κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.682
- Πόντοι
- 19.795
Να μην πειτε. Να μην πειτε.αν σου πω να πας να γαμηθείς θα παρεξηγηθείς ?
Να μην πειτε. Να μην πειτε.αν σου πω να πας να γαμηθείς θα παρεξηγηθείς ?
Ρε ας φτιάξουν και 5 χιλιάδες στ αρχιδια μου.
Αρκεί να μην τις στηνουν γύρω γύρω από τον Ρώσο και τον Ιρανό, τους βιδωνουν και μετά βγαίνουν οι εδώ πυροβολημενοι να μιλάνε για ανθρωπισμους και την Πίπη την Φακιδομύτη.
Ας κάνουν ότι γουστάρουν όλοι στην τελική, στ αρχιδια μας.
Εμείς να μην πεταγομαστε σαν τις πορδες. Μια του κλέφτη, δύο του κλέφτη ε κάποια στιγμή θα μας γαμησουν.
Τι είναι τόσο δύσκολο να κατανοηθεί;
Εμείς είμαστε σκληροί καριολιδες εδώ στο bou. Tι να μας φοβίζει ο πουτιν; 33% γαμαμε ακαποτα χωρίς φόβο,. 33% είμαστε ανεμβολιαστοι,. 33% δεν έχουμε στον ήλιο μοίρα φύλλο μηδέν, 15 πυρηνικές να ρίξει τσακ μπάνιο με φαντα, ραδιενεργώς αλεξισφαιροι. Θα ανάβουν οι λάμπες από μόνες τους όπου πλησιάζουμε.Εντάξει φιλαράκι, όταν τον συλλάβετε να τον κλείσετε κάπου όπου δεν θα μπορεί να έχει κι επισκεπτήριο για να μάθει.
Εκεί που έχετε κλείσει και τον Μπους, τον Κιμ και τον Ερντογάν και λοιπούς κουζουλους.
Μέχρι τότε, κάντε μας την χάρη να κόψετε τις μαλακιουλες με τις σκληραδες, κάντε την πάπια όπως οι Τούρκοι μην έχουμε άλλα καλοκαιριατικα. Οκ;
πλεον οι υδραυλικοι σε χρεωνουν 50αρικο μονο που τους παιρνεις τηλεφωνο..... γδερνουν οι ατιμοι...Ναι αλλά εγω δεν πληρωνομαι ενα πενηνταρικο
Μην μπερδευεσαι. Εγω αν δεν πληρωθω δεν μπαινω στην αιθουσαΈχεις δίκιο
Πολλές φορές δεν πληρωνεστε καν
ελευθερια λογου εχουμε ο καθενας λεει οτι θελει και οποιος θελει το πρατει.Να μην πειτε. Να μην πειτε.
ναι, τελικά δεν του το είπαΝα μην πειτε. Να μην πειτε.
Aν ειναι γεματουλα δεν ειναι κλωνος..να ξερεις.Ρε δικηγόρε φτιάχνεις και γυναικεία προφίλ τώρα;
Εντάξει,το πέρασες το μήνυμα ότι είχες γκόμενες
άλλος που τρολάρει ....Μην μπερδευεσαι. Εγω αν δεν πληρωθω δεν μπαινω στην αιθουσα
έχετε χάσει επεισόδια ... έχω ανεβάσει φωτογραφίεςAν ειναι γεματουλα δεν ειναι κλωνος..να ξερεις.
ναι, τελικά δεν του το είπα
Ειδατε ποσο προστατευτική ειναι για μενα?Να μην πειτε. Να μην πειτε.
ρε νούμερο !!!Ειδατε ποσο προστατευτική ειναι για μενα?
δεν το κανει για σενα προσπαθει να με προκαλεσει για να της την πεσω.Ειδατε ποσο προστατευτική ειναι για μενα?
Να πέσουν επιδοτήσεις εκατό ευρώ το στρέμμα κ θα σπέρνουμε κ στις γλαστρεςΤα μαυρομάτικα φασόλια Μαδαγασκάρης ειναι σε έλλειψη στην ελλαδα, εχεις καμια πληροφορία;
Αναλογιες μοντελου να φανταστω?έχετε χάσει επεισόδια ... έχω ανεβάσει φωτογραφίες
Το ξερω οτι με αγαπας, αν και ποτέ δεν καταλαβα γιατιρε νούμερο !!!
(σε αγαπώ!!!)
Ναι αλλά πολλές φορές αμισθι δίνετε συμβουλές εδωΜην μπερδευεσαι. Εγω αν δεν πληρωθω δεν μπαινω στην αιθουσα
Δεν μπορει να τα εχεις αλα καρτ φιλε μου σε αυτη την ζωη ειδικά αν εισαι μια μικρή και χρεοκοπημένη χωρα που εξαρτασε απο την Δυση για το πάντα και απο ενα αεροπλανο που νοικιαζεις πληρωνοντας αδρα απο τους Ρωσους και για ενα μικρο ποσοστο τουριστων. Τα πάντα σε αυτην την χωρα εχουν εξαρτηση απο την Δυση και ολα πληρωνονται με καποιο αντικρυσμα. Εδω στελνουν οι Σουηδοι οπλα ας μας στειλουν και λιγους τουριστες παραπανω να ισοφαρισουν την χασουρα. Οσο για το μεγεθος της Ρωσιας δεν λεει κατι οταν εχει το ΑΕΠ της Ιταλιας με ολα αυτα που λες για φυσικους πορους κλπ. Η παραγματικη υπερδυναμη ειναι η Κινα γιατι κατα βαση εχει την οικονομια μια επισκεψη στην Αφρικη θα σε πεισει τουε εχει παρει τα σωβρακα και τους φυσικους πορους για να φταχνει προιοντα που τα πουλαει σε ολο τον κοσμο. Με την λαμογια και την μαγκια χωρις καινοτομια και παραγωγη και σοβαρη οικονομια υπερδυναμη δεν φταχνεις.
Γιατι; Τι σας εκανε;ρε νούμερο !!!
(σε αγαπώ!!!)
αχ, βρε alex, έμαθα πολλά από σέναΤο ξερω οτι με αγαπας, αν και ποτέ δεν καταλαβα γιατι
Ναι αυτο ειναι αληθεια.Ναι αλλά πολλές φορές αμισθη δίνετε συμβουλές εδω
Ψυχούλα εισαι μωρεαχ, βρε alex, έμαθα πολλά από σένα
πολλά ακόμα και για τον ίδιο μου τον εαυτό