Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 40K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

BestNot

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2024
Like
619
Πόντοι
81
τύπε μαλάκας πλανητάρχης...με τα χίλια
κάτσε εσύ ξέμπαρκος αητός...
Τύπε
Εγώ 25άρης θα έχω μέλλον

Εσύ 80άρης θάχεις παρελθόν και αναμνήσεις, αν τις έχεις κι αυτές με την άνοια που σε δέρνει.

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
6.980
Πόντοι
3.446
Τύπε
Εγώ 25άρης θα έχω μέλλον

Εσύ 80άρης θάχεις παρελθόν και αναμνήσεις, αν τις έχεις κι αυτές με την άνοια που σε δέρνει.
Μου κόβεις χρόνια, εισαι πολύ ξήγα.
Ξέχασες και το καραφλός, πλαδαρός κοιλαράς...

BestNot

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2024
Like
619
Πόντοι
81
Μου κόβεις χρόνια, εισαι πολύ ξήγα.
Ξέχασες και το καραφλός, πλαδαρός κοιλαράς...
Ποιός κοιλαράς ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Χάλασε η ζυγαριά, αλλά μ'αρέσει ..

Συνημμένα

• IMG_20241121_200334.jpg
    IMG_20241121_200334.jpg
    943,7 KB · Εμφανίσεις: 11

erostios

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2024
Like
111
Πόντοι
0

Αυτή είναι η συνέπεια του πολέμου οι Ουκρανές κάνουν ότι και οι μάνες τους την δεκαετία του 90 ....
Και όχι μόνο στην Γερμανία και σε άλλες χωρες ακόμα και στην Τουρκία χαμός απο ουκρανές παντού ....

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
101
Like
21.590
Πόντοι
26.386
Σας γραφω συνοπτικά τη συνέχεια , για να μην εχετε αγωνία.
α) Δυτικά ΛΟΑΤΚΙα τρελαμένα που βγήκε Τραμπ και τους χαλάει τις μπιζνες , θα συνεχίσουν να το πηγαίνουν στα άκρα χτυπώντας τη Ρωσία μεσω ηλιθιας εβραιοουκρανεζας τακουνατζους. Αν χρειαστεί θα γίνει και πιο εντυπωσιακό χτύπημα , με στόχο πχ τη Μόσχα.
β) Πούτιν μετά την επίδειξη πυρηνικού οπλοστασίου , θα κάνει χτύπημα (με συμβατικά όπλα) σε έδαφος ΝΑΤΟικης χώρας (πιο πιθανη η Πολωνία και μετά οι βαλτικές χώρες) χτυπώντας στρατιωτικές εγκαταστάσεις που υποστηρίζουν τον πόλεμο στην Ουκρανία.
γ) Δυτικά ΛΟΑΤΚια θα βάλουν τις ζαρτιέρες τους και θα τρέξουν να επικαλεστούν τα άρθρα 4 και 5 του ΝΑΤΟ. Θα γίνει λίγο μπάχαλο , κάποιες χώρες θα υποστηρίξουν με θέρμη τον Γ' Παγκόσμιο (πουστρογάλλοι τραβελοι , πουστροάγγλοι πακιστανολαγνοι και φυσικά πρώτος απ ολους ο closeted καταπιεσμένος ΛΟΑΤΚούλης) ,κάποιες θα προσπαθήσουν να παίξουν διπλωματικά (πχ Γερμανοτουρκοι) και κάποιες θα αντιδράσουν και μάλλον θα αποχωρήσουν (Ορμπαν στα σιγουρα). Θα μπουν μπροστά οι Αμερικανοί και θα επιταχύνουν τις εξελίξεις με απευθείας χτύπημα στη Ρωσία χωρίς proxy , που θα φέρει τους υπολοιπους προ τετελεσμένων.
δ) Βλάντο θα πατήσει το κουμπί , ίσως χρησιμοποιώντας σε πρώτη φάση τακτικά πυρηνικά στην Ουκρανία.
ε) τακουνάκιας ηθοποιός θα την κάνει μ ελαφρά για Λονδίνο κουνώντας το άτριχο κωλαράκι του.
στ) Δυτικά ΛΟΑΤΚια θα προχωρήσουν σε μαζική επιστράτευση και θα περικυκλώσουν τη Ρωσία με πυρηνικά.
ζ) Ξεκινάει το πάρτι , η Ευρώπη έχει το τέλος που της αξίζει. Οι κωλοτρυπίδες των ΛΟΑΤΚΙ γίνονται υγρό γυαλί. Φυσικά, καταστρέφεται και η Δυτική Ρωσία ολοσχερώς στο μεγαλύτερο μέρος της.
η) Οσο συμβαίνουν ολα αυτά εγώ θα είμαι ήδη προ πολλού στη Δυτική Σαμόα και ψαρεύω αστακούς. Θα μπαίνω τακτικά στο bou αν υπάρχει ακόμα να διαβάζω κριτικές των αμετανόητων χαζών ΛΟΑΤΚούληδων που θα έχουν επιζήσει.
Πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω φίλε...

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
6.980
Πόντοι
3.446
Σας γραφω συνοπτικά τη συνέχεια , για να μην εχετε αγωνία.
α) Δυτικά ΛΟΑΤΚΙα τρελαμένα που βγήκε Τραμπ και τους χαλάει τις μπιζνες , θα συνεχίσουν να το πηγαίνουν στα άκρα χτυπώντας τη Ρωσία μεσω ηλιθιας εβραιοουκρανεζας τακουνατζους. Αν χρειαστεί θα γίνει και πιο εντυπωσιακό χτύπημα , με στόχο πχ τη Μόσχα.
β) Πούτιν μετά την επίδειξη πυρηνικού οπλοστασίου , θα κάνει χτύπημα (με συμβατικά όπλα) σε έδαφος ΝΑΤΟικης χώρας (πιο πιθανη η Πολωνία και μετά οι βαλτικές χώρες) χτυπώντας στρατιωτικές εγκαταστάσεις που υποστηρίζουν τον πόλεμο στην Ουκρανία.
γ) Δυτικά ΛΟΑΤΚια θα βάλουν τις ζαρτιέρες τους και θα τρέξουν να επικαλεστούν τα άρθρα 4 και 5 του ΝΑΤΟ. Θα γίνει λίγο μπάχαλο , κάποιες χώρες θα υποστηρίξουν με θέρμη τον Γ' Παγκόσμιο (πουστρογάλλοι τραβελοι , πουστροάγγλοι πακιστανολαγνοι και φυσικά πρώτος απ ολους ο closeted καταπιεσμένος ΛΟΑΤΚούλης) ,κάποιες θα προσπαθήσουν να παίξουν διπλωματικά (πχ Γερμανοτουρκοι) και κάποιες θα αντιδράσουν και μάλλον θα αποχωρήσουν (Ορμπαν στα σιγουρα). Θα μπουν μπροστά οι Αμερικανοί και θα επιταχύνουν τις εξελίξεις με απευθείας χτύπημα στη Ρωσία χωρίς proxy , που θα φέρει τους υπολοιπους προ τετελεσμένων.
δ) Βλάντο θα πατήσει το κουμπί , ίσως χρησιμοποιώντας σε πρώτη φάση τακτικά πυρηνικά στην Ουκρανία.
ε) τακουνάκιας ηθοποιός θα την κάνει μ ελαφρά για Λονδίνο κουνώντας το άτριχο κωλαράκι του.
στ) Δυτικά ΛΟΑΤΚια θα προχωρήσουν σε μαζική επιστράτευση και θα περικυκλώσουν τη Ρωσία με πυρηνικά.
ζ) Ξεκινάει το πάρτι , η Ευρώπη έχει το τέλος που της αξίζει. Οι κωλοτρυπίδες των ΛΟΑΤΚΙ γίνονται υγρό γυαλί. Φυσικά, καταστρέφεται και η Δυτική Ρωσία ολοσχερώς στο μεγαλύτερο μέρος της.
η) Οσο συμβαίνουν ολα αυτά εγώ θα είμαι ήδη προ πολλού στη Δυτική Σαμόα και ψαρεύω αστακούς. Θα μπαίνω τακτικά στο bou αν υπάρχει ακόμα να διαβάζω κριτικές των αμετανόητων χαζών ΛΟΑΤΚούληδων που θα έχουν επιζήσει.
Τύπε μετα από όλα αυτά έχω αρχίσει ήδη να μαζεύω τρόφιμα και οπλισμό...

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.259
Πόντοι
2.356

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
6.980
Πόντοι
3.446
Τύποι πουτινόλαγνοι προλαβαίνω σεξ σήμερα, ή να κρυφτώ στα καταφύγια?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και προτείνετε παρακαλώ κανα κονσερβικό και κανα όπλο να πολεμήσω τη ρωσική αρκούδα αν εισβάλει...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.406
Πόντοι
2.606
δεν είναι λίγο περιεργο που οι ρώσοι από την αρχή σχεδόν του πολέμου κάθε τρεις και λίγο απειλούν με πυρηνικά (φαντασιωνομενοι πως πολεμουν το ΝΑΤΟ) και όμως από τις χώρες της Δυσης/ΝΑΤΟ κανείς δεν έχει απαντησει έστω μισή κουβέντα για πυρηνικά ;
καθολου περιεργο,το αντιθετο θα ελεγα,απολυτα λόγικο....οπως ολοι εχουμε καταλαβει καλα τωρα εδω και 1000 μερες πολεμου,μονο καλη δεν μπορεις να χαρακτηρισεις την ρωσικη πολεμικη μηχανη..σε συμβατικο επιπεδο ειναι εντελως για τον πουτσο καβαλα,οποτε μαλλον λογικο να παιζει το χαρτι της πυρηνικης υπερδυναμης ...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.406
Πόντοι
2.606
Ναι σιγά μην το βάλω και μαράζι...
τυπε σε κοβω πολυ χαλαρο ...δεν μπορω να εξηγησω βεβαια αυτη τη χαλαροτητα παρα μονο μετα απο θεραπευτικη χρηση εναμιση κιλου καλαματιανου μπαφου...ο κοντοπουτανος θεομουρλος βλαντιμιρ σε ολη του την ιστορια εχει πραγματοποιησει καθε γαμημενη απειλη που εχει εκστομισει σε περιπτωση που ξεπεραστει καποια κοκκινη γραμμη που εχει θεσει απο πριν....αυτο δεν ειναι ενα γεγονος που μπορει να αφησει αδιαφορο τον οποιονδηποτε....

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
6.980
Πόντοι
3.446
τυπε σε κοβω πολυ χαλαρο ...δεν μπορω να εξηγησω βεβαια αυτη τη χαλαροτητα παρα μονο μετα απο θεραπευτικη χρηση εναμιση κιλου καλαματιανου μπαφου...ο κοντοπουτανος θεομουρλος βλαντιμιρ σε ολη του την ιστορια εχει πραγματοποιησει καθε γαμημενη απειλη που εχει εκστομισει σε περιπτωση που ξεπεραστει καποια κοκκινη γραμμη που εχει θεσει απο πριν....αυτο δεν ειναι ενα γεγονος που μπορει να αφησει αδιαφορο τον οποιονδηποτε....
Τύπε συμβουλή 50άρη...
Μην αγχώνεσαι για πράγματα που δεν ελέγχεις.
Επικεντρώσου εκεί που έχεις λόγο και προσπάθησε να έχεις όσο περισσότερο λόγο γίνεται...

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
5.322
Πόντοι
1.106

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.176
Πόντοι
2.356
Η χρήση πυρηνικών είναι το τελευταίο καταφύγιο. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει τρόπος η Ουκρανία να κερδίσει και η Ρωσία να χάσει αυτόν τον πόλεμο, δεν υπάρχει και λόγος χρήσης πυρηνικών.
Ούτε τόσοι storm shadow, κάθε τύπου και προέλευσης, υπάρχουν διαθέσιμοι στο δυτικό οπλοστάσιο, που η παραχώρησή τους στην Ουκρανία να αλλάξει κάτι στο μέτωπο ούτε η Ρωσία θα καθήσει με σταυρωμένα τα χέρια. Θα εκτοξεύει κι αυτή ανάλογο αριθμό, θα κάνει και δοκιμή να δει τι ψάρια πιάνουν οι δικοί της.
Θα μεγαλώσουν οι απώλειες εκατέρωθεν και θα είμαστε στο ίδιο έργο θεατές.
Οι Ρώσοι θα προχωρούν από χωριό σε χωριό κάθε μέρα, οι Ουκρανοί θα υποχωρούν και ο πόλεμος θα σταματήσει μόλις εξαντληθεί ο ένας από τους δύο. Όλα δείχνουν ότι θα είναι οι Ουκρανοί.
Χρήση πυρηνικών για τόσο προβλέψιμο έργο δεν προβλέπεται.

j 1973

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2010
Like
305
Πόντοι
21
Η χρήση πυρηνικών είναι το τελευταίο καταφύγιο. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει τρόπος η Ουκρανία να κερδίσει και η Ρωσία να χάσει αυτόν τον πόλεμο, δεν υπάρχει και λόγος χρήσης πυρηνικών.
Ούτε τόσοι storm shadow, κάθε τύπου και προέλευσης, υπάρχουν διαθέσιμοι στο δυτικό οπλοστάσιο, που η παραχώρησή τους στην Ουκρανία να αλλάξει κάτι στο μέτωπο ούτε η Ρωσία θα καθήσει με σταυρωμένα τα χέρια. Θα εκτοξεύει κι αυτή ανάλογο αριθμό, θα κάνει και δοκιμή να δει τι ψάρια πιάνουν οι δικοί της.
Θα μεγαλώσουν οι απώλειες εκατέρωθεν και θα είμαστε στο ίδιο έργο θεατές.
Οι Ρώσοι θα προχωρούν από χωριό σε χωριό κάθε μέρα, οι Ουκρανοί θα υποχωρούν και ο πόλεμος θα σταματήσει μόλις εξαντληθεί ο ένας από τους δύο. Όλα δείχνουν ότι θα είναι οι Ουκρανοί.
Χρήση πυρηνικών για τόσο προβλέψιμο έργο δεν προβλέπεται.
Αυτό το ελπίζω και εγώ γιατί αλλιώς ούτε αχ δεν θα προλάβουμε να κάνουμε

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.176
Πόντοι
2.356
Αυτό το ελπίζω και εγώ γιατί αλλιώς ούτε αχ δεν θα προλάβουμε να κάνουμε
Από τα λόγια μέχρι τις πράξεις μεγάλη η απόσταση. Που ακόμη δεν έχει δωθεί πειστική απάντηση, για το ποια το θα ήταν η αμερικανική αντίδραση σε περίπτωση χρήσης πυρηνικού όπλου μικρής ισχύος στην Ουκρανία.
Νομίζω ότι και οι δύο μπλοφαρουν. Γιατί γνωρίζουν τις συνέπειες.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.446
Πόντοι
6.056
Σφίγγουν οι κώλοι ?
Διηπειρωτικός σε διπλανή χώρα

Το κατάλαβες Τοτό ?
Το διπλανή χώρα ... είναι μια μαλακία και μισή ... ούτε οι αμερικάνοι δεν λένε τέτοιες μαλακίες ...
Το κυρίαρχο γνώρισμα είναι ότι πάει με 10 μαχ ... 10800χλμ/ώρα ....
Και να φύγει αμέσως από πίσω του ο καλύτερος πύραυλος αεράμυνας της δύσης ... ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ .

Κλαίνε στο ΝΑΤΟ.
Περί διηπειρωτικού ... χαρακτηρίζεται ΜΕΣΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ ... δηλ από 3500χλμ μέχρι 5500χλμ .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom