Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Lekker

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
693
Πόντοι
86
Τις συμφωνίες Ζυρίχης-Λονδίνου τις γνωρίζεις; Τον ρόλο των βαθύπρωκτων Βρετανών φίλων σου τον γνωρίζεις; Το δικαίωμα της Ένωσης με την Ελλάδα η της ανεξαρτησίας, το αναγνωρίζεις για την Κύπρο η μόνον για την λεγόμενη Ουκρανία;
Σε κάθε περίπτωση όμως, απάντησε μου στο πρώτο, για τις συμφωνίες Ζυρίχης-Λονδίνου δηλαδή και για τις προεκτάσεις τους
Μου ζητας να σου απαντησω σε τι?
Πες μας πρωτα αν θεωρεις τον Μακαριο υπευθυνο για την τουρκικη αποβαση στο νησι.

Lekker

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
693
Πόντοι
86
Ραγδαίες εξελίξεις: Τέλος το δολάριο - Αυτό είναι το νέο υπερνόμισμα - xristika.gr

Ευτυχώς που έσπρωξα κάτι σαπιοδολλαεια που είχα κ θα τα κάνω brics
O σπονσορετες πλέον brics θα ζητάνε
Στα brics ειναι και η Νοτιος Αφρικη.
Η χωρα η οποια μεχρι το 90 ηταν πολος ελξης για μεταναστευση και τωρα εχουν καθε μερα πολυωρα blackout γιατι δεν μπορουν να συντηρησουν τις εγκαταστασεις που παρελαβαν επι απαρτχαιντ
Το ραντ εχει την αξια των υπολοιπων Αφρικανικων νομισματων

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.028
Πόντοι
26.141
Στα brics ειναι και η Νοτιος Αφρικη.
Η χωρα η οποια μεχρι το 90 ηταν πολος ελξης για μεταναστευση και τωρα εχουν καθε μερα πολυωρα blackout γιατι δεν μπορουν να συντηρησουν τις εγκαταστασεις που παρελαβαν επι απαρτχαιντ
Το ραντ εχει την αξια των υπολοιπων Αφρικανικων νομισματων
Αγοραζω 1 brics με δεκα δολλάρια
Μόνο σοβαρές προτάσεις

Εμείς οι λευκοί στο cape town την περνάμε ζάχαρη ειδικά Clifton Kai camps bay
Οι πλεμπαιοι ας αρκεστουν στο bo-kaap:confused:

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Lekker

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.359
Πόντοι
2.036
Μου ζητας να σου απαντησω σε τι?
Πες μας πρωτα αν θεωρεις τον Μακαριο υπευθυνο για την τουρκικη αποβαση στο νησι.
Όχι φυσικά. Ο Μακάριος ήταν ένα απλό όργανο των Άγγλων. Η μετέπειτα ιστορία το αποδεικνύει, όπως άλλωστε και τον ρόλο των υπολοίπων. Θα μου πεις τώρα κι εσύ εάν γνωρίζεις ποιοι απαίτησαν να μπουν οι Τούρκοι ως εγγυήτρια δύναμη και άκουσων-άκουσων οι Εγγλέζοι;
Θα σου απαντήσω εγώ γιατί δυσκολεύεσαι να ονοματήσεις τους συμμάχους σου. Οι Ίδιοι που εκτέλεσαν τους αγωνιστές της ανεξαρτησίας της Κύπρου μας της ΕΟΚΑ, Καραολή, Δημητρίου κ.ά. Οι Άγγλοι. Αυτοί με τους οποίους είσαι σύμμαχος και τους υποστηρίζεις τόσο φανατικά έναντι των συμφερόντων και της ίδιας φυσικής υπόστασης των Ελλήνων της Κύπρου...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.626
Πόντοι
42.697

Lekker

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
693
Πόντοι
86
Όχι φυσικά. Ο Μακάριος ήταν ένα απλό όργανο των Άγγλων. Η μετέπειτα ιστορία το αποδεικνύει, όπως άλλωστε και τον ρόλο των υπολοίπων. Θα μου πεις τώρα κι εσύ εάν γνωρίζεις ποιοι απαίτησαν να μπουν οι Τούρκοι ως εγγυήτρια δύναμη και άκουσων-άκουσων οι Εγγλέζοι;
Θα σου απαντήσω εγώ γιατί δυσκολεύεσαι να ονοματήσεις τους συμμάχους σου. Οι Ίδιοι που εκτέλεσαν τους αγωνιστές της ανεξαρτησίας της Κύπρου μας της ΕΟΚΑ, Καραολή, Δημητρίου κ.ά. Οι Άγγλοι. Αυτοί με τους οποίους είσαι σύμμαχος και τους υποστηρίζεις τόσο φανατικά έναντι των συμφερόντων και της ίδιας φυσικής υπόστασης των Ελλήνων της Κύπρου...
Oχι φυσικα λεει:priest::priest:
Σου βαζω αποσπασμα απο την ομιλια του Μακαριου στον ΟΗΕ

«Καθώς έχω ήδη δηλώσει, τα γεγονότα εις Κύπρον δεν αποτελούν εσωτερικήν υπόθεσιν των Ελλήνων της Κύπρου, οι Τούρκοι της Κύπρου επηρεάζονται επίσης.
Το πραξικόπημα της ελληνικής χούντας είναι μία εισβολή και εκ των συνεπειών της θα υποφέρει όλος ο λαός της Κύπρου, αμφότεροι Έλληνες και Τούρκοι.

Εσυ μπορεις να συνεχισεις να προσπαθεις ξεπλυνεις προδοτες
Κατηγορωντας Αγγλους, τους Γαλλους, Πορτογαλους ενω σε γαμανε και σε κατουρανε οι συμπατριωτες σου

Τελευταία τροποποίηση:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.691
Πόντοι
3.556
Τι να μας κλασουν οι Νοτιοαφρικανοί και τα Μπρικς.

Όλες οι γυναίκες αυτών ,ακόμα και των Κινέζων εμάς θέλουν για γαμιαδες.

Το πρόβλημα είναι ότι η Δύση αυτοκαταστρέφεται με αφυλλα ,τραβελια να μιλάνε για πουστοιστοριες σε παιδάκια στα σχολεία, τα μίντια να προβάλλουν σαν προτυπο γυναίκες φάλαινες που δεν τις γαμουσε ούτε Αλβανός αποφυλακισμένος που ήρθε Ελλάδα επι Σαμάρα, άντρες με περιοδο ,γυναίκες με μούσι , και την κάθε βρωμιαρα να νομίζει πως τις αξίζει άντρες με φέτες ,μπρατσα και 10κ το μήνα καθώς και τον πληθωρισμό μα τρώει το εισόδημα των φτωχών πλην τίμιων πλεμπαιων

Αν πέσει ο Βλαδίμηρος και η Ρωσία γίνει υποχειριο της Δύσης ,τοτε ξεχαστε μπικους τύποι μου

Lekker

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
693
Πόντοι
86
Τι να μας κλασουν οι Νοτιοαφρικανοί και τα Μπρικς.

Όλες οι γυναίκες αυτών ,ακόμα και των Κινέζων εμάς θέλουν για γαμιαδες.

Το πρόβλημα είναι ότι η Δύση αυτοκαταστρέφεται με αφυλλα ,τραβελια να μιλάνε για πουστοιστοριες σε παιδάκια στα σχολεία, τα μίντια να προβάλλουν σαν προτυπο γυναίκες φάλαινες που δεν τις γαμουσε ούτε Αλβανός αποφυλακισμένος που ήρθε Ελλάδα επι Σαμάρα, άντρες με περιοδο ,γυναίκες με μούσι , και την κάθε βρωμιαρα να νομίζει πως τις αξίζει άντρες με φέτες ,μπρατσα και 10κ το μήνα καθώς και τον πληθωρισμό μα τρώει το εισόδημα των φτωχών πλην τίμιων πλεμπαιων

Αν πέσει ο Βλαδίμηρος και η Ρωσία γίνει υποχειριο της Δύσης ,τοτε ξεχαστε μπικους τύποι μου
Η Δυση δεν ειναι μονο η Γερμανια και η Γαλλια
Ακομα και στην Σουηδια που το μπαχαλεψανε τελειως υπαρχει μια στροφη προς τον συντηριτισμο τελευταια που αποτυπωνεται στις εκλογες.
Το μεγαλυτερο πληθυσμιακο κομματι της Ευρωπης ειναι οι Σλαβοι
Παρε παραδειγμα Πολωνιας, Σλοβενιας η μη σλαβων οπως Ουγγροι και Βαλτικοι κλπ
Μια χαρα ειναι
Τωρα αν ψηφιζεις κομματα που κανουν υπουργους δηλωμενους ομοφυλοφιλους, μην περιμενεις τους Ρωσσους να σε σωσουν

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.691
Πόντοι
3.556
Η Δυση δεν ειναι μονο η Γερμανια και η Γαλλια
Ακομα και στην Σουηδια που το μπαχαλεψανε τελειως υπαρχει μια στροφη προς τον συντηριτισμο τελευταια που αποτυπωνεται στις εκλογες.
Το μεγαλυτερο πληθυσμιακο κομματι της Ευρωπης ειναι οι Σλαβοι
Παρε παραδειγμα Πολωνιας, Σλοβενιας η μη σλαβων οπως Ουγγροι και Βαλτικοι κλπ
Μια χαρα ειναι
Τωρα αν ψηφιζεις κομματα που κανουν υπουργους δηλωμενους ομοφυλοφιλους, μην περιμενεις τους Ρωσσους να σε σωσουν
Ένας Γιάν Σομπιεσκι θα μας σώσει τύπε

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Lekker

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Οι Ρωσσοι μετετρεψαν την ανατολικη Ουκρανια σε ναρκοπεδιο. Φυσικα δεν τους νοιαζει ποσα χρονια θα παρει να καθαριστει, δεν ειναι η χωρα τους.
Ακομα και οταν καποτε τελειωσει ο πολεμος, ξεχνα τις βολτες στα ανατολικα της Ουκρανιας
@redsus
Παντα δυτικα της χωρας πηγαινα που ειναι εντελως παρταλια, καθοτι επηρεασμενα απο την σαπια αμερικανικη κουλτουρα :cheesy:

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.359
Πόντοι
2.036
Oχι φυσικα λεει:priest::priest:
Σου βαζω αποσπασμα απο την ομιλια του Μακαριου στον ΟΗΕ

«Καθώς έχω ήδη δηλώσει, τα γεγονότα εις Κύπρον δεν αποτελούν εσωτερικήν υπόθεσιν των Ελλήνων της Κύπρου, οι Τούρκοι της Κύπρου επηρεάζονται επίσης.
Το πραξικόπημα της ελληνικής χούντας είναι μία εισβολή και εκ των συνεπειών της θα υποφέρει όλος ο λαός της Κύπρου, αμφότεροι Έλληνες και Τούρκοι.

Εσυ μπορεις να συνεχισεις να προσπαθεις ξεπλυνεις προδοτες
Κατηγορωντας Αγγλους, τους Γαλλους, Πορτογαλους ενω σε γαμανε και σε κατουρανε οι συμπατριωτες σου
Έχεις ανοίξει το κουτάκι με τις μαλακίες λεβέντη μου. Να το ξανά πω λοιπόν. Ο Μακάριος ήταν ένας κανονικός πράκτορας των Άγγλων και γι αυτό έκανε ότι έκανε. Άλλωστε το είπε, εμμέσως και ο ίδιος ο Καραμανλής, όταν γύρισε στην Ελλάδα, μετά την υπογραφή των συμφωνιών.
《 Πως γίνεται Αρχιεπίσκοπε, να υπογράφουμε τα ίδια ακριβώς κι εγώ για τους Έλληνες να είμαι προδότης κι εσύ ήρωας; 》Εάν διάβαζες λίγο ιστορία, από σωστές πηγές όμως και όχι Αρλεκιν, θα τα ανακάλυπτες όλα αυτά και θα έβλεπες πως και ποιοι διαμόρφωσαν το κλίμα. Κι επειδή, σε όλους τους λαούς θα βρεις ξεπλένηδες των ξένων συμφερόντων, είναι βέβαιο ότι θα ξανά ζήσεις στο μέλλον αντίστοιχα γεγονότα, όπως της Κύπρου, Ίμια κλπ, με τους συμμάχους που έχει; και τα εγχώρια όργανά τους...
Σημ: Επειδή βαρέθηκα, δεν θα το συνεχίσω άλλο.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.877
Πόντοι
3.846
Πρέπει να μπει ο @xenitemenos στη συζήτηση
Σχετικά με Κύπρο και ρώσους;
Δεν έχουν αλλάξει πολλά.
Προχτές σε ένα pool party στη Λεμεσό νώρισα μουναρα Ρωσίδα επιχειρηματία.
Περνάει τον μισό χρόνο Κύπρο και τον άλλο μισό ταξιδεύει.
Έχει μετοχές σε εταιρεία με crypto trading.

Συνεχίζω γενικά να βλέπω παντού ρώσους.
Όσες εταιρείες και αν έκλεισαν στην Κύπρο, άλλες τόσες και παραπάνω δουλεύουν κανονικά.
Και οι γαμωρωσοι με τους ουκρανους λεφτάδες έχουν φτάσει τα νοίκια στα 1.700-2000€ για υ/δ με 2 κρεβατοκάμαρες εδώ στη Λεμεσό και στα 15-18€ τα cocktails σε κάποια μπαράκια..

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356

Και περυσι το καλοκαιρι ηταν ανοιχτες παντως ...

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.898
Πόντοι
9.931
Σχετικά με Κύπρο και ρώσους;
Δεν έχουν αλλάξει πολλά.
Προχτές σε ένα pool party στη Λεμεσό νώρισα μουναρα Ρωσίδα επιχειρηματία.
Περνάει τον μισό χρόνο Κύπρο και τον άλλο μισό ταξιδεύει.
Έχει μετοχές σε εταιρεία με crypto trading.

Συνεχίζω γενικά να βλέπω παντού ρώσους.
Όσες εταιρείες και αν έκλεισαν στην Κύπρο, άλλες τόσες και παραπάνω δουλεύουν κανονικά.
Και οι γαμωρωσοι με τους ουκρανους λεφτάδες έχουν φτάσει τα νοίκια στα 1.700-2000€ για υ/δ με 2 κρεβατοκάμαρες εδώ στη Λεμεσό και στα 15-18€ τα cocktails σε κάποια μπαράκια..
Σκοπος δεν ειναι να φυγουν οι Ρωσοι αλλα η Ρωσική επιρροή, εδω σου λεει μεχρι και δικο τους εισαγγελέα ειχαν, καταλαβαίνεις τον βαθμο επιρροής ετσι;;

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.877
Πόντοι
3.846
Σκοπος δεν ειναι να φυγουν οι Ρωσοι αλλα η Ρωσική επιρροή, εδω σου λεει μεχρι και δικο τους εισαγγελέα ειχαν, καταλαβαίνεις τον βαθμο επιρροής ετσι;;
Δεν θα αλλάξει αυτό.
Όλο το νησί τρώει από αυτούς.
Αμάξια, εστιατόρια, κτίρια, εταιρείες κλπ εξαρτώνται από τους ρώσους.
Εδώ υπάρχουν διαφημίσεις στα ρώσικα, μενού στα εστιατόρια στα ρωσικά, Ραδιόφωνο μόνο με ρώσικα κλπ.

Lekker

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
693
Πόντοι
86
Έχεις ανοίξει το κουτάκι με τις μαλακίες λεβέντη μου. Να το ξανά πω λοιπόν. Ο Μακάριος ήταν ένας κανονικός πράκτορας των Άγγλων και γι αυτό έκανε ότι έκανε. Άλλωστε το είπε, εμμέσως και ο ίδιος ο Καραμανλής, όταν γύρισε στην Ελλάδα, μετά την υπογραφή των συμφωνιών.
《 Πως γίνεται Αρχιεπίσκοπε, να υπογράφουμε τα ίδια ακριβώς κι εγώ για τους Έλληνες να είμαι προδότης κι εσύ ήρωας; 》Εάν διάβαζες λίγο ιστορία, από σωστές πηγές όμως και όχι Αρλεκιν, θα τα ανακάλυπτες όλα αυτά και θα έβλεπες πως και ποιοι διαμόρφωσαν το κλίμα. Κι επειδή, σε όλους τους λαούς θα βρεις ξεπλένηδες των ξένων συμφερόντων, είναι βέβαιο ότι θα ξανά ζήσεις στο μέλλον αντίστοιχα γεγονότα, όπως της Κύπρου, Ίμια κλπ, με τους συμμάχους που έχει; και τα εγχώρια όργανά τους...
Σημ: Επειδή βαρέθηκα, δεν θα το συνεχίσω άλλο.
Μου θυμιζεις κατι μαυρους που κατηγορουν για ολα την αποικιοκρατια την ωρα που τους ληστευουν οι δικοι τους ηγετες.
Αν θες να εισαι ο μαυρος της ιστοριας συνεχισε να κατηγορεις τους «ξενους» και κλεινε τα ματια στα δικα σου λαμογια.
Κανε μια βολτα Αφρικη να δεις ποσο τους βοηθησε αυτο

Lekker

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
693
Πόντοι
86
Ε και;
Προτιμας να φυγουν τα ρωσσικα κεφαλαια στο Ντουμπαι;
Η ρωσσικη επιρροη εχει σημασια για μερη που γειτνιαζουν με την Ρωσσια, η Κυπρος δεν κινδυνευει να ζητησουν οι κατοικοι ενωση με την Ρωσσια, ασχετως επιρροης

Lekker

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
693
Πόντοι
86
@redsus
Παντα δυτικα της χωρας πηγαινα που ειναι εντελως παρταλια, καθοτι επηρεασμενα απο την σαπια αμερικανικη κουλτουρα :cheesy:
Αφου ειναι παρταλια γιατι πηγαινες εκει και οχι στα ανατολικα; Μπορεις να πας και Τσετσενια που ειναι παρθενοι απο αμερικανικη κουλτουρα

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.359
Πόντοι
2.036
Μου θυμιζεις κατι μαυρους που κατηγορουν για ολα την αποικιοκρατια την ωρα που τους ληστευουν οι δικοι τους ηγετες.
Αν θες να εισαι ο μαυρος της ιστοριας συνεχισε να κατηγορεις τους «ξενους» και κλεινε τα ματια στα δικα σου λαμογια.
Κανε μια βολτα Αφρικη να δεις ποσο τους βοηθησε αυτο
Ρε συ, δεν διαφωνώ καθόλου σ' αυτό που λες. Η διαφορά μας είναι ότι εσύ εστιάζεις στα εκτελεστικά όργανα-μαριονέτες, σωστά ως έναν βαθμό, ενώ εγώ στους ηθικούς αυτουργούς οι οποίοι συνεχίζουν να είναι σύμμαχοί μας και πανέτοιμοι για μια μελλοντική Εθνική μας τραγωδία...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom