Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.139
Πόντοι
506
dose pono kouli !

Με ένα tweet στα Ελληνικά η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, ανακοίνωσε ότι η Ελλάδα είναι από τις πρώτες ευρωπαϊκές χώρες που λαμβάνουν -μετά την προκαταβολή του περασμένου φθινοπώρου- την πρώτη δόση του Ταμείου Ανάκαμψης, ύψους 3,6 δισ. ευρώ, για την υλοποίηση του εθνικού σχεδίου «Ελλάδα 2.0».

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε, σήμερα (28/2), τη θετική προκαταρκτική αξιολόγησή της για το πρώτο αίτημα πληρωμής, ύψους 3,6 δισ. ευρώ, που υπέβαλε η Ελλάδα, δια του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, κ. Θόδωρου Σκυλακάκη, στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0».

«Καθώς η εκταμίευση των πόρων συνδέεται με συγκεκριμένους μεταρρυθμιστικούς και επενδυτικούς στόχους που αλλάζουν προς το καλύτερο τις ζωές όλων μας, η απόφαση αυτή επιβεβαιώνει ότι η Ελλάδα βρίσκεται στο σωστό δρόμο για τον μετασχηματισμό του κράτους, των επιχειρήσεων, της εργασίας, της εκπαίδευσης και της υγείας ώστε να συγκλίνουμε ταχύτερα με τις πιο ανεπτυγμένες οικονομίες της υπόλοιπης Ευρώπης για να οικοδομήσουμε μια χώρα με ανάπτυξη και ευημερία για όλους», σημειώνει σε δική του ανάρτηση ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος.

demonstrative-einigkeit.jpg

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Σουηδοί, Φινλανδοί, Ισπανοί, Πορτογάλοι, Γάλλοι, Γερμανοί, Ρουμάνοι, Βέλγοι, Ευρωπαϊκή Ενωση, Σλοβακία, Λιθουανία, Λετονία, Τσεχία, στέλνουν αμυντική βοήθεια. Εμείς, όμως θα έπρεπε να μείνουμε ουδέτερη για να μην στεναχωρήσουμε τον Πούτιν :jerking: :jerking:
Θα μπορούσαμε απλά να είμαστε μία από τις παρακάτω 16 χώρες
όχι για να μην στεναχωρήσουμε τον Πούτιν,αλλά σε πρώτο βαθμό τουλάχιστον,
ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ

3.jpg

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.839
Πόντοι
6.256
Ο πουτιν θελει κυβερνηση μαριονετα στο Κίεβο
Και η Μέρκελ-γερμανια , κυβερνησεις μαριονετα εχει στην ευρωπη.
:)

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.421
Πόντοι
206
Θα μπορούσαμε απλά να είμαστε μία από τις παρακάτω 16 χώρες
όχι για να μην στεναχωρήσουμε τον Πούτιν,αλλά σε πρώτο βαθμό τουλάχιστον,
ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ
Δεν μπορεί το μυαλό τους να τα σκεφτεί αυτά.
Ο έλληνας πολιτικός είναι τόσο βυθισμένος στην ιδεοληψία και την ανάγκη να το παίξει Γκρούεζας στα μεγάλα αφεντικά, που αυτές είναι ασύλληπτα περίπλοκες σκέψεις.
Πού να τα σκεφτούν αυτά;

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.736
Πόντοι
2.306
Ισραηλινοί και τούρκοι δεν έστειλαν.
Η βοήθεια της Ελλάδας θα μπορούσε να είναι μόνο ιατρική.
Πρακτικά η βοήθειά μας είναι άχρηστη, για τα μάτια του κόσμου
Δεν πειράζει καλή καρδιά, άχρηστα όπλα τους στείλαμε στους Ουκρανούς για τα μάτια του κόσμου, μια πυρηνική βόμβα τζούφια για τα μάτια του κόσμουμας χρωστάνε να μας ρίξουν οι Ρώσοι.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Δεξιοί και αριστεροί, βόρειοι και νότιοι και λοιποί.
Μάθετε επιτέλους μπαλιτσα από τον Μέγιστο λέμε.
Chaos-isnt-a-pit.-Chaos-is-a-ladder.-Many-who-try-to-climb-it-fail-and-never-get-to-try-again....jpg

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.938
Πόντοι
22.266
Έθεσε σε επιφυλακή και καλά τα πυρηνικά για να μην δεχθεί επίθεση από το ΝΑΤΟ.
Δεν είπε πουθενά ότι θα τα ρίξει.
Eγω αυτο κατάλαβα με τα slavonic που ξέρω
Απλώς έπεσε προπαγάνδα ότι κ καλά απειλεισαι με πυρηνικά

συζητήσαμε κ όχι διέταξα όπως γράφουν στην μετάφραση
Perikazi
Vaorezim oπλιζομαι αμυντικά

Ας μιλήσει κανείς για να μη τρελλαθω

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.929
Πόντοι
6.515
Το προβλημα με τον μητσοτακη ειναι οτι καποιες φορες συμπεριφερεται περισσοτερο σαν groupie και λιγοτερο ως πρωθυπουργος με το βαρος του εθνους στους ωμους σου ,πρωτα το εκανε με τα λιγνιτικα που ηθελε να ειναι πρωτοπορος στην πρασινη ενεργεια ενω θα μπορουσε να παρει εξαιρεση οπως εκαναν αλλες χωρες και μαλιστα η ελλαδα θα μπορουσε να επικαλεστει και λογους εθνικης ασφαλειας.
Αυτος στην πουτσα του ,εγινε πρωταθλητης στην καρδια της γκρετα :jerking: και τωρα εμεις κρεμομαστε απο τα αρχιδια του πουτιν και του ερντογαν για να την βγαλουμε ενεργειακα.
Στο ουκρανικο το εκανε παλι με την αποστολη οπλισμου ,να στειλουμε εμεις παροτι κανεις δεν μας υποχρεωνε και μετα να τρεχουμε και να μην φτανουμε στα εθνικα θεματα.
Γιατι στο διαολο να πεσουμε μονοι μας σε τετοια λουμπα?
αχρηστος και επιζημιος για την χωρα, νομισαμε οτι με τον τσιπρα ειχαμε δει τα χειροτερα, τουλαχιστον ο συριζαιος ειχε καποιο μυαλο :confused:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.421
Πόντοι
9.931
Εχετε πλακα οσοι πιστευτε οτι σε τυχον επιθεση της Τουρκιας στην Ελλαδα θα σας βοηθούσε ο Πουτιν :2funny: :2funny::uglystupid:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.382
Πόντοι
2.606
Τι UAV και συτηματα αυτοπροστασιας μας λές τωρα ? Αμα ξεκινησει κατι θα μπουκαρουν απο τον Νεστο οπως μπουκαραν απο την Λευκορωσια οι μογγολοι. Κατσε εσυ να ασχολεισαι με τακτικες και οπλα.
Νέστο?δηλαδή θα μεταφέρουν στρατό μουλωχτα μέσα στα σύνορα άλλης χώρας χωρίς να πάρει χαμπάρι κάνεις ας πούμε ότι 150000στρατιωτες Τούρκοι με χιλιαπεντακοσια άρματα μάχης ,άλλα τόσα τεθωρακισμένα,αυτοκινούμενα πυροβόλα, οχήματα τροφοδοσίας ,υποστήριξης και θα οργανώσουν μπλιτζκριγγκ από την οροσειρά της ροδοπης?......
Τι πίνετε φίλοι μου?

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.736
Πόντοι
2.306
Πάντως δεν του το είχα του Κούλη να είναι τόσο τολμηρός να στείλει δυναμιτάκια και στρακαστρούκες, εγώ στην θέση του τώρα θα έφτιαχνα μόνος μου μέχρι και τον καφέ μου, έχεις ιδέα από KGB, θα τον δηλητηριάσουν με πολώνιο και θα γίνει σαν μούμια και θα γουρλώσει πιο πολύ τα μάτια του. Παίζεις με τέτοιους μαφιόζους; Πουτινιές στον Πούτιν;

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.839
Πόντοι
6.256
Εισαγγελάτος
Μύρισε αιμα και ειναι αλαφιασμένος, σαν τους καρχαρίες
Ο κούλης με την καντεμια του τον εκανε μαγκα

• Like
Αντιδράσεις: fil69

Baoobab

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2018
Like
1.054
Πόντοι
201
Για την αντιπαραβολή μεταξυ Ελλάδας και Τουρκίας οσον αφορά την αποστολή αμυντικού υλικού απο την Ελλαδα και οχι απο την Τουρκια και οτι μας βαζει σε μειονεκτική θεση απεντατι στην Ρωσια και πλεονεκτική την Τουρκία. Νομιζω οτι οχι μονο ειναι υπερβολή αλλα και ακραία ηττοπάθεια με δεδομένο οτι μέχρι τωρα τα UAV Bairaktar της Τουρκίας στην Ουκρανία εχουν αποδειχθει πολύ αποτελεσματικα δηλ εχουν σκοτωσει πολλους Ρωσους (Καντε google). Να μην αναφερθουμε σε Ρωσους μισθοφορους που εχουν σκοτωσει στην Λιβυη , την καταρυψη του Sukoi στην Συρια κλπ. Δηλαδή ενω στην περίπτωση της Ελλαδας μιλαμε για συμβολική κινηση στην περιτωση της Τουρκιας μιλαμε για ουσιατική επιθετική τακτική με θανατηφόρα αποτελεσματα. Αυτο ειναι ξεκάθαρη απόδειξη οτι το μονο που κανει την διαφορά και το μονο που μετράει ειναι το γεωπολιτικό και αμυντικό εκτοπισμα που έχει καθε χωρα και η Τουρκια εχει κιλα cohones σε αντίθεση με την Ελλαδα που δεν εχει για αυτο και ειναι μονοδρομος να συντάσεται με αυτούς που εχουν τουλάχιστον αποδειξει οτι στα δυσκολα εχρχονται διπλα μας ακομη και οχι οσο πολυ θα περιμέναμε.

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.300
Πόντοι
216
Νέστο?δηλαδή θα μεταφέρουν στρατό μουλωχτα μέσα στα σύνορα άλλης χώρας χωρίς να πάρει χαμπάρι κάνεις ας πούμε ότι 150000στρατιωτες Τούρκοι με χιλιαπεντακοσια άρματα μάχης ,άλλα τόσα τεθωρακισμένα,αυτοκινούμενα πυροβόλα, οχήματα τροφοδοσίας ,υποστήριξης και θα οργανώσουν μπλιτζκριγγκ από την οροσειρά της ροδοπης?......
Τι πίνετε φίλοι μου?
θα το παρουμε χαμπαρι .Αλλα τι θα κανεις ?

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.012
Πόντοι
1.486
Σουηδοί, Φινλανδοί, Ισπανοί, Πορτογάλοι, Γάλλοι, Γερμανοί, Ρουμάνοι, Βέλγοι, Ευρωπαϊκή Ενωση, Σλοβακία, Λιθουανία, Λετονία, Τσεχία, στέλνουν αμυντική βοήθεια. Εμείς, όμως θα έπρεπε να μείνουμε ουδέτερη για να μην στεναχωρήσουμε τον Πούτιν :jerking: :jerking:
Τα ειπαν οι παραπάνω,να το πω κι εγω:
Πες μου και τα γεωπολιτικά μπλεξιματα των Χωρών που ανεφερες κι εγω θα συμφωνησω μαζι σου.Πες μου ενα conflict που εχει με το γειτονά του το Βελγιο,η Σουηδια κλπ κλπ...
Ειχα αναφερει και παλαιο΄τερα μια κουβεντα που εκανα με εναν Βελγο συναδελφο στο ΝΑΤΟ, την εποχή της Χρεωκοπίας μας, εν ετει 2015:
-"Γιατι δεν κόβετε απο τους εξοπλισμούς σας να πληρώσετε τα χρεη σας?"
Τον πιανω απο το χερι και τον πάω σφαιρα στο Γραφείο μου και του δειχνω το Χαρτη της Ευρώπης..
"Δειξε μου την Ελλαδα στο Χαρτη,του λεω ,και μετά δειξε μου και το Βέλγιο.Δες ποιοι ειναι οι γειτονές μου και ποιοι είναι οι δικοί σου."
Και αρχιζω να του εξηγω τις μανούρες με Αλβανία,Σκόπια,Βουλγαρια και φυσικά Τουρκία.
"Πες μου τωρα και τις δικες σου μανούρες με Ολλανδούς,Γερμανούς και Γάλλους".
Με κοιταζε σα χανος.....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.382
Πόντοι
2.606
Εχετε πλακα οσοι πιστευτε οτι σε τυχον επιθεση της Τουρκιας στην Ελλαδα θα σας βοηθούσε ο Πουτιν :2funny: :2funny::uglystupid:
Εξίσου πλάκα έχουν όσοι πιστεύουν ότι η συμμαχία θα βοηθήσει.....ο Ρώσος έφτασε Πολωνία και ακόμα συνεδριάζουν πόσο θα κλείσουν το Σουίφτ...

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Δεν θα βοηθήσει εσενα ο Πούτιν ρε ντουγανι. Μόνο τον κωλο του κοιτάει. Και τον πουτσο του φυσικά. Τον συμφέρει ο Τούρκος να είναι παίχτης αλλά όχι και σουλτάνος.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.929
Πόντοι
6.515
Ο πουτιν θελει κυβερνηση μαριονετα στο Κίεβο
Και η Μέρκελ-γερμανια , κυβερνησεις μαριονετα εχει στην ευρωπη.
:)
οι αγγλοσαξωνες κερδισμενοι απ την ιστορια, βαζουν τους γερμανους να ματωσουν για εξοπλιστικα. Ο Πουτιν δεν εκανε την κινηση τοσα χρονια που ηταν η μερκελ, την σεβοταν
Τα χρηματα που θα δαπανησουν οι γερμανοι για οπλα θα λειψουν απο ολη την ευρωπη και την κοινωνικη πολιτικη χωρων
οι πιο αδυναμοι (κουλισταν) θα ματωσουν περισσοτερο :confused:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
Έλληνες τηλεφωνούν στην πρεσβεία της Ουκρανίας ζητώντας να πολεμήσουν κατά της Ρωσίας :tooth: :boobies:

καλα τα παπαγαλακια του Κουλη το τερμάτισαν ,τα σχολια ειναι απολαυστικα

δημοσιος υπαλληλος
01/03/2022, 15:03
σιγά μην πάω να πολεμήσω! τρώω την άδεια (64 μέρες + του 2022 )που μάζεψα 2 χρονιά με την τηλεργασία και είμαι ήδη Αράχοβα και πολεμώ τα κοψιδια και κανα σκι για χονεψη ! ήρθα την παρασκευή για Κ.Δευτερα.. θα κατεβώ μια εβδομάδα Αθηνα για δουλειά.. και μετά σερί για πασχα. Εχω λιωσει στην Τιβι να βλέπω πολεμο και μπαλα..40 χρονια Κυριακος !!

Πιλότος φάντασμα
01/03/2022, 14:22
Πλένω δύο σωβρακα και φεύγω παρέα με το 1ο τάγμα λοατκι!

βασιλης
01/03/2022, 13:55
εγω δεν μπορω να παω ειμαι ανεμβολιαστος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom