αρα πρεπει να υποχωρησει ο πουτιν?
μη μου βάζεις δύσκολα, ο Πουτιν μια χαρά ειναι στο καταφύγιο του, τρώει πινει γαμάει. Ο φαντάρος του που ειναι αναγκασμένος να σκοτώσει άνθρωπο ή να σκοτωθεί δεν νομίζω ότι είναι και πολύ καλά.
Εγώ καλά είμαι φτιάχνω χαρταετό.
Εγώ που γράφω εδώ, γενικά στην ζωή δεν θέλω να σκοτωθώ για να τρώει να πινει και να γαμάει κάθε πουτιν.
ΟΠΟΤΕ ΕΓΩ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΜΑΙ. ΕΣΥ; σκέφτεσαι μήπως εγώ πιθανόν θα γράψω να υποχωρήσει ο Πούτιν; Ταυτίζεσαι; έχεις κωλοφάνταρα να σκοτώνονται για εσένα και την χλίδα σου;
Εδώ είναι το bou. Κάθε ένας εχει και απο μια άποψη και μπορεί να την πει.
Μπορεί αύριο μεθαύριο να ανακαλύψουμε ότι είχε δίκιο ο Πούτιν, τον ζόρισαν τον ζόρισαν τον ζόρισαν και έπρεπε να αμυνθεί, να καταλάβει την Ουκρανία, ίσως με την πολύ πίεση που το έχουν κάνει πρέπει να κάνει και ένα πυρηνικό πόλεμο. Έτσι κι αλλιώς για να επιβιώσει η Ρωσια τι σημασία έχει; Δεν ξέρουμε μετά απο 200 χρόνια αν γίνει απολογισμός ίσως τελικά ο Πούτιν να ήταν ο καλός και να κάνουμε λάθος.
Εμείς εδώ πετάμε χαρταετό. Ας πούμε χτες χτυπηθηκε το πυρηνικό εργοστάσιο. Οι Ουκρανοί λένε εγκληματίες πολέμου τους Ρώσους. Οι Ρώσοι λένε ότι οι Ουκρανοί το χτύπησαν μόνοι τους για να κατηγορήσουν τους Ρώσους. Ισως ήταν ιδέα των Αμερικάνων, μπορεί και του Ερντογαν.
Η αλήθεια είναι κάπου στην μέση. Εμείς σαν Έλληνες δεν πειράζει ας ρίξει και πυρηνικά αν είναι για το καλο της Ρωσίας, έτσι κι αλλιώς λίγη ραδιενέργεια θα έρθει οπως με το τσερνομπιλ. και αν μολυνθούν οι Ουκρανοί στα αρχίδια μας ΝΑΤΟ ήθελαν ΕΕ ήθελαν καλά να πάθουν.
Το ξέρεις ότι ίσως μια πυρηνική βόμβα στην Ελλάδα ίσως μας κάνει καλό; τώρα τις πρώτες 15 μέρες του Μάρτη έχει ακόμα κρύο, μετά τις 15 δεν χρειάζεται, έρχεται Άνοιξη.