Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.720
- Πόντοι
- 6.256
Φαντασου τυπε ποσο αοσμος ειναι....αοσμος και σκατατζης δεν γινεται
Φαντασου τυπε ποσο αοσμος ειναι....αοσμος και σκατατζης δεν γινεται
Ψεύτη και εσύ , σου έστειλε η Τζόαναε ναι ρε μαν η αληθεια να λεγεται,διαβαζω οτι ολοι εχουν μιλησει πμ με ολες ακομα και ο πουσυς ποιος ο πουσυς και εγω τα μονα πμ που ανταλλαζω ειναι
φιλαρακι θα δωσεις το βιντεο της ραλλη,ευχαριστω.
Ζωή σε μαςΜας αφησε, μετα απο μια διετια, εγω εφταιγα
να παθεις ρε μουνι δυσκοιλια για να εκτιμησεις το σκατο.αοσμος και σκατατζης δεν γινεται
σοβαρο ερωτημα τυπε, οι εργαζομενες εδω πως θα στελνουν στη ρωσσια λεφτα να παρουν στα παιδια τους γαλα
ΝτουμπαιΈχω μια απορία, όταν γίνει ο Γ παγκόσμιος, οι πρόσφυγες που θα πηγαίνουν;
Διάβασε το απογευματινό μου ποστ για τα Αμερικανακια να καταλάβεις τι παιχνίδι μας παίζουν!Χορτάσαμε υποσχέσεις και δηλώσεις και από τηγανιτα...ΤΙΠΟΤΑ!Δεν μπορεί γιατί μεθαύριο με τους Τούρκους θα σου πει και ο Αμερικάνος, έκανες την πάπια ? με τους ορθόδοξους Ρώσσους. Βρείτε τα τώρα και μην έχεις όλα τα νησιά για πάρτυ σου. Η Τουρκία είναι το τέλος της Δύσης αρχές ανατολάς. Και θέλουν νατοϊκές βάσεις. Άσε που είναι και μεγαλη χώρα και ετοιμοπόλεμη. Κάνει τελευταία πουτανιες αλλά τις παραβλέπουν οι Αμερικάνοι.
η μονη γυναικα μου εστειλε και αυτη για να κοψω τις μαλακιες.Ψεύτη και εσύ , σου έστειλε η Τζόανα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ζωή σε μας
Την Πέμπτη έχει Ράμπο στο Σταρ , δες το και εσύ μπορεί να σε χρειαστούμεΔιάβασε το απογευματινό μου ποστ για τα Αμερικανακια να καταλάβεις τι παιχνίδι μας παίζουν!Χορτάσαμε υποσχέσεις και δηλώσεις και από τηγανιτα...ΤΙΠΟΤΑ!
μα και εκεί πόλεμο θα έχουν, αφού θα είναι παγκόσμιος....Ντουμπαι
Οκ, ναι, αλλά κριμα...Ζωή σε μας
απιστευτο οντως... σαν εσυ να ελεγες κακο λογο για τον αυτιστικο φασιστα κουληΔεν μπορει ρε τύπε. Καποιος του χακαρε τον λογαριασμο για να τον τρολλαρει. Δεν μπορει.
Πηγαινε να βρεις τους γαμιαδες σου στα τσοντοσινεμα που συχναζεις, να σε παρτουζωσουν παλι να σου κανουν το κωλι χωνι να ηρεμησεις . Σαλτα πηδηξου Αρχιδι.Στο Μεταξουργειο συχναζουν κατι αγαμητες λουγκρες σαν και σενα που φαντασιωνονται να στελνουμε ανθρωπους σε ξενους πολεμους...σαλτα γαμησου σκουπιδι.
Έχει την σβάστικα tattoo στο μπράτσο το άτομο. Δε γίνεται αυτό.Δεν μπορει ρε τύπε. Καποιος του χακαρε τον λογαριασμο για να τον τρολλαρει. Δεν μπορει.
Έχω μπανισει μια που είναι χρόνια Ελλάδα , πιάνεται για πρόσφυγας ;εφτασε καμια καλη προσφυγοπουλα μεχρι τωρα ή μονο το σκραπ μας στελνουν?
Μπλα μπλα...αντε πληρωσε καμμια τελειωμενη πουτανα του δεκαευρου εγκεφαλικα νεκρε.Βαλε και το κρανος σου να το παιζεις πιλοτος....πουστρα!Πηγαινε να βρεις τους γαμιαδες σου στα τσοντοσινεμα που συχναζεις, να σε παρτουζωσουν παλι να σου κανουν το κωλι χωνι να ηρεμησεις . Σαλτα πηδηξου Αρχιδι.
Τίποτα δε θα γίνει εκεί , όλη μέρα πάρτι θα κάνουνμα και εκεί πόλεμο θα έχουν, αφού θα είναι παγκόσμιος....
Εγω εκτιμησα το σκατο προχθες οταν βουλωσε η λεκανη τύπενα παθεις ρε μουνι δυσκοιλια για να εκτιμησεις το σκατο.
τη μυκονο κανεις δεν θα τολμησει να την ακουμπησει,του αγιου πνευματος θα εχουμε εκεχειρια οπως παλια με τους ολυμπιακους αγωνες.Τίποτα δε θα γίνει εκεί , όλη μέρα πάρτι θα κάνουν