Θέλω να πω το εξής: Μου μπλόκαραν το προηγούμενο acc. Επομένως, η ελευθερία λόγου, απόψεων, κριτικής και πλάκας που είχαμε με τα μέλη αυτομάτως παύει να υπάρχει.
Κάθισα διάβασα προσεκτικά τους όρους χρήσης και θα τους εφαρμόσω. Ενδεικτικά:
- Μη χρησιμοποιείτε εκφράσεις που προσβάλλουν: α) ομάδες ατόμων (π.χ. θρησκευτικές, φυλετικές, σεξουαλικές), β) Δημόσια Πρόσωπα, γ) την προσωπικότητα, τιμή, ή υπόληψη προσώπων, δ) άλλα μέλη του site. Από την κείμενη νομοθεσία δεν επιτρέπεται η με κάθε τρόπο προσβολή της τιμής άλλου. Επίσης απαγορεύεται ο με οποιονδήποτε τρόπο ενώπιον τρίτου ισχυρισμός ή διάδοση για άλλον ψευδούς γεγονότος που μπορεί να βλάψει την τιμή και την υπόληψή του. Όποιος/-α αναγνώστης/-τρια διαπιστώσει παραβίαση της κείμενης νομοθεσίας ή οτιδήποτε που τον/την αφορά και είναι δυσφημιστικό ή θεωρεί ότι πρέπει να αφαιρεθεί για κάποιον άλλο λόγο, οφείλει να επικοινωνεί μαζί μας για αφαίρεση της δημοσίευσης είτε μέσω αυτής της φόρμας, είτε κάνοντας αναφορά (report) στο επίμαχο σχόλιο.
Αφού κάποιοι δεν δέχονται μύγα στο σπαθί τους και προσβάλλονται χωρίς λόγο, όποιος παραθέσει σε μήνυμα μου υβριστικό σχόλιο, αμέσως θα κάνω αναφορά σύμφωνα πάντα με τους όρους χρήσεις του site. Εξηγούμε να μην παρεξηγούμε, χωρίς να φέρω πισώπλατες μαχαιριές που έκαναν κάποιοι "κύριοι/ες" εδώ μέσα.