Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.736
Πόντοι
2.306
Ρε ας φτιάξουν και 5 χιλιάδες στ αρχιδια μου.
Αρκεί να μην τις στηνουν γύρω γύρω από τον Ρώσο και τον Ιρανό, τους βιδωνουν και μετά βγαίνουν οι εδώ πυροβολημενοι να μιλάνε για ανθρωπισμους και την Πίπη την Φακιδομύτη.

Ας κάνουν ότι γουστάρουν όλοι στην τελική, στ αρχιδια μας.
Εμείς να μην πεταγομαστε σαν τις πορδες. Μια του κλέφτη, δύο του κλέφτη ε κάποια στιγμή θα μας γαμησουν.
Τι είναι τόσο δύσκολο να κατανοηθεί;

Εντάξει φιλαράκι, όταν τον συλλάβετε να τον κλείσετε κάπου όπου δεν θα μπορεί να έχει κι επισκεπτήριο για να μάθει.
Εκεί που έχετε κλείσει και τον Μπους, τον Κιμ και τον Ερντογάν και λοιπούς κουζουλους.

Μέχρι τότε, κάντε μας την χάρη να κόψετε τις μαλακιουλες με τις σκληραδες, κάντε την πάπια όπως οι Τούρκοι μην έχουμε άλλα καλοκαιριατικα. Οκ;
Εμείς είμαστε σκληροί καριολιδες εδώ στο bou. Tι να μας φοβίζει ο πουτιν; 33% γαμαμε ακαποτα χωρίς φόβο,. 33% είμαστε ανεμβολιαστοι,. 33% δεν έχουμε στον ήλιο μοίρα φύλλο μηδέν, 15 πυρηνικές να ρίξει τσακ μπάνιο με φαντα, ραδιενεργώς αλεξισφαιροι. Θα ανάβουν οι λάμπες από μόνες τους όπου πλησιάζουμε.

Εγγρ.
20 Σεπ 2021
Like
1.406
Πόντοι
216
Μην μπερδευεσαι. Εγω αν δεν πληρωθω δεν μπαινω στην αιθουσα
άλλος που τρολάρει ....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Aν ειναι γεματουλα δεν ειναι κλωνος..να ξερεις.
έχετε χάσει επεισόδια ... έχω ανεβάσει φωτογραφίες

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.982
Πόντοι
22.266
Τα μαυρομάτικα φασόλια Μαδαγασκάρης ειναι σε έλλειψη στην ελλαδα, εχεις καμια πληροφορία;
Να πέσουν επιδοτήσεις εκατό ευρώ το στρέμμα κ θα σπέρνουμε κ στις γλαστρες

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Δεν μπορει να τα εχεις αλα καρτ φιλε μου σε αυτη την ζωη ειδικά αν εισαι μια μικρή και χρεοκοπημένη χωρα που εξαρτασε απο την Δυση για το πάντα και απο ενα αεροπλανο που νοικιαζεις πληρωνοντας αδρα απο τους Ρωσους και για ενα μικρο ποσοστο τουριστων. Τα πάντα σε αυτην την χωρα εχουν εξαρτηση απο την Δυση και ολα πληρωνονται με καποιο αντικρυσμα. Εδω στελνουν οι Σουηδοι οπλα ας μας στειλουν και λιγους τουριστες παραπανω να ισοφαρισουν την χασουρα. Οσο για το μεγεθος της Ρωσιας δεν λεει κατι οταν εχει το ΑΕΠ της Ιταλιας με ολα αυτα που λες για φυσικους πορους κλπ. Η παραγματικη υπερδυναμη ειναι η Κινα γιατι κατα βαση εχει την οικονομια μια επισκεψη στην Αφρικη θα σε πεισει τουε εχει παρει τα σωβρακα και τους φυσικους πορους για να φταχνει προιοντα που τα πουλαει σε ολο τον κοσμο. Με την λαμογια και την μαγκια χωρις καινοτομια και παραγωγη και σοβαρη οικονομια υπερδυναμη δεν φταχνεις.

Μια χαρά μπορείς να τα έχεις αρκεί να έχεις λίγο νιονιο και να σκέφτεσαι τον κωλο σου.
Κανένας δεν σου είπε να μην είσαι σε οργανισμούς και συμμαχίες. Όλοι είναι μικροί μεγάλοι.
Απο κει και πέρα απλά μην κάνεις μαλακίες. Δεν είναι δύσκολο.
Πολλές μικρές χώρες μέλη τα καταφέρνουν γιατί πολύ απλά δεν κολλάνε σε ιδεοληψίες και δεν ανακατεύονται.

Άσε την Ρωσία, δεν είναι για τα δόντια μας. Μια χώρα μεγάλε η οποία πηγαίνει στο διάστημα όποτε της καβλωσει και φτιάχνει πυραύλους με διαμέτρους 11k klm, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορείς να της πεις κάτι εσύ κι εγώ για επιστήμη.

Τα λεφτά των δυτικών δεν τα έχει ανάγκη όσο έχεις εσύ την ενέργεια της. Έχει την Κίνα, έχουν κοινό εχθρό, τα βρίσκουν στο πι και φι έννοια σου, δεν μας έχουν ανάγκη.
Οι μισοί και παραπάνω Ρώσοι δεν ξέρουν καν που πέφτει η Ελλάδα να είσαι σίγουρος.

Ξεκολλατε λέμε. Θα βρούμε μεγάλο μπελά και δεν πρόκειται να μας βοηθήσει κανείς. Το ξέρετε, το έχετε ξαναζήσει.

Κάντε την πάπια. Δεν είναι τόσο δύσκολο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.269
Πόντοι
8.006
Ναι αλλά πολλές φορές αμισθη δίνετε συμβουλές εδω :confused:
Ναι αυτο ειναι αληθεια.
Οπως ειναι και αληθεια οτι εχω αρνηθει πολλές φορες να εκπροσωπήσω καποια μελη σε δικαστηριο μολονοτι μού εχει ζητηθει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αχ, βρε alex, έμαθα πολλά από σένα
πολλά ακόμα και για τον ίδιο μου τον εαυτό
Ψυχούλα εισαι μωρε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom