JOHN-PLAYER-SPECIAL
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.904
- Πόντοι
- 3.446
πονέσαμε για τον πισωκινητο ναβαλνι
ο πονος επικεντρώνεται στα αρχιδια μας
ο πονος επικεντρώνεται στα αρχιδια μας
Δεν σε καταλαβα ρε φιλε.Ο Πριγκοζιν, ενας εγκληματίας πολέμου, που στασιασε εν μέσω πολέμου ενάντια στη χώρα του και στράφηκε κατά του στρατού της και ο Ναβάλνι που πάλευε για την αλήθεια χωράνε στην ίδια φράση;
Θα μου πεις, για σας, τα πρωτοπαλίκαρα της "σωστής πλευράς" της ιστορίας, όλοι οι καλοί χωράνε. Αρκεί να βολεύει το αφήγημά σας.
ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ την πιο τραγελαφική στιγμή των πισωκινητων ναυαγίων του bouΟ Πριγκοζιν, ενας εγκληματίας πολέμου, που στασιασε εν μέσω πολέμου ενάντια στη χώρα του και στράφηκε κατά του στρατού της και ο Ναβάλνι που πάλευε για την αλήθεια χωράνε στην ίδια φράση;
Θα μου πεις, για σας, τα πρωτοπαλίκαρα της "σωστής πλευράς" της ιστορίας, όλοι οι καλοί χωράνε. Αρκεί να βολεύει το αφήγημά σας.
Σε αυτο το θέμα ειναι η χαρα του φασίστα Αλεξ. Καλος ηρθεςΜονο εγω εκπλησσομαι απο την σκατοψυχιά ορισμενων σχολιαστων?
Κακώς εκπλησσομαι μαλλον. Αντε γεια
Υ.Γ. Περιεργως ειναι οι ιδιοι που βλεπουν "Χουντα" του Κουλη για απροσδιοριστες αιτίες. Αλλά εδω ειναι απλως Παρασκευη.
Δεν νομιζω να καθισω, με πιανει μια αναγούλα εδω μεσα.Σε αυτο το θέμα ειναι η χαρα του φασίστα Αλεξ. Καλος ηρθες
Επειδή ειδα που πόνεσες για το χαμό του Πριγκοζιν, είπα να σε πάρω στο μεζέ. Που ο τύπος είχε εγκλήματα φορτωμένα στην πλάτη του για Νυρεμβέργη και βάλε.Δεν σε καταλαβα ρε φιλε.
Για ποιο "αφηγημα" μιλας?
Ο αρχηγος της αντιπολιτευσης πεθαινει στη φυλακη ενω περπατουσε, στα 47 του, απο "αγνωστη αιτια".
Τι βαλθηκες να μου πεις τωρα δηλαδη?
Και η ειρωνία περί "σωστης πλευρας" της Ιστοριας, τι ρολο παιζει?
Συγνωμη που δεν ειμαστε υποστηρικτές του τέρατος, μην τυχον και μας ειρωνευτείς.
A δηλαδη αν δεν εβαζα τον Πριγκοζιν στην φραση, ολα θα ηταν ενταξει. Επι της ουσιας για τον Ναβαλνι εχεις να πεις τιποτα?Επειδή ειδα που πόνεσες για το χαμό του Πριγκοζιν, είπα να σε πάρω στο μεζέ. Που ο τύπος είχε εγκλήματα φορτωμένα στην πλάτη του για Νυρεμβέργη και βάλε.
Που σε κάθε στρατό η τιμωρία για στάση εν καιρώ πολέμου είναι το στήσιμο στον τοίχο. Πόσο μαλλον σε αυτόν που ήταν και μισθοφόρος.
Αλλά εσένα σε πόνεσε ο σκληρός τρόπος που φέρθηκε του τέρατος, το άλλο τέρας.
Ασε ρε υποκριτή, που θίχτηκες κιόλας.
Χαιρόμαστε το Μητσοτάκη κ το πουστατο των ιπποτώνΠάει ο Πριγκόζιν, παει και ο Ναβαλνι.
Να το χαιρεστε οι πουτινοφιλοι το τέρας σας.
A δηλαδη αν δεν εβαζα τον Πριγκοζιν στην φραση, ολα θα ηταν ενταξει. Επι της ουσιας για τον Ναβαλνι εχεις να πεις τιποτα?
Είπα, αλλά μάλλον "δε θα το πρόσεξες" την ώρα που διάβαζες.και ο Ναβάλνι που πάλευε για την αλήθεια
Το προσεξα, αλλά προσεξα επισης οτι προτιμησες να θολωσεις τα νερα ριχνοντας το βαρος στο δευτερευον. Χμ.Είπα, αλλά μάλλον "δε θα το πρόσεξες" την ώρα που διάβαζες.
Μονο εγω εκπλησσομαι απο την σκατοψυχιά ορισμενων σχολιαστων?
Κακώς εκπλησσομαι μαλλον. Αντε γεια
Υ.Γ. Περιεργως ειναι οι ιδιοι που βλεπουν "Χουντα" του Κουλη για απροσδιοριστες αιτίες. Αλλά εδω ειναι απλως Παρασκευη.
Δεν αγορεύεις εδώ, για να αρχίσεις τα δικολαβικα.Το προσεξα, αλλά προσεξα επισης οτι προτιμησες να θολωσεις τα νερα ριχνοντας το βαρος στο δευτερευον. Χμ.
αλλά δεν έχει καμία σημασία αυτό. αν κερδίζουν ένα χωριουδάκι κάθε τρεις με έξι μήνες, πανηγυρίζουν και τα ξεχνάνε όλα. κλασική περίπτωση βλάβης.
Επειδη οποιος απειλει το τερας, πεθαινει μυστηριωδως. Ειτε ειναι επισης τερας, ειτε οχι. Ολα καλα? Επισης, δεν αντιλαμβανομαι το κολλημα σου αυτη τη στιγμη. Τι προσπαθεις να αποδειξεις? Γιατι εχω αρχισει να βαριεμαι.Δεν αγορεύεις εδώ, για να αρχίσεις τα δικολαβικα.
Αφού το "προσεξες" γιατί νε ρώτησες αν εχω κάτι να πω; Για να φας την παράθεση και να αρχίσεις τον καλαματιανό;
Το πρωτεύον είναι ότι ξαφνικά τα τέρατα γίνονται νεράιδες, αν βολεύει το αφήγημά σου.
Κι όλα τσουβαλιαζονται.
Για πες μας, εσύ που όλα τα "προσέχεις", τον Πριγκόζιν γιατί αισθάνθηκες την ανάγκη να τον αναφέρεις δίπλα στο Ναβαλνι;
Σωστα.μια φορα εβαλε υποψιφιοτητα για δημαρχος Μοσχας
και τα ναυαγια του δωσανε ΤΙΤΛΟ ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΗΤΕΥΣΗΣ
γελαμε μαζι σας
συνεχίστε