Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Han Psolo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Like
1.507
Πόντοι
206
Έτσι όπως τα βλέπω μόνο Ν. Αφρική και Γη του Πυρός έχουμε κάποιες ελπιδες. :confused:
Θα βομβαρδιστεί κι η Ν.Αφρική για αυτό έχει πυρηνικά κι αυτή θα βομβαρδιστεί για να μην βγει υπερδύναμη στον μεταποκαλυπτικό κόσμό όπως κι η Βραζιλία

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.912
Πόντοι
22.266
Λες να δούμε και το θωρηκτό Ποτέμκιν από κοντά;
Όσο το συντομότερο η ιστορική αποκατάσταση της αλήθειας
Η Οδησσός κάτι σαν τη Σμύρνη για τον Έλληνα
IMG_20220228_220326.jpg

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.394
Πόντοι
9.931
τυπε μπηκα και εχει πρωτη ειδηση οτι η ελλαδα συζητα με την βουλγαρια για να κατασκευασει πυρηνικο εργοστασιο.......:mrs-help::mrs-help::mrs-help:
Ισχύει, θα χτιστεί στην Βουλγαρια και θα το χρησιμοποιεί η Ελλάδα με μακροπρόθεσμο, 20ετές συμβόλαιο.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Βρε ναι ο άλλος είναι φτιαχτος όμως σαν φωτογραφία του ινσταγκραμ.
Στην Ρωσία άμα δεν έχουν ικανό ηγέτη, όχι καραγκιόζη σαν τον Γιέλτσιν τρελαίνονται.
Εκεί στο us ακόμα και ανεγκεφαλοι ψηφίζουν για τον πρόεδρο ακόμα και αν είναι για απόσυρση.
Τώρα ο Ρώσος, ο βορεο Κορεάτης και ο Σι τζίν πιν (ΚΙΝΑ) θα κυβερνάνε μια ζωή. Τους αντιπάλους τους τους σκοτώνουν. Φτιάχνουν διατάγματα να κυβερνούν και από την επόμενη ζωή. Και πανηγύρια ικανότητας.
Ειδικά τόσο πανηγύρι που όταν επισκέπτεται ο Βορειοκορεάτης τους στρατηγούς τους, βγάζουν μπλοκάκι και γράφουν ο,τι υποδείξεις τους κάνει, στον τομέα τους. Μια μέρα τους έδειχνε με το πιστόλι πως να πυροβολούν κιόλας. Που να πουν όχι; Κάπως έτσι "είναι" και ο Πούτιν υπεράνθρωπος.
Μην τσιμπατε και ο Μπραντ Πιτ στο Mr and Mrs Smith και κούκλος ήταν και υπεράνθρωπος.
Δεν νομίζω τσιμπάμε... γέλιο χαρίζει ο παππούς

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.799
Πόντοι
12.756

FireHead_69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2020
Κριτικές
4
Like
771
Πόντοι
301
Δεν μπορώ να μπω σε αυτή τη σκέψη τώρα που καίει η πατάτα. Εμένα η διαίσθησή μου δεν είναι καλή, δεν πιστεύω πως θα τα καταφέρει η Ευρώπη. Κάναμε λάθος και ακολουθήσαμε τους Αμερικάνους. Τώρα αν θα αφανιστούμε οικονομικά η στρατιωτικά δεν ξέρω, διαισθάνομαι το δεύτερο μέσω πυρηνικού πολέμου. Να δούμε.
Εκεί πάει το πράγμα γιατί ο κοντός θέλει να αλλάξει το πλανήτη εντελώς... Ρίξανε οι Brandon την Χιροσίμα και κάτσανε σούζα όλοι. Τα ίδια θέλει να κάνει και ο Bliat πιστεύω

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.590
Πόντοι
1.706
Δεν μπορώ να μπω σε αυτή τη σκέψη τώρα που καίει η πατάτα. Εμένα η διαίσθησή μου δεν είναι καλή, δεν πιστεύω πως θα τα καταφέρει η Ευρώπη. Κάναμε λάθος και ακολουθήσαμε τους Αμερικάνους. Τώρα αν θα αφανιστούμε οικονομικά η στρατιωτικά δεν ξέρω, διαισθάνομαι το δεύτερο μέσω πυρηνικού πολέμου. Να δούμε.
Σταματήστε να μιλάτε για πυρηνικά, κανείς δεν πατάει το κόμβιον.
Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει 1 πυραυλάκι απο την Ρωσία και να μην φύγουν 15 εναντίον της εντός νανοδευτερολέπτων.
Ή το αντίθετο, να χτυπήσει πρώτη η Αμερική.
Ή ακόμα καλύτερα μόνο ο ένας να εκτοξεύσει μια εκατοστη πυραυλάκια.
Μη γράφω μέχρι αύριο συνδυασμούς,
Το πυρηνικό θα κάνει άμεσα ζημιά σε αυτόν που θα το αρπάξει.
Σε δεύτερο χρόνο όμως και αυτός που το αμόλησε θα πρέπει να ζήσει με τα κατάλοιπα, κοινώς ΄πογαμήδια.
Πυρηνικά θα βλέπετε μόνο στις παρελάσεις και στις ταινίες.

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
BREAKING: Moscow says countries sending military equipment to Ukraine will be responsible if they are used against Russian forces.

BREAKING -- #Turkey has officially blocked [#Russia] military ships from accessing/traversing the #Bosphorus & #Dardanelles. That's a big deal -- in part for #Ukraine, but especially for the crisis in #Syria.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.605
Πόντοι
41.129
τυπε μπηκα και εχει πρωτη ειδηση οτι η ελλαδα συζητα με την βουλγαρια για να κατασκευασει πυρηνικο εργοστασιο.......:mrs-help::mrs-help::mrs-help:
τυπε πριν απο αυτο θα εχει παει ελληνας αστροναυτης στο φεγγαρι

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.799
Πόντοι
12.756
Xημικος με μαστερ και εστειλε τον Σταλονε 2 εβδομαδες στο νοσοκομειο μετα απο μια μπουνια στο θωρακα την ωρα των γυρισματων :confused: :confused: :confused:
το IQ του ισούται με 300 μέλη του μπου

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.711
Πόντοι
1.756
Ναι, μόνο που οι Αμερικανοί μπορούν να αποπληρώσουν το χρέος τους. Οι Ρώσοι πως θα το αποπληρώνουν αφού οδεύουν σε οικονομική απομόνωση και χαλάνε τεράστιο κεφάλαιο για τον πόλεμο ?
Απο τον προυπολογισμο δεν ξοδευουν τιποτα......ο κοντος εχει μαζεψει 650 δις καβατζα.....και εγω πηρα την απαντηση μου, στο γιατι η Ρωσια αγοραζει χρυσο σαν τρελη τα τελευταια 6-7 χρονια....

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Να βγουν τωρα και να πουν ποια μουνοπανα ηταν με τον Ρωσσο στο Ροκυ 4 , να ξεβρακωθειτε κωλοπαιδα
Εντάξει ρε τύπε! Πολύ μουνοπανο ο Ρώσος... σκότωσε και τον Απολλο... Εννοείται πως είμασταν όλοι με τον Ρόκυ.

Όμως γαμουσε τρελό μουνι ο Ντραγκος Όταν όμως μεγάλωσα και έμαθα πως η ξανθιά ήταν γυναίκα του Ρόκυ στην πραγματική ζωή, ξενέρωσα με τον μουνοπανα σκηνοθετα

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.381
Πόντοι
2.606
Σταματήστε να μιλάτε για πυρηνικά, κανείς δεν πατάει το κόμβιον.
Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει 1 πυραυλάκι απο την Ρωσία και να μην φύγουν 15 εναντίον της εντός νανοδευτερολέπτων.
Ή το αντίθετο, να χτυπήσει πρώτη η Αμερική.
Ή ακόμα καλύτερα μόνο ο ένας να εκτοξεύσει μια εκατοστη πυραυλάκια.
Μη γράφω μέχρι αύριο συνδυασμούς,
Το πυρηνικό θα κάνει άμεσα ζημιά σε αυτόν που θα το αρπάξει.
Σε δεύτερο χρόνο όμως και αυτός που το αμόλησε θα πρέπει να ζήσει με τα κατάλοιπα, κοινώς ΄πογαμήδια.
Πυρηνικά θα βλέπετε μόνο στις παρελάσεις και στις ταινίες.
τυπε γραψε εχουμε ολο το βραδυ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom