Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.691
Πόντοι
3.556
Εσύ είσαι κομμουνιστής που συμφωνείς με την νομιμοποίηση των κομμουνιστών στη δωρεά εδαφών απλώς για να είναι αρέστοι στο ανώτατο συμβούλιο από τα μέλη..
Σαν ρωσοφιλοι ζητάμε
Άμεση επιστροφή εδαφών που δωρίστηκαν
Άμεση κατάπαυση του πυρός κ πολεμικές αποζημίωσης από την Ουκρανία προς εμάς τους ρωσοφιλους
Άμεση αναγνωρίσει των επιστρεφωμενων εδαφών Χάρκοβο Οδησσό ντνιπρο Χερσώνα νικολαγιεβ μελιτουπολη κριμεα ντονμπας
Άμεση επιστροφή κμαν
Κ άμεση δώρεα του Ξύδη προς βολκανο τσόντες από τη συλλογή του
Εκ της διευθύνσεως της ρωσικής πρεσβείας στην Αθήνα
Ως ένδειξη συμπαράστασης θα έπρεπε όλες οι ουκρανεζες να κάνανε μποϋκοτάζ σε Έλληνες ,λόγω Κμανιου.

Αλλά είναι σκατοψυχες μόνο τα αιφονια ξέρουν να ζητάνε

Lekker

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
693
Πόντοι
86
Εσύ είσαι κομμουνιστής που συμφωνείς με την νομιμοποίηση των κομμουνιστών στη δωρεά εδαφών απλώς για να είναι αρέστοι στο ανώτατο συμβούλιο από τα μέλη..
Σαν ρωσοφιλοι ζητάμε
Άμεση επιστροφή εδαφών που δωρίστηκαν
Άμεση κατάπαυση του πυρός κ πολεμικές αποζημίωσης από την Ουκρανία προς εμάς τους ρωσοφιλους
Άμεση αναγνωρίσει των επιστρεφωμενων εδαφών Χάρκοβο Οδησσό ντνιπρο Χερσώνα νικολαγιεβ μελιτουπολη κριμεα ντονμπας
Άμεση επιστροφή κμαν
Κ άμεση δώρεα του Ξύδη προς βολκανο τσόντες από τη συλλογή του
Εκ της διευθύνσεως της ρωσικής πρεσβείας στην Αθήνα
Η Ταυρικη Χερσωνησσος η Κριμαια δεν ηταν ποτε ιστορικα Ρωσσικο εδαφος.
Πρωτοι οι Ελληνες εφτιαξαν πολιτισμο εκει.
Κοντα στο 1800 την πηρε η Μεγαλη Αικατερινη που ηταν Γερμανιδα
Ενα καρο λαοι εχουν περασει απο εκει.
Μεχρι το 1945 ονομαζοταν Tαυριδα oblast και ηταν αυτονομη.
Ο Σταλιν την προσαρτησε στην Ρωσσια για 9 χρονια, μεχρι που το 1954 ο Ρωσσος Χρουτσωφ την εδωσε στην Ουκρανια.
Εν συντομια
Ο Σταλιν το 1945 απο ανεξαρτητη Κριμαια την εκανε Ρωσσικη. Ο Χρουτσωφ το 1954 την εκανε Ουκρανικη

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.961
Πόντοι
26.141
Η Ταυρικη Χερσωνησσος η Κριμαια δεν ηταν ποτε ιστορικα Ρωσσικο εδαφος.
Πρωτοι οι Ελληνες εφτιαξαν πολιτισμο εκει.
Κοντα στο 1800 την πηρε η Μεγαλη Αικατερινη που ηταν Γερμανιδα
Ενα καρο λαοι εχουν περασει απο εκει.
Μεχρι το 1945 ονομαζοταν Tαυριδα oblast και ηταν αυτονομη.
Ο Σταλιν την προσαρτησε στην Ρωσσια για 9 χρονια, μεχρι που το 1954 ο Ρωσσος Χρουτσωφ την εδωσε στην Ουκρανια.
Εν συντομια
Ο Σταλιν το 1945 απο ανεξαρτητη Κριμαια την εκανε Ρωσσικη. Ο Χρουτσωφ το 1954 την εκανε Ουκρανικη
Πολιτισμό όμως δημιούργησε επί μεγάλης Αικατερίνης κ αυτή έφτιαξε τις πόλεις που υπάρχουν σήμερα δίνοντας σε αυτές ελληνικό νόμο λόγω της αρχαιότητας κ το grecheski plan ελληνικό πλάνο δημιουργίας πόλεων στη βάση των αρχαίων.
Έχω κ μέλος που έχει πάει kazantip music festival που γινόταν μέχρι το 2014 κ σε όλη την Αζοφική θάλασσα επέπλεε σπέρμα...

Άρα κριμεα κ όλες οι πόλεις που υπάρχουν σήμερα είναι δημιούργημα της αυτής μεγαλειότης μεγάλης Αικατερίνης εκτός αν εννοείς ότι οι Μογγόλοι φτιάξαμε εκεί πολιτισμό;;;μπλιαχ

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.961
Πόντοι
26.141
Ως ένδειξη συμπαράστασης θα έπρεπε όλες οι ουκρανεζες να κάνανε μποϋκοτάζ σε Έλληνες ,λόγω Κμανιου.

Σε εμένα το λες
Όταν τα έγραφα στα ανατολικά νήματα ήμουν ο Κάκος εκεί
Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθεντος

Lekker

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
693
Πόντοι
86

Αχ, τις χαλασε η προοπτικη να γινει η Ουκρανια σαν την Πολωνια.
Παλια τις γαμουσαμε για ενα καλτσον. Τωρα ζητανε αιφονια

Lekker

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
693
Πόντοι
86
Πολιτισμό όμως δημιούργησε επί μεγάλης Αικατερίνης κ αυτή έφτιαξε τις πόλεις που υπάρχουν σήμερα δίνοντας σε αυτές ελληνικό νόμο λόγω της αρχαιότητας κ το grecheski plan ελληνικό πλάνο δημιουργίας πόλεων στη βάση των αρχαίων.
Έχω κ μέλος που έχει πάει kazantip music festival που γινόταν μέχρι το 2014 κ σε όλη την Αζοφική θάλασσα επέπλεε σπέρμα...

Άρα κριμεα κ όλες οι πόλεις που υπάρχουν σήμερα είναι δημιούργημα της αυτής μεγαλειότης μεγάλης Αικατερίνης εκτός αν εννοείς ότι οι Μογγόλοι φτιάξαμε εκεί πολιτισμό;;;μπλιαχ
Οποτε μιλαμε για Ρωσσους εποικους στην Κριμαια και οχι για γηγενεις Ρωσσους.
Αν και η Μεγαλη Αικατερινη συνηθιζε να στελνει τους Volga Germans καλα σημεια.
Λες να ειναι Γερμανικη τελικα η Κριμαια;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.961
Πόντοι
26.141
Πρώτα ήταν Σκύθες μετά αρχαίοι Έλληνες μετά σλαβικά φύλα μετά Τάταροι κ μετά Ρώσοι κ μετά δωρεά των σοβιέτ από Ρωσία σε Ουκρανία
Ο πολιτισμός όμως με τη σημερινή εικόνα είναι από το 1800 όταν η αυτή μεγαλειότης μεγάλης Αικατερίνης έφτιαξε τις πόλεις που ξέρουμε σήμερα κ συνεχίζουν να υπάρχουν ...δίνοντας τους ελληνικά ονόματα

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.691
Πόντοι
3.556
Αχ, τις χαλασε η προοπτικη να γινει η Ουκρανια σαν την Πολωνια.
Παλια τις γαμουσαμε για ενα καλτσον. Τωρα ζητανε αιφονια
Βρωμιαρες ρε τύπε.

Και σιγά το γαμησι που κάνουν. Απλά αν θες αδύνατες και ψηλές σαν άλογα είναι καλές για γλείψιμο

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.961
Πόντοι
26.141

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.691
Πόντοι
3.556
Γλειφομούνι καλύτερα ουκρανες ή ταυλανδες;;
Ουκρανές φίλε μου. Έχω φετίχ με ψηλές και αδύνατες.

Ταυλανδεζες τις βάζω να μου κάνω μασάζ.

Βέβαια δεν κάνω διακρίσεις.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.961
Πόντοι
26.141
Ουκρανές φίλε μου. Έχω φετίχ με ψηλές και αδύνατες.

Ταυλανδεζες τις βάζω να μου κάνω μασάζ.

Βέβαια δεν κάνω διακρίσεις.
Εμένα όπως κ τους Αμερικανούς μου αρέσει τοαθρο ιερωμένο μουνι από τη σκλάβα που έρχεται μετά τη συλλογή από τα βαμβάκια

Τρελενομαστε εγώ κ οι Αμερικάνοι να γλειφουμε μαύρο μουνακι ιδρωτιλας:confused:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

Καναλι στο youtube Αμερικανου Συντηρητικου σχολιαστη, ποσταρει οτι η Αμερικη στελνει χρηματα στην Ουκρανια, απο τα αμερικανικα νοικοκυρια που ζοριζονται οικονομικα.

Και γραφουν κατω στα σχολια
<Ας στειλουμε τους πολιτικους μας στη πρωτη γραμμη στην Ουκρανια. Μεχρι το βραδυ θα εχει γινει ειρηνευτικη συμφωνια.>
Κι αλλα, κι αλλα...

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Τι τραβανε οι κατοικοι της πολυαγαπημενης μας Οντεσα ...

"In Odesa, like in most Ukrainian cities, a Telegram chat group serves as a forum for people to share anonymised data about where recruitment officers, known informally as “olives” due to the colour of their uniforms, can be found on any given day. The group has more than 30,000 members.
Every few minutes, a new tipoff drops: “Pishonivska Street 37. The olives have arrived”. “There’s a bus of olives outside the market; six olives walking around inside handing out papers.”

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.140
Πόντοι
3.656
Απο το 2004 η Ρωσσια απεκτησε συνορα με το ΝΑΤΟ, μεσω των βαλτικων χωρων.
Τωρα αυτα που ακουγονται οτι η Ρωσσια εισεβαλε στην Ουκρανια γιατι η δευτερη θα εμπαινε στο ΝΑΤΟ δεν επιβεβαιωνονται απο τους Ρωσσους. Κατι για αποναζιστοποιησεις και πιπες λενε οι Ρωσσοι επισημως. Αν εχεις καποια επισημη δηλωση της Ρωσσιας σχετικα με τους λογους εισβολης, με χαρα να τους ακουσουμε.
Γνωριζω απο πρωτο χερι οτι ακομα και οι Φινλανδοι ειναι προετοιμασμενοι για Ρωσσικη επιθεση. Οχι μονο τωρα, απο παντα. Οπως εγραψα πριν καθε σπιτι στην Φινλανδια εχει καταφυγιο με ειδη πρωτης αναγκης. Μην μιλησουμε για Βαλτικους..
Η πραγματικοτητα ειναι πως οταν κατελαβαν οι Ρωσσοι την Κριμαια δεν υπηρξε αντιδραση.
Αυτος τους ανοιξε την ορεξη για την υπολοιπη Ουκρανια. Να σου θυμισω οτι επιτεθηκαν στο Κιεβο πρωτα.
Αν δεν υπηρχε αντιδραση και εκαναν προελαση ο επομενος στοχος θα ηταν η Βαλτικη. Ρωσσοι που καταπιεζονται, σε χωρο της ΕΣΣΔ.
Το ξερεις οτι αυτο θα ενεργοποιουσε το αρθρο 5 με πιθανη συνεπεια πυρηνικο ολοκαυτωμα.
Τωρα αν ο Μποκολος γραφει απο την Ν. Ζηλανδια μπορει να στηριζει οποιον γουσταρει. Αν γραφεις απο την Ελλαδα ομως παρακαλα οι Ουκρανοι να σταματησουν τους Ρωσσους γιατι αν συνεχισουν δυτικα προς βαλτικη ειναι πιθανον να ξεκινησει πολεμος Ρωσσιας ΝΑΤΟ λογω αρθρου 5.
Στο ΝΑΤΟ ειμαστε και εμεις να σου θυμησω
....Να σου θυμισω οτι επιτεθηκαν στο Κιεβο πρωτα..... Να σου θυμίσω ότι το Κίεβο ήταν η πρώτη Ρωσική Πρωτεύουσα.

....Αν δεν υπηρχε αντιδραση και εκαναν προελαση ο επομενος στοχος θα ηταν η Βαλτικη....... Είσαι Μέντιουμ; Εγώ τουλάχιστον δεν είμαι, αν ήμουν απλά θα ποντάριζα κάθε φορά σε νικήτρια ομάδα στο ποδόσφαιρο

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.140
Πόντοι
3.656
Τα περισσότερα θύματα των Ναζί ήταν οι Σλάβοι και όχι οι Εβραίοι. Οι δε χειρότεροι δεσμοφύλακες των Εβραίων ποιοι φαντάζεσαι ότι ήταν; Οι ίδιοι οι εβραίοι...
Μα οι αριθμοί το δείχνουν, ποιοι είχαν τις περισσότερες απώλειες. όσο για τους Δεσμοφύλακες που γράφεις, το αγνοώ και δεν μπορώ να πάρω θέση

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.140
Πόντοι
3.656
Οι ''Σλάβοι'' ήταν στρατιώτες που πέσαν στο μέτωπο σε αντίθεση με τους εβραίους.
όχι. Οι περισσότεροι Σλάβοι ήταν Άμαχοι και Αιχμάλωτοι πολέμου οι οποίοι εξολοθρεύτηκαν

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.140
Πόντοι
3.656
Δεν μπορούμε να πούμε αντικειμενικά γιατι οι Σλάβοι πληθυσμιακά ήταν 50 φορές(τυχαίο νούμερο) σε σχέση με τους Εβραίους και γενικώς κακώς οδηγήθηκε το thread προς αυτή την κατεύθυνση.
το ότι αναφέρεις ένα αντικειμενικά σωστό γεγονός, ότι δηλ. οι Σλάβοι ήταν πληθυσμιακά περισσότεροι από τους Εβραίους, δεν αναιρεί το άλλο αντικειμενικό γεγονός, ότι ενώ αθροιστικά οι Σλάβοι, Τσιγγάνοι, Ομοφυλόφιλοι, Κομμουνιστές που εξολοθρεύτηκαν στα Στρατόπεδα ήταν υπερπολλαπλάσιοι των Εβραίων, δεν έτυχαν της ίδιας προβολής και δεν γυρίστηκαν οι αντίστοιχες ταινίες και τα ντοκυμαντέρ. Αυτό επεσήμανα, τα διπλά κριτήρια

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.140
Πόντοι
3.656
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.140
Πόντοι
3.656
απεναντίας εγώ πιστεύω πολύ καλώς οδηγήθηκε εκεί για να ξεβρακωθούν ορισμένοι και να πέσουν οι μάσκες.

για να καταλάβουν και οι πιο αφελείς ότι άνθρωποι που τόσο καιρό υποστηρίζουν πούτιν και την φασιστική εισβολή του παπαγαλίζοντας επί τόσους μήνες ψεκασμένη ακροδεξιά προπαγάνδα κατά της δύσης παραθέτοντας μέχρι και «σοβαρές αναλύσεις» νεοναζιστών, δεν μπορεί παρά να είναι και αρνητές/αναθεωρητές του ολοκαυτώματος και αντισημίτες. ελάτε μην ντρέπεστε, εκφραστείτε ελεύθερα!
έγραψα κάποια αντικειμενικά νούμερα των λαών / ομάδων οι οποίες υπέστησαν γενοκτονία, ότι δεν έτυχαν της ανάλογης προβολής με την Εβραική γενοκτονία, και δεν βαφτίστηκε με ιδιαίτερο όνομα η δικιά τους.
Απάντηση Ξύδη. .......Είστε αρνητές / αναθεωρητές του ολοκαυτώματος και αντισημίτες.
Πως κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη; είσαι περήφανος για την τακτική σου;

Lekker

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
693
Πόντοι
86
....Να σου θυμισω οτι επιτεθηκαν στο Κιεβο πρωτα..... Να σου θυμίσω ότι το Κίεβο ήταν η πρώτη Ρωσική Πρωτεύουσα.

....Αν δεν υπηρχε αντιδραση και εκαναν προελαση ο επομενος στοχος θα ηταν η Βαλτικη....... Είσαι Μέντιουμ; Εγώ τουλάχιστον δεν είμαι, αν ήμουν απλά θα ποντάριζα κάθε φορά σε νικήτρια ομάδα στο ποδόσφαιρο
Υπαρχουν διχογνωμιες, επικρατεστερη αποψη ειναι πως το ονομα Ρως το εδωσαν οι Σκανδιναυοι για την περιοχη που κατοικουσαν Σλαβοι στις περιοχες που ειναι σημαρα η Ουκρανια η Λευκορωσια και ενα μερος της Ρωσσιας.
Η Ρωσσια εχει συνορα με την Κορεα. Οι Μογγολορωσσοι της ανατολης θεωρουν πρωτευουσα τους το Κιεβο;
Μεγαλο μερος των Ρωσσων δεν ειναι καν Σλαβοι.
Δεν χρειαζεται να εισαι μεντιουμ. Οτι επιχειρηματα εχουν οι Ρωσσοι για την Ουκρανια εχουν και για την Βαλτικη. Ρωσικοι πληθυσμοι που καταπιεζονται σε εδαφη της πρωην ΕΣΣΔ.
Κυκλοφορει και ενα βιντεο που δειχνει Λετονους μαθητες να ξυλοφορτωνουν εναν Ρωσσο συμμαθητη τους επειδη υποστηριξε την Ρωσια για τον πολεμο της Ουκρανιας. Εσθονοι και Λετονοι απαιτουν απο τον ρωσικο πληθυσμο να δωσει γραπτες εξετασεις στην γλωσσα για να τους χορηγηθει διαβατηριο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom