You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 39K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (3 μέλη και 6 επισκέπτες)
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.182
- Πόντοι
- 34.538
Για πριν μιλαω...Βουλγαρια,Ρουμανια..Ποιος ψώνιζε ρε τύποι; Η μπλέμπα; Πάτε καλά;
Υπήρχε μαύρη αγορά σε όλο το ανατολικό μπλοκ. Σε dollari.
Όποιος είχε $$$ (οι ελάχιστοι εκλεκτοί δηλ), αγόραζε.
Πήγε κανένας σε ανατολική χώρα πριν το '89, να δει τι παίζει;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αρχες δεκατιας 80.πότε περίπου? κι εγώ είχα πάει αλλά θυμάμαι σε κάποια ήταν χειρότερα της ελλάδας, σε άλλα καλύτερη. θυμάμαι είχε αθλητικά μαγαζιά που δεν έβρισκες ελλάδα.
Rand0m1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.181
- Πόντοι
- 2.356
Παρομοίως.Για πριν μιλαω...Βουλγαρια,Ρουμανια..
Είχα πάει κι εγώ Βουλγαρία.
Η Ελλάδα ήταν σαν το St Moritz, συγκρινόμενο με εκείνο το χάλι.
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.881
- Πόντοι
- 6.256
Τυπε θα κανεις αποσυρση αυτο που εχεις τωρα για να ριξεις τη τιμη;Ξέρετε σε πιο site και πότε θα βγουνε για πληστειριασμο τα κατασχεμένα γιώτ τον Ρώσων ολιγαρχων τύποι? Θέλω να πάρω σε τιμή χώμα ένα που έχει 600εκατ
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.591
- Πόντοι
- 4.765
οχι μονο αυτο αλλα μετα κανανε παρελαση μεσα στο Παρισι,οι Ρωσοι ειναι δυνατοι πολεμιστες αλλα και παμπονηροι,πουτσα εχουν φαει στην ιστορια τους μονο απο τους Μογγόλους αλλα τους διαχειριστηκαν εξυπνα γιατι τα βαρβαρα στιφη της Ανατολης θα μπορουσαν να τους ειχαν αφανισει αλλα τελικα επικρατησαν επάνω τους και αυτο ακριβως καταφεραν και τωρα ,χαρη στους ανοητους Οβριους που πάνε να διαλυσουν την Αμερικη με τις παλαβομάρες τους , καταφεραν απο εκει που η Κινα καιροφυλακτουσε να τους αρπαξει κομματι να γινει τελικα η πιο πιστη συμμαχος τους και αυτη ουσιαστικα που εδωσε την αυτοπεπποιηση στον κοντο να κανει το ντου αφου τα νωτα του ηταν καλυμενα και θα ειχε τη πολυ σημαντικη στηριξη της σε οτι κι αν εκανεΑπο τους 450.000 εμειναν μονο 120.000
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.881
- Πόντοι
- 6.256
Τι επικο γελιο με το YANDEX ρε τυπε....Ρωσσικα μποτ,Καμμενος προδοτης ολα αχταρμα σε ενα ποστ.Παρακαλούνται τα αξιότιμα μέλη του παρόντος θρεντακίου να συγκρατήσουν τις oρμές τους προς την κυρία Ζαχάρομουνοβα.
ΡΕΜΑΛΙΑ, θα την ξεκωλιάσετε την άμοιρη και μας παρακολουθεί και το YANDEX
Εκ της διευθύνσεως
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.182
- Πόντοι
- 34.538
Πηγαμε σε πολυκαταστημα να αγορασω παιχνιδια δωρα θυμαμαι..Παρομοίως.
Είχα πάει κι εγώ Βουλγαρία.
Η Ελλάδα ήταν σαν το St Moritz, συγκρινόμενο με εκείνο το χάλι.
Και ειχε ΕΝΑ κωδικο μονο....
Και εγω πιτσιρικας με τα φραγκα δεν ηξερα τι να κανω..
Καλα οι πωλητες με κοιτουσαν σαν εξωγηινο..
!!!!!!!!!!!!!!Τα πράγματα είναι απλά.Γουστάρετε το σύγχρονο οικονομικό μοντέλο Δύσης με τους λαθρο,τα πάκια,τους λοάτκι,τη γενική σήψη,το χυλό,την παγκοσμιοποίηση κτλ?Θέλετε να μείνουν άθικτα τα μουνολίβαδα σα φάρος για να μπορούμε να ρίχνουμε κανάν πούτσο?
Φανταστείτε το άθλιο μοντέλο να εξαπλώνεται και να απορροφά ολόκληρες χώρες,δε θα γαμάμε τίποτα στο τέλος.Σκεπτόμενος κάποιος με βάση το συμφέρον του πούτσου του επιλέγει Πούτιν και πάλι Πούτιν.Ολική επαναφορά.
Rand0m1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.181
- Πόντοι
- 2.356
Πηγαμε σε πολυκαταστημα να αγορασω παιχνιδια δωρα θυμαμαι..
Και ειχε ΕΝΑ κωδικο μονο....
Και εγω πιτσιρικας με τα φραγκα δεν ηξερα τι να κανω..
Καλα οι πωλητες με κοιτουσαν σαν εξωγηινο..
Same here.
Είχαμε πάει στο Τσουμ στη Σόφια, έδειχνε σαν 10 Praktiker μαζί, διότι απλά ήταν άδειο. Είχε ένα ζευγάρι αθλητικά στο ένα ράφι, ένα ζευγάρι μποτάκια μετά από 10 μέτρα κ.ο.κ.
Παράδεισος.
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.067
- Πόντοι
- 22.266
Τυπε το είχες δει το νοσοκομείο; όπως και όλων των υπολοίπων επαρχιακών πόλεων τα νοσοκομεία για να τα συγκρίνεις με σε σοβιετικα νοσοκομεία;οσο για την παπατζα σου για το νοσοκομειο σερρων ... ενα απλο γκουγκλαρισμα αρκει ...
Το Νοσοκομείο των Σερρών ιδρύθηκε, κατόπιν αποφάσεως της “Πολιτείας των Σερραίων”, προεδρεύοντος του τότε Μητροπολίτη Κωνσταντίου, την 7η Ιουλίου 1796 και αρχικώς ονομάσθηκε “Ξενοδοχείον”.
Με την αναμόρφωση της Υγειονομικής Νομοθεσίας στα 1953 (Ν.2592/ 53), αποφασίσθηκε η ίδρυση, ανακαίνιση και επέκταση πολλών νοσοκομείων της χώρας και έτσι, στα 1956, ανεγέρθηκε και λειτούργησε νέα τριώροφη πτέρυγα του νοσοκομείου Σερρών, όπου στεγάσθηκαν οι δύο Χειρουργικές Κλινικές, η Παθολογική Κλινική, η Πτέρυγα των Χειρουργείων και οι Αποστειρωτικοί Κλίβανοι, καθώς και οι Διοικητικές Υπηρεσίες, ενώ στο ισόγειο εγκαταστάθηκαν σύγχρονα Μαγειρεία, Πλυντήρια, Σιδερωτήρια κλπ.
Η αρκεισε σε μια απλή παραγραφο;
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.934
- Πόντοι
- 2.356
Ήμουν σαφής κ έλεγα έως το 1980
Θα συγκρίνω ίδιες πόλεις τυπε πχ Σέρρες με Τούλα
Κ το 1981 οι Σέρρες ούτε Νοσοκομείο ούτε δρόμους ούτε σούπερ μάρκετ είχαν σε αντίθεση με την Τούλα
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.591
- Πόντοι
- 4.765
τυπε εχεις σκεφτει οτι αυτοι που βριζουν τον Πουτιν ισως να μη θελουν να γαμανε αλλα να τους γαμ΄ανε?λέω τωρα εγώδε θα γαμάμε τίποτα στο τέλος.
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.067
- Πόντοι
- 22.266
Τι να μην επιμένω αφού θεωρίες τσαμπουνατε.. χωρίς να έχετε πάει!Μην επιμενεις ρε ΒΟΛΚΑΝΟ..
Τι μπακαλικα να εχει η Σοβετια,αφου απαγορευονταν η ιδιωτικη αγορα..
Ειχε κρατικο σουπερ μαρκετ που ψωνιζε ολη η πολη..
Στην Ελλαδα τοτε ανθουσε το λιανεμποριο...
Ξέρεις ποιος είμαι κ ρώτα τους αν έχω πάει ανατ μπλοκ από κουτάβι.......
Απλά μερικοί ακούν ότι τους είπε ο παππούς τους ο βασιλικός ότι κ καλά πεινανε στο σοβιέτ
Ξεχνάτε που δεν είχαμε στην Ελλάδα ως το 1980 βασικά αγαθα
Νοσοκομεία ανύπαρκτα ρημοτομεια ανύπαρκτη πάρκα σχολεία φτώχεια λασποδρομους ανοργάνωτο κράτος
Τι στο καλό όλοι από εφοπλιστικές οικογένειες προέρχεστε;;;
Τελευταία τροποποίηση:
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.934
- Πόντοι
- 2.356
Το έχω δει εγώ,ακόμη και σήμερα παρέχει υπηρεσίες ΠΕΔΥ,rapidtestsΤυπε το είχες δει το νοσοκομείο; όπως και όλων των υπολοίπων επαρχιακών πόλεων τα νοσοκομεία για να τα συγκρίνεις με σε σοβιετικα νοσοκομεία;
και πέρα από κάποιες πτέρυγες η βασική υποδομή είναι από το 1949
Αυτό το τμήμα είναι από το 1949
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.067
- Πόντοι
- 22.266
Δλδ το έχεις δει;;;κ συγκρίνεις νοσοκομεία Ελλάδος 1960 με σοβιέτ;;;;
Κάτι παράγκες. Είχαμε για νοσοκομεία
AntonisAnt2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 530
- Πόντοι
- 96
ναι τα ειχα δει ... στο ξαναγραψα το 63 ειμαι γεννημενοςΤυπε το είχες δει το νοσοκομείο; όπως και όλων των υπολοίπων επαρχιακών πόλεων τα νοσοκομεία για να τα συγκρίνεις με σε σοβιετικα νοσοκομεία;
ηταν πολυ καλυτερα απο τα αντιστοιχα σοβιετικα νοσοκομεια σε πολεις με ιδιο αριθμο κατοικων (εαν υπηρχαν και δεν ηταν στρατιωτικα αντισκοινα) ... και μιλαμε για τα νοσοκομεια της πλεμπας οχι της κομματικης νομενκλατουρας
και δεν θα μου συγκρινεις την τουλα των 500χιλιαδων κατοικων με τις σερρες των 50χιλ ... θα την συγκρινεις με την θεσ/νικη ή θα πας να βρεις πολη της ρωσιας με 50χιλ κοσμο να δουμε συγκρισεις
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.067
- Πόντοι
- 22.266
Σαν αχυρώνας είναι για ΣαλμαΤο έχω δει εγώ,ακόμη και σήμερα παρέχει υπηρεσίες ΠΕΔΥ,rapidtests
και πέρα από κάποιες πτέρυγες η βασική υποδομή είναι από το 1949
1949
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.182
- Πόντοι
- 34.538
Δεν τσαμπουναω θεωριες,εγραψα γεγονοτα που εζησα...Τι να μην επιμένω αφού θεωρίες τσαμπουνατε χωρίς να έχετε πάει
Ξέρεις ποιος είμαι κ ρώτα τους αν έχω πάει ανατ μπλοκ από κουτάβι
Απλά μερικοί ακούν ότι τους είπε ο παππούς τους ο βασιλικός ότι κ καλά οειμαξε στο σοβιέτ
Ξεχνάτε που δεν είχανε στην Ελλάδα ως το 1980 βασικά αγαθα
Νοσοκομεία ανύπαρκτα ρημοτομεια ανύπαρκτη πάρκα σχολεία φτώχεια λασποδρομους ανοργάνωτο κράτος
Τι στο καλό όλοι από εφοπλιστικές οικογένειες προέρχεστε;;;