- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.079
- Πόντοι
- 42.697
Κάνα νέο από το μέτωπο?
Που να πάρεις χαμπάρι εσύ......Ρε παιδιά οι Ρώσοι όλο ότι κατέλαβαν λένε. Εγώ κοιτάζω το χάρτη της Ουκρανίας. και μου φαίνεται ίδιος εδώ και 2χρονια
Στο χάρτη δε φαίνεται να έχουν καταλαβει κάτι οι ρωσοι
ΚλαψεΣταλινικού τύπου δικτατορία γίνεται η Ρωσία του Πούτιν
Η τεράστια αύξηση των αμυντικών δαπανών δείχνει ότι το Κρεμλίνο είναι αποφασισμένο να συνεχίσει τον πόλεμο και συγχρόνως να πατάξει κάθε διαμαρτυρία ή διαφωνία στο εσωτερικόwww.protagon.gr
Πέφτουμε απο τα σύννεφα!!! Μεχρι τωρα πιστεύαμε οτι ειναι δημοκρατία, εντάξει που και που φυλακίζουν κανα αντιφρονούντα δημοσιογράφο η σκοτώνουν κανα πολιτικό αντίπαλο αλλά εντάξει ως γνωστών συμβαίνουν αυτα στις δημοκρατίες.
αγαπητέ κλώνε ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω τόσο καιρό. Γιατί και συ και οι υπόλοιποι της συνομοταξίας προσπαθείτε να στηρίξετε την άποψή σας με κάθες είδους fake news, κακογραμμένα άρθρα και με γραφικούς σαν τον φίλο σου τον παπαρι ;Πάρης λέγεται ο Μπαμπάς σας δυτικόδουλα παπαγαλάκια
μα αυτή είναι η πραγματική δημοκρατίαΣταλινικού τύπου δικτατορία γίνεται η Ρωσία του Πούτιν
Η τεράστια αύξηση των αμυντικών δαπανών δείχνει ότι το Κρεμλίνο είναι αποφασισμένο να συνεχίσει τον πόλεμο και συγχρόνως να πατάξει κάθε διαμαρτυρία ή διαφωνία στο εσωτερικόwww.protagon.gr
Πέφτουμε απο τα σύννεφα!!! Μεχρι τωρα πιστεύαμε οτι ειναι δημοκρατία, εντάξει που και που φυλακίζουν κανα αντιφρονούντα δημοσιογράφο η σκοτώνουν κανα πολιτικό αντίπαλο αλλά εντάξει ως γνωστών συμβαίνουν αυτα στις δημοκρατίες.
Εχεις δικιο τυπε... τι μαλακιες ειναι αυτες! Ακου εκει καθε 4 χρονια αδιάβλητες εκλογές και καμια 30αρια μεγαλα και μικρα κομματα, ασε την ελευθερία του λόγου, να βγαίνεις στην πλατεία Συντάγματος και να φωνάζεις Μητσοτάκη γαμιεσαι και να μην έρχεται ενας μπατσος να σε μαζέψει και να σε στείλει η σε κανα νοσοκομείο απο το ξυλο η σε κανα μπουντρούμι 3ο υπογειο.μα αυτή είναι η πραγματική δημοκρατία
μη κοιτάς που εμάς μας έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου και νομίζουμε ως δημοκρατία τις φλωριές της ξεπεσμένης Δύσης
δεν είσαι σωστά ενημερωμένος.Ρε παιδιά οι Ρώσοι όλο ότι κατέλαβαν λένε. Εγώ κοιτάζω το χάρτη της Ουκρανίας. και μου φαίνεται ίδιος εδώ και 2χρονια
Στο χάρτη δε φαίνεται να έχουν καταλαβει κάτι οι ρωσοι
δηλαδή ο κασσελάκης δεν μπορεί να πάει στη ρωσία.μα αυτή είναι η πραγματική δημοκρατία
μη κοιτάς που εμάς μας έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου και νομίζουμε ως δημοκρατία τις φλωριές της ξεπεσμένης Δύσης
Ou mondie!χθες ή προχθες κυκλοφόρησε βίντεο που δείχνει ρώσους να εκτελουν δύο ουκρανούς στρατιώτες που μόλις έχουν παραδοθεί.
Αν τελικά αποδειχθεί αυθεντικό δεν θα αποτελεί καμία έκπληξη, απλά ακόμη μια θλιβερή προσθήκη στον μακρύ κατάλογο εγκλημάτων του ασκεριού του πουτιν