You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 39K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (9 μέλη και 19 επισκέπτες)
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.128
- Πόντοι
- 9.297
Oπψς είπα δεν χρησιμοποίησα διαδικτυακή βοήθεια....τουλάχιστον πέτυχα το όνομα του Δουκάτου που υπέταξε την εκ Δυσμων Υπερδύναμη;Καλησπερα Φιλε Argy...εχεις κανει καποιο λαθος.....Το Ποντικι που βρυχαται παιζει ο Πητερ Σελλερς...μεγαλο Τρολλ της εποχης του...με πιο γνωστη ταινια το Παρτυ και ενσαρκωσεις του Κλουζω....Καλα να περνας.....
Απίθανος ο Σελλερς αν και νομίζω υποτιμημενος στον καιρό του...έχω δει όλες τις ταινίες του που προαναφερες...δυστυχώς την συγκεκριμένη την έχουν ξεχάσει...νομίζω στην Ραδιοτηλεόραση επί Μητσοτάκη Πρεσβυτέρου ειχα διαβάσει για την ταινία.
petroscat100
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2013
- Like
- 458
- Πόντοι
- 21
Μα δεν λεει τιποτα κακο την αληθεια λεει. Τα παιδια να ψαχνουν κ να μην πιστευουν οτι ακουνε. Να επιβεβαιωνουν τις πηγες. Στα παιδια μου κ εγω το ιδιο θα μαθαινα. Οχι να πιστευουν στο φαντασμα του Κιεβου επειδη γραφτηκε καπου...Δες εδω ενα εκπαιδευτικό βίντεο για παιδιά με θέμα την Ουκρανία
Τίτλος: «Ένα μάθημα για την παγκόσμια ειρήνη»
Ρωσία: «Εκπαιδευτικό» βίντεο για παιδιά, σχετικά με την Ουκρανία- Το Κρεμλίνο εντείνει την προπαγάνδα | LiFO
Με τίτλο «Ένα μάθημα για την παγκόσμια ειρήνη»www.lifo.gr
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.109
- Πόντοι
- 6.515
Ενώ ο Φινλανδός, ο Σουηδός η ο βελγος θα 'λθει να πολεμησει για το Αιγαίο...Ο Πουτιν θα σε δωσει στον Ερντογαν ευκολα σιγα μην ασχολειθει.
Και οπως έλεγαν πριν πεσει η πόλη καλυτερα Τουρκοι παρα Φραγκοι.
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
τρενακι θα τον παει τον Πουτιν η Ταξιαρχια Πουστηδων του bou.com. μιλάμε για σκληρες καριόλεςΟσοι δεν εχετε δει βαλτε και ακουστε ομιλια Πουτιν στη διασκεψη ασφαλειας του ΜΟναχου αρχες 2007. Τρενο τους παει εκτοτε ολους.
το καημενο το κοριτσακι το βαζουν να ακουει για τον πουτιν ενω στη δυση ακουνε αλλα παραμυθιαΔες εδω ενα εκπαιδευτικό βίντεο για παιδιά με θέμα την Ουκρανία
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.128
- Πόντοι
- 9.297
Εδώ είμαι...ρωσική σαλάτα μέχρι τελευταίας ρανιδος σάλιου...άντε με το μονοπώλιο στο τζατζίκι σας επιτέλους.Και η ρωσικη σαλατα τυπε
Τι κυρωσεις και πρασινα αλογα ρε ζωα Ευρωπαιοι.... Ξερετε τι "θέσεις" εχουν οι Ρωσοι ολιγαρχες στα χρηματιστηρια της Ευρωπης???
Μονο στο Λονδινο εχουν 100δις.... και οι "ολιγαρχες" δεν ηταν παντα ολιγαρχες.....ειναι πρωην μαφιοζοι,που εγιναν νομιμοι επι Πουτιν...Με το ζορι βεβαια "Γινεστε νομιμοι,πληρωνετε φορους,...κ εγω ξεχναω το παρελθον σας".....τους κραταει απο τον λαιμο βασικα...
Μονο στο Λονδινο εχουν 100δις.... και οι "ολιγαρχες" δεν ηταν παντα ολιγαρχες.....ειναι πρωην μαφιοζοι,που εγιναν νομιμοι επι Πουτιν...Με το ζορι βεβαια "Γινεστε νομιμοι,πληρωνετε φορους,...κ εγω ξεχναω το παρελθον σας".....τους κραταει απο τον λαιμο βασικα...
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.128
- Πόντοι
- 9.297
Ίδιο όνομα με ύμνο των Motorhead...ευ γέ!!!!!Ωπα ωπα ηρθε το νομικο τμημα του σαι...
Frank DeSimone
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Like
- 964
- Πόντοι
- 81
κοκακιας με 1,2 δις δολ απο μιζες παρκαρισμενα στην καραιβκη και σε στουντιο στη Βαρσοβια να φαντιζει τους μαλακες που εμειναν πισω. Ηθοποιος λεμεΑυτά τα βίντεο έπρεπε να προβάλουν στις μεγάλες πόλεις και να παραληρούν τα πλήθη.
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
σε εβαλα φωτο τοτε που σε ειχε διορισει ο τζεφρυ με τον αραπη σου να πηγαινετε στα σχολεια να κανετε διαπαιδαγωγησηΤι μας έβαλες τη φωτογραφία σου μωρή άπλυτη χοντρέλα; Για να ξεράσουμε;
petroscat100
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2013
- Like
- 458
- Πόντοι
- 21
Παντως οι Δυτικοι στελνουν αντιαρματικα κ αντιαεροπορικα αλλα μην τους γυρίσει αυτο μπουμερανκ. Μην βρεθουν πισω στην δυση κ επιβατικα αεροπλανα αρχιζουν να πεφτουν
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.128
- Πόντοι
- 9.297
Όλοι πεινουσανε ρε θείο...ούτε χαρτί υγείας της προκοπής δεν είχανε που είχε μέσα ακίδες και ματωνανε οι άνθρωποι...τα κομματοσκυλα τρώγανε με 17 μασελες και η πλεμπα έτρωγε κρέας τον μήνα κάνα δυο φορές.Αλήθεια που είναι αυτό το σκουπίδι ο πιτσαδόρος ο Γκορμπατσώφ; Ακόμα δεν έχει βγει να κάνει κάποια δήλωση, κακό χρόνο νάχει. Αφού κατάφερε ο ξεφτυλισμένος να διαλύσει μια υπερδύναμη και να κάνει μεγάλο μέρος του λαού της οικονομικούς μετανάστες (και ερωτικές πεταλουδίτσες) σε όλο τον κόσμο. Που να χέσω στον τάφο του (όταν με το καλό αυτό συμβεί).
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.116
- Πόντοι
- 6.256
Ουτε διπλα στην ελλαδα εγινε πολεμοςΟι σημερινοί είναι πραγματικοί πρόσφυγες. Πότε έγινε πόλεμος δίπλα στην Πολωνία το 2015 και δεν άφησε Πρόσφυγες να περάσουν; πληροφόρησέ μας, δείξε μας φωτογραφίες τους
νομιζω οτι μετα την διαλυση της εσσδ εβραικης καταγωγης επιχειρηματιες αρχισαν να αγοραζουν τα παντα με λεφτα του Ισραηλ και απο διαφορες αλλες πηγες... αυτο ο πουτιν οταν ανεβηκε στην εξουσια το σταματησε ετσι τωρα δεν κανουν μαλακιεςΤι κυρωσεις και πρασινα αλογα ρε ζωα Ευρωπαιοι.... Ξερετε τι "θέσεις" εχουν οι Ρωσοι ολιγαρχες στα χρηματιστηρια της Ευρωπης???
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Αν ισχύει μιλάμε για μεγάλο πατιρντι.
Μέσα στον χαμό ο Ερντογάν έδωσε το τουρκικό 5G... στην κινεζική Huawei!
Η είδηση είναι βόμβα και αποτελεί βαθιά πισώπλατη μαχαιριά του καθεστώτος Ερντογάν στις ΗΠΑ και στη Δύση. Η κινεζική Huawei κέρδισε τα συμβόλαια 5G στην Τουρκία (και στη Βραζιλία). Το κινέζικο 5G στην Τουρκία είναι τόσο τεράστια προδοσία του Ερντογάν προς τους δυτικούς που ισοδυναμεί σαν να εγκατέστ
www.defence-point.gr
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.128
- Πόντοι
- 9.297
Τωρα μιλαει ο Πουτιν σε καμμια 20αρια Ρωσσιδια. Παρ ολη την σοβαροτητα της καταστασης, τι μουνια ειναι αυτα ρε παιδια;
petroscat100
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2013
- Like
- 458
- Πόντοι
- 21
Σύντομα κ στην Ελλαδα στο νηπιαγωγειο της γειτονιας σας
Ζητω το ΝΑΤΟ
Ζητω το ΝΑΤΟ
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.951
- Πόντοι
- 1.056
0:08 μιλφοκατασταση
0:48 μουναρος
1:33 βιτσιοζικο πουτανακι
Φιλε μου δεν θυμαμαι το ονομα του Δουκατου.....εχω παρακολουθησει αρκετες ταινιες του Πητερ Σελερς....και θυμομουνα οτι εκεινος ειχε παιξει....ειμαι Φαν του Κινηματογραφου...να φανταστεις την εποχη των Βιντεοκλαμπ ειχα γραφτει σε τρια-τεσσερα και στο ενα ειχα ρωτησει ποσες ταινιες εχω δει...και μου λεει γυρω στις 1.200.....μονο σε dvd εχω καμμια 700 χωρια της vhs που εχω καμμια 300....any Way.....Oπψς είπα δεν χρησιμοποίησα διαδικτυακή βοήθεια....τουλάχιστον πέτυχα το όνομα του Δουκάτου που υπέταξε την εκ Δυσμων Υπερδύναμη;
Απίθανος ο Σελλερς αν και νομίζω υποτιμημενος στον καιρό του...έχω δει όλες τις ταινίες του που προαναφερες...δυστυχώς την συγκεκριμένη την έχουν ξεχάσει...νομίζω στην Ραδιοτηλεόραση επί Μητσοτάκη Πρεσβυτέρου ειχα διαβάσει για την ταινία.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.128
- Πόντοι
- 9.297
Ωραίος...φαντάσου πόσο ξενέρωσα όταν δύο κοπέλες που με ενδιεφέραν είπαν ότι δεν πάνε στον κινηματογράφο....πνευματικά ανάπηρες!!!!Φιλε μου δεν θυμαμαι το ονομα του Δουκατου.....εχω παρακολουθησει αρκετες ταινιες του Πητερ Σελερς....και θυμομουνα οτι εκεινος ειχε παιξει....ειμαι Φαν του Κινηματογραφου...να φανταστεις την εποχη των Βιντεοκλαμπ ειχα γραφτει σε τρια-τεσσερα και στο ενα ειχα ρωτησει ποσες ταινιες εχω δει...και μου λεει γυρω στις 1.200.....μονο σε dvd εχω καμμια 700 χωρια της vhs που εχω καμμια 300....any Way.....
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765