Τύπετύπε μαλάκας πλανητάρχης...με τα χίλια
κάτσε εσύ ξέμπαρκος αητός...
Εγώ 25άρης θα έχω μέλλον
Εσύ 80άρης θάχεις παρελθόν και αναμνήσεις, αν τις έχεις κι αυτές με την άνοια που σε δέρνει.
Τύπετύπε μαλάκας πλανητάρχης...με τα χίλια
κάτσε εσύ ξέμπαρκος αητός...
Μου κόβεις χρόνια, εισαι πολύ ξήγα.Τύπε
Εγώ 25άρης θα έχω μέλλον
Εσύ 80άρης θάχεις παρελθόν και αναμνήσεις, αν τις έχεις κι αυτές με την άνοια που σε δέρνει.
Ποιός κοιλαράς ?Μου κόβεις χρόνια, εισαι πολύ ξήγα.
Ξέχασες και το καραφλός, πλαδαρός κοιλαράς...
Πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω φίλε...Σας γραφω συνοπτικά τη συνέχεια , για να μην εχετε αγωνία.
α) Δυτικά ΛΟΑΤΚΙα τρελαμένα που βγήκε Τραμπ και τους χαλάει τις μπιζνες , θα συνεχίσουν να το πηγαίνουν στα άκρα χτυπώντας τη Ρωσία μεσω ηλιθιας εβραιοουκρανεζας τακουνατζους. Αν χρειαστεί θα γίνει και πιο εντυπωσιακό χτύπημα , με στόχο πχ τη Μόσχα.
β) Πούτιν μετά την επίδειξη πυρηνικού οπλοστασίου , θα κάνει χτύπημα (με συμβατικά όπλα) σε έδαφος ΝΑΤΟικης χώρας (πιο πιθανη η Πολωνία και μετά οι βαλτικές χώρες) χτυπώντας στρατιωτικές εγκαταστάσεις που υποστηρίζουν τον πόλεμο στην Ουκρανία.
γ) Δυτικά ΛΟΑΤΚια θα βάλουν τις ζαρτιέρες τους και θα τρέξουν να επικαλεστούν τα άρθρα 4 και 5 του ΝΑΤΟ. Θα γίνει λίγο μπάχαλο , κάποιες χώρες θα υποστηρίξουν με θέρμη τον Γ' Παγκόσμιο (πουστρογάλλοι τραβελοι , πουστροάγγλοι πακιστανολαγνοι και φυσικά πρώτος απ ολους ο closeted καταπιεσμένος ΛΟΑΤΚούλης) ,κάποιες θα προσπαθήσουν να παίξουν διπλωματικά (πχ Γερμανοτουρκοι) και κάποιες θα αντιδράσουν και μάλλον θα αποχωρήσουν (Ορμπαν στα σιγουρα). Θα μπουν μπροστά οι Αμερικανοί και θα επιταχύνουν τις εξελίξεις με απευθείας χτύπημα στη Ρωσία χωρίς proxy , που θα φέρει τους υπολοιπους προ τετελεσμένων.
δ) Βλάντο θα πατήσει το κουμπί , ίσως χρησιμοποιώντας σε πρώτη φάση τακτικά πυρηνικά στην Ουκρανία.
ε) τακουνάκιας ηθοποιός θα την κάνει μ ελαφρά για Λονδίνο κουνώντας το άτριχο κωλαράκι του.
στ) Δυτικά ΛΟΑΤΚια θα προχωρήσουν σε μαζική επιστράτευση και θα περικυκλώσουν τη Ρωσία με πυρηνικά.
ζ) Ξεκινάει το πάρτι , η Ευρώπη έχει το τέλος που της αξίζει. Οι κωλοτρυπίδες των ΛΟΑΤΚΙ γίνονται υγρό γυαλί. Φυσικά, καταστρέφεται και η Δυτική Ρωσία ολοσχερώς στο μεγαλύτερο μέρος της.
η) Οσο συμβαίνουν ολα αυτά εγώ θα είμαι ήδη προ πολλού στη Δυτική Σαμόα και ψαρεύω αστακούς. Θα μπαίνω τακτικά στο bou αν υπάρχει ακόμα να διαβάζω κριτικές των αμετανόητων χαζών ΛΟΑΤΚούληδων που θα έχουν επιζήσει.
Όχι ρε για μένα λέω...Ποιός κοιλαράς ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χάλασε η ζυγαριά, αλλά μ'αρέσει ..
Τύπε μετα από όλα αυτά έχω αρχίσει ήδη να μαζεύω τρόφιμα και οπλισμό...Σας γραφω συνοπτικά τη συνέχεια , για να μην εχετε αγωνία.
α) Δυτικά ΛΟΑΤΚΙα τρελαμένα που βγήκε Τραμπ και τους χαλάει τις μπιζνες , θα συνεχίσουν να το πηγαίνουν στα άκρα χτυπώντας τη Ρωσία μεσω ηλιθιας εβραιοουκρανεζας τακουνατζους. Αν χρειαστεί θα γίνει και πιο εντυπωσιακό χτύπημα , με στόχο πχ τη Μόσχα.
β) Πούτιν μετά την επίδειξη πυρηνικού οπλοστασίου , θα κάνει χτύπημα (με συμβατικά όπλα) σε έδαφος ΝΑΤΟικης χώρας (πιο πιθανη η Πολωνία και μετά οι βαλτικές χώρες) χτυπώντας στρατιωτικές εγκαταστάσεις που υποστηρίζουν τον πόλεμο στην Ουκρανία.
γ) Δυτικά ΛΟΑΤΚια θα βάλουν τις ζαρτιέρες τους και θα τρέξουν να επικαλεστούν τα άρθρα 4 και 5 του ΝΑΤΟ. Θα γίνει λίγο μπάχαλο , κάποιες χώρες θα υποστηρίξουν με θέρμη τον Γ' Παγκόσμιο (πουστρογάλλοι τραβελοι , πουστροάγγλοι πακιστανολαγνοι και φυσικά πρώτος απ ολους ο closeted καταπιεσμένος ΛΟΑΤΚούλης) ,κάποιες θα προσπαθήσουν να παίξουν διπλωματικά (πχ Γερμανοτουρκοι) και κάποιες θα αντιδράσουν και μάλλον θα αποχωρήσουν (Ορμπαν στα σιγουρα). Θα μπουν μπροστά οι Αμερικανοί και θα επιταχύνουν τις εξελίξεις με απευθείας χτύπημα στη Ρωσία χωρίς proxy , που θα φέρει τους υπολοιπους προ τετελεσμένων.
δ) Βλάντο θα πατήσει το κουμπί , ίσως χρησιμοποιώντας σε πρώτη φάση τακτικά πυρηνικά στην Ουκρανία.
ε) τακουνάκιας ηθοποιός θα την κάνει μ ελαφρά για Λονδίνο κουνώντας το άτριχο κωλαράκι του.
στ) Δυτικά ΛΟΑΤΚια θα προχωρήσουν σε μαζική επιστράτευση και θα περικυκλώσουν τη Ρωσία με πυρηνικά.
ζ) Ξεκινάει το πάρτι , η Ευρώπη έχει το τέλος που της αξίζει. Οι κωλοτρυπίδες των ΛΟΑΤΚΙ γίνονται υγρό γυαλί. Φυσικά, καταστρέφεται και η Δυτική Ρωσία ολοσχερώς στο μεγαλύτερο μέρος της.
η) Οσο συμβαίνουν ολα αυτά εγώ θα είμαι ήδη προ πολλού στη Δυτική Σαμόα και ψαρεύω αστακούς. Θα μπαίνω τακτικά στο bou αν υπάρχει ακόμα να διαβάζω κριτικές των αμετανόητων χαζών ΛΟΑΤΚούληδων που θα έχουν επιζήσει.
Fanta και betadine φίλε....Τύπε μετα από όλα αυτά έχω αρχίσει ήδη να μαζεύω τρόφιμα και οπλισμό...
Εχω δυο μπανιέρες γεμάτες...Fanta και betadine φίλε....
καθολου περιεργο,το αντιθετο θα ελεγα,απολυτα λόγικο....οπως ολοι εχουμε καταλαβει καλα τωρα εδω και 1000 μερες πολεμου,μονο καλη δεν μπορεις να χαρακτηρισεις την ρωσικη πολεμικη μηχανη..σε συμβατικο επιπεδο ειναι εντελως για τον πουτσο καβαλα,οποτε μαλλον λογικο να παιζει το χαρτι της πυρηνικης υπερδυναμης ...δεν είναι λίγο περιεργο που οι ρώσοι από την αρχή σχεδόν του πολέμου κάθε τρεις και λίγο απειλούν με πυρηνικά (φαντασιωνομενοι πως πολεμουν το ΝΑΤΟ) και όμως από τις χώρες της Δυσης/ΝΑΤΟ κανείς δεν έχει απαντησει έστω μισή κουβέντα για πυρηνικά ;
τυπε σε κοβω πολυ χαλαρο ...δεν μπορω να εξηγησω βεβαια αυτη τη χαλαροτητα παρα μονο μετα απο θεραπευτικη χρηση εναμιση κιλου καλαματιανου μπαφου...ο κοντοπουτανος θεομουρλος βλαντιμιρ σε ολη του την ιστορια εχει πραγματοποιησει καθε γαμημενη απειλη που εχει εκστομισει σε περιπτωση που ξεπεραστει καποια κοκκινη γραμμη που εχει θεσει απο πριν....αυτο δεν ειναι ενα γεγονος που μπορει να αφησει αδιαφορο τον οποιονδηποτε....Ναι σιγά μην το βάλω και μαράζι...
Τύπε συμβουλή 50άρη...τυπε σε κοβω πολυ χαλαρο ...δεν μπορω να εξηγησω βεβαια αυτη τη χαλαροτητα παρα μονο μετα απο θεραπευτικη χρηση εναμιση κιλου καλαματιανου μπαφου...ο κοντοπουτανος θεομουρλος βλαντιμιρ σε ολη του την ιστορια εχει πραγματοποιησει καθε γαμημενη απειλη που εχει εκστομισει σε περιπτωση που ξεπεραστει καποια κοκκινη γραμμη που εχει θεσει απο πριν....αυτο δεν ειναι ενα γεγονος που μπορει να αφησει αδιαφορο τον οποιονδηποτε....
Η χρήση πυρηνικών είναι το τελευταίο καταφύγιο. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει τρόπος η Ουκρανία να κερδίσει και η Ρωσία να χάσει αυτόν τον πόλεμο, δεν υπάρχει και λόγος χρήσης πυρηνικών.τυπε σε κοβω πολυ χαλαρο ...δεν μπορω να εξηγησω βεβαια αυτη τη χαλαροτητα παρα μονο μετα απο θεραπευτικη χρηση εναμιση κιλου καλαματιανου μπαφου...ο κοντοπουτανος θεομουρλος βλαντιμιρ σε ολη του την ιστορια εχει πραγματοποιησει καθε γαμημενη απειλη που εχει εκστομισει σε περιπτωση που ξεπεραστει καποια κοκκινη γραμμη που εχει θεσει απο πριν....αυτο δεν ειναι ενα γεγονος που μπορει να αφησει αδιαφορο τον οποιονδηποτε....
Αυτό το ελπίζω και εγώ γιατί αλλιώς ούτε αχ δεν θα προλάβουμε να κάνουμεΗ χρήση πυρηνικών είναι το τελευταίο καταφύγιο. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει τρόπος η Ουκρανία να κερδίσει και η Ρωσία να χάσει αυτόν τον πόλεμο, δεν υπάρχει και λόγος χρήσης πυρηνικών.
Ούτε τόσοι storm shadow, κάθε τύπου και προέλευσης, υπάρχουν διαθέσιμοι στο δυτικό οπλοστάσιο, που η παραχώρησή τους στην Ουκρανία να αλλάξει κάτι στο μέτωπο ούτε η Ρωσία θα καθήσει με σταυρωμένα τα χέρια. Θα εκτοξεύει κι αυτή ανάλογο αριθμό, θα κάνει και δοκιμή να δει τι ψάρια πιάνουν οι δικοί της.
Θα μεγαλώσουν οι απώλειες εκατέρωθεν και θα είμαστε στο ίδιο έργο θεατές.
Οι Ρώσοι θα προχωρούν από χωριό σε χωριό κάθε μέρα, οι Ουκρανοί θα υποχωρούν και ο πόλεμος θα σταματήσει μόλις εξαντληθεί ο ένας από τους δύο. Όλα δείχνουν ότι θα είναι οι Ουκρανοί.
Χρήση πυρηνικών για τόσο προβλέψιμο έργο δεν προβλέπεται.
Από τα λόγια μέχρι τις πράξεις μεγάλη η απόσταση. Που ακόμη δεν έχει δωθεί πειστική απάντηση, για το ποια το θα ήταν η αμερικανική αντίδραση σε περίπτωση χρήσης πυρηνικού όπλου μικρής ισχύος στην Ουκρανία.Αυτό το ελπίζω και εγώ γιατί αλλιώς ούτε αχ δεν θα προλάβουμε να κάνουμε
Το διπλανή χώρα ... είναι μια μαλακία και μισή ... ούτε οι αμερικάνοι δεν λένε τέτοιες μαλακίες ...Σφίγγουν οι κώλοι ?
Διηπειρωτικός σε διπλανή χώρα
Το κατάλαβες Τοτό ?