
Οι Δυτικοι δεν ειναι απλως ηλιθιοι αλλα τερμα ηλιθιοι.
Ουτε οι αραβες θα στηριξουν ουτε κανενας ενω το τυπωμα που θα αναγκαστουν να κανουν θα ειναι τις ταξεως των τετρακις δις εαν δεν σοβαρευτουν-οποτε δεν μιλαμε απλα για πληθωρισμο αλλα για φαση μεγαυπερπληθωρισμου.

Ο Πουτιν για να κανει το πολεμο πηρε το ΟΚ αραβων, κινεζων, ινδων, λατινομαερικανων και ενος σημαντικου τμηματος του διεθνους Εβραικου κεφαλαιου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κai...για να τσιτωσουν τα πνευματα..

Στα χνάρια της Κινας δεν καταψήφισαν την εισβολή της Ρωσσιας η Ινδια και το Πακιστάν στο συμβουλιο των UN

Frank DeSimone

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Like
964
Πόντοι
81
θα ρωτησω μαλακια.....ακουσα κατι φημες για συνδεση του χρυσου με ρουβλι.... τι παιζει??? παπατζα??
παραπλανηση-μασκιροφσκια που λενε οι Ρωσσοι, τοοαιχνιδι ειναι ποσο θα αντεξει η Δυση την υπερμοχλευμενη οικονομια της

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.881
Πόντοι
6.256
δν ισχυει πλεον αυτο καθ'ολοκληρια. Ο Οικος των Σαουντ θελει το κεφαλι του Μπαιντεν σε πιατο. Τον Τραμπ στηριζουν και την μδα του-ο ΜΠαιντεν ειναι πληρως τελειωμενους για αυτους. Η Αμερικη χωριζεται πλεον σε δυο φραξιες που σχηματοποιουνται ως Τραμπ-Μπαιντεν εαν και στην ουσια ειναι βιρτινες αλλων και οι δυο
Τυπε που τα ξερεις ολα αυτα;Ειθαι μυθτικοθ πρακτοραθ; :confused: :confused: :confused:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κεράσει πουτό?

Συνημμένα

• 1646679649858.jpeg
    1646679649858.jpeg
    10,7 KB · Εμφανίσεις: 24

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Ειναι Αιγοκερινα Φιλε μου....με οτι αυτο συνεπαγεται....κριμα,,,νομιζα οτι ηταν σολο....any way.....
Οι Αιγοκερίνες ειναι καλές στο σεξ και απεχθάνονται το κρεβάτι, όσες φορές το έχω κάνει με Αιγοκερίνα γκόμενα έγινε σε εξωτερικό χώρο.
Σοβαρές στη δουλειά τους και στην βιοπαλη, ξετσιπωτες στο γαμησι.

Frank DeSimone

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Like
964
Πόντοι
81

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.881
Πόντοι
6.256
Οι Αιγοκερίνες ειναι καλές στο σεξ και απεχθάνονται το κρεβάτι, όσες φορές το έχω κάνει με Αιγοκερίνα γκόμενα έγινε σε εξωτερικό χώρο.
Σοβαρές στη δουλειά τους, ξετσιπωτες στο γαμησι.
Ασε μας ρε Αση Μπιλιου να πουμε....

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.946
Πόντοι
1.056
Σοβαρές στη δουλειά τους και στην βιοπαλη, ξετσιπωτες στο γαμησι.
συμφωνω και επαυξανω.....Καυλιαρες και δοτικες....

Frank DeSimone

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Like
964
Πόντοι
81
Πες μας και για τιτάνιο και μαγγάνιο ρε τύπε, μη μας κρατάς σε αγωνία! :grin:

Ρε τι τραβάμε, δεν μας έφταναν τόσοι τρελοί ήρθε κι ο πτυχιούχος με το λοφίο! :confused:
εγω φιλε μου εχω λαβει τα μετρα μου, για ολα τα σεναρια που παιζουν -κοιταξε να κανεις το ιδιο . Οσο λεγονται εδω μεσα δεν θα τα διαβασεις ουτε σε ολες τις εφημεριδες, περιοδικα και καναλια της ελλαδος γιατι δεν επιτρεπονται να τα ακουσεις....

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Σωστά υπάρχουν και αυτά. Ας το παραδεχτούμε και ας το καταδικάσουμε.

Αλλα ποσοστιαία πως συγκρίνονται με την έκταση του ιδιου φαινομένου στη Ρωσσία ;;

Στη Ρωσσία δεν υπάρχει καν αντιπολίτευση. Μόλις κάποιος αλλος πολιτικός σχηματισμός αρχίζει να αποκτά υπόσταση, η ηγετική ομάδα μπουζουριάζεται με συνοπτικές διαδικασίες. Είναι το ίδιο στη Δύση ;;;

Χώρια του οτι όποτε θέλουν αλλάζουν το σύνταγμα με συνοπτικές διαδικασίες κατά τα γούστα τους.

Υπάρχει τεράστια διαφορά και φαίνεται.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
γιατι οι κατω των 65 ειναι καλυτεροι?δε χρειαζονται τηλεοραση αυτοι,μια χαρα παραμυθιαζονται με τα ιντερνετ και τα σοσιαλ,ακομα φοράνε εξω μασκες :confused:

Μην τρώτε παραμύθι ρε πουτινάκια, κάτι ύποπτο κρύβεται… :2funny: :2funny:

Screenshot_14.jpg

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Ο ΑΝΤ1 ξεκινησε μολις τωρα να δειχνει την ουκρανικη σειρα "Υπηρετης του λαου" με πρωταγωνιστη τον Ζελενσκι :P

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.095
Πόντοι
41.129
Το μεγαλύτερο ψεκι ηταν η εξπρες δημοσκόπηση.
Ας κανουν μια οταν παει στα 3€ η βενζινη
μακάρι να παει και 4 ευρω τυπε, να πέσει και η κίνησή στους δρόμους. εμενα δε με νοιάζει εχω λεφτά.

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Αλήθεια που είναι εκείνοι οι ¨αναλυτές" του μπου.κομ που προέβλεπαν ότι σε 48 ώρες οι Ρώσοι θα είναι μέσα στο Κίεβο;
Tυπε τωρα λενε οτι οι Γερμανοι χρειαστηκαν ενα μηνα για να παρουν την Πολωνια:huh:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
Μην τρώτε παραμύθι ρε πουτινάκια, κάτι ύποπτο κρύβεται… :2funny: :2funny:
τυπε τι μαθαινεις απ το κομμα?για ποια νησια θα θελουμε πλεον διαβατηριο?κατεληξε ο Κουλης ποια θα δωσει τωρα που θα πάει πάνω να δωσει τα σεβη του στον Ερντο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom