Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Σωστά. Ας θυμηθούμε και τι είχε γράψει ο Κίσινγκερ από το 2014

Kissinger: Ukraine Must Bridge East, West to Thrive

But if Ukraine is to survive and thrive, it must not be either side’s outpost against the other — it should function as a bridge between them." Framing the conflict there as one between East and West could "scuttle for decades" any shot at Russian-Western cooperation, he continued, and he said both the West and Russia had exacerbated the conflict already. "For the West, the demonization of Vladimir Putin is not a policy; it is an alibi for the absence of one," he wrote, before putting forth a four-point list of how the conflict might end as a win-win.

στην αρχή του πολέμου διάφοροι ρωσόφιλοι παντογνώστες μας έβαζαν δηλώσεις του Κίσιγκερ που συμφωνούσαν και εξυπηρετούσαν το διήγημα της ρωσίας καθώς δήλωνε ενάντια της εισόδου της ουκρανίας στο νάτο κλπ κλπ κλπ

και ενώ μας είχαν πρήξει με δηλώσεις του και αναλύσεις του, 'ΝΑ ΔΕΙΤΕ! δεν το λέμε εμείς αλλά ο σπουδαίος Κίσινγκερ'.... ξαφνικά σταμάτησαν να αναπαράγουν δηλώσεις του και βρήκαν άλλους φοβερούς δυτικούς αναλυτές να παπαγαλίσουν (επιλεκτικά πάντα) δηλώσεις τους όπως πλασάρονται από την ρωσική προπαγάνδα. και γιατί σταμάτησαν να ασχολούνται; μα γιατί έκανε νέες δηλώσεις όπου φαίνεται να άλλαξε γνώμη...

με λίγα λόγια, επειδή οι ρωσόφιλοι είναι σχεδόν στο σύνολό τους αμόρφωτοι, πέφτουν πανεύκολα θύματα προπαγάνδας και έτσι την μία παπαγαλίζουν δηλώσεις Κίσινγκερ (που μέχρι προχθές τον αντιπαθούσαν) επειδή αυτό τους πλασάρει η ρωσική προπαγάνδα, και την επόμενη μέρα αν αλλάξει γνώμη τον ξεχνάνε (ή ξεκινάνε εκ νέου προσπάθειες απόδόμησής του, 'έλα μωρέ τα χει χάσει ο παππούς'...) και αρχίζουν να παπαγαλίζουν έναν νέο φοβερό δυτικό γεωστρατηγικό αναλυτή (που επίσης δεν τον ήξεραν μέχρι χθες αλλά πιστεύουν ότι προσφέρει κύρος και δυτική υποστήριξη στο αφήγημά τους).

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

Τα Νεα, Το Βημα, στο παρελθον, για τετοιου ειδους πυρομαχικα.

Τα χημικα που εριξαν οι Αμερικανοι στον πολεμο του Βιετναμ και τι τρομακτικη επιδραση ειχαν.

Καποιοι ας προσπαθουν να πεισουν οτι η μια πλευρα εχει το δικιο με το μερος της.

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
τον Λαρδακη οφείλεις να τον σέβεσαι, δεν είναι κανένας τυχαίος. Μέγας γνώστης της ουκρανιας, όχι σαν εσένα και μένα τους μυρωδιάδες. Αφού να φανταστείς πέρσι έγραφε κάθε τρεις και λίγο για " Ντονμπας και Λουγκανσκ", για τέτοιο γνώστη μιλάμε :2funny:

Με την ευκαιρία κάτσε να θυμηθούμε την μεγάλη προφητεία του ένα χρόνο πριν :cheesy:
1355.jpg

η αλήθεια είναι ότι δεν διαβάζω τα μηνύματά του (όπως και πολλών άλλων εδώ μέσα). την προσοχή μου τραβάνε κυρίως τα λινκ και οι ειδήσεις που παραθέτουν...

ΥΓ: εγώ πάντως αν έγραφα πριν ένα χρόνο ότι σε λίγες μέρες πέφτει η Οδησσός θα ήμουν πολύ πιο ταπεινός και προσεκτικός στα μηνύματά μου (αν δεν είχα εξαφανιστεί τελείως). φαίνεται ότι κοινό χαρακτηριστικών όλων αυτών πέρα απ όλα τα άλλα που έχουμε πει, είναι και η έλλειψη αξιοπρέπειας.

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.320
Πόντοι
2.036
Σταμάτα μωρη μαγδαλω κλαψαρια
Έχεις κολλήσει με το λαδακι και τον Κούκη κ όταν σού τα χώνουν εσένα αμέσως κλαίγεσαι κ κάνεις αναφορές. ..αναρχιδε ....
Ξεφτίλα .... μού γέμισε ο Αντισθένης το inbox μου με αναφορές .......... .
Τελικά όσοι υποστηρίζουν την Δύση, υποστηρίζουν όλη την ατζέντα της. Και το κάνουν προσπαθώντας ασθμαίνοντας να κρύψουν τα κρυφά ξινά τους γούστα. Τους χαλάει την μανέστρα ο Βλαδίμηρος, γι αυτό σκίζουν στα στριγκάκια τους οι κραγμένες...

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Καλά ρε σε εμένα βρήκες να μου πεις για το αν μιλαν ουκρανικά στην Ουκρανία
Πραγματικά σε μένα;:confused:

Όχι τυπε δεν μιλαν ουκρανικά κ ούτε ξέρουν να μιλαν σωστά ουκρανικά ..ούτε καν ο ζελενσκι μιλάει ουκρανικά κ προσπαθεί να μιλήσει κ φαίνεται κ στην προφορά του αφού μιλάει αργά επίτηδες για να μην κάνει λάθη ..
Όσο υπάρχουν Σκόπιανικα άλλο τόσο υπάρχουν κ ουκρανικά ....

Μόνο όσοι. Είναι νέοι κάτω τον είκοσι μαθαιμουν στο σχολείο .
Κάτι σαν τα πομακικα ήταν τόσα χρόνια
Ναι σε σένα και ξεπέρασε το υφακι" εγώ μόνο ξέρω για την Ουκρανία " .

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.320
Πόντοι
2.036
Είπα πουθενά είναι στρατιωτική δύναμη νούμερο δύο η Ρωσία;;
Πιστεύεις δλδ ο Πούτιν θα εισχωρούσε στο Βερολίνο όπως ο Χίτλερ στη Μόσχα;
Πιστεύεις ότι η Φινλανδία ήταν μετά το 1991 ουδέτερη;;;
Πραγματικά τα πιστεύεις αυτά ;;;;
Πιστεύεις ότι το ντονμπας είμαι λιμα όπως το αποκαλέσεις ;;;το ντονμπας του ορυκτού πλούτου;

Πολεμικά δεν αναφέρομαι διότι δεν διαβάζω πολεμικά περιοδικά ώστε να φέρνω την κάθε εξυπνάδα εδώ που γράφουν οι δημοσιογράφοι του εδώ ..

Πλουτοπαραγωγικα σπυ αρέσει δεν σού αρέσει η Ρωσία είμαι μάλλον νούμερο ένα δύναμη σε πρωτογενείς τομέα ορυκτό πλούτο ενεργειακό ..κ για αυτό κατατάσσεται στις υπερδυνάμεις ( για όπλα δεν γνωρίζω ) ας μιλήσουν οι ειδικοι:confused:
Υπερδυνάμεις χαρακτηρίζονται κάποιες χώρες, οι οποίες συνδυάζουν την βιομηχανική , την οικονομική, την τεχνολογική και φυσικά την στρατιωτική τους δύναμη ή υπέροχη. Όλα όμως αυτά τα προαπαιτούμενα καταλήγουν σε ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό. Την κατοχή των φυσικών πόρων η αλλιώς πως, πρόσβαση και κατοχή πρώτων υλών. Για κακή τους τύχη η Ρωσία είναι πρώτη και μοναδική σ' αυτόν τον τομέα. Οι Η.Π.Α σαφώς και είναι πολύ κοντά αλλά εκμεταλεύεται πολλούς πόρους άλλων χωρών, με αποτέλεσμα να κρατάει τους δικούς της σε απόθεμα αλλά ταυτόχρονα κινδυνεύει από την μεταβλητότητα των διεθνών συνθηκών. Βλέπε σήμερα για παράδειγμα Δυτ. Αφρική, Λατινική Αμερική, Ασία κλπ. Η Κίνα έχει μεγάλο πρόβλημα στις πρώτες ύλες αλλά τεχνολογικά και οικονομικά έχει κάνει μεγάλα άλματα. Η Ε.Ε απλά δεν υπάρχει στον χάρτη.

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830

Τα Νεα, Το Βημα, στο παρελθον, για τετοιου ειδους πυρομαχικα.

Τα χημικα που εριξαν οι Αμερικανοι στον πολεμο του Βιετναμ και τι τρομακτικη επιδραση ειχαν.

Καποιοι ας προσπαθουν να πεισουν οτι η μια πλευρα εχει το δικιο με το μερος της.

δε νομίζω κανείς που να υποστηρίζει ουκρανία εδώ μέσα να έχει εκφραστεί υπέρ της χρήσης αυτών των όπλων ή ακόμα και τον βομβών διασποράς. δεν είμαστε το ίδιο και δεν θα είμαστε ποτέ το ίδιο με όσους απ την αρχή του πολέμου υποστηρίζουν πανηγυρικά και φανατισμένα μια εισβολή σε ξένη χώρα από στρατό που επιδίδεται σε εγκλήματα πολέμου τα οποία ξεπλένουν με ιδιαίτερα χαρά και θέρμη σε κάθε ευκαιρία.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.332
Πόντοι
22.266
Ναι σε σένα και ξεπέρασε το υφακι" εγώ μόνο ξέρω για την Ουκρανία " .
Ναι γιατί εσύ ξεκίνησες κ γράφεται πράγματα που δεν ξέρετε
έχω εγώ κ άλλοι εδώ σε εμαιλ κ WhatsApp ,πάνω από διακόσια ουκρανικά νούμερα κ καμιά δεν έγραφε ρωσικά όπως κ πρωην συνεργάτες μου.
Επίσης με είδες να έχω υφακη στα οπλικά ή στις πολεμικές επιχειρήσεις;;;;όχι διότι δεν τα ξέρω όπως η νυφίτσα μαγδαλω κ ο κρυψίνους Ξύδης
Κάτι που δεν ξέρω δεν το γράφω αλλά ναι όταν ακούω μαλακίες τύπου ουκρανικά κ μίλαν ουκρανικά είναι για γέλια

Ούτε που Μίλαν σωστά ουκρανικά οι άνω των35

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.086
Πόντοι
2.356
Σωστά. Ας θυμηθούμε και τι είχε γράψει ο Κίσινγκερ από το 2014

Kissinger: Ukraine Must Bridge East, West to Thrive

But if Ukraine is to survive and thrive, it must not be either side’s outpost against the other — it should function as a bridge between them." Framing the conflict there as one between East and West could "scuttle for decades" any shot at Russian-Western cooperation, he continued, and he said both the West and Russia had exacerbated the conflict already. "For the West, the demonization of Vladimir Putin is not a policy; it is an alibi for the absence of one," he wrote, before putting forth a four-point list of how the conflict might end as a win-win.
Και πολλοι αλλοι τα ιδια ελεγαν την εποχη εκεινη και πρωτυτερα ακομη και μετεπειτα.
Ολα ξεκινησαν απο την ηλιθια επιμονη του Μπους το 2008

"Εν όψει της συνόδου του NATO το 2008, ο κ. Μπους ήθελε να ανοίξει και επίσημα τον δρόμο για την ένταξη της Ουκρανίας και της Γεωργίας στη Συμμαχία, μέσω του Ενταξιακού Σχεδίου Δράσης. Πριν από τη σύνοδο, ο Ουίλιαμ Μπερνς, νυν διευθυντής της CIA και τότε πρέσβης των ΗΠΑ στη Ρωσία, προειδοποίησε ότι μια τέτοια κίνηση θα είχε "θανατηφόρες επιπτώσεις.

Η είσοδος της Ουκρανίας στο NATO είναι η πλέον κρίσιμη κόκκινη γραμμή για τη ρωσική ελίτ (όχι μόνο για τον Πούτιν)”, συμβούλεψε ο κ. Μπερνς. Προέβλεψε ειδικότερα ότι η απόπειρα ένταξης της Ουκρανίας στο NATO "θα δημιουργούσε γόνιμο έδαφος για την ανάμειξη της Ρωσίας στην Κριμαία και την ανατολική Ουκρανία”. Κι άλλοι ανώτεροι αξιωματούχοι του τομέα πληροφοριών των ΗΠΑ, όπως η Φιόνα Χιλ, προέβησαν σε ανάλογες προειδοποιήσεις.

Ωστόσο, ο κ. Μπους απτόητος συνέχισε να προωθεί το σχέδιό του, στο οποίο όμως αντιτίθεντο ευρέως οι Ευρωπαίοι σύμμαχοι της Αμερικής. Στο τέλος, κατέληξαν σε έναν συμβιβασμό: το NATO διακήρυξε ότι η Ουκρανία και η Γεωργία "θα γίνουν μέλη” της συμμαχίας, αλλά δεν ξεκίνησε η επίσημη διαδικασία ένταξης. Ήταν μια παράδοξη λύση, που προκαλούσε τη Ρωσία χωρίς να διασφαλίζει την Ουκρανία. Ωστόσο, οι ηγέτες του NATO συνέχισαν να την επαναλαμβάνουν επίμονα, ακόμη και κατά την τελευταία σύνοδο κορυφής πριν από την εισβολή της Ρωσίας, το 2022."

ΥΓ. Το συγκεκριμενο αρθρο βεβαια οπως και αρκετα παρομοια ειναι ακροδεξιων/συνομοσιολογων/ψεκασμενων/πουτινικων κτλ https://carnegieendowment.org/experts/2062
Μονα καποια υποκριτικα σκουπιδια του σαιτ εχουν βαθια γνωση του θεματος ... :grin:

Baoobab

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2018
Like
1.054
Πόντοι
201
Δεν είναι πωρωση
Εσύ τα ακούς και τα πιστεύεις ?
Γιατί ακούς διάφορα από όλες τις πλευρές, κάποια στιγμή κάποια πιστεύεις (με κράτει) και κάποια όχι.

Το σε 3 μέρες Κίεβο πως σου φαίνεται ? (από κει ξεκινήσαμε)
Δεν ξεκινησε η κουβεντα το τι πιστευω εγω . Αλλωστε οπως και ο Volcano δεν σκαμπαζω απο στρατιωτικα θεματα κσι τακτικες. Σου απεδειξα οτι ηταν τα φερεφωνα του Κρεμλινου και ο Λουκασενκο αρχηγος κρατους και "αδελφος* του Πουτιν που σπιναραν οτι ειναι θεμα ημερων να πεσει τι Κιεβο και οχι ο Guardian κσι το CNN οπως ισχυριζεσε εσυ.

Τωρα αν εκ του αποτελεσματος και των κινησεων δηλ επιθεση Σπετσναζ με ελικοπτερα στο Κιεβο το πρωτο λεπτο του πολεμου και με την περιβοητη φαλαγγα να οδευει προς Κιεβο εσυ δεν καταλαβαινεις οτι στην στοχευση που εκαναν η Ρωσοι για τον πολεμο ο πρωτος στοχος δεν ηταν η αμεση καταληψη του Κιεβου και επιβολη του Γιανουκοβιτς η καποιου αλλου στην θεση του Ζελενσκι, αλλα ηθελαν να κσνουν πολεμο φθορας με χαρακωματα και εκατονταδες χιλιαδες νεκρους και απο τις δυο πλευρες που θα διαρκεσει χρονια, τι να πω παραδιδω τα οπλα.

Το οτι δεν τους βγηκε ειναι προφανες και για να σωθει το κυρος και η παρτιδα τωρα παιζουμε πολεμο φθορας.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.332
Πόντοι
22.266

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Στις ειδησεις στην ΕΡΤ πριν λιγες μερες ειπε η δημοσιογραφος οτι οι Ρωσοι στη Κριμαια σκαβουν ορυγματα, φοβουμενοι τυχον διασπαση της αμυντικης γραμμης απο τους Ουκρανους. Και οτι αυτο συμβαινει για πρωτη φορα, καθως η Κριμαια αν εξαιρεσουμε καποιες επιθεσεις των Ουκρανων απο θαλασσα και αερα με ντροουν, ηταν τελειως εκτος καδρου.

Σε συνδιασμο με ενισχυση των Ουκρανων απο Ευρωπαιους και Αμερικανους για να πετυχουν γρηγορα αποτελεσματα εν οψει φθινοπωρου αυτη ειναι μια κρισιμη καμπη του πολεμου.

Τελευταία τροποποίηση:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.859
Πόντοι
9.931
Επι ευκαιριας ας διαβασουμε για τις εκκαθαρίσεις των Ελληνων της Σοβιετικής Ενωσης.

BestNotGeorge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2023
Like
1.135
Πόντοι
206
στην αρχή του πολέμου διάφοροι ρωσόφιλοι παντογνώστες μας έβαζαν δηλώσεις του Κίσιγκερ που συμφωνούσαν και εξυπηρετούσαν το διήγημα της ρωσίας καθώς δήλωνε ενάντια της εισόδου της ουκρανίας στο νάτο κλπ κλπ κλπ

και ενώ μας είχαν πρήξει με δηλώσεις του και αναλύσεις του, 'ΝΑ ΔΕΙΤΕ! δεν το λέμε εμείς αλλά ο σπουδαίος Κίσινγκερ'.... ξαφνικά σταμάτησαν να αναπαράγουν δηλώσεις του και βρήκαν άλλους φοβερούς δυτικούς αναλυτές να παπαγαλίσουν (επιλεκτικά πάντα) δηλώσεις τους όπως πλασάρονται από την ρωσική προπαγάνδα. και γιατί σταμάτησαν να ασχολούνται; μα γιατί έκανε νέες δηλώσεις όπου φαίνεται να άλλαξε γνώμη...

με λίγα λόγια, επειδή οι ρωσόφιλοι είναι σχεδόν στο σύνολό τους αμόρφωτοι, πέφτουν πανεύκολα θύματα προπαγάνδας και έτσι την μία παπαγαλίζουν δηλώσεις Κίσινγκερ (που μέχρι προχθές τον αντιπαθούσαν) επειδή αυτό τους πλασάρει η ρωσική προπαγάνδα, και την επόμενη μέρα αν αλλάξει γνώμη τον ξεχνάνε (ή ξεκινάνε εκ νέου προσπάθειες απόδόμησής του, 'έλα μωρέ τα χει χάσει ο παππούς'...) και αρχίζουν να παπαγαλίζουν έναν νέο φοβερό δυτικό γεωστρατηγικό αναλυτή (που επίσης δεν τον ήξεραν μέχρι χθες αλλά πιστεύουν ότι προσφέρει κύρος και δυτική υποστήριξη στο αφήγημά τους).
Δώσε πόνο γίγαντα.

Μετά από εκλογές, εκλεγμένος Αμερικάνος γερουσιαστής είχε πει ότι όλα τα ωφείλει στον πατέρα του, που στο 2ο παγκόσμιο πόλεμο πολέμησε ενάντια στους κουμμουνιστές

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.498
Πόντοι
456
έχω εγώ κ άλλοι εδώ σε εμαιλ κ WhatsApp ,πάνω από διακόσια ουκρανικά νούμερα κ καμιά δεν έγραφε ρωσικά όπως κ πρωην συνεργάτες μου.
Επίσης με είδες να έχω υφακη στα οπλικά ή στις πολεμικές επιχειρήσεις;;;;όχι διότι δεν τα ξέρω όπως η νυφίτσα μαγδαλω κ ο κρυψίνους Ξύδης
Κάτι που δεν ξέρω δεν το γράφω αλλά ναι όταν ακούω μαλακίες τύπου ουκρανικά κ μίλαν ουκρανικά είναι για γέλια

Είχα γνωρίσει μια Ουκρανή εδώ στην Ελλάδα. Στην οικογένεια της μιλούσαν μόνο ρωσικά και η ίδια δεν μπορούσε ούτε να διαβάσει ούτε να μιλήσει καλά ουκρανικά. Οι γονείς της που έμειναν πίσω έχουν σιχαθεί τον πόλεμο και δεν τους ενδιαφέρει αν θα έρθουν οι Ρώσοι ή όχι. Στο μεταξύ επειδή δεν καταλαβαίνουν καλά ουκρανικά οι Ουκρανοί τους σνομπάρουν και όχι μόνο.

Παρόλα αυτά αν της έλεγες πως είναι Ρωσίδα τα έπερνε στο κρανίο και μισούσε θανάσιμα τους Ρώσους που εισέβαλαν στη χώρα τους όπως και τον Πούτιν.
Μύλος.

Θέλει μεγάλη τριβή για να καταλάβεις τι νιώθουν και σκέφτονται αυτοί οι άνθρωποι και είναι μεγάλη υπόθεση ένας άνθρωπος που έχει ζήσει και πέντε πράγματα παραπάνω να μπαίνει και να γράφει για να βλέπουμε και εμείς οι υπόλοιποι :thumbsup:
Οι αεριτζίδες φαίνονται.

Baoobab

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2018
Like
1.054
Πόντοι
201
Αυτός ο πόλεμος "Μπους στο Ιρακ" πότε τέλειωσε; Στη Λιβύη; Στη Συρία; Στην ίδια σειρά επεκτατικών πολέμων δεν ανήκουν όλες αυτές οι εισβολές που ξεκίνησαν το 2001 με το Αφγανιστάν;

Να θυμηθούμε ακόμη ότι δεν υπάρχει Αμερικανική μειονότητα στο Ιρακ και ότι το κράτος βρίσκεται στον αντίποδα της Αμερικής, χωρίς κοινά σύνορα. Πώς συγκρίνονται τώρα οι Αμερικανοί με τον Πούτιν στο "χιτλερόμετρο";
Φίλε μου δεν είμαι απολογητής των Αμερικανών και έχω ξαναγράψει ότι ο ποιο άδικος πόλεμος που άνοιξε και το κουτί της Πανδώρας ISIS κλπ είναι αυτός του Ιράκ.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση που ειναι το θέμα μας δεν μπορώ να τα βλέπω εξισωτικα και οπαδικα για το ποια δυναμη ειναι το μαγαλυτερο μουνοπανο μιας και όπως έχει αποδείξει η ιστορία δεν θελει πολύ ένας εθνικιστικος πόλεμος στην Ευρώπη να εξελιχθεί σε παγκόσμιο. Και επειδή η Δύση είναι το σπίτι μου και τα συμφέροντα μου όπως και της χώρας μου μου είναι αδιανόητο να υποστηρίξω την Ρωσία πόσο μάλλον έναν ανεσχηντο εισβολέα όπως αυτό των ΗΠΑ στο Ιρακ

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.681
Πόντοι
506

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.147
Πόντοι
42.697

Συνημμένα

• IMG_20230903_150027.jpg
    IMG_20230903_150027.jpg
    110,6 KB · Εμφανίσεις: 23

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Όσες επαφές και να έχεις στο κινητό σου γράφεις αρλούμπες.
Γραφεις παρακάτω

Δεν υπάρχουν ρωσοφωνοι μειονότητες στην Ουκρανία
Όλοι είναι ρωσοφωνοι απλώς κάποιοι νέοι Ουκρανοί μίλαν κ ξενες γλώσσες - ουκρανικά :confused:
Ξεκαθαρο ψεμα. Αξιοποιεις το γεγονος οτι ανω των 40 ετων στις ρωσσοφωνες περιοχές δεν διδάχτηκαν Ουκρανικά ως αποτέλεσμα της εγκληματικης τακτικής της Σοβιετικής ένωσης για να τους χαλάσει την εθνική τους συνείδηση.
Πλεον και αρκετοι ρωσοφωνοι σιγά σιγά αρνούνται να μιλήσουν ρώσικα από την αηδία τους με αυτά που συμβαίνουν.

Εσύ μιλάς σωστά Ουκρανικά και ξέρεις να κρίνεις?
Αντε κάπου έλεος με την κάθε μαλάκια που σκέφτεστε για να δικαιολογεισετε τα αδικαιολογητα.
Σας πληρώνουν για να τα γράφετε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom