Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (4 μέλη και 13 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.524
Πόντοι
216
Θα βαλει πυραυλους στην Κουβα η Ρωσια;
Οπως θελει να βαλει βασεις το ΝΑΤΟ στην Ουκρανια;

Το εχουμε καταλαβει οτι τα τομαρια της αμερικης και της ευρωπης θελουν να μας συρουν σε παγκοσμιο πολεμο.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.649
Πόντοι
506
Θα βαλει πυραυλους στην Κουβα η Ρωσια;
Οπως θελει να βαλει βασεις το ΝΑΤΟ στην Ουκρανια;

Το εχουμε καταλαβει οτι τα τομαρια της αμερικης και της ευρωπης θελουν να μας συρουν σε παγκοσμιο πολεμο.
Θα εχει τελειώσει ο πόλεμος μεχρι τοτε

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.840
Πόντοι
3.556
Το νεοσύστατο Λαϊκό Μέτωπο της Αριστεράς από Σοσιαλιστές, Οικολόγους, Κομμουνιστές και άλλες κεντροαριστερές δυνάμεις στη Γαλλία δεσμεύεται να συνεχίσει να εξοπλίζει τον Ζελένσκι κι έτσι, εμμέσως πλην σαφώς , να στηρίξουν την εξωτερική πολιτική της ΕΕ των Σολτς, Μακρόν και λοιπών υποστηρικτών της Ουκρανίας.

Κατεβαίνουν στις έκτακτες κοινοβουλευτικές εκλογές με ενιαία λίστα υποψηφίων και κοινό πρόγραμμα ενάντια στον φιλορωσικό Εθνικό Συναγερμό της Λε Πεν.

• Ουάου
Αντιδράσεις: j 1973

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.616
Πόντοι
12.756
Το νεοσύστατο Λαϊκό Μέτωπο της Αριστεράς από Σοσιαλιστές, Οικολόγους, Κομμουνιστές και άλλες κεντροαριστερές δυνάμεις στη Γαλλία δεσμεύεται να συνεχίσει να εξοπλίζει τον Ζελένσκι κι έτσι, εμμέσως πλην σαφώς , να στηρίξουν την εξωτερική πολιτική της ΕΕ των Σολτς, Μακρόν και λοιπών υποστηρικτών της Ουκρανίας.

Κατεβαίνουν στις έκτακτες κοινοβουλευτικές εκλογές με ενιαία λίστα υποψηφίων και κοινό πρόγραμμα ενάντια στον φιλορωσικό Εθνικό Συναγερμό της Λε Πεν.
θα παρουν τα αρχιδια μου

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.840
Πόντοι
3.556
ΗΠΑ και Ζελένσκι ζητάν να βάλει η Ευρώπη ακόμη βαθύτερα το χέρι στην τσέπη.

Απόσπασμα από το άρθρο:

«

«Μπορεί να είμαστε ηλίθιοι αλλά όχι τόσο ηλίθιοι»​

Σε περίοπτη θέση στο τραπέζι των G-7 βρίσκεται ο πόλεμος στην Ουκρανία και το αμερικανικό σχέδιο για ένα νέο δάνειο-μαμούθ προς την Ουκρανία, ύψους 50 δισεκατομμυρίων δολαρίων, με ενέχυρο τα δεσμευμένα στη Δύση περιουσιακά στοιχεία της Ρωσίας και εγγυητές τους Ευρωπαίους.

«Μπορεί να είμαστε ηλίθιοι, αλλά όχι τόσο ηλίθιοι» σχολίασε ευρωπαίος αξιωματούχος, τονίζοντας ότι το μεγαλύτερο μέρος του δανείου θα κατέληγε σε αμερικανικές βιομηχανίες ενώ οι Ευρωπαίοι θα πάρουν το ρίσκο και θα πληρώνουν τους τόκους. Παρών στη σύνοδο θα είναι ο ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι που θα δώσει συνέντευξη Τύπου από κοινού με τον αμερικανό πρόεδρο..
»

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.840
Πόντοι
3.556
θα παρουν τα αρχιδια μου

Έλα μου όμως που, ενώ η Λε Πεν θα κερδίσει με μεγάλη διαφορά, στο δεύτερο γύρο θα συμμαχήσουν το κεντροαριστερό λαϊκό μέτωπο και το κόμμα του Μακρόν μαζί, οπότε οι αναλυτές και οι δημοσκόποι αναμένουν, ότι η Γαλλία θα αναδείξει και πάλι φιλοουκρανική κυβέρνηση μετά τούτες τις πρόωρες κοινοβουλευτικές εκλογές.

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.099
Πόντοι
4.895
την ώρα που ουκρανοί κυνηγάνε τον κόσμο σαν μπεκάστες να τους στρατολογήσουν οι ρωσοι είναι υπεράνετοι καθώς έχουν μπολικο απόθεμα ...μέχρι και 70άρηδες ....εθελοντές πάντα :cheesy:

αντιγράφω απόσμασμα από το άρθρο :
".....Οι απώλειες αυτές οφείλονται στο ότι ένα μεγάλο μέρος αυτών που πρόσφατα υπέγραψαν συμβάσεις είναι ηλικίας 40-49 ετών. Ταυτοποιήθηκαν επίσης τα ονόματα 94 ατόμων ηλικίας άνω των 60 ετών. Ο μεγαλύτερος σε ηλικία εθελοντής, ο Μιχαήλ Σουβάλοφ, ήταν 71 ετών. "

και ένα ακόμη :
" Από την έναρξη της εισβολής η Ρωσία έχασε στην Ουκρανία 3.630 αξιωματικούς, μεταξύ των οποίων 421 που είχαν βαθμό συνταγματάρχη και άνω. Μεταξύ των νεκρών αξιωματικών, ξεχωρίζουν οι πιλότοι. Μέσα σε δύο χρόνια η Ρωσία έχει χάσει τουλάχιστον 245 πιλότους της πολεμικής Αεροπορίας. Τουλάχιστον 16 εκ των πιλότων που σκοτώθηκαν ήταν ηλικίας άνω των 50 ετών. Είναι γνωστό ότι μερικοί εξ αυτών έπρεπε να έχουν συνταξιοδοτηθεί πριν μερικά χρόνια. "

το έθνος αυτό πραγματικά αξίζει τον σεβασμό μας :respect: :tooth:

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.099
Πόντοι
4.895
έτοιμο και το Blyat-mobile για την τελική έφοδο στα χειμερινά ανάκτορα της Λισσαβονας :grin:

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.840
Πόντοι
3.556
Κοιτάει τώρα και το ΝΑΤΟ να θυμήσει, ότι η ανάπτυξη περισσότερων πυρηνικών όπλων στην Ευρώπη συνεχίζει να είναι μία εκδοχή για το προσεχές μέλλον.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.408
Πόντοι
2.356
Έχω εν τω μεταξύ έναν ανόητο στην εργασία μου που έχει όλο το πακέτο της ψέκας, όπως σας έχω ξαναπεί (Διαβάζει Μακελειό, πιστεύει σε εξωγήινους, αγαπάει τον Μπούτιν, βρίζει Μητσοτάκη, αντιεμβολιαστής, θεωρεί ότι οι νέες ταυτότητες έχουν τον Σατανά κ.λπ) ο οποίος είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ βέβαιος ότι θα έρθει κάποιου είδους "αποκάλυψη" ή πόλεμος και ότι όλοι θα είμαστε πεινασμένοι σαν ποντίκια στους δρόμους και δεν θα επιβιώσουμε. Και μάλιστα επιχειρηματολογεί ότι αυτό θα γίνε μέχρι το τέλος του 2024. Κάθε χρόνο λέει τα ίδια εδώ και 7 έτη.

Αυτός δεν έχει social accounts κάπου, αλλά ακολουθεί διάφορυς ψέκες που έχουν κανάλια και διαδίδουν την αναστάτωση κάθε μερα. Και ερωτώ εγώ, σύμφωνα με τον νέο νόμο δεν θα έπρεπε να διώκονται αυτοί;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.207
Πόντοι
22.266
Έχω εν τω μεταξύ έναν ανόητο στην εργασία μου που έχει όλο το πακέτο της ψέκας, όπως σας έχω ξαναπεί (Διαβάζει Μακελειό, πιστεύει σε εξωγήινους, αγαπάει τον Μπούτιν, βρίζει Μητσοτάκη, αντιεμβολιαστής, θεωρεί ότι οι νέες ταυτότητες έχουν τον Σατανά κ.λπ) ο οποίος είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ βέβαιος ότι θα έρθει κάποιου είδους "αποκάλυψη" ή πόλεμος και ότι όλοι θα είμαστε πεινασμένοι σαν ποντίκια στους δρόμους και δεν θα επιβιώσουμε. Και μάλιστα επιχειρηματολογεί ότι αυτό θα γίνε μέχρι το τέλος του 2024. Κάθε χρόνο λέει τα ίδια εδώ και 7 έτη.

Αυτός δεν έχει social accounts κάπου, αλλά ακολουθεί διάφορυς ψέκες που έχουν κανάλια και διαδίδουν την αναστάτωση κάθε μερα. Και ερωτώ εγώ, σύμφωνα με τον νέο νόμο δεν θα έπρεπε να διώκονται αυτοί;
Δε βαριέσαι ;:confused:εδω έχει 41% που πιστεύουν ότι η Ελλάδα ηγείτο στην τέταρτη βιομηχανική επανάσταση ,,οι ψεκες μάς πείραξαν ;

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.408
Πόντοι
2.356
Δε βαριέσαι ;:confused:εδω έχει 41% που πιστεύουν ότι η Ελλάδα ηγείτο στην τέταρτη βιομηχανική επανάσταση ,,οι ψεκες μάς πείραξαν ;
Δυστυχώς όμως μόνο η ΝΔ πλέον φαίνεται σοβαρή... φαντάσου οου καταντήσαμε... Και στα γράφω εγω που ήμουν από το 2012 ψηφοφόρος της Δημιουργίας Ξανά.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.207
Πόντοι
22.266
Δυστυχώς όμως μόνο η ΝΔ πλέον φαίνεται σοβαρή... φαντάσου οου καταντήσαμε... Και στα γράφω εγω που ήμουν από το 2012 ψηφοφόρος της Δημιουργίας Ξανά.
Η ΝΔ φαίνεται σοβαρή κ λένε ότι ηγουμαστε της 4ης βιομηχανικής επανάστασης ;;:confused::think:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.408
Πόντοι
2.356
Η ΝΔ φαίνεται σοβαρή κ λένε ότι ηγουμαστε της 4ης βιομηχανικής επανάστασης ;;:confused::think:
Μπροστά στη γελοία αντιπολίτευση ναι δυστυχώς είναι η μόνη λύση. Είναι τραγικό να έχουμε άθλια αντιπολίτευση και να αποθρασύνεται ο Μητσοτάκης.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Όπως πάει το πράγμα θα βγαίνει κάθε 4ετία αυτός... για εκεί πάμε.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.840
Πόντοι
3.556

Ρε συ, δυο-τρία πακέτα είναι όλα-όλα με τα οποία μπορεί κανείς να βγάλει εύκολα καλά λεφτά με παπαριές online.

1) ΛΟΑΤΚΙ + και λοιπές εκφυλιστικές μαλακίες

2) Το τέλος του κόσμου και ποικίλα ψεκασμένα σενάρια

3) Άντε και τίποτα βλακείες περί βήγκαν διατροφής.

Όποιος θέλει τα πιστεύει. Ακόμη και τίποτα ψιλοπυρηνικά να πέσουνε, πάλι την επόμενη εδώ θα είμαστε. Τουλάχιστον οι ανθεκτικότεροι από εμάς.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.649
Πόντοι
506
weekendatbernies.jpg

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.110
Πόντοι
42.697
Τελικά επιτέλους η Ουκρανική επιστρατευση άρχισε να αποδίδει "νέο" έμψυχο δυναμικο- τροφή για τη μηχανή του κιμά

Οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους

Συνημμένα

• IMG_20240615_001032_829.jpg
    IMG_20240615_001032_829.jpg
    100,3 KB · Εμφανίσεις: 25
  • IMG_20240615_001032_214.jpg
    IMG_20240615_001032_214.jpg
    123,1 KB · Εμφανίσεις: 23
  • IMG_20240615_001032_315.jpg
    IMG_20240615_001032_315.jpg
    86,1 KB · Εμφανίσεις: 18
  • IMG_20240615_001032_969.jpg