Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.387
Πόντοι
22.266
Αξίζει να το διαβάσετε κ είναι όλοι η αλήθεια
Δεν υπάρχει Έλληνας που ζει Ουκρανία Κίεβο κ να μην το υποστηρίζει

Οι υπόλοιποι από τον καναπέ πολλά μπορεί να σκέφτονται
Κατακριτέα η οποιαδήποτε εισβολή των Ρώσων αλλά.....

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Κανείς δεν ξέρει το σχέδιο γιατί ο τρόπος διάταξης των δυνάμεών του είναι πολύ παράξενος και ακόμα περισσότερο ο τρόπος που εισέβαλαν. Το 20% περίπου του πληθυσμού της Ουκρανίας είναι ρωσσικης καταγωγής. Οπότε τα περί λυσσασμενων εκατομμυριων δεν ισχύουν και πολύ. 7 εκ υπολογίζει ο ΟΗΕ ότι θα την κοπανησουν και ήδη 1εκ έχει περάσει τα σύνορα.
Εγω σου λεω οτι το 100% ειναι ρωσικης καταγωγης. Τι σημαινει αυτο; Οτι θα ζησει τωρα ωραια και καλα με αυτους που ισοπεδωσαν τις πολεις του και δολοφονησαν αμαχους;Και να ηθελαν καποιο ρωσοφωνοι η ακομη και ρωσοφρονες να ζησουν υπο την κυριαρχια της Μοσχας, τωρα πλεον αυτο εχει ανατραπει. Οποτε αυτα περι λυσσασμενων εκατομμυριων μια χαρα ισχυουν και το δοκιμαζει στην πραξη ο ρωσικος στρατος. Εκτος αν εσυ βλεπεις να τον υποδεχονται με γλαδιολες, αν ειναι ετσι, δειξε μας να δουμε και εμεις. Α και τα συνορα τα περνανε γυναικοπαιδα ΜΟΝΟ.

petroscat100

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2013
Like
458
Πόντοι
21
Αυτος που τραβαει μαλακια στο παιδικο του δωματιακι, λεει κλοουν τον ανθρωπο που εχει τις μεγαλυτερες αρχιδαρες αυτη τη στιγμη στον κοσμο, μενει στην πρωτευουσα με το λαο του και το στρατο του, τη στιγμη που ο προεδρας της "υπερδυναμης" δε τολμα να εμφανιστει στη δικη του και κρυβεται σα τον ποντικο στα μπουνκερ στα ουραλια περιμενωντας το τελος του... :jerking:
Αυτος που ειναι παιδεραστης τον οποιον βιασανε οι Νατοικοι κ τελικα του άρεσε λεει τον ανθρωπο που εκανε ηρωες τους ανυπαρκτους 13 νεκρους του Νησιου των Φιδιων οτι εχει μεγαλα αρχιδια. Οσο ειναι ηρωες οι ανηπαρκτοι 13 νεκροι του Νησιου των Φιδιων αλλο τοσο ο κλοουν Ζελενσκι εχει μεγαλα αρχιδια. Το βιντεο τα λεει ολα

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Ειναι θεμα αρχιδαρων τυπε ή θεμα επιβιωσης; :tooth:
Τυπε που μου βαζεις και γελακια, αν ηθελε να την κανει του προσφερθηκε πολλες φορες η ευκαιρια. Κατσε απο τον καναπεδακο σου τωρα και σχολιαζε και σου ευχομαι να μη ζησεις ουτε στο 1/1000 εμπειρια που περναει ο Ζελενσκι και ο λαος τους και να χαζογελας γραφοντας τσιτατα στο σαλονακι σου. Αντε αγορι μου.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
Τυπε που μου βαζεις και γελακια, αν ηθελε να την κανει του προσφερθηκε πολλες φορες η ευκαιρια. Κατσε απο τον καναπεδακο σου τωρα και σχολιαζε και σου ευχομαι να μη ζησεις ουτε στο 1/1000 εμπειρια που περναει ο Ζελενσκι και ο λαος τους και να χαζογελας γραφοντας τσιτατα στο σαλονακι σου. Αντε αγορι μου.
Εσυ αγορι μου απο που γραφεις απο το σλιπινγκ μπαγκ σου μεγαλε αναλυτη; :tooth:

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Συμφωνα με τους αναλυτες του μπου ο Ρωσικος στρατος ειναι αχρηστος.....Επρεπε βεβαια να ακολουθησουν Αμερικανικη στρατηγικη..."Τους γραφω ολους στα αρχιδια μου, βομβαρδιζω 1 μηνα ισοπεδωνοντας τα παντα, και μετα μπαινω μεσα σαν κυριος, και το παιζω σκληρος κομαντο".....Οι Ρωσοι εχουν ασφαλισει δρομους στην Μαριοπολη για να φευγει ο κοσμακης,ετσι κανεις τους στρατιωτες σου ευκολο στοχο ομως, κ εχεις απωλειες..... Εδω οι Ρωσοι εχουν προβλημα...και το προβλημα τους ειναι οτι πρεπει να κανουν "χειρουργικο" πολεμο....Ενω ολο το "χτισιμο" του Ρωσικου στρατου ειναι για ολοκληρωτικο πολεμο εναντια στο ΝΑΤΟ...π.χ τα αρματα των Ρωσων ειναι σχεδιασμενα για αρματομαχιες επιπεδου "Κουρσκ"...το αρμα Τ90 εχει τρομερη θωρακιση απο μπροστα,αλλα στο πλαι ειναι πιο τρωτο,κ αυτο γιατι σχεδιαστηκε για ολομετωπη επιθεση.....Επισης οι Ρωσοι στρατηγοι εκπαιδευονται ακριβως σε αυτο...Full scale war....Για αυτο τωρα εχουν χασει την μπαλα τελειως....ο χειρουργικος πολεμος θελει τρελο συντονισμο κ επιμελητεια....
Τον βλεπουμε το ρωσικο στρατο. Που παρατανε τα αρματα που ξεμενουν απο βενζινη και ψειριζουν τα σουπερμαρκετ μπας και φανε κανα κρουασαν. Που να δεις τωρα που στερευει το παραδακι και οι Τσετσενοι δε τους βλεπω με πολυ καλες διαθεσεις αν κοπει ο μισθος...Αναρωτιεμαι απο ποιον θα γυρεψουν τα χρεωστουμενα...

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
μηπως τ ξανασκεφτηκες και θελεις dick pic ? :think: :confused: :confused: :confused:

υγ δε θελω να σε πιεσω :hi:
Μηπως να το ξανασκεφτεις εσυ μην βρεθεις ετσι;

1646339458242.png

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Και στο Ιράκ το 20% των κατοίκων είναι Κούρδοι και είδαμε πόσο καλά πήγαν τα πράγματα για τους Αμερικάνους.
Οι Κούρδοι είναι αμερικανικής καταγωγής;

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Οι ίδιοι φασίστες που βρίζουν τους μετανάστες από Συρία τους βλέπεις τώρα να πανηγυρίζουν που οι Τσετσένοι σκοτώνουν Χριστιανούς στην Ουκρανία. Μιλάμε για εγκεφαλικά νεκρά άτομα.
Αν προσπαθησουν να αποβαλλουν το συνδρομο του ξανθου γενους, θα νοιωσουν καλυτερα με τους εαυτους τους και τις ψυχουλες τους... Μεγαλη καταρα βαθια στο υποσυνειδητο του Ελληνα...

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.790
Πόντοι
1.756
Τον βλεπουμε το ρωσικο στρατο. Που παρατανε τα αρματα που ξεμενουν απο βενζινη και ψειριζουν τα σουπερμαρκετ μπας και φανε κανα κρουασαν. Που να δεις τωρα που στερευει το παραδακι και οι Τσετσενοι δε τους βλεπω με πολυ καλες διαθεσεις αν κοπει ο μισθος...Αναρωτιεμαι απο ποιον θα γυρεψουν τα χρεωστουμενα...
εσυ γουσταρεις να σηκωσει τα Τουπολεφ και να γινει η Ουκρανια λιμνοθαλασσα??? Εξηγησα γτ γινεται αυτο....

petroscat100

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2013
Like
458
Πόντοι
21
Ελα μικρη μου πουτανιτσα που σε γαμησαν οταν εισουν μικρος οι Αμερικανοι και σου αρεσε. Ο Ηρωας σου Ζελενσκι εχει αρχίσει να παραπαταει. Αναρωτιεμαι γιατι? Τον Πουτιν ανετο τον βλεπω. Δεν ειδα να χρησιμοποιει να νεα του οπλα οταν τα παλια αρκουν... Χαζος ειναι

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Οι Κούρδοι είναι αμερικανικής καταγωγής;
Ρε τυπε ολη η χωρα εγω σου λεω ειναι ρωσοι. Δεν υπηρχε ποτε ουκρανια πριν το 1922. Ως το 1991 ηταν η ιδια χωρα. Εμφυλιος ειναι στην ουσια μεταξυ του ρωσικου εθνους. Οπως παλιοτερα πολεμουσαν το δουκατο του Μοσκοβου, το πριγκηπατο του Κιεβου, η Δημοκρατια του Νοβγκοροντ κλπ. Θα αφησουν οι κατοικοι του Χαρκοβου και της Μαριουπολης να ζουν υπο τον νταβα που ισοπεδωσε τις πολεις τους και δε θα θελουν να πανε στην Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ να ζησουν σαν ανθρωποι;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ελα μικρη μου πουτανιτσα που σε γαμησαν οταν εισουν μικρος οι Αμερικανοι και σου αρεσε. Ο Ηρωας σου Ζελενσκι εχει αρχίσει να παραπαταει. Αναρωτιεμαι γιατι? Τον Πουτιν ανετο τον βλεπω. Δεν ειδα να χρησιμοποιει να νεα του οπλα οταν τα παλια αρκουν... Χαζος ειναι
Που τον ειδες ανετο; Για πες μου που ακριβως ειναι χωμενος; Πονας πουτινακι ε;?

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
εσυ γουσταρεις να σηκωσει τα Τουπολεφ και να γινει η Ουκρανια λιμνοθαλασσα??? Εξηγησα γτ γινεται αυτο....
Ε ας σηκωσει τα τουπολεφ να τα χρησιμοποιησει εναντιν πολεων που αποτελουν το ρωσικο εθνος. Οπως τωρα σπαταλαει τα υλικα και πυρομαχικα του . Και οταν τα β117 και τα φ22 κανουν ταλκ τη χωρα θα θα τα αντιμετωπισει με σφεντονες.

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.790
Πόντοι
1.756
Ενα συστημα κατω των 40 ετων δεν ειδα......Τ72...Τ80...ΟΣΑ...Μπουκ.... Με την "δευτερη ομαδα" μπηκε,που λενε στο ποδοσφαιρο.... Αντε ειδα τα συγχρονα ελικοπτερα ΚΑ52...να μην γινομαι αδικος....

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.790
Πόντοι
1.756
Ε ας σηκωσει τα τουπολεφ να τα χρησιμοποιησει εναντιν πολεων που αποτελουν το ρωσικο εθνος. Οπως τωρα σπαταλαει τα υλικα και πυρομαχικα του . Και οταν τα β117 και τα φ22 κανουν ταλκ τη χωρα θα θα τα αντιμετωπισει με σφεντονες.
οτι εχει ριξει στην μαχη ειναι ανω των 40 ετων εξοπλισμος.....

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Εγω σου λεω οτι το 100% ειναι ρωσικης καταγωγης. Τι σημαινει αυτο; Οτι θα ζησει τωρα ωραια και καλα με αυτους που ισοπεδωσαν τις πολεις του και δολοφονησαν αμαχους;Και να ηθελαν καποιο ρωσοφωνοι η ακομη και ρωσοφρονες να ζησουν υπο την κυριαρχια της Μοσχας, τωρα πλεον αυτο εχει ανατραπει. Οποτε αυτα περι λυσσασμενων εκατομμυριων μια χαρα ισχυουν και το δοκιμαζει στην πραξη ο ρωσικος στρατος. Εκτος αν εσυ βλεπεις να τον υποδεχονται με γλαδιολες, αν ειναι ετσι, δειξε μας να δουμε και εμεις. Α και τα συνορα τα περνανε γυναικοπαιδα ΜΟΝΟ.
Αν ήταν το 100% δε θα κάναμε αυτή την κουβέντα τώρα. Αρχίδια λυσσασμενους βλέπω εγώ. Δε θέλει ο Πούτιν να τους αντιμετωπίσει σκληρά γι'αυτό παρακολουθουμε ηρωικούς αγώνες σαν την "αυτοθυσία" στο Φιδονησι. Οι Τσετσένοι που αντιστάθηκαν πραγματικά λυσσαλέα, σε έναν απίστευτα βρώμικο πόλεμο και από τις δύο πλευρές ισοπεδώθηκαν. Τα περί γυναικοπαιδων μόνο είναι εκτός πραγματικότητας. Μερικές σελίδες πίσω κάναμε με τον Αλεξ την κουβέντα, για αυτούς που την κοπανανε όντας σε μαχιμη ηλικία.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Το βλάκα παριστάνεις; Οι Κούρδοι είναι οι πιο πιστοί σύμμαχοι των Αμερικάνων στην περιοχή. Αυτοί ήταν οι μόνοι που όντως τους υποδέχτηκαν σαν ελευθερωτές.
Ποιός είναι αυτός που πετάγεται να πει άσχετες ανοησίες είναι γνωστό. Εισβαλουν οι Ρωσσοι σε κράτος που εχει ρωσσικο πληθυσμό και με το οποίο γειτονευουν και είναι το ίδιο με την εισβολή των Αμερικανών στο Ιράκ και τους Κούρδους. Να τα συγκρίνουμε κιόλας. Οτι να'ναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom