Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (9 μέλη και 19 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σάπιους πύραυλους στείλανε λέει οι Γερμανοί στην Ουκρανία.

Αμα γίνει πόλεμος Ελλάδας Τουρκίας,θα μας στείλουν κομπολόγια.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.128
Πόντοι
9.297
Καλησπερα Φιλε Argy...εχεις κανει καποιο λαθος.....Το Ποντικι που βρυχαται παιζει ο Πητερ Σελλερς...μεγαλο Τρολλ της εποχης του...με πιο γνωστη ταινια το Παρτυ και ενσαρκωσεις του Κλουζω....Καλα να περνας.....
Oπψς είπα δεν χρησιμοποίησα διαδικτυακή βοήθεια....τουλάχιστον πέτυχα το όνομα του Δουκάτου που υπέταξε την εκ Δυσμων Υπερδύναμη;
Απίθανος ο Σελλερς αν και νομίζω υποτιμημενος στον καιρό του...έχω δει όλες τις ταινίες του που προαναφερες...δυστυχώς την συγκεκριμένη την έχουν ξεχάσει...νομίζω στην Ραδιοτηλεόραση επί Μητσοτάκη Πρεσβυτέρου ειχα διαβάσει για την ταινία.

petroscat100

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2013
Like
458
Πόντοι
21
Δες εδω ενα εκπαιδευτικό βίντεο για παιδιά με θέμα την Ουκρανία

Τίτλος: «Ένα μάθημα για την παγκόσμια ειρήνη»

Μα δεν λεει τιποτα κακο την αληθεια λεει. Τα παιδια να ψαχνουν κ να μην πιστευουν οτι ακουνε. Να επιβεβαιωνουν τις πηγες. Στα παιδια μου κ εγω το ιδιο θα μαθαινα. Οχι να πιστευουν στο φαντασμα του Κιεβου επειδη γραφτηκε καπου...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
Ο Πουτιν θα σε δωσει στον Ερντογαν ευκολα σιγα μην ασχολειθει.
Και οπως έλεγαν πριν πεσει η πόλη καλυτερα Τουρκοι παρα Φραγκοι.
Ενώ ο Φινλανδός, ο Σουηδός η ο βελγος θα 'λθει να πολεμησει για το Αιγαίο...

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Οσοι δεν εχετε δει βαλτε και ακουστε ομιλια Πουτιν στη διασκεψη ασφαλειας του ΜΟναχου αρχες 2007. Τρενο τους παει εκτοτε ολους.
τρενακι θα τον παει τον Πουτιν η Ταξιαρχια Πουστηδων του bou.com. μιλάμε για σκληρες καριόλες
Δες εδω ενα εκπαιδευτικό βίντεο για παιδιά με θέμα την Ουκρανία
το καημενο το κοριτσακι το βαζουν να ακουει για τον πουτιν ενω στη δυση ακουνε αλλα παραμυθια
dragqueenstorytime.jpg

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.790
Πόντοι
1.756
Τι κυρωσεις και πρασινα αλογα ρε ζωα Ευρωπαιοι.... Ξερετε τι "θέσεις" εχουν οι Ρωσοι ολιγαρχες στα χρηματιστηρια της Ευρωπης???
Μονο στο Λονδινο εχουν 100δις.... και οι "ολιγαρχες" δεν ηταν παντα ολιγαρχες.....ειναι πρωην μαφιοζοι,που εγιναν νομιμοι επι Πουτιν...Με το ζορι βεβαια "Γινεστε νομιμοι,πληρωνετε φορους,...κ εγω ξεχναω το παρελθον σας".....τους κραταει απο τον λαιμο βασικα...

Frank DeSimone

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Like
964
Πόντοι
81
Αυτά τα βίντεο έπρεπε να προβάλουν στις μεγάλες πόλεις και να παραληρούν τα πλήθη.
κοκακιας με 1,2 δις δολ απο μιζες παρκαρισμενα στην καραιβκη και σε στουντιο στη Βαρσοβια να φαντιζει τους μαλακες που εμειναν πισω. Ηθοποιος λεμε

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Τι μας έβαλες τη φωτογραφία σου μωρή άπλυτη χοντρέλα; Για να ξεράσουμε;
σε εβαλα φωτο τοτε που σε ειχε διορισει ο τζεφρυ με τον αραπη σου να πηγαινετε στα σχολεια να κανετε διαπαιδαγωγηση

petroscat100

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2013
Like
458
Πόντοι
21
Παντως οι Δυτικοι στελνουν αντιαρματικα κ αντιαεροπορικα αλλα μην τους γυρίσει αυτο μπουμερανκ. Μην βρεθουν πισω στην δυση κ επιβατικα αεροπλανα αρχιζουν να πεφτουν

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.128
Πόντοι
9.297
Αλήθεια που είναι αυτό το σκουπίδι ο πιτσαδόρος ο Γκορμπατσώφ; Ακόμα δεν έχει βγει να κάνει κάποια δήλωση, κακό χρόνο νάχει. Αφού κατάφερε ο ξεφτυλισμένος να διαλύσει μια υπερδύναμη και να κάνει μεγάλο μέρος του λαού της οικονομικούς μετανάστες (και ερωτικές πεταλουδίτσες) σε όλο τον κόσμο. Που να χέσω στον τάφο του (όταν με το καλό αυτό συμβεί).
Όλοι πεινουσανε ρε θείο...ούτε χαρτί υγείας της προκοπής δεν είχανε που είχε μέσα ακίδες και ματωνανε οι άνθρωποι...τα κομματοσκυλα τρώγανε με 17 μασελες και η πλεμπα έτρωγε κρέας τον μήνα κάνα δυο φορές.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.116
Πόντοι
6.256
Οι σημερινοί είναι πραγματικοί πρόσφυγες. Πότε έγινε πόλεμος δίπλα στην Πολωνία το 2015 και δεν άφησε Πρόσφυγες να περάσουν; πληροφόρησέ μας, δείξε μας φωτογραφίες τους
Ουτε διπλα στην ελλαδα εγινε πολεμος

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.452
Πόντοι
216
Τι κυρωσεις και πρασινα αλογα ρε ζωα Ευρωπαιοι.... Ξερετε τι "θέσεις" εχουν οι Ρωσοι ολιγαρχες στα χρηματιστηρια της Ευρωπης???
Μονο στο Λονδινο εχουν 100δις.... και οι "ολιγαρχες" δεν ηταν παντα ολιγαρχες.....ειναι πρωην μαφιοζοι,που εγιναν νομιμοι επι Πουτιν...Με το ζορι βεβαια "Γινεστε νομιμοι,πληρωνετε φορους,...κ εγω ξεχναω το παρελθον σας".....τους κραταει απο τον λαιμο βασικα...
νομιζω οτι μετα την διαλυση της εσσδ εβραικης καταγωγης επιχειρηματιες αρχισαν να αγοραζουν τα παντα με λεφτα του Ισραηλ και απο διαφορες αλλες πηγες... αυτο ο πουτιν οταν ανεβηκε στην εξουσια το σταματησε ετσι τωρα δεν κανουν μαλακιες

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Αν ισχύει μιλάμε για μεγάλο πατιρντι.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.128
Πόντοι
9.297

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.951
Πόντοι
1.056

0:08 μιλφοκατασταση
0:48 μουναρος
1:33 βιτσιοζικο πουτανακι

Oπψς είπα δεν χρησιμοποίησα διαδικτυακή βοήθεια....τουλάχιστον πέτυχα το όνομα του Δουκάτου που υπέταξε την εκ Δυσμων Υπερδύναμη;
Απίθανος ο Σελλερς αν και νομίζω υποτιμημενος στον καιρό του...έχω δει όλες τις ταινίες του που προαναφερες...δυστυχώς την συγκεκριμένη την έχουν ξεχάσει...νομίζω στην Ραδιοτηλεόραση επί Μητσοτάκη Πρεσβυτέρου ειχα διαβάσει για την ταινία.
Φιλε μου δεν θυμαμαι το ονομα του Δουκατου.....εχω παρακολουθησει αρκετες ταινιες του Πητερ Σελερς....και θυμομουνα οτι εκεινος ειχε παιξει....ειμαι Φαν του Κινηματογραφου...να φανταστεις την εποχη των Βιντεοκλαμπ ειχα γραφτει σε τρια-τεσσερα και στο ενα ειχα ρωτησει ποσες ταινιες εχω δει...και μου λεει γυρω στις 1.200.....μονο σε dvd εχω καμμια 700 χωρια της vhs που εχω καμμια 300....any Way.....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.128
Πόντοι
9.297
Φιλε μου δεν θυμαμαι το ονομα του Δουκατου.....εχω παρακολουθησει αρκετες ταινιες του Πητερ Σελερς....και θυμομουνα οτι εκεινος ειχε παιξει....ειμαι Φαν του Κινηματογραφου...να φανταστεις την εποχη των Βιντεοκλαμπ ειχα γραφτει σε τρια-τεσσερα και στο ενα ειχα ρωτησει ποσες ταινιες εχω δει...και μου λεει γυρω στις 1.200.....μονο σε dvd εχω καμμια 700 χωρια της vhs που εχω καμμια 300....any Way.....
Ωραίος...φαντάσου πόσο ξενέρωσα όταν δύο κοπέλες που με ενδιεφέραν είπαν ότι δεν πάνε στον κινηματογράφο....πνευματικά ανάπηρες!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom